width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 15.

2007. december 15., szombat

Zsidó hanuka = barbár babona

fuck the x-mass zsidó bunkóság
Zsidó hanuka = barbár babona
Méghogy hanuka, mit is ünnepelnek? Nem ám fényünnep, mint azt hazudják.

Lomnici Zoltán zsidó a fején sábesz-deklivel ünnepelt. Nesze neked bírói függetlenség. A Legfelsőbb Bíróság elnökeként kötelezően semleges kellene hogy legyen, a pártpolitikából ki van zárva. Steiner Pál, aki a hegyvidéki közgyűlésben a Turul lebontását követelte, nos mégis VELE EGYÜTT volt sülvefőve a chanuka ünnepségen.

A LB elnökét a törvény zárja ki a pártpolitizálásból. Nem véletlenül. A köztársasági elnök, az AB és a LB elnöke a pártpolitizálástól eltiltott közjogi méltóságok.

Egyébként nálunk a chabad lubavics a legszélsőségesebb cionista jellegű zsidó szervezet. Azaz a max. Aki velük kiáll demonstratíve hanukázni, az oda is tartozik közéjük.

Egyébként a lomnicionista nevet azért is kiérdemli, mert ő volt a gyűlölettörvény egyik kezdeményezője, kidolgozója. (a másik a mazsihisz volt) A törvény azonban alkotmányellenesnek bizonyult, mert kisebbségeknek alanyi többletjogokat adott volna.

Ha egy semlegességre kötelezett közjogi méltóság megjelenik egy kis vallási csoport rendezvényén, közben pedig olyan törvényt javasolt, amely a zsidóknak és több más kisebbségnek, vallási csoportnak alanyi többletjogokat adna, azt jelzi, hogy bizony minden, a zsidó összetartásról szóló legenda valós alapokon nyugszik. Túlozni is nehéz volna ennek a mértékéről.

A multikulturális szó jelentése, a nemzeti kultúra háttérbe szorításának árán idegen kulturális hagyományok előtérbe helyezése, nálunk Magyarországon főleg a zsidó kultúra elemeit kell ezen érteni, a hanuka, azaz a zsidó karácsony, mely Eszter könyvéhez fűződik, Xerxes alatt aratott nagy győzelmet Márdokius vezetésével a Perzsiai zsidó diaszpóra a nem filoszemitákon, ami 75000 ember életébe került, és ezek nagyrésze civil volt. A másik ilyen ünnepi esemény a Jom Kippur, melynek keretében a férfiaknak egy kakast, a nőknek egy tyúkot kell háromszor fejük felett megforgatni, hogy elvigye bűneiket, kiegészítve a cigány kultúra elemeinek népünk nemes hagyományai elé erőltetésével (győzike ugye), ezzel mintegy lovat adva alájuk, kijátszva a cigány fegyvert a magyarok ellen.

Hasonlóan a purimhoz, bizony ez is egy népirtás ünnepe.

Hogyan legyünk nem antiszemiták – Ajánld jó szívvel a zsidó-liberális szubkultúrát

A jó szerkesztőség egyik ismérve, hogy a munkán túl közös programokon is részt vesznek a kollégák. Így tettünk mi is.
A napokban történt, hogy elhatároztuk: itt a nyár, lazítunk picit. S hogy összekössük a kellemest a hasznossal, buzogni kezdett bennünk a vágy, hogy mi is eleget tegyünk a jobboldal azon görcsös igyekezetének, miszerint ha alaptalanul antiszemitizmussal vádolnak, hümmögve és pityeregve próbáld bizonyítani ennek az ellenkezőjét. Mert, ugye, Isten őrizzen attól, hogy esetleg ignoráljuk eme komikus vádakat, sokkal jobb a mi lelkünknek, ha kényszeresen igyekszünk eleget tenni a másik oldal elvárásainak, meghagyva a kettős mérce alkalmazásának minden előnyét nekik.

Történt tehát, hogy könnyű nyári időtöltés után néztünk, és úgy határoztunk, ezzel is bizonyítjuk: nem vagyunk antiszemiták! Magyarfasiszta bűntudatunkat a közpénzen tengődő Szombat című havilap antiszemitizmus.hu-t szerkesztő csapatának velünk szemben megfogalmazott lehengerlő érvei ébresztették, ezért kompenzáció gyanánt a zsidó-liberális szubkultúra által kínált programok valamelyikét szerettük volna élvezni. Mivel a kínálat megtekintésére mostanság sajátos módon a Magyar Nemzet az egyik legalkalmasabb (vajon összefügg-e lassú példányszámcsökkenésével), kimerítő arzenálját olvashattuk a kívánt szórakozási lehetőségeknek a lapban. Mindjárt az MNO-n Szilágyi Kata részletes ajánlója Fesztivál-kavalkád az országban címmel a következő koncertekre invitál bennünket:

Kispál és a Borz zsidók: „A határon túliak seggnyalását meghagyjuk az utánunk következő előadónak..”-mondta tavalyelőtt Erdélyben Lovasi András zsidó, akinek nevét érdemes bepötyögni az ellen-Matula adatbázisába. http://matula.org/search.asp

Sebaj. Menjünk tovább.

Anima Sound System: Egyik fő támogatója a Konrád György és Jancsó Miklós által szervezett droglegalizációs szimpátia-tüntetésnek. Egyik tagja, Prieger Zsolt tán a Magyar Hírlap és az Élet és Irodalom nevű lapba ír, de lehet, hogy csupán véletlen névazonosságról van szó. Az ő nevüket is érdemes beütögetni.

Ez is remek. Tovább.

Korai Öröm: Egyik tagja a Sickratman néven elhíresült Paizs Miklós, aki válogatott módszerekkel kívánta kiirtani a fél jobboldalt, és most költözött új lakásba.

Egyre jobb.

Colorstar és NEO: minden valamirevaló drogfüggő szereti őket.

Tovább.

Európa Kiadó: Alapítója, Menyhárt Jenő ma Para-Kovács Imrével készít közös műsort a kereszténykiirtósdi Tilos Rádiónál, a Kultiplex épületében. (Parát is üssük be.)

Ez sem olyan nagy baj.

De elég a könnyű zenéből. Nézzünk a „minőség” irányába.

Megyesi Schwartz Lúcia: Még a neve is jól hangzik, csak remek lehet. És kérem! Megtaláltuk az igazit! Idézem: „Igazi csemegének ígérkezik Izrael vezető kórusának, az Israel Philharmonia Singersnek a koncertje…”!!!! Hát mégiscsak van Isten! Akinek népe el is jön hozzánk..

Igen ám, de mi van akkor, ha a politikailag korrekt koncertről hazatérvén, ágyunkba ájulván olvasni szeretnénk egy kicsit levezetésként, nehogy újra elhatalmasodjanak rasszista génjeink? A Magyar Nemzet természetesen erre is megoldást kínál. Július 16-i számának hétvégi mellékletében teljes oldalas, nagyfotós sztárinterjú keretében ajnározza Spiró György legújabb könyvét. Nem, nem azt amiben a „szarból jött mélymagyarokról” ír, az egy másik. Ebben, teljesen véltelenül egy hősies zsidó ifjú viszontagságos kalandjairól olvashatunk, továbbá megtudhatjuk, hogy kétezer éve még nem is volt magyar nyelv. Logikus, hiszen magyarság, mint olyan – mondják a balliberális szentírások – nincs, há mér volna nyelve. Teljesen nyilvánvaló, hogy pár napon belül a Népszabó Döbrentei Kornéllal, a Népszava Szentmihályi Szabó Péterrel fog hasonló irodalmi interjút készíteni, ez már csak így szokás...

Miután kulturálisan továbbképeztük magunkat, elgondolkodtunk, melyik tenger partján pihenjük ki az éves fáradalmakat és süttessük rasszistásan germánfehér bőrünket barnára, nehogy az antiszemitizmus vádja ismét elérjen bennünket. Naná, hogy nem a nacionalista, fasiszta Gotovina-barát Horvátországban! Még mit nem. Lapoztunk hármat a Magyar Nemzet mellékletében és lám! Péntek Orsolya szokásos harmatgyenge novellája mellett ott hirdeti magát egy izraeli utazási iroda Shalom Izrael felirattal, vastagon szedve(vajon milyen réteget céloz immár a Nemzet? Fogynak a magyar olvasók? De hát akkor...). Ez sem kérdés, irány a Holt-tenger. Egyébiránt nem tudtuk, hogy Péntek (a mi kis Karafiáthunk!) talán hirdetésszervezőként is dolgozik.

A polgári lapot pedig mindenkinek ajánljuk, amennyiben fertelmes náci(gondolat)bűneiért kíván hetedíziglen vezekelni... Mi, javíthatatlan neonyilasok még meggondoljuk az előfizetést.

http://www.kuruc.info/r/7/19468/ - innen

Hanuka záróünnepség volt a Kultiplexben
2007-12-16. 14:10

A belterjes pesti zsidógyerekek kedvenc füvezőshelyén, a Kultiplexben Fuck the X-mass partit tartottak tegnap. Négy évvel ezelőtt, szentestekor ugyanebben az épületben buzdított a magát zsidónak valló Bajtai Zoltán a keresztények kiirtására.

A Strabag Nemzet, a liberális Muray Gáborral és a Karafiáth-rajongó zsidó Péntek Orsolyával az élen néhány éve még rendszeresen ajánlotta hazafiaknak, más kajmán szubkulturális koszfészkekkel egyetemben a fent említett szórakozóhelyet.

A jelenlegi keresztényellenes rendezvényen a surmómetál magyarországi képviselői léptek fel.

Olvasó: Basszátok meg a hanukátokat!
2007-12-16. 14:13

Egy hozzászólás a "Hanuka záróünnepség volt a Kultiplexben" c. cikkhez.

Azok számára, akik nem tudnak angolul, vagy nincsenek tisztában az angol nyelvű szlenggel, fontosnak tartom megjegyezni, hogy a kultiplexes zsidó hanukát lezáró ünnepség hivatalos neve magyarra fordítva annyit jelent, hogy B*szd meg a karácsonyt, vagy B*szd meg a karácsonyi (és általában) keresztény miséket, istentiszteleteket. Ezt a felháborító, kereszténygyűlölő és uszító címet viselte a zsidók ünnepi partija az adventi időszak alatt Budapesten.

Mi lett volna, ha Tomcat a Skála erkélyéről azt a szöveget lógatja le, hogy Basszátok meg a hanukátokat, vagy Basszátok meg a holokausztot?

M. A.

Jézus soha nem tanított olyat, hogy hülyének kell lenni, s a visszadobott kenyeret előzetesen ne szárítsuk ki kőkeményre. Jézus a zsidó kufárokat Solyomváros Nap-templomából ostorral verte ki. A zsidók a Talmud parancsához igazodnak, amikor a golyok kezeléséről van szó. A Talmud ugyan nem kapható a boltban, de könnyen hozzá lehet jutni bárkinek. A Talmudban összegyűjtve megtalálod a gojokra vonatkozó alapelveket. Senki ne feledje, hogy a goj nem ember és nem felebarát, ezért semmiféle törvény, holmi tízparancsolat gojt nem véd. A zsidó kultúra és a zsidó vallás a gojok leigázásának és a zsidó világuralomnak a megteremtésére irányuló gyakorlati útmutató. Persze, ilyen alapon a rablógyilkos banda is mondhatja, hogy csak a végső isteni elrendelést teljesíti be az áldozat torkának átvágásával, s csak a hitét gyakorolta az üdvösség beteljesítésével. Ezért kérdés, hogy a zsidó, az vallás-e, kultúra-e, vagy faj-e. Magukat faji alapon, genetikailag különböztetik meg, de ezt másnak nem engedik meg. A fehér fajt épp mostanában szisztematikusan törlik el a Földről. Ők hintették el a túlnépesedésről szóló meséket is, ők intézték azt hogy legális legyen az abortusz, ők fizették a fogamzásgátlók kifejlesztését. Googlézz erre : Rockefeller nwo depopulation és ott is írják. A Rockefeller család is zsidó természetesen.

Valaki Emailt küldött, aki nyilván a http://www.betiltva.com/ oldalon olvasta a Világhódítók című könyvet.

"egy kérdésem lenne. Marschalkó Lajos könyvei nekem nagyon erősnek tűnnek. vajon mondanivalója hiteles? a gyűlölet nagyon áthatja a könyvét. olyan keserű szájízzel olvasom."

Akármennyire is tűnik gyűlöletnek, de nem az! A könyveiben a zsidó gyarmatosítás pontos, hiteles történetét mutatja be az olvasónak, azt gyarmatosítást amely ma a legnagyobb ütemmel halad, és melynek Te is tanúja vagy...fuck the x-mass micsoda hülyeség :)