width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.04.16.

2016. április 16., szombat

A magyar ÉLETRE nincs pénz, de a halott kövekre kerülnek milliárdok ha a zsidók azt parancsolják. Világ legszemtelenebb népe, és az őket kiszolgáló ócska szervilis "nemzeti" kormány. "Egymilliárdot kapnak temetõfelújításra a zsidók - de persze ennyi sem elég, ez csak az elsõ lépés"

A várgesztesi vár életveszélyes állapotban lezárva vár a jobb időkre, és van még számos más hasonló sorstársa sajnos, mert a magyar műemlék nem érték a liberális fidesznek.

A túlélő leszármazottak által meg nem újított magyarok sírjait elplanírozzák, de ha valahol egy vacak zsidó temetőt vélnek, oda azonnal milliókat szórnak el, sőt.

Első lépés, akkor már legyen mind a föld alatt!!!

"temetők helyett életet"

A magyar ÉLETRE nincs pénz, de a halott kövekre kerülnek milliárdok, ha a zsidók azt parancsolják. Világ legszemtelenebb népe, és az őket kiszolgáló ócska szervilis "nemzeti" kormány.

Egymilliárdot kapnak temetõfelújításra a zsidók - de persze ennyi sem elég, ez csak az elsõ lépés

Mintegy 800-1000 millió forintot különített el a kormány az elhagyott zsidó temetõk felújításának elsõ esztendejére - mondta Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke csütörtök este az M1 aktuális csatorna mûsorában.

Az elnök ugyan "rendkívül attraktívnak" nevezte a programot, de megjegyezte: a rossz állapotban lévõ temetõkbõl olyan sok van, hogy ez az összeg csak egy részük felújítására lesz elegendõ.
"Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyon nagy elõrelépés, ha ezt a projektet végre tudjuk hajtani, és a folytatásban pedig reménykedünk" - tette hozzá.

https://kuruc.info/r/2/157594/

"Méltatlan volt", hogy korábban magyarok használták - átadták az adónkból felújított óbudai zsinagógát

https://kuruc.info/r/2/157505/

Nem volt érdemes befogadni őket a 19. századtól kezdve, méltatlanok voltak rá már akkor is. :P