width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 26.

2007. szeptember 26., szerda

Reakció, a reakcióra XD

. A Reakció nem isteníti Ahmedinezsádot, Chavezt és a többi futóbolondot
csupán azért, mert szembe mernek szállni Amerikával. (Valamint szerintünk
Guantanamón nagyjából jó helyen vannak azok, akik egyébként szabadidejükben
metrókat és buszokat robbantgatnának európai városokban.) Emellett inkább nézzük
amerikai topmenedzserek gyakran viszszatetsző ámokfutását Budapesten


Megmondtam én előre, hogy ez lesz. Cionista neokon lap/blog lett az ufiból!
Persze hogy nem fognak az újgazdag szdsz-es és mszp-s nomeg mdf-es újgazdagok ellen fordulni : AZ ÚJ GAZDI IS EGY ZSIDÓ YUPPIE-KÖR!!!! UJ PÉTER ZSIDÓ, NOBILIS KRISTÓF ZSIDÓ.

Az is egy nagy igazság, hogy az egyszeri bértollnok NEM fog kenyéradó gazdáinak érdkeit sértő írásokat leközölni. DE kinek kell egy vacak hvg-klón, ami kb. egy gyenge diákújság színvonalán áll, amúgy?
Akkor már inkább olvassuk a jobbos emberkék blogjait, azok ugyanis valódi személyes blogok, és nem médiakonszernek-vállalatbirodalmak neoliberális propagandahazugságai.
Mitől blog az, ahol ugyanazok az újságírók ugyanazt írják, mint az újságban!?!?
Semmitől!
Sőt, nem is igazi blog az övék, az az igazi blog, amit FÜGGETLEN emberek írnak, ingyér'! Az nem blog, akkor akár a népszabadság online (vagy offline) tartalmait is blognak nevezhetnénk, elvégre parakovács ott is publikál, a papír újságban is. :-)

Nagyjából látom már, hogy kb. fos-lib neokon-cionista álblogjához hasonló valamit kezdenek ők is írni, mindig az usa-izrael tengelynek adva igazat, de mindezt olyan sunyi mellébeszéléssel, hogy "á, mi nem is foglalunk állást, meg messze van és semmi közünk hozzá, de azt látnunk kell, hoyg az arabok terroristák" XD

A gerinctelen cionista bértollnok, azaz tóta-w árpád szintjére süllyednek. Igaz, most már ők is ZSINDEX, mivel ők vették meg az ufit!!!

Guantanamón, bírósági ítélet nélkül, az Ensz egyezményeket és a Genfi-konvenciót megsértve zömmel ártatlanokat tartanak fogva,

IGEN, AKI MUZULMÁN, ÉS USA-ELLENES, MÁR JÓ ESÉLLYEL ÁRTATLANUL IS ODA KERÜLHET!
FAJI-ÉS VALLÁSI DISZKRIMINÁCIÓ, HAHÓ JUDEONÁCI NEO-KOHN BANDA, KURVA NÉNIKÉTEKNEK HAZUDJATOK!!!!!

Szép kövér rágalom az arabok ellen, amolyan igazi cionista-hvgs-hírszerzős stílusban. Az a hülye aki hisz ezeknek a hazug férgeknek. Hiszen ugyanaz a pénzeszsák zsidóbanda mozgatja immár az ő kezüket is, amint ezeket a sumák-zsidó szövegeket gépelik!!! :-D


Ha a Suzukinál dolgozol, autókat kell gyártanod, ha a Nokiánál dolgozol, telefonokat kell gyártanod, és végül, ha egy zsidó médiabirodalom fizetett zsurnalisztája vagy akkor azt kell írnod, amit parancsolnak, különben ki vagy rúgva.

Namost, egy tv-t vagy országos sugárzású rádiót létrehozni és fenntartani túl drága ahhoz, hogy ezen a módon törjük meg a ballib médiatúlsúlyt ;a Hír-tv és az Echo-tv sok helyen nem is fogható, (ahol nincs kábel) illetve a 3-as azaz a legdrágább csomagba teszik be! Az upc és a t-online nagyon szabotálja ezt a két adót, más módon is. Például rendszeresen zavarják az adásukat, a választási kampány-időszakban!!!

Hát hozzunk létre blogokat, jó. Amúgy ez amit itt látunk ma, 2007-ben még csak a hazai blogolás első hulláma, 2005-2006 előtt a nagybetűs NÉP nemigen blogolt, csak elvétve. :-)

Ja, még valami. Chávez keményen képviseli a saját nemzeti érdekét a hazájának.

És nem fizetett hazug, mint azok a médiapatkányok ott, akik eladták a lelküket az ördögnek 1 tál lencséért. Nagy ravaszul fokozatosan mennek el neokon irányba, de itt már nem csak a gyanakvó, jelfigyelő, óvatops ember láthatja meg ezt a (fordított) pálfordulásukat. (csak őbelőlük éppen hogy a gonosz, azaz Saulus lett)

Reakció, na persze. Az ébredő magyarok félrevezetésére, undorító.