width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

2016. szeptember 20., kedd

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetőket, vagy közszereplőket vertek meg. Kommentek a neten mindmáig. Szentmihályi Szabó Pétert is képesek voltak megtámadni, most meg egy mercis zsidókopasz G Fodor Gábort bántalmazata, A gyurcsányista cigány daróczi + tsai rss-lopó kommentfröcsögő oldala a propeller.hu, ottani kommentek irányvonala a "megérdemelte" "nem eléggé" stb ha ez egy verseny hát ők már alapból sokkal jobban gyűlölnek minket, ocsmány vörös patkányok, és igen, jelentős részben ősi judeobolsi családok fattyai.

Én a nyugati országrészben jártamban "igenes" dk-s plakátokat láttam, aztán meg már nem ;) de ebből is világos, NEM a távolmaradásra buzdít a dk hanem a "mindenkit be kell fogadni" nemzetmegszüntető európai egyesült államos "nemzetközivé lesz holnapra a világ" közös gyökerűen libsi-komcsi eszmevilágát, amibe merkel is bele fog bukni.

A kétfarkú kétszínű kutya, az a taszos, helsinkis, nemzetközi szervezett bűnöző drogkartell lobbistás "tűcsereprogramos" drogos soros hálózat zsoldosainak bohóckodása. Dehogynem politizálnak az állazák, ami közügy az minden politika. Unalomig sulykolják a néhai szadesz antiértékrendjét, egyáltalán nem viccesek. Mindig csak valami romboló, züllesztő, deviáns jelenség mellett állnak ki, a társadalomra káros és rossz folyamatokat támogatják, a puszta élet és közbiztonsággal szemben is a bűnt pártolják az ellenőrizhetetlenné tett bevándoroltatás iigenelésével, tehát a nemzet és Európa ellenségei. A liberálisoké nem európai érték, mocsokban és népirtásban születzett jakobinus - liberalista - kommunista most épp neoliberális banda ez.

A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P

Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

Cultural marxism awareness https://www.facebook.com/CulturalMarxism

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

szeptember 18, 2016 Hírmondó

Szorgalmas magyar hazafiak járják az utcákat még ezen az esős hétvégén is, hogy megtisztítsák a liberális mételytől Budapestet és a vidéket egyaránt. A Kétfarkú Kutyapárt plakátjait és ragasztócímkéit leszaggatják, összefirkálják, némelyikre pedig üzenetet írnak a magyar fiatalok.

A Kétfarkú Kutyapárt szeretne hazánkba csalogatni annyi bevándorlót, amennyi csak elfér a Kárpát-medencében, de akár több is jöhet, majd összehúzzák magukat a magyarok. A belső ellenség csahos kétfarkú kutyái az éjszaka leple alatt ragasztják ki felforgató jellegű plakátjaikat és ragasztócímkéiket, hogy a többségi társadalom ellen uszítsanak és középső ujjukat intsék a magyar nép felé.

Azért éjszaka leple alatt helyezik ki szélsőséges propagandájukat, mert félnek, hogy a magyar emberek egy jól irányzott jobbhoroggal díjazzák tevékenységüket. Hiszen a magyarok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy aki a bevándorlók befogadásáért kardoskodik az nem más, mint ócska hazaáruló, akiknek tevékenységét nem is olyan régen még bitófával jutalmazták.

A kétfarkú söpredék aktivistái kábítószeres révületükben ragasztgatják azokat a falragaszokat, melyeknek semmi más üzenete nincsen, mint: Mi gyűlölünk minden magyart és Magyarországot az idegenek kezére játsszuk!

A romkocsmák hormonzavaros törzsvendégei, a budapesti gettó, magyargyűlölettől fortyogó árnyékszékéből indulnak útnak, hogy megfogalmazott hadüzeneteiket kiragaszthassák szerte a fővárosban és az egész országban.

De az utcákat a magyarság harcképes fiataljai is járják, keresve-kutatva a felforgatók plakátjai után, amiket habozás nélkül semmisítenek meg. A kétfarkú kutyák minden bizonnyal sűrűn a hátuk mögé néznek az esti sétáikon, hiszen bármikor felbukkanhatnak olyanok, akik nem tudnak nevetni viccesnek szánt propagandájukon és ilyenkor bizony előfordulhat, hogy a korcsokat kegyetlenül móresre tanítják.

Seregi Kálmán – http://ujero.net

http://betyarsereg.hu/eleg-volt-a-liberalisokbol-a-magyarok-sorra-szaggatjak-le-a-ketfarku-kutyapart-plakatjait/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk