width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. jún. 30.

2015. június 30., kedd

Új proletariátus szükségességéről a 'frankfurti iskola' azaz az újbalos 68-as marxista agyrém manifesztózott, szerintük a különféle deviánsok és harmadik világból érkező bevándorlók jók lesznek ballib szavazónak és az európai fehér civilizáció leváltására. És még meri kérdezni a baloldal, hogy miért tartják nemzetellenesnek.

Képen a tipikus tumblis libsizsidaj :D

Azok után, hogy az LMPatkány feljelentést tesz "gyűlöletbűn" miatt a kormány plakátkampányára, annak hovatartozása is egyértelmű kell hogy legyen. Ugyanazt csinálják mint a többi balliberális nemzetromboló pártok : árulkodnak, feljelentik az országot, nemzetközi zsé tulajdonú médiában igyekeznek lejáratni a magyar nemzeti oldal pártjait és politikusait, na meg a valódi civil magyar szervezeteket. Mindezt teszik idegenek pénzén, a zöldség csak ürügy, lehetmásék belül bizony vörösek azaz szocionisták.

Abban a háttérhatalomban sincs semmi együttérzés aki ránk szabadította a menekültáradatot. Miből telik nekik az ideútra, sőt még pénzt is hoznak magukkal, sokat.

Már támadnak, zavarognak az illegális bevándorlók és mégis helyeseli a ballib hogy jönnek, sőt akit nyugatról visszab*sznak ide azt is "befogadnák" helyesebben eltartatnák őket a magyar emberekkel - mert a nemmagyar politikai - gazdasági - média "elit" úgyse fizet adót. Van egy pont ahonnét már nem vitatkozni kell hanem pofánvágni. Amit a ballib művel, már rég túl van azon a ponton. A nyomorult libernyák átlátszós, vastagbőrös, kettősmércés bloggerek akik 30 milliót áldoznak bevándorláspárti nemzettelenség - eszméiket hirdető plakátokra, mert a magyarság kárára lenni ennyire fontos nekik. A határon túli magyaroknak bezzeg nem adnák meg a magyar állampolgárságot, visszavennék tőlük azt ha visszajönnének.

Új proletariátus szükségességéről a 'frankfurti iskola' azaz az újbalos 68-as marxista agyrém manifesztózott, szerintük a különféle deviánsok és harmadik világból érkező bevándorlók jók lesznek ballib szavazónak és az európai fehér civilizáció leváltására. És még meri kérdezni a baloldal, hogy miért tartják nemzetellenesnek.

Amúgy persze libsák zsidajék szarnak magasról az arabok és a négerek életére - sorsára, hiszen helyeselnek minden civilgyilkoló usraeli katonai beavatkozást, anarchiát eredményező arab tavaszos felforgatást.

http://www.flagmagazin.hu/politika/kedves_elhulyult_liberalis_baratom

Kedves elhülyült liberális barátom!

Líbia, Szíria, Afganisztán, Észak-Afrika humanitárius katasztrófája azonban nem a mi ügyünk, és nem is a te dolgod. Számolj le az illúzióiddal, a "we are the world" egy naiv hazugság, szósz a jointod mellé. Azért találták ki neked, hogy konzumidióta módjára zabáld az eléd tedd globálfost.

OIZO OITO

Mivel csak a képernyő előtt léteztek már, leülök ide, és elmondom neked, mit gondolok a legújabb agymenésedről.

Röviden: hagyd a faszba ezt a bevándorlóimádatot, míg szépen mondjuk.

Ezeket az embereket senki nem akarja Európában, csak ti. Ezektől az emberektől mindenki irtózik. Ne gondold, hogy a holland multis felsővezető imádja a feketét. Megveti. Hidd el, csak az Erasmusos jointszívó szereti ennyire a bevándorlót mint te, de ő is kinő majd belőle. Hagyjuk a libsi dumát is, hogy ezek itt középosztálybeliek, felsőközéposztálybeliek, nem is ide jönnek. Tényleg ez látszik az öltözetükön meg a viselkedésükön. Ránézésre képzetlenek, írástudatlanok, fogalmuk sincs a világról. Kérdezz meg egy Görögörszágban hosszabb időt lehúzó embert, elmeséli neked, hogy sok afrobevándorló azt gondolja az elemlámpáról, abba beköltözött a Hold, azért világít. Ennyit erről.

Ami most zajlik, az tényleg dráma.

Emberek étlen-szomjan vándorolnak egy olyan világ felé, amelynek felépítésében nem vettek részt, amit nem ismernek, és amivel olykor élesen szemben állnak.

Líbia, Szíria, Afganisztán, Észak-Afrika humanitárius katasztrófája azonban nem a mi ügyünk, és nem is a te dolgod. Számolj le az illúzióiddal, a "we are the world" egy naiv hazugság, szósz a jointod mellé. Azért találták ki neked, hogy konzumidióta módjára zabáld az eléd tedd globálfost. Megoldani ezt a krízist nem tudod, derpegned meg fölösleges az orbánfasisztán. Hagyjuk az integrációt is, ritkább a sikeres integráció mint a fehér holló! Egyedül a németeknél működik úgy-ahogy. Tudod, ott a török gyerek németül beszél az óvodában, az iskolában, és nincs apelláta. És ha annyira integrálni akarsz, nézz szét a cigánysoron bárhol, ami nem Budapest. Először őket, aztán bárki mást. Van még velük, velük együtt is tennivaló bőven.

Tudod, mi, rendes melót végző, munkavállaló, vállalkozó, gyereket nevelő, tulajdonos magyarok aggódunk a jövőnk miatt. Nekünk van miért aggódni, egyetlen értéktárgyunk nem a muter által vásárolt MacBook Air Retina Pro 2013™, amit anyánk belvárosi lakásában nyomkodunk 35 évesen naphosszat támblerezve.

Látjuk, hogy Európa nyugati felét éppen tönkrebassza az ottani elvtársaid által erőltetett bevándorlás.

Ha mi is beállunk a sorba, és beengedjük őket ide, akkor leshetünk. Te, a fotelliberális is nézhetsz, ugyanis ezek szét fognak baszni mindent, ami Európát naggyá tette, ezek szembefordulnak azzal az Európával,ahol te is derpeghetsz az orbánfasisztán, és zokszó nélkül ölik a zsidó gyerekeket Malmőben és francia iskolákban. Ehhez ajánlott olvasmány neked Pim Fortyn élete és munkássága. Buzi is, liberális is, szabadságszerető is, és érteni is fogod, hiszen sokkal okosabbnak és humánusabbnak képzeled magad a fasisztamagyarnál.

Amit nem engedünk meg neked a továbbiakban, az az, hogy ezzel a naiv humanitárius picsogásoddal teleszórd a közéletet, és szembemenetelj a valósággal, és ezzel lázítsd azokat, akik hozzád hasonlóan bevették reggelire a naivtablettát. Leszarjuk a naivitásodat, leszarjuk a tinédzserdacodat, kurvára itt az ideje kimászni anyád picsája mellől, elköltözni tőle, befizetni a rezsit, és felnőni végre. Elfelejteni ezt az egyenhipszter-bozontot, ezt a kibaszott netes derpegést azorbánon, szerezni egy rendes csajt, rendesen levarrni, gyereket csinálni neki, és befejezni ezt a kibaszott picsogást az írástudatlan afgán muszlim fantasztikus értékeiről. Európai szempontból nézve azok ugyanis nincsenek neki.

Nekünk azonban van. Van egy kultúránk, ami még biztosítja az alapokat egymás meghallgatására. Vannak közös ügyeink, amik annak ellenére is összedrótoznak bennünket, téged, meg engem, hogy te éppen nagyon meg vagy hülyülve, nem akarsz kinőni a tinédzserek dackorszakából, és miközben orbánfasisztázol naphosszat ostobán, aközben gyűlöletmentes világról érzelgősködsz nagyokat.

És tudod az a helyzet, hogy nekünk nőnk is van egy jó ideje, őérte is aggódunk. Itt szuszog mellettünk éjszaka, velünk van jóban-rosszban, együtt toljuk az életet szeretetben, és nem mellesleg az ágy mellett meg ott szuszog a legkisebb csaj is, kettőnk gyereke. Te pedig egy undorító világot erőltetsz ide a bevándorlóimádatoddal, ahol ha az ösztönállat a fejébe veszi, hogy neki bestiális erőszakoláshoz van éppen kedve, akkor azt szerintetek akár meg is teheti. (Lásd Szelestey Klubrádiós őrületét.) Pedig minden egyes meggyalázott magyar nő a te lelkeden fog száradni, és hidd el, bevasaljuk majd rajtad az ostobaságodat…

Úgyhogy ésszel toljad az írástudatlan jövevények imádatát kedves elhülyült liberális barátom, míg szépen mondjuk.

RSS-Feed of Scall Fast : Teljesen igazuk lesz a görögöknek, ha végül sikerül alaposan átverniük az imf-et és a neolib szélsőliberál...

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Teljesen igazuk lesz a görögöknek, ha végül sikerül alaposan átverniük az imf-et és a neolib szélsőliberál...
6/28/2015 9:44:40 PM

Teljesen igazuk lesz a görögöknek, ha végül sikerül alaposan átverniük az imf-et és a neolib szélsőliberál-bolsi eu-t, lazán bevezetik a drachmát miután mindenki kivette a pénzét a bankból, most meg időt nyernek ehhez tán csak azért hajlandóak tárgyalni a neoliberálisok nemzetközi erőszakszervezeteivel. XD

http://www.echotv.hu/video/105899/20150625_Hatterkep_1_resz

2015-06-25 Háttér-kép 1. rész

2015.06.25. 20:30

Az egész görög válság története és lényege. Néhány órás eufória után, amikor úgy tűnt, hogy a görög kormány hajlik a megszorításokra a nemzetközi hitelezők jelezték: nem fogadják el Athén javaslatát a válság rendezésére. A görögöknek június végéig kellene törleszteniük a korábban felvett hitel esedékes részletét, 1,6 milliárd eurót az IMF felé.

http://www.echotv.hu/video/105901/20150625_Hatterkep_2_resz

2015-06-25 Háttér-kép 2. rész

Mit akarnak a görögöktől? Miért préselik a görögöket reggeltől esti? Miről szól az összes megszorítás? Miért nem foglalkoznak azzal, hogy még mélyebb válságba lökik a görög társadalmat? Bedöntik-e Görögországot? Engedhet-e az uralmi struktúra a hellén állam estében?

http://www.flagmagazin.hu/gazdasag/boros_imre_kedvencek_es_pariak

Boros Imre: Kedvencek és páriák

gazdaság 2015. 06. 25.

Közismert közgazdasági tantétel, hogy a hitelezés kockázattal jár. Ez – ha ilyesmi egyáltalán létezne – a bankári tízparancsolat első számú intelme lehetne.

A bankár, amikor az ügyfelétől pénzt (betétet) fogad el, azért fizet alacsony kamatot, mert szakmája hitvallása szerint ebből a pénzből majd kölcsönt fog nyújtani, azzal a kockázattal, hogy az ügyfél lejáratkor esetleg nem tud fizetni, és így a betétinél magasabb kamathoz és a tőkéhez sem jut hozzá. A betéti és a hitelezési kamatok közötti különbözetnek tehát fedezetet kell nyújtani a bank működtetésének költségeire, a hitelezéssel járó veszteségek kockázatára és természetesen a haszonra is.

Ésszerű és logikus tehát, hogy a bankok már jóval a hitelszerződés megkötése előtt igyekeznek bemérni a potenciális ügyfeleket kockázati szempontból. Amióta a hitelezés nemzetközi keretekben is szinte futószalagon folyik, ezt a feladatot az erre specializálódott cégek, vagyis az úgynevezett hitelminősítő intézetek végzik, legalábbis a nagy „hitelfogyasztók", mint az államok, nemzetközi nagyvállalatok és bankok esetében. A nagy hitelfelvevőknek elemi érdekük, hogy hitelminősítésüket karban tartsák, és őrködjenek annak mindig elfogadható szintjén, mert folyamatos hitelpiaci jelenlét nélkül könnyen ellehetetlenülhetnek. A hitelminősítők által kategorizált adósok konkrét hiteleinél a hitelnyújtók éppen a megállapított kockázat nagyságától függően határozzák meg a piaci középtől való eltérés mértékét, az úgynevezett kockázati felárat.

A kockázati felár jelzi, hogy az adós esetében a hitelezők milyen valószínűséggel veszik figyelembe azt, hogy fizetésképtelenné válhat. Vagyis mekkora esélyt adnak annak, hogy nem tud majd fizetni. Ettől függően az ügyfélnek a felárat fizetnie kell.

A felárat akkor sem kapja utólag vissza, ha a hitelt kamatostul vissza is fizette, hiszen a felárak egy alapban gyűlnek, és azt a célt szolgálják, hogy bármely adós fizetésképtelensége esetén fedezetet nyújtsanak a hitelezési veszteségekre. Eddig tart tehát a kockázati felárakról szóló, nagyon is logikusnak és elfogadhatónak tűnő tantétel tárgysora. A konkrét nemzetközi hitelezés gyakorlatát vizsgálva azonban számtalan jel mutat arra, hogy a kockázati felárak konkrét gyakorlata sokszor inkább más célokat szolgál, mint a valós kockázatok fedezetét.

Inkább szolgál a hitelezők növekvő profitétvágyát kiszolgáló, időnként egyes adósokat zsarolható helyzetbe kényszerítő, esetenként kifejezetten büntetőeszközként, mint valamifajta objektív kockázatfigyelő, és a kockázatra általános jelleggel fedezetet nyújtó instrumentumként. A mai nemzetközi hitelezési gyakorlatból leszűrhető, hogy a piacnak vannak (legalábbis olyankor, ha egy ország az adós) diszkriminált páriái, megzsarolt ügyfelei, és természetesen kitüntetett figyelemmel kezelt kedvencei is. A páriák korábban általában busásan fizettek, de mára lényegében kiszorultak a hitelpiacokról, mert esetükben a kockázati felárakat irreális magasságokban jegyzik. Argentínának jelenleg 53,93 százalék, Venezuelának 43,42 százalék, Ukrajnának 38,85 százalék, Görögországnak pedig 38,42 százalékos felárat kellene fizetnie, hogy pénzhez jusson; illetve a korábban piacra került papírjai ilyen mértékben értéktelenedtek el.

Nincsenek tehát a piacon, hitelezőik viszont azzal vannak elfoglalva, hogy az ország javainak a tulajdonjogát megszerezzék. Ehhez többnyire az IMF szolgál segítséggel, feltéve, ha az országok kormányai ebbe belemennek, és megírják az IMF-diktálta „szándéklevelet" sürgős megszorítási teendőikről, ezeknek pedig általában részét képezi a tömeges és valós áron aluli privatizáció is. Ha a kormány nem áll kötélnek, akkor marad az izzasztás, amint a felsorolt esetekben ezt tapasztaljuk is.

Van az országoknak egy olyan köre, amely sikerrel tört ki abból a helyzetből, hogy pária legyen, de mégsem lett a hitelpiacok kedvence, mert autonóm gazdaságpolitikát folytat, gazdasága sikeres, egészségesen növekszik, főbb gazdasági mutatói rendben vannak, de mégis szüksége van hitelekre.

Ha nem paríroznak – hiszen a saját fejük szerint és nem az „elvárásoknak" megfelelően gazdálkodnak –, akkor legalább fizessenek. Ennek a ki nem mondott elvnek felel meg a hitelminősítői gyakorlat. Az összes BRICS ország ebbe a kategóriába esik. Brazíliának 2,41 százalékot, Dél-Afrikának 2,09 százalékot, Oroszországnak pedig egyenesen 3,57 százalékot számolnak felárként, és még azt a Kínát is 0,87 százaléknyi felárra kárhoztatják, amely az Amerikai Egyesült Államok legfőbb hitelezője, devizatartalék-hegyeken ül. Közben pedig a legnagyobb adósa, épp az Egyesült Államok, csak 0,17 százaléknyi kockázati felárra kötelezett.

A hitelminősítők kockázati kedvezményezettjei egyértelműen a volt gyarmattartó országok, illetve olyanok, amelyek jelentős tőkét üzemeltetnek más országokban, és ennek hozadéka tetemesen járul hozzá a GDP-t meghaladó nemzeti jövedelemhez.

Sokan közülük olcsón vesznek fel hiteleket, és drágán helyezik tovább a magasabb kockázatra ítélt országokba. Iskolai oktatásra szolgálhat ezen a téren Luxemburg példája, de ettől nem marad el Ausztria sem, ahova tőlünk a kihelyezett pénz három-öt százalék haszonnal tért vissza a válság éveiben. Talán nem véletlen, hogy az elméletileg igazolható kockázati minősítéstől – erősen szubjektív irányban – eltérő gyakorlat mozgásba hozta a piacokat, a kárvallottakat védekező akciókra késztette, nem tűrik a kettős, sőt az immár hármas mércét sem. A BRICS létrejötte ennek egyik fényes bizonyítéka, és egyben az igyekezet is, ahogy ez a csoport egy alternatív nemzetközi pénzügyi intézményrendszer létrehozásán dolgozik (valuta –pool, beruházási bank). Időközben nem tétlen a jelenlegi, többmércés szubjektív kockázatkezelésben érdekelt térfél sem. Lázasan igyekszik legalább a menthetőt minden fondorlattal és sietséggel menteni.

Erről szól a többirányú kereskedelmi és beruházásvédelmi rendszerek huszárrohamszerű erőltetése is, a bevett nemzetközi demokratikus normák (mint például az alapos tájékoztatás) kerülése. A világgazdasági erőterek nagy átalakulásának vagyunk tanúi.

Boros Imre – http://magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!
http://www.flagmagazin.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions