width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.09.20.

2016. szeptember 20., kedd

A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetőket, vagy közszereplőket vertek meg...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetőket, vagy közszereplőket vertek meg...
Sep 20th 2016, 10:39

A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetőket, vagy közszereplőket vertek meg. Kommentek a neten mindmáig. Szentmihályi Szabó Pétert is képesek voltak megtámadni, most meg egy mercis zsidókopasz G Fodor Gábort bántalmazata, A gyurcsányista cigány daróczi + tsai rss-lopó kommentfröcsögő oldala a propeller.hu, ottani kommentek irányvonala a "megérdemelte" "nem eléggé" stb ha ez egy verseny hát ők már alapból sokkal jobban gyűlölnek minket, ocsmány vörös patkányok, és igen, jelentős részben ősi judeobolsi családok fattyai.

Én a nyugati országrészben jártamban "igenes" dk-s plakátokat láttam, aztán meg már nem ;) de ebből is világos, NEM a távolmaradásra buzdít a dk hanem a "mindenkit be kell fogadni" nemzetmegszüntető európai egyesült államos "nemzetközivé lesz holnapra a világ" közös gyökerűen libsi-komcsi eszmevilágát, amibe merkel is bele fog bukni.

A kétfarkú kétszínű kutya, az a taszos, helsinkis, nemzetközi szervezett bűnöző drogkartell lobbistás "tűcsereprogramos" drogos soros hálózat zsoldosainak bohóckodása. Dehogynem politizálnak az állazák, ami közügy az minden politika. Unalomig sulykolják a néhai szadesz antiértékrendjét, egyáltalán nem viccesek. Mindig csak valami romboló, züllesztő, deviáns jelenség mellett állnak ki, a társadalomra káros és rossz folyamatokat támogatják, a puszta élet és közbiztonsággal szemben is a bűnt pártolják az ellenőrizhetetlenné tett bevándoroltatás iigenelésével, tehát a nemzet és Európa ellenségei. A liberálisoké nem európai érték, mocsokban és népirtásban születzett jakobinus - liberalista - kommunista most épp neoliberális banda ez.

A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P

Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

Cultural marxism awareness https://www.facebook.com/CulturalMarxism

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

szeptember 18, 2016 Hírmondó

Szorgalmas magyar hazafiak járják az utcákat még ezen az esős hétvégén is, hogy megtisztítsák a liberális mételytől Budapestet és a vidéket egyaránt. A Kétfarkú Kutyapárt plakátjait és ragasztócímkéit leszaggatják, összefirkálják, némelyikre pedig üzenetet írnak a magyar fiatalok.

A Kétfarkú Kutyapárt szeretne hazánkba csalogatni annyi bevándorlót, amennyi csak elfér a Kárpát-medencében, de akár több is jöhet, majd összehúzzák magukat a magyarok. A belső ellenség csahos kétfarkú kutyái az éjszaka leple alatt ragasztják ki felforgató jellegű plakátjaikat és ragasztócímkéiket, hogy a többségi társadalom ellen uszítsanak és középső ujjukat intsék a magyar nép felé.

Azért éjszaka leple alatt helyezik ki szélsőséges propagandájukat, mert félnek, hogy a magyar emberek egy jól irányzott jobbhoroggal díjazzák tevékenységüket. Hiszen a magyarok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy aki a bevándorlók befogadásáért kardoskodik az nem más, mint ócska hazaáruló, akiknek tevékenységét nem is olyan régen még bitófával jutalmazták.

A kétfarkú söpredék aktivistái kábítószeres révületükben ragasztgatják azokat a falragaszokat, melyeknek semmi más üzenete nincsen, mint: Mi gyűlölünk minden magyart és Magyarországot az idegenek kezére játsszuk!

A romkocsmák hormonzavaros törzsvendégei, a budapesti gettó, magyargyűlölettől fortyogó árnyékszékéből indulnak útnak, hogy megfogalmazott hadüzeneteiket kiragaszthassák szerte a fővárosban és az egész országban.

De az utcákat a magyarság harcképes fiataljai is járják, keresve-kutatva a felforgatók plakátjai után, amiket habozás nélkül semmisítenek meg. A kétfarkú kutyák minden bizonnyal sűrűn a hátuk mögé néznek az esti sétáikon, hiszen bármikor felbukkanhatnak olyanok, akik nem tudnak nevetni viccesnek szánt propagandájukon és ilyenkor bizony előfordulhat, hogy a korcsokat kegyetlenül móresre tanítják.

Seregi Kálmán – http://ujero.net

http://betyarsereg.hu/eleg-volt-a-liberalisokbol-a-magyarok-sorra-szaggatjak-le-a-ketfarku-kutyapart-plakatjait/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastA libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetoket, vagy közszereploket vertek meg...
6:39:21 AM
A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetoket, vagy közszereploket vertek meg. Kommentek a neten mindmáig. Szentmihályi Szabó Pétert is képesek voltak megtámadni, most meg egy mercis zsidókopasz G Fodor Gábort bántalmazata, A gyurcsányista cigány daróczi + tsai rss-lopó kommentfröcsögo oldala a propeller.hu, ottani kommentek irányvonala a "megérdemelte" "nem eléggé" stb ha ez egy verseny hát ok már alapból sokkal jobban gyulölnek minket, ocsmány vörös patkányok, és igen, jelentos részben osi judeobolsi családok fattyai.

Én a nyugati országrészben jártamban "igenes" dk-s plakátokat láttam, aztán meg már nem ;) de ebbol is világos, NEM a távolmaradásra buzdít a dk hanem a "mindenkit be kell fogadni" nemzetmegszünteto európai egyesült államos "nemzetközivé lesz holnapra a világ" közös gyökeruen libsi-komcsi eszmevilágát, amibe merkel is bele fog bukni.

A kétfarkú kétszínu kutya, az a taszos, helsinkis, nemzetközi szervezett bunözo drogkartell lobbistás "tucsereprogramos" drogos soros hálózat zsoldosainak bohóckodása. Dehogynem politizálnak az állazák, ami közügy az minden politika. Unalomig sulykolják a néhai szadesz antiértékrendjét, egyáltalán nem viccesek. Mindig csak valami romboló, zülleszto, deviáns jelenség mellett állnak ki, a társadalomra káros és rossz folyamatokat támogatják, a puszta élet és közbiztonsággal szemben is a bunt pártolják az ellenorizhetetlenné tett bevándoroltatás iigenelésével, tehát a nemzet és Európa ellenségei. A liberálisoké nem európai érték, mocsokban és népirtásban születzett jakobinus - liberalista - kommunista most épp neoliberális banda ez.

A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektol. :P

Ok is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

Cultural marxism awareness https://www.facebook.com/CulturalMarxism

Elég volt a liberálisokból! - a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

szeptember 18, 2016 Hírmondó

Szorgalmas magyar hazafiak járják az utcákat még ezen az esos hétvégén is, hogy megtisztítsák a liberális mételytol Budapestet és a vidéket egyaránt. A Kétfarkú Kutyapárt plakátjait és ragasztócímkéit leszaggatják, összefirkálják, némelyikre pedig üzenetet írnak a magyar fiatalok.

A Kétfarkú Kutyapárt szeretne hazánkba csalogatni annyi bevándorlót, amennyi csak elfér a Kárpát-medencében, de akár több is jöhet, majd összehúzzák magukat a magyarok. A belso ellenség csahos kétfarkú kutyái az éjszaka leple alatt ragasztják ki felforgató jellegu plakátjaikat és ragasztócímkéiket, hogy a többségi társadalom ellen uszítsanak és középso ujjukat intsék a magyar nép felé.

Azért éjszaka leple alatt helyezik ki szélsoséges propagandájukat, mert félnek, hogy a magyar emberek egy jól irányzott jobbhoroggal díjazzák tevékenységüket. Hiszen a magyarok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy aki a bevándorlók befogadásáért kardoskodik az nem más, mint ócska hazaáruló, akiknek tevékenységét nem is olyan régen még bitófával jutalmazták.

A kétfarkú söpredék aktivistái kábítószeres révületükben ragasztgatják azokat a falragaszokat, melyeknek semmi más üzenete nincsen, mint: Mi gyulölünk minden magyart és Magyarországot az idegenek kezére játsszuk!

A romkocsmák hormonzavaros törzsvendégei, a budapesti gettó, magyargyulölettol fortyogó árnyékszékébol indulnak útnak, hogy megfogalmazott hadüzeneteiket kiragaszthassák szerte a fovárosban és az egész országban.

De az utcákat a magyarság harcképes fiataljai is járják, keresve-kutatva a felforgatók plakátjai után, amiket habozás nélkül semmisítenek meg. A kétfarkú kutyák minden bizonnyal surun a hátuk mögé néznek az esti sétáikon, hiszen bármikor felbukkanhatnak olyanok, akik nem tudnak nevetni viccesnek szánt propagandájukon és ilyenkor bizony elofordulhat, hogy a korcsokat kegyetlenül móresre tanítják.

Seregi Kálmán - http://ujero.net

http://betyarsereg.hu/eleg-volt-a-liberalisokbol-a-magyarok-sorra-szaggatjak-le-a-ketfarku-kutyapart-plakatjait/?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetőket, vagy közszereplőket vertek meg. Kommentek a neten mindmáig. Szentmihályi Szabó Pétert is képesek voltak megtámadni, most meg egy mercis zsidókopasz G Fodor Gábort bántalmazata, A gyurcsányista cigány daróczi + tsai rss-lopó kommentfröcsögő oldala a propeller.hu, ottani kommentek irányvonala a "megérdemelte" "nem eléggé" stb ha ez egy verseny hát ők már alapból sokkal jobban gyűlölnek minket, ocsmány vörös patkányok, és igen, jelentős részben ősi judeobolsi családok fattyai.

Én a nyugati országrészben jártamban "igenes" dk-s plakátokat láttam, aztán meg már nem ;) de ebből is világos, NEM a távolmaradásra buzdít a dk hanem a "mindenkit be kell fogadni" nemzetmegszüntető európai egyesült államos "nemzetközivé lesz holnapra a világ" közös gyökerűen libsi-komcsi eszmevilágát, amibe merkel is bele fog bukni.

A kétfarkú kétszínű kutya, az a taszos, helsinkis, nemzetközi szervezett bűnöző drogkartell lobbistás "tűcsereprogramos" drogos soros hálózat zsoldosainak bohóckodása. Dehogynem politizálnak az állazák, ami közügy az minden politika. Unalomig sulykolják a néhai szadesz antiértékrendjét, egyáltalán nem viccesek. Mindig csak valami romboló, züllesztő, deviáns jelenség mellett állnak ki, a társadalomra káros és rossz folyamatokat támogatják, a puszta élet és közbiztonsággal szemben is a bűnt pártolják az ellenőrizhetetlenné tett bevándoroltatás iigenelésével, tehát a nemzet és Európa ellenségei. A liberálisoké nem európai érték, mocsokban és népirtásban születzett jakobinus - liberalista - kommunista most épp neoliberális banda ez.

A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P

Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

Cultural marxism awareness https://www.facebook.com/CulturalMarxism

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

szeptember 18, 2016 Hírmondó

Szorgalmas magyar hazafiak járják az utcákat még ezen az esős hétvégén is, hogy megtisztítsák a liberális mételytől Budapestet és a vidéket egyaránt. A Kétfarkú Kutyapárt plakátjait és ragasztócímkéit leszaggatják, összefirkálják, némelyikre pedig üzenetet írnak a magyar fiatalok.

A Kétfarkú Kutyapárt szeretne hazánkba csalogatni annyi bevándorlót, amennyi csak elfér a Kárpát-medencében, de akár több is jöhet, majd összehúzzák magukat a magyarok. A belső ellenség csahos kétfarkú kutyái az éjszaka leple alatt ragasztják ki felforgató jellegű plakátjaikat és ragasztócímkéiket, hogy a többségi társadalom ellen uszítsanak és középső ujjukat intsék a magyar nép felé.

Azért éjszaka leple alatt helyezik ki szélsőséges propagandájukat, mert félnek, hogy a magyar emberek egy jól irányzott jobbhoroggal díjazzák tevékenységüket. Hiszen a magyarok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy aki a bevándorlók befogadásáért kardoskodik az nem más, mint ócska hazaáruló, akiknek tevékenységét nem is olyan régen még bitófával jutalmazták.

A kétfarkú söpredék aktivistái kábítószeres révületükben ragasztgatják azokat a falragaszokat, melyeknek semmi más üzenete nincsen, mint: Mi gyűlölünk minden magyart és Magyarországot az idegenek kezére játsszuk!

A romkocsmák hormonzavaros törzsvendégei, a budapesti gettó, magyargyűlölettől fortyogó árnyékszékéből indulnak útnak, hogy megfogalmazott hadüzeneteiket kiragaszthassák szerte a fővárosban és az egész országban.

De az utcákat a magyarság harcképes fiataljai is járják, keresve-kutatva a felforgatók plakátjai után, amiket habozás nélkül semmisítenek meg. A kétfarkú kutyák minden bizonnyal sűrűn a hátuk mögé néznek az esti sétáikon, hiszen bármikor felbukkanhatnak olyanok, akik nem tudnak nevetni viccesnek szánt propagandájukon és ilyenkor bizony előfordulhat, hogy a korcsokat kegyetlenül móresre tanítják.

Seregi Kálmán – http://ujero.net

http://betyarsereg.hu/eleg-volt-a-liberalisokbol-a-magyarok-sorra-szaggatjak-le-a-ketfarku-kutyapart-plakatjait/