width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 27.

2014. február 27., csütörtök

Transzatlanti Unió réme ~ VNTV - use, usa, eu, nato, wto

 





VNTV - Vezér-Szörényi László, Jakab István ~ 2014.02.27

Téma: „A nagy mű" akkor fejeződik be, ha a Transzatlanti szövetség megelevenedik. Egyelőre csak rémálom, amit Obama és Barroso az EU nevében aláírt és 2014. év végéig bevezetni is kívánna. A nemzeti parlamentek felett működő óriás vállalatok immáron törvényesen fognak azt csinálni, amit csak akarnak... Ez lenne a gyarmatosítás befejezése és a nemzetállamok megvalósításának végső sárba tiprása. Nekünk két megoldás lehetséges: az egyik az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz való csatlakozás - bár félünk a már ismert orosz módszerektől -, a másik a Visegrádi négyek-ötök semleges zónájának kialakítása az Északi-tengertől a Földközi-tengerig.

Orosz, arab, kínai ellenességet elváró cionisták, miért is kifogásolják, ha őket is "ellenzi" valaki? xD

Ez a rész érdekes, a háttérhatalmi cionisták elvárnák tőlünk az orosz, arab, kínai ellenességet, és egyéb BRICS országokkal se legyünk jóban szerintük.

Csak izraelt és annak helyi politikai-gazdasági ügynökeit ne vegyük észre, hadd vásároljanak fel minket "kilóra". Hát milyen jogon akarnak uralkodni a bal és jobb liberális cionzsidók mirajtunk?! :P

"Az európai radikális pártok szerint a Jobbik antiszemita és vállalhatatlan. Továbbra is törekednének együttműködésre velük?

Ez a kijelentése kicsit túlzó, korántsem ilyen egyöntetű a kép, sőt Kovács Béla EP-képviselőnk az elnöke az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének, melynek számos országból vannak tagjai. Nyugat-Európában a radikálisok politikáját az iszlám bevándorlókkal kapcsolatos problémák annyira meghatározzák, hogy végül Izraelt támogatják. Számunkra viszont vállalhatatlanok Izrael világpolitikai törekvései, főként amiről Simon Peresz beszélt: hogy felvásárolják Magyarországot."

Dúró Dóra szerint 2010-ben a Fidesz ölébe hullott a győzelem, de már más a politikai helyzet. A Jobbik szóvivője beszél a kampányról, a pártokhoz kötődő közvélemény-kutatókról és a női Magyar Bálintról. Egy új, LMP-szimpatizánsnak tűnő híroldal (ahol néha a kérdés is hazugság), az Oxox interjúja és kissé sötét fényképei.

http://kuruc.info/r/2/124452/

Egyoldalúan eu-tagság párti minden parlamenti párt, csak a Jobbik nem. A Fidesz is csak kicsit próbál ellenállni, ez sajnos kevés lesz nemzeti és közösség-társadalmi azaz szociális érdekeink megvédéséhez.

"Svájc most szembement velük, és azonnal megmutatkozott ez az arcátlan erőszakosság."

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/02/a-birodalom-visszavag.html

Egyoldalúan eu-tagság párti minden parlamenti párt, csak a Jobbik nem. A Fidesz is csak kicsit próbál ellenállni, ez sajnos kevés lesz nemzeti és közösség-társadalmi azaz szociális érdekeink megvédéséhez.

A "nyugat" ide nem jólétet teremteni jön, hanem gyarmatosítani. Szegénységben tartásunk is hozzátartozik, hiszen ha pl Angliába áramlik a magyar munkaerő, ott fog adózni, és fogyasztani. Így olcsó pénzért eladó az ország ingatlanvagyona, mindegy hogy nemzetieskedő liberális vagy echte ballib liberális vezetés van, eredmény ugyanaz : nem működik a gazdaság, nincsenek meg az emberek életfeltételei. Vidéken főleg így van, és nincs miért szidni személyesen aki magyar vendégmunkásként tartózkodik más országokban.

A bankárok demokratikusnak álcázott erőszakszövetségének lehet nemet is mondani. Liberálisok ugye kollektív bűnösnek kiáltanak ki minket magyarokat (is) valamiért ami 30-as, 40-es években történt...

Miközben ők egyoldalúan eu, nato, usa, imf, meg még lehetne sorolni -függőség pártiak, hisz a háttérhatalom nagyon is konkrét nemzetközi szervezeteitől kapják a pénzt. Akiket (lmp, együtt-pm, mszp, "magyar" liberális párt) hatalomra segítene a nem megszűnt csak átalakult szadesznél is libsibb amerikai demokrata párt, azok az idegen zsoldban álló "baloldali, demokrata, liberális, zöld" cionliberálisok nem minket akarnak képviselni.

"Nem is az a legfurcsább, hogy egy szuverén ország logikusan és abszolút korrekt népszavazásos módszerrel döntést hozott önmagát érintően, és emiatt büntetik meg. Hanem az a legelgondolkodtatóbb, hogy az Európai Unió megbüntethet és tevőlegesen meg is büntet egy olyan országot, amely nem a tagja."

Világ-Panoráma - Mit keresünk mi az unióban? - 2014.02.18.





Mit keresünk mi az unióban? – Világ-Panoráma

Brüsszel a legújabb magyarellenes aljasságaként engedélyezi a szlovákoknak, hogy tokajinak nevezzék a tőlünk Trianonban elrabolt földeken termő bort. Bezzeg, mi nem használhatjuk az eredeti nyugat- és dél-európai, francia és más szőlő és borneveket.

Saját hazaárulóink, a szocik, a liberók, a baloldaliak, a cionisták is a trianoni vonalakon túli magyar állampolgárok szavazataitól rettegnek, mert annyira aljas vagy ostoba nem lehet egy magyar a Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben vagy a Délvidéken, hogy a december ötödikei nemzeti gyászt okozó szocialistákra, liberálisokra, baloldaliakra, cionistákra szavazzon — ha már szavaz. Ellenben a szoclib nagyon is támogatja, hogy a magyar föld foglalói — nem magyarok, nem magyar állampolgárok — is szavazhassanak Magyarország sorsáról. Mert a telepesek viszont a hazaárulók szövetségesei. Elvégre a telepesek, a betelepülők, a bevándorlók a hazaárulókra szavaznak majd, nem pedig nemzeti elkötelezettségű, a haza érdekeit szemmel tartó, jobboldali érzelmű pártokra.

A Kelet kellő módon kelleti magát. Kelet ez nekünk? Igen. Nagyon is. Csak onnan várhatunk segítséget, támaszt. Onnan is jött minden korban, csak mi — hiszékeny, elcsavart fejű, mákonyozott, mételyezett, révületbe ejtett magyarok ezer száz esztendeje mindig a nyugatért áldoztuk föl magunkat, s ellenségnek tekintettük a keletről jövő testvéreinket, sorstársainkat. Pedig azok a mi segítségünkre siettek, a mi szövetségünket keresték, mint Nimród fiai: Hunor s Magor.

Iránt is iraki, afganisztáni, líbiai, szíriai, egyiptomi módra demokratizálni és liberalizálni. Csak hát Irán még kockázatosabb vállalkozás, nem csak méretei, rakétái, repülői és esetleges atomfegyverzete miatt. Hanem mert mögötte áll Oroszország, amely mögött pedig Kína: Irán fő szénhidrogén fogyasztója, a világ leghatalmasabb állama állana. Iránnal ezért nemrég kénytelen volt valamicskét megbékülni a Nyugat.

Világ-Panoráma: Szaniszló Ferenc