width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A zsidók a pusztítás főerői

2008. július 19., szombat

A zsidók a pusztítás főerői

A zsidók a pusztítás főerői

"A zsidók a pusztítás főerői!" - a cionisták hupákolnak, mert rámutattak a bűneikre - Gandhi-botrány az Államokban

Mahatma Gandhi unokája lemondott az Egyesült Államokban általa alapított intézet éléről, miután nagy vihart váltott ki az a megjegyzése, hogy Izrael és a zsidók "az emberiséget feltehetően elpusztító" erőszak kultúrájának főszereplői.

Arun Gandhi, a neves indiai békeharcos ötödik unokája pénteken közölte: egy internetes fórumon tett megjegyzésével "egészséges vitát akart kezdeményezni az erőszak terjedéséről".

-Ehelyett - szándékom ellenére - a szavaim fájdalmat, dühöt, zavart váltottak ki. Nagyon sajnálom, ami történt - mondta, hozzátéve, nem arra utalt, hogy az izraeli kormány politikája az egész zsidó nép nézeteit tükrözné. (pedig de, sőt, még a nem izraelben élő zsidók is izraelt pártolják-SF)

A jelenleg New York szövetségi állam Rochester városának egyetemén működő M. K. Gandhi Intézet az Erőszakmentességért vezetősége, amelyet Arun Gandhi tavaly elhunyt feleségével, Sunandával közösen alapított 1991-ben, csütörtökön elfogadta Gandhi lemondását az elnöki tisztségről.

Gandhi a The Washington Post egyik internetes vitafórumán január 7-én Izraelt olyan nemzetnek írta le, amely "azt hiszi, hogy csak fegyverekkel és bombákkal tudja biztosítani az életben maradását", és feltette a kérdést, nem lenne-e jobb, ha barátkoznánk azokkal, akik gyűlölnek minket. "A modern világban, amely arra van ítélte, hogy együtt éljen a bombákkal, a barátkozás láthatóan idegen fogalom. Nem barátkozunk senkivel, inkább uralkodunk mindenkin. Ezzel pedig megteremtjük az erőszak kultúráját , amelyben Izrael és a zsidók a főszereplők – írta Gandhi.

gondolat.net

MAURICE SAMUELS zsidó író művéből: You Gentiles (Ti gójok): Mi zsidók vagyunk a pusztító erő és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz ami igényeinknek megfelelne.

Tehát nem is érdemes próbálkozni. Ők a saját torz, atavisztikus törzsi gondolkodásmóduk miatt minden ilyen és ehhez hasonló beszólást rögtön a létük elleni fenyegetésként értékelnek.

Eredetük alapján a zsidók mindig is egy család tagjainak tekintették magukat, persze egy terjedelmes család szétszóródott tagjainak, de mindenképpen egy famíliához tartozóknak. A családhoz tartozás anyai ágon öröklődik. Minden zsidó asszony gyermeke ebbe a családba születik bele. Náluk természetesnek számít a mások kirekesztése, a befelé fordulás.

A zsidó mentalitás ma már nem éppen a valláshoz kötődik egyértelműen. Azoknak az ateistává lett zsidóknak akik elvesztették a vallási, erkölcsi gyökereiket, csupán a profitmaximalizáció a vallásuk, amihez társul a neveltetésükből visszamaradt "a gojt átverni dicsőség" mentalitás, valamint a befelé összetartás, ám kifelé rombolás.

Pl. Ahmenidzsád elnök mondta : megszünteti Izraelt (Magyarra fordítani eltörlöm -nek és megszüntetemnek is lehet)

Igen, és a cionista fajvédő állam helyett lesz Palesztína. Hol van ebben benne a zsidók kiirtása?

Ezt már sokan megmondták, a mondás valószínűleg egy tapasztalt arab tárgyalótól származik : de ez most nem idézet

Sose tegyél engedményeket a cionistáknak, mivel másnap már az új megállapodás lesz az újabb vita kiinduló alapja, ahonnét további engedményeket követelnek.

Az gondolom világos, hogy alkudni mind a zsidók, mind az arabok intelligensebbjei nagyon jól tudnak, ennek ott nagy hagyománya van.

Szívesen ellátogatnék én is egy arab piacra. És még mondják rájuk a neokóhnok, hogy az ott nem piacgazdaság meg demokraszi... :-)

A zsidók a pusztítás főerői, Mahatma Gandhi, Arun Gandhi, erőszak, erőszakmentesség, zsidó, zsidók, cionista, cionisták, izrael, izraeli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk