width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 3.

2008. június 3., kedd

Zsidó agymosás

Zsidó agymosás

Az összes zsidó agymosás arról szól, hogy mindenkinek fel kell adnia nemzeti-, nemi-, vallási identitását, meggyőződését mert ez a világ rendje, ettől lesz jobb a világ.

Európában manapság általános az enyhe önkényuralom, amit a zsidó liberális politikai elit jelképez, a korlátozott szólasszabadságával, az összes populista, azaz a népfelség elvére épülő mozgalom (pl. a falangizmus), a nemzeti érzelmek, a hazaszeretet, a vallás teljes elfojtásával.

Miközben a zsidók minden abszurd, anakronisztikus hagyományukat életben tartják. Miközben a legnacionalistább ország éppen a zsidó izrael.

Különösen irritáló az is, hogy a külföldi zsidók még alá is tesznek a hazaiaknak, amikor a "rettenetes" magyarországi antiszemitiznusról fröcsögnek. Hát tessék! Mostmár így 2008-ban valami van, csesszétek meg, ezt elértétek. De ez csak a REAKCIÓ, és mindig azt kell nézni, mi miért történik! Amikor elkezdtétek a sárdobálást, még senkit nem érdekelt ennyire az egész kérdéskör.

Több ország is van ahol nincs nagy hatalma a rablótőkének, országok, amiket nem vett meg, és nem döntött kamatrabszolgaságba a "kazár" világbank. Ausztria, Finnország, Kolumbia, Kuba stb. Tehát van élet ott is, ahol a tisztességtelen köztes közvetítők, kereskedők nem irányítanak, nem szólnak bele a politikába. Jól működő szövetkezetek vannak ezekben az országokban, ahol a termelők raktároznak, feldolgoznak, és értékesítenek is egyben. Nem engedik beékelődni a folyamatok közé az árfelverő csalókat. Namármost ezért csípi a szemüket, és ezért fasisztáznak, mert nem akarnak a könnyen jövő koncokról lemondani. Ezek rettegnek a munkától, és a tisztességes megélhetésről hallani sem akarnak, az nekik büdös.

A mezőgazdaság - éppen amiatt hogy nincsen benne spekulatív elem - nem egy korrumpálható gazdasági ágazat. Az esővel nem lehet "megdumálni", hogy most essen már két napig, és akkor kap cserébe ezer Ft-ot. A kukoricával sem lehet megdumálni, hogy most ne igényelje már a kapálást, és akkor kap kéterezer forintot... A korrupció nem a munka elvégzésekor lép be a folyamatba, hanem amikor a munka végeredményével kereskedni lehet. Na, nem a napon hajlongva kapálás közben, hanem bőrfotelben ülve és szivarozva egy budai palotában.

Érdekes "véletlen", hogy ekkor EGYSZERRE jelenik meg a kartellező zsidó terménykereskedő, és a korrupció, és protekcionizmus a folyamatban. A gazdák termelik meg azokat a javakat. És aztán is, miután a felvásárló leadja az árut az egyik logisztikai központban, a zsidók keresnek rajta a határidős tőzsdén.

Árdrágítók, felesleges közvetítők. Értéket elő nem állítanak, a más munkájának hasznán élősködnek.

Ennek a filmnek az elején szó van erről :

http://reakcio.blogspot.com/2007/12/az-rk-zsid.html

A szabad verseny helyett, amit a zsidók úgy dicsőítenek, zsidó kartellezés van szinte minden területen.

A közbeszerzések, és az állami nagyberuházások ezért olyan irreálisan drágák.

Volt ez a kormányzati negyed, ami bedőlt, mint projekt, de százmilliókat öltek bele, "termeészetesen" valahogy csupa zsidós cégekbe.

Hogy ez bűnbakkeresés volna?

Ki van hatalmon, kié a sajtó, kié az a sok cég, ami az állami és az eu pályázatokat elnyeri? (ez utóbbit a zsidó bajnai gordon és a zsidó lamperth mónika, valamint a helyi zsidók segítségével)

A zsidók.

Nem egy bűnbakról van szó tehát, ha a zsidókról van szó, hanem magáról a bűnösről. Nem is kell keresni, itt van az orrunk előtt.

A zsidóknak nincsen nemzettudatuk Magyarországot illetően. És amikor számonkérem ezt az ismerőseim egyikén-másikán, aki zsidó, akkor egyből jön az antiszemitizmus kártya, mely szerint hogy is lenne nemzettudatuk ebben az országban, amikor "így" bánnak itt velük... A nemzettudat hiánya pedig egy kellemes tulajdonság, ha csak a hasznait akarjuk élvezni egy országnak, a hátrányait meg hátrahagyjuk azoknak, akiknek tovább tart a felelősségük. Ékes példa erre, sok helyen el is meséltem már: egy zsidó ismerősőmmel amikor az Erdély elvesztése felett érzett magyar honfibú megnyilvánulásairól és Trianonról beszélgettünk, akkor a srác félig komolyan, félig tréfásan, de mindenképpen elég cinikusan megjegyezte, hogy a Magyarok mit erőlködnek Erdély visszaszerzése miatt, mikor egy perc alatt visszaszerezhetné mindenki, akinek fáj az elvesztése, méghozzá úgy, hogy kitelepül Romániába és lemond a magyar állampolgárságáról, felveszi a románt és már egyből övé egész Erdély és még csak egy puskát sem kellett elsütni érte... Nos, ez a magyarországi zsidó jelentős részének hazaszeretete...

A www.kuruc.info nagyon is jó tényfeltáró / oknyomozó portál , és nem humor portál, mint ahogy egyesek írják fentebb. Miért baj az, ha megírják, hogy bizony a vasúti síneket, szobrokat ellopók egytől-egyig cigányok, a megélhetési gyerekgyártás, az utcai erőszak szintén 99%-ban cigánybűnözés végterméke. A fehérgalléros bűnözők, és a nagyvállakozók politikai összefonódása mögött mindehol ott ragyog a zsidó "hatágú csillagos komcsi összefonódás". Ha radikálisabb kissé a hangvitele a Kuruc.info-nak ,az azért van, mert aki "kicsi", annak kiabálnia kell. Magyarországon 95% ban zsidós libsi média van, beleértve a napkelte okosait,a sport-maffiózó (legalább felerészt miatta nem rendezhetünk foci EB -t 2012-ben, erre a hazug és sutyerák maffiózóra ezt érthetően nem bíznák rá) zsidó gyárfás tamás által szponzorált - ő a producere - hetihetes tudjuk milyen oldalon álló/származású "sztárjait", M1, M2, Tv2, Rtl, a rádiók, a reklámok,az ideológiát sugalló "Magyar filmek" a buzeráns, lányoshangú tehetségtelen alföldirobik, hernádik. Ha van is bennük kis irónia,humor, az csak talán arra is szolgál,hogy a nagy"zsidócigány szörnyet " kitudjuk nevetni, és ne féljünk tőlük.