width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A magyar ÉLETRE nincs pénz, de a halott kövekre kerülnek milliárdok ha a zsidók azt parancsolják. Világ legszemtelenebb népe, és az őket kiszolgáló ócska szervilis "nemzeti" kormány. "Egymilliárdot kapnak temetõfelújításra a zsidók - de persze ennyi sem elég, ez csak az elsõ lépés"

2016. április 16., szombat

A magyar ÉLETRE nincs pénz, de a halott kövekre kerülnek milliárdok ha a zsidók azt parancsolják. Világ legszemtelenebb népe, és az őket kiszolgáló ócska szervilis "nemzeti" kormány. "Egymilliárdot kapnak temetõfelújításra a zsidók - de persze ennyi sem elég, ez csak az elsõ lépés"

A várgesztesi vár életveszélyes állapotban lezárva vár a jobb időkre, és van még számos más hasonló sorstársa sajnos, mert a magyar műemlék nem érték a liberális fidesznek.

A túlélő leszármazottak által meg nem újított magyarok sírjait elplanírozzák, de ha valahol egy vacak zsidó temetőt vélnek, oda azonnal milliókat szórnak el, sőt.

Első lépés, akkor már legyen mind a föld alatt!!!

"temetők helyett életet"

A magyar ÉLETRE nincs pénz, de a halott kövekre kerülnek milliárdok, ha a zsidók azt parancsolják. Világ legszemtelenebb népe, és az őket kiszolgáló ócska szervilis "nemzeti" kormány.

Egymilliárdot kapnak temetõfelújításra a zsidók - de persze ennyi sem elég, ez csak az elsõ lépés

Mintegy 800-1000 millió forintot különített el a kormány az elhagyott zsidó temetõk felújításának elsõ esztendejére - mondta Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke csütörtök este az M1 aktuális csatorna mûsorában.

Az elnök ugyan "rendkívül attraktívnak" nevezte a programot, de megjegyezte: a rossz állapotban lévõ temetõkbõl olyan sok van, hogy ez az összeg csak egy részük felújítására lesz elegendõ.
"Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyon nagy elõrelépés, ha ezt a projektet végre tudjuk hajtani, és a folytatásban pedig reménykedünk" - tette hozzá.

https://kuruc.info/r/2/157594/

"Méltatlan volt", hogy korábban magyarok használták - átadták az adónkból felújított óbudai zsinagógát

https://kuruc.info/r/2/157505/

Nem volt érdemes befogadni őket a 19. századtól kezdve, méltatlanok voltak rá már akkor is. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk