width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 19.

2008. július 19., szombat

A zsidók a pusztítás főerői

A zsidók a pusztítás főerői

"A zsidók a pusztítás főerői!" - a cionisták hupákolnak, mert rámutattak a bűneikre - Gandhi-botrány az Államokban

Mahatma Gandhi unokája lemondott az Egyesült Államokban általa alapított intézet éléről, miután nagy vihart váltott ki az a megjegyzése, hogy Izrael és a zsidók "az emberiséget feltehetően elpusztító" erőszak kultúrájának főszereplői.

Arun Gandhi, a neves indiai békeharcos ötödik unokája pénteken közölte: egy internetes fórumon tett megjegyzésével "egészséges vitát akart kezdeményezni az erőszak terjedéséről".

-Ehelyett - szándékom ellenére - a szavaim fájdalmat, dühöt, zavart váltottak ki. Nagyon sajnálom, ami történt - mondta, hozzátéve, nem arra utalt, hogy az izraeli kormány politikája az egész zsidó nép nézeteit tükrözné. (pedig de, sőt, még a nem izraelben élő zsidók is izraelt pártolják-SF)

A jelenleg New York szövetségi állam Rochester városának egyetemén működő M. K. Gandhi Intézet az Erőszakmentességért vezetősége, amelyet Arun Gandhi tavaly elhunyt feleségével, Sunandával közösen alapított 1991-ben, csütörtökön elfogadta Gandhi lemondását az elnöki tisztségről.

Gandhi a The Washington Post egyik internetes vitafórumán január 7-én Izraelt olyan nemzetnek írta le, amely "azt hiszi, hogy csak fegyverekkel és bombákkal tudja biztosítani az életben maradását", és feltette a kérdést, nem lenne-e jobb, ha barátkoznánk azokkal, akik gyűlölnek minket. "A modern világban, amely arra van ítélte, hogy együtt éljen a bombákkal, a barátkozás láthatóan idegen fogalom. Nem barátkozunk senkivel, inkább uralkodunk mindenkin. Ezzel pedig megteremtjük az erőszak kultúráját , amelyben Izrael és a zsidók a főszereplők – írta Gandhi.

gondolat.net

MAURICE SAMUELS zsidó író művéből: You Gentiles (Ti gójok): Mi zsidók vagyunk a pusztító erő és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz ami igényeinknek megfelelne.

Tehát nem is érdemes próbálkozni. Ők a saját torz, atavisztikus törzsi gondolkodásmóduk miatt minden ilyen és ehhez hasonló beszólást rögtön a létük elleni fenyegetésként értékelnek.

Eredetük alapján a zsidók mindig is egy család tagjainak tekintették magukat, persze egy terjedelmes család szétszóródott tagjainak, de mindenképpen egy famíliához tartozóknak. A családhoz tartozás anyai ágon öröklődik. Minden zsidó asszony gyermeke ebbe a családba születik bele. Náluk természetesnek számít a mások kirekesztése, a befelé fordulás.

A zsidó mentalitás ma már nem éppen a valláshoz kötődik egyértelműen. Azoknak az ateistává lett zsidóknak akik elvesztették a vallási, erkölcsi gyökereiket, csupán a profitmaximalizáció a vallásuk, amihez társul a neveltetésükből visszamaradt "a gojt átverni dicsőség" mentalitás, valamint a befelé összetartás, ám kifelé rombolás.

Pl. Ahmenidzsád elnök mondta : megszünteti Izraelt (Magyarra fordítani eltörlöm -nek és megszüntetemnek is lehet)

Igen, és a cionista fajvédő állam helyett lesz Palesztína. Hol van ebben benne a zsidók kiirtása?

Ezt már sokan megmondták, a mondás valószínűleg egy tapasztalt arab tárgyalótól származik : de ez most nem idézet

Sose tegyél engedményeket a cionistáknak, mivel másnap már az új megállapodás lesz az újabb vita kiinduló alapja, ahonnét további engedményeket követelnek.

Az gondolom világos, hogy alkudni mind a zsidók, mind az arabok intelligensebbjei nagyon jól tudnak, ennek ott nagy hagyománya van.

Szívesen ellátogatnék én is egy arab piacra. És még mondják rájuk a neokóhnok, hogy az ott nem piacgazdaság meg demokraszi... :-)

A zsidók a pusztítás főerői, Mahatma Gandhi, Arun Gandhi, erőszak, erőszakmentesség, zsidó, zsidók, cionista, cionisták, izrael, izraeli