width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 4.

2007. október 4., csütörtök

Jaja, így van ez :-)

Látom hogy olvasod, fő-fő Blogtér góré-guru, egyébként Blogadmin is tudja hogy zsidó vagy :)

És ott nem mondhatom meg hogy egy zsidó rúgott bokán... XD

És jé, tényleg. (eddig szólt neked, eztán általánosságok jönnek)

Énnekem ez hír volt, pedig 2001-es történés. Forrás : innen van ni :

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20010711afotex.html

Csepi Lajos lesz az Index.hu vezérigazgatója

2001. július 11., szerda, 19:40Utolsó módosítás: 2001. július 12., csütörtök, 8:55

Több forrásból származó információk szerint július 15-től Csepi Lajos veszi át az Index.hu Rt. vezérigazgatói posztját. Csepi a Fotex vezérigazgatói székét adja fel az internetes tartalomszolgáltató cég kedvéért, ahol Kőrösi Ákostól, az Index.hu legnagyobb tulajdonosától veszi át a megbízatást.

A Bloomberg hírügynökség értesülései szerint, a Fotex Rt. nem hosszabbítja meg Csepi Lajos lejáró szerződését, a vezérigazgatói feladatok ellátását a vállalat tulajdonosa Várszegi Gábor veszi át. A Fotex árfolyama a tőzsdén szerdán nap közben 10 százalékkal is esett.

Megfigyelők szerint nem biztos, hogy az áresésben csak a vezérigazgató távozásáról szóló esetleges információk játszottak szerepet. A Bloomberg értesülései szerint ugyanis a Morgan Stanley számos alapkezelő által követett feltörekvő piaci részvényindexéből hamarosan kikerülnek a társaság részvényei, és ez önmagában is jelentős eladásokat generálhatott a papír piacán. Ezen kívül a Berenberg Bank mintegy 41 millió eurós vagyont kezelő, Magyarországra szakosodott befektetési alapjában július végén 4,1 százalékos súllyal szerepeltek Fotex-részvények. Így önmagában akár ennek az egy alapnak a kiszállása is jelentősen megingathatja a részvény árát.

Csepi Lajos mozgalmas pályát tudhat maga mögött: az Antall-kormány idején, 1990 és 1994 között az Állami Vagyonügynökség ügyvezető igazgatója, 1994-ben néhány hónapig az Állami Vagyonkezelő Rt. vezérigazgatója volt. 1994-95-ben az Allied Investment (AI) Rt. igazgatója volt. 1995 és 1997 között Csepi az OTP Bank Rt. főtanácsosa, 1997-től az OTP Lakás-takarékpénztár Rt. elnök-vezérigazgatója lett. Az üzletember 1999-ben ült a Fotex Rt. vezérigazgatói székébe, ahonnan most az Index.hu hasonló pozíciójára vált át.

Kőrösi Ákos, az Index eddigi elnök-vezérigazgatója a társaság elnöke marad, míg Braun Róbert, Uj Péter és Gerényi Gábor az igazgatóság tagjaiként dolgoznak tovább - értesült a Népszabadság.

(Üzleti Negyed)

Igen, 2001 előtt valahogy sokkal jobb volt, akkor még nem zsindex volt hanem egy formabontó hiánypótló portál.
Amit ez a végtelen cionista-pénzzel rendelkező neoliberális-yuppie business-gőzhenger letarol, az átalakul hazugsággyárrá. A cigány is annak húzza, aki fizeti. Ezért nem tetszik hogy megvették az ufit kilóra.
Fotex = Várszegi-birodalom része, na ő is zsidó, egyszer megvette a Fradit, de hamar túladott rajta. (fociban nem vagyok otthon, de ezt tudom)
Az a baj, hogy ha a média oroszlánrésze egy kézben van, akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk, mint komcsiban, ahol minden állami kézben volt. Csak most befolyásos pénzügyi körök váltják át tőkéjüket politikai azaz véleményformáló hatalommá.

A freeblog.hu whois a C3 alapítványt adja ki, ami a cionista soros györgy egyik, fiatalokat befolyásolni létrejött alapítványa : marhára "kreatív" meg "művészi önkifejezés", ez náluk pl. abból áll, hogy a freeblog főoldalon kizárólag szélsőliberális, vagy kormánypárti postok lehetnek kinnt, esetleg deviancia-párti postok még elmennek, így a kendermagos drog-rendezvények, a buzifelvonulások rendre masszív propagandát kapnak. Most épp egy jóltáplált, szélsőliberális, szemita külsejű leány szerkeszti azt, amúgy. :-D

De létezik a szellemi rassz fogalma is, tehát ha valaki egy az egyben neoliberális gazdasági és cionista szocio-kulturális eszméket vall, ezek szerint alkot véleményt, akkor olyan, mint egy zsidó, persze az ilyen zsidóbérenc gojt a zsidók is lenézik, az árulókban valahogy sosem bíztak ők sem. (árulóban nem is lehet)

Ha már zsindex, a fórumaikat néha olvasom, nem írok oda, mert minek. Visszatérő momentum, és a reakció blogon is előjött : Miért kommunista nekik az a Fidesz, ami keresztényszociális alapokon a tőke elé helyezi a munkát, és az idegen cégek extraprofitját vastagon megadóztatná? A kis cégek már vastagon meg vannak adóztatva, nincs az a vállalkozói szabadság, mint a hőskor Amerikájában. XD

Ki mondja : eörsi mátyás, ő is mindig komcsizza a Fideszt, de tóta w árpád is ezt teszi.

A kommunisták átvedlettek neoliberálissá, (horn gyulát szinte aranyba foglalták a neoliberális gazdaságpolitikájáért a thatcheristák) mert a nyugati zsidók így tudták olcsón megvenni a hazánkat(múltjukkal zsarolhatók és korruptak a komcsik), ott kell a komcsikat keresni, a kormányban, ahol az szdsz-es farok csóválja a mszp-s kutyát! :-)

A kommunista titkosrendőrség tovább él

Brüsszel, 2006. december 6.

Az egykori orosz titkos ügynök, Alekszander Litvinyenkó megmérgezése által uralt nemzetközi sajtólégkörben Schöpflin György európai parlamenti képviselő nem is választhatott volna jobb időpontot „A kommunista titkosrendőrség utóélete” című konferenciájához. A magyar, lengyel, román és brit szakértőket felvonultató rendezvény 2006. december 6-án került megrendezésre Brüsszelben, az Európai Parlamentben.

A Schöpflin György kiemelte: „habár a kommunista rendszerek összeomlottak, még 16 évvel később is bizonyítékok tömkelege szól amellett, hogy titkosrendőrségeik túlélték őket. Az egykori kommunista titkosszolgálati hálózatok befolyása, szemlélete és ténykedése napjainkban is veszélyezteti a demokrácia és demokratikus intézmények működését.”

A konferenciára olyan neves szakértők kaptak meghívást, mint a szociálpszichológus és közíró, Dr Hankiss Ágnes, a Hamvas Intézet főigazgatója; Marek Lasota, a Nemzeti Emlékezés Intézete – a lengyel nemzet ellen elkövetett bűncselekményeket vizsgáló bizottság- kutatója; Dr. Marius Oprea; a romániai Kommunizmus Bűneit Vizsgáló Intézet elnöke, illetve Alex Standish, a Durham University kutatója és a Strategic Intelligence Review című hetilap szerkesztője. A konferencia záró szavait Orbán Anita, a Demokratikus Átalakulásért Intézet igazgatóhelyettese mondta.

Különböző perspektívákból és az egyes országok tapasztalataiból merítve az előadók egyetértettek abban, hogy a kommunista idők titkosszolgálati örökségének továbbélése továbbra is komoly veszélyt jelent a szárnyait bontogató, fiatal poszt-kommunista demokráciák számára, és hogy az orosz KGB utódszervezeteinek tevékenysége kiemelkedő szerepet játszik mindebben.

Átmentett kommunista örökség

Brüsszel, 2006. december 6.

Uniós probléma is az, hogy a volt kommunista országokban a korábbi rendszerből maradványok, csökevények maradtak fenn, a hatalom átmentése sokkal sikeresebben történt, mint ahogyan nyugaton elképzelik - mondta Schöpflin György európai parlamenti képviselő szerdai brüsszeli sajtótájékoztatóján.

A képviselő az újságírókkal azután találkozott, hogy szervezésében konferenciát rendeztek az EP épületében a kommunista titkosrendőrség utóélete címmel..Schöpflin György szerint nyugaton "nem akarnak szembenézni a valósággal, hogy a színfalak mögött a hatalom másképpen folyik".

A tanácskozáson Hankiss Ágnes a téma magyar, Marius Oprea a román, Marek Lasota a lengyel, a brit Alexander Standish pedig az orosz vonatkozásairól tartott előadást. Schöpflin György úgy vélte, a tanácskozás tanúsága szerint az említett országok ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe, azzal, "hogyan lehet átalakítani a kommunista örökséget úgy, hogy működőképes legyen abban, amit normális demokráciának neveznek".

A régi rendszer titkosrendőrségei sikeresen átmentették magukat, és ebbe mai napig belefolyik Oroszország is - vélte. Hozzátette: Alapvető probléma, hogy a posztkommunista baloldal mindenképpen védi ezeket a hálózatokat ..., mert ezáltal saját politikai hatalmát is tudja biztosítani.

A konferencia kapcsán az a benyomásom Magyarországról, hogy a titkosrendőrség jobban felkészült a hatalomváltásra, illetve az új berendezkedésre, mint másutt - mondta még el Schöpflin György.

Lévai Katalin, az EP jogi bizottságának szocialista párti alelnöke a sajtóértekezleten elhangzottakra azt hangoztatta, hogy nem érti és nem osztja Schöpflin félelmeit. Ezt azzal támasztotta alá, hogy a magyar titkosszolgálatok tevékenységét kétharmados törvények szabályozzák és a Magyar Országgyűlés illetékes bizottsága felügyeli.