width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. okt. 8.

2016. október 8., szombat

Mondd meg kedves népszabadság, hány híredben van 1 igazság? Nem is olvasták, azért zárt be. Vannak helyette örök index címlapos hazugság okádó ballib bérblogok. Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását

Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását

https://kuruc.info/r/2/164707/

Mondd meg kedves népszabadság, hány híredben van 1 igazság? Nem is olvasták, azért zárt be. Vannak helyette örök index címlapos hazugság okádó ballib bérblogok.

https://www.youtube.com/watch?v=W0aTXPqm44w

A sipista szó jelentése egyébként hamiskártyás.

Éljen az ezúttal nem szemkilövető viperázó rendőrterrorral ünnepelt 56-os forradalom 60. évfordulója, dögöljön meg a népszabadság és a balliberálisok soha többet ne juthassanak hatalomra.

A Szabad Nép jogutódja, tehát nem kádár alapította 1956-ban, hanem már rákosi idején is hazudtak rendületlenül. Az eddigi szarkesztőségből a szarkeverő hírferdítő és kampánycélú hamisító liberálbalról kézivezérelt firkászok egész biztos nem fognak kelleni ha tényleg fidesz közeliek veszik meg.

"Gianni Pittella: a Népszabadság bezárása a magyar sajtószabadságot veszélyezteti. A Népszabadság bezárása a magyar sajtószabadságot veszélyezteti, kiadását újra biztosítani kell - hangsúlyozta Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata képviselőcsoportjának (SD) vezetője az MTI brüsszeli irodájához eljuttatott nyilatkozatában szombaton"

Hülye szocionista zsidaja, ha egyszer veszteséges mert nincs nézettsége avagy olvasottsága, és azért fejezi be a tulajdonos a vállalkozását. Ha nem megy egy lángosos és bezár a bazár, a hiszterolib balfasz banda akkor is kimegy ajvékolni a Hősök terére meg a Parlament elé? Nem hülyék, ilyen hamisak.

Különben ha összeadjuk a múlt vasárnap igennel szavazókat és hozzávesszük a direkt érvénytelenek felét-háromnegyedét, kijön a néhai szdsz vagy a dk + együtt - pm mostani felmérések szerinti támogatottsága. Ezek ugyanazok. A gagyi reggeli szélsőlib reklám rádió műsorukért, ami danubiuson ment, bezzeg kimentek az utcára, de akár az egész országot el lehet adni felőlük. A reggeli antimagyar álviccműsor utódjának szánt fos politikai terelő röhögtetés máig megy, szerencsére hamarosan nem lesz hol. ;) Class fm-es sebestyén balázs, gebedj meg te dagadt geci lásd http://indavideo.hu/video/BalazsDagadt_gei_Na_ez_mar_durva és a többi https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40 de még messze nem az összes, erre van igény, hát inkább nincs, de a liberálmédia tulajdonosi körei a legalja szennyet tennék normává, mert ártani akarnak a társadalomnak. Jellemző, hogy a "megszűnik a class fm"-re 24.hu-s cikkek az első találatok, övék az is. Marad nekik elég rágalomszerkesztőség és szennycsatorna így is sajnos.

Csőcselék bolsevik-liberálisok máris balhéznak a Kossuth téren, get a life seggarcok. Mi uszítás ment ellenünk részükről a mocskos libernyák indexes és egyéb fórumaikon 2010 előtt, mikor a jobboldal ment az utcára tüntetni!

Mondd meg kedves népszabadság, hány híredben van 1 igazság? Nem is olvasták, azért zárt be. Vannak helyette örök index címlapos hazugság okádó ballib bérblogok. Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását