width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. aug. 28.

2015. augusztus 28., péntek

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Mint a sáskajárás. Lövetni kell közéjük, abba se hagyni amíg egy is mozog, na akkor majd nem jönnek...
8/27/2015 4:58:23 PM

Mint a sáskajárás. Lövetni kell közéjük, abba se hagyni amíg egy is mozog, na akkor majd nem jönnek. Más megoldás nem lesz! Kevés az idő viszont a jó válasz kikísérletezésére, de egyértelműen az erőhatalom és a kényszer az egyetlen ami használ a betolakodók áradata ellen. A tűzparancs nélküli rendőrt, katonát, akár határőrt csak kiröhögik. Nincs miért sajnálkozni, senki nem hívta hanem a nemzetközi zsidó küldte őket ide a nyakunkra, egy szuverén ország határára érkezve csak úgy továbbhaladnak hát hogy képzelik? Zömében férfiak, nagyon is honfoglaló előőrs katonai szabadcsapatoknak kinéző színesek tömegei. Ezek egyáltalán nem tisztelnek minket!!! Köpnek a törvényeinkre is, nagyjából annyira érdeklik azok őket mint hogy "hol a határ".

IOkoskodni lehet még, meg szájkaratézni, és a 70-es 80-as évekre alapozott dublini egyezmáénnyel szarakodni, de ez most népvándorlás. Csak akkor nem jönnek majd, ha áthatolhatatlan falak és csőre töltött fegyverek fogadják őket itt. Méltó fogadtatás ez volna pedig, nem a cionista migration aides, migszolos, máltai szabadkőműves, jezsuita újvilágrendes álmenekült zabáltatás. Vagy ők, vagy mi! Egyre agresszívabbak, jön a tél és a hideg idő, nem hiányzik hogy lángba borítsák az országot. A ballib vezetésével és uszításával, persze.

Az iszlám állammal és a terrorizmussal ami velük bejön ide, alapból azért sem lehet együtt élni mert megölnek minket ezek az elmebeteg gyilkos barbárok.

Bayer Zsolt: Áttörtek

jobbegyenes 2015. 08. 27.

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_attortek


Ez az a nap volt, amikor a macedón kormány rendkívüli állapotot hirdetett. Kihirdették a rendkívüli állapotot, és könnygázzal, fény- és hanggránátokkal sikerült visszatartani a migránsokat a határon.

A másképpen gondolkodó sajtó erről úgy számolt be, hogy „menekülők ezrei rekedtek a senki földjén a görög és a macedón határ között, és a szabadban töltik a hideg éjszakát". Hát igen. Ez szörnyű. Kétségkívül az. De az európai közvélemény ettől függetlenül vagy ennek ellenére óriási megkönnyebbüléssel vette tudomásul, hogy a macedón kormány végre elhatározta magát és végre fellépett a beözönlés ellen.

Logikusnak is tűnt a macedón kormány lépése. Hiszen azt megelőzően elképesztő hírek érkeztek Macedóniából. Iszonyatos mennyiségű migráns rohamozta a határait, özönlött befelé az országba, leírhatatlan jelenetek játszódtak le a Szerbia felé induló vonatállomásokon és a sínek mellett, aztán jött a hír, hogy a migránsok egyszerűen feltartóztatták a nyílt pályán a belgrádi vonatot, úgy özönlöttek fel a szerelvényre. Nyilván ezt elégelte meg a macedón vezetés.

És azt gondolom, ez még a legelvakultabb liberálisnak is érthető és elfogadható. Ugyanis előállt az a helyzet Macedóniában, amelyről a liberális kiskáté így fogalmaz: a szabadságom addig terjed, ameddig nem zavarja vagy akadályozza mások szabadságát.

A migránsok pedig nem egyszerűen zavarták és zavarják a macedónok szabadságát, de ellehetetlenítették a macedónok életét. A görög határnál lévő macedón városokban lassan elviselhetetlen az élet. Megszűnt mindaz, amiért a macedónok ott élnek, amiért szerették a szülőföldjüket. Emberáradat, mocsok, szemét, bűz, elfoglalt közterek, parkok, járművek, vonatok, állomások és egyre agresszívabb tömegek. Ez most ott a helyzet.

Erre lépett a macedón vezetés, és ezért vezényelte ki a katonaságot és a rohamrendőrséget a határra. A katonaság és a rohamrendőrség pedig tette a dolgát. Európa pedig örült, és azt gondolta, megint azt gondolta, valami elkezdődött végre, ami véget vet ennek az egyre elviselhetetlenebb őrületnek. De ismét csalódnunk kellett. Huszonnégy órát tartott a macedón ellenállás. Egy nap elteltével a migránsok tömege egyszerűen áttörte a határzárat, átgázolt a rendőrök és katonák sorfalán. S ahogy ezt már megszokhattuk, a hír is megérkezett: megkéseltek egy macedónt rendőrt.

Igen, itt tart most Európa. De még Európa végvidéke is, ahol nem köt senkit az uniós „PC".

Macedónia is képtelen volt megvédeni a saját határait. Egy fegyvertelen tömeg előtt kapitulált. És most azt a taktikát választotta, hogy minél hamarabb igyekszik megszabadulni a beözönlőktől. Még a macedónok sem fogták fel, hogy ennek így soha nem lesz vége. Erről van szó. Erről a megdöbbentő és érthetetlen önfeladásról. Önfeladásunk közepette pedig a beözönlők tömege egyre agresszívabban és egyre elviselhetetlenebbül viselkedik. Milánóban már tüntetnek, jobb lakhatási körülményeket és igazolványokat követelnek maguknak. Ó, hát persze! Amúgy pedig az olasz rohamrendőrségnek kell visszazavarni őket a táborukba.

Aztán ott volt a horgosi eset. Hír jött, hogy Horgosnál a migránsok egy nagyjából ezerfős csoportja nekiment a rendőröknek, s közben Allah akbart üvöltözött. A hír közzététele után varázsütésre beindult az ellenpropaganda Szily László karmestersége alatt. Mindenáron hitelteleníteni kellett ezt a hírt, és el kellett hitetni a közvéleménnyel, hogy ebből semmi sem igaz. Aztán a legilletékesebb, a horgosi polgármester mondta el a következőket: nem ezer, „csak" két-háromszáz migráns szegült szembe a rendőrséggel, és ő nem hallotta, mit kiabálnak, de azt igen, hogy a nők valami furcsa, nyelvpörgető, éles kiáltásokat hallattak közben. „Mindez a házam előtt történt" – tette hozzá a polgármester. Vagyis akkor a hírből szinte minden igaz volt, csak a létszám nem stimmelt, meg az Allah akbar. Volt helyette nyelvpörgetős ordítás, azt meg ismerjük! Például Gázában, amikor az izraeliek megölnek egy palesztin gyereket, akkor szoktak a palesztin asszonyok így rikoltani, ez pedig a fenyegetés és a bosszú kiáltása. Köszönjük…

Idehaza pedig a Keletinél éppen tegnapelőtt dobta meg a C-pont operatőrét egy muszlim nő a cipőjével. Tudjuk: a mohamedánoknál a legnagyobb sértés és lenézés jele, ha valaki egy cipővel dob meg. Akkor szinte emberszámba sem vesz. Baj lesz. Telik a pohár. A mainstream európai politika pedig mintha elmebeteg lenne…

(P. S.: Scheppele professzor, az amerikaiak legnagyobb „magyarszakértője" ismét írt rólunk. Most a kerítést kifogásolva hazudozik összevissza az országról ez a becstelen gazember. Teszi ezt onnan, ahol nem csak sok ezer kilométeres határzár tartja távol a mexikói bevándorlókat, de ahol akkor is kiutasíthat az országból az immigration officer, ha érvényes vízummal, szabályosan érkezel. Csak úgy, pofára… Micsoda egy rohadék maga, professzor asszony. Nem baj. Ennek is lesz böjtje…)

Bayer Zsolt

http://www.magyarhirlap.hu

 

DK-sokk. Odamennek rikácsolni a nemzeti oldal rendezvényeire, tolakodva a tömegben törtetnek, ocsmány...
8/27/2015 6:50:48 AM

DK-sokk. Odamennek rikácsolni a nemzeti oldal rendezvényeire, tolakodva a tömegben törtetnek, ocsmány rigmusok skandálásával megzavarják a nemzeti ünnepet, aztán csodálkoznak hogy rendzavarásért intézkednek ellenük. Mivel emberek vagyunk, nem csoda hogy annak a kopasz úriembernek személyesen se volt szimpatikus a magyarellenes rigmusokat rikácsoló gyurcsányista zsidóbanya. Gyurcsányszopó patkányokat verni nem kár, félnetek jó lesz. Nem az állam veretett, hanem a népítélet spontán megnyilvánulása. Ezért nem lesz polgárháború, ezek csak bolsevik patkányok, cionprolik.

Amúgy látom mennyire útban van libsiknek Kocsis Máté forever, vanak ezek a taszos idióták akik nem érdek nélkül kábszerdealerpártiak, alvilági ballib, játszótéren eldobált drogos injekcióstűk jelenleg nincsenek mert nem lehet visszaélni a tűcsere programmal. Azért lett beszüntetve! A drog-elvonó eü-s intézményrendszere viszont rendelkezésre áll. :P

A balliberális nem itt élő ember hogy mindaz a sor rossz dolog érintse amit helyesel?! Ez a tudatos környezetellenes, embergyilkos és nemzetromboló csürhe nem gondolkodik társadalomban, azt hiszik felette állnak, felettünk vannak. A zsidó faji felsőbbrendűség tudatára hasonlít ez, ami amúgy tudományos alapon tévedés, politikailag nézve közönséges sovinizmus.

Amúgy próbáljanak meg az ilyen dékások egy komolyabb nem politikai rendezvényen csoportosan rendbontani, mondjuk egy keményebb szórakozóhelyen, igen meglepődnének. Szólna a pofonofon, dolgoznának a kidobók. A rendezvényeinket meg jogunkban áll megvédeni. Ők se engednek oda maguk közé mást, akár csak nem-szimpatizánst, pláne szervezett káoszbrigádokat!

http://www.napigazdasag.hu/cikk/54691/

A Gyurcsány-párt hívei is provokáltak Józsefvárosban

Bákonyi Ádám | 2015. augusztus 26. szerda 05:45
Napi Gazdaság Online

A Gyurcsány Ferenc vezette DK aktivistái is részt vettek a józsefvárosi önkormányzat augusztus 20-ai ünnepségének megzavarásában, amelyet a Szabó Gábor vezette csoport hajtott végre – derül ki a Napi Gazdaság birtokába jutott, a történteket az elejétől a végéig dokumentáló felvételből. Ez már csak azért is érdekes, mert Vadai Ágnes a DK alelnöke a fideszes polgármestert tette felelőssé az atrocitásért. Szabó Gáborék egyébként saját bevallásuk szerint is azért jelentek meg a rendezvényen, hogy „meghekkeljék" a kerületi megemlékezést.

Kedden öt órakor fehér szegfűket akart átadni a józsefvárosi önkormányzatnál az egyebek mellett több mint fél évig az Országház előtt vadkempingező, „Tuareg" néven elhíresült Szabó Gábor az augusztus 20-án ott történt incidens miatt. Szabó a józsefvárosi önkormányzat előtt bejelentette, hogy politikailag üldözni fogják Kocsist „minden törvényesség határáig", és miután őt elüldözték a politikából, jöhet a következő fideszes. Szabó elismerte, hogy ők „hekkelték" meg március 15-én Orbán Viktor Múzeumkertben tartott beszédét is, amely szintén az ünneplők és a „tüntetők" közötti atrocitáshoz vezetett.

"Demonstrálók" a Józsefvárosban augusztus huszadikán, háttérben a DK-s "tüntetővel"

Ismert, Szabó a Nincs Alku Párt nevében legutóbb 30-40 aktivista részvételével szervezett demonstrációt az államalapítás helyi ünnepségére, ahol állításuk szerint egyrészt csupán ünnepelni akartak, másrészt „lelki nyomásgyakorlással" szerették volna elejét venni annak, hogy Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, a kerület polgármestere beszédében a menekültek ellen „uszítson".

Ez, mint kiderült, Szabóék esetében Kocsis Mátét támadó, több obszcén felirat mellett „Húgyos Máté" feliratú táblasor felmutatását jelentette. A szervezők, a résztvevők és egy kopasz férfiakból álló csoport is több alkalommal kérte a „tüntetőket", hogy ne zavarják a rendezvényt, amitől végül csak dulakodás árán sikerült őket távol tartani. Az Index szerint az atrocitás alatt egy idősebb hölgyet meg is ütöttek, bár sérülésről nem érkezett hivatalos hír.

Az incidens után Kocsis Máté belső vizsgálatot indított és szabálytalansági eljárást kezdeményezett. A józsefvárosi önkormányzat közleménye szerint a magyar államalapításra emlékező józsefvárosi ünnepséget provokátorok zavarták meg, ordenáré és közönséges molinókkal, hasonló stílusú bekiabálásokkal. A Kocsis Máté polgármester által vezetett városrész elfogadhatatlannak tart és visszautasít minden provokációt és agressziót, különösen egy nemzeti ünnepen.

A józsefvárosi önkormányzat elhatárolódott a kopaszokból álló csoporttól is. Közleményükben hangsúlyozták, hogy az önkormányzat augusztus 20-ai rendezvényét, mint minden más esetben, a közterület-felügyelet munkatársai biztosították. „Az atrocitásban érintett személyek semmilyen megbízást, kérést nem kaptak az önkormányzattól a rendezvény biztosítására. Úgy tudjuk, a két csoport tagjai között korábbi, személyes konfliktus okozta az összetűzést."

Közleményt adott ki Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke is. Eszerint az augusztus 20-i józsefvárosi ünnepségen „egy kopasz verőlegényekből álló csoport tartóztatott fel egy tüntetni érkező társaságot". „A tüntetőket nemcsak hogy először nem engedték be a térre, egyiküket, egy nőt meg is ütötték, ezt pedig az interneten fellelhető videók is bizonyítják" – írta Vadai, jelezve, hogy pártja a történtek miatt Pintér Sándor belügyminiszterhez fordul.

Mindez már csak azért is érdekes, mert a Napi Gazdaság birtokába jutott, a történteket az elejétől a végéig dokumentáló felvételen a nyilvánvalóan provokáció szándékával érkező tüntetők között számos DK-s aktivista is felismerhető. Egyikük, aki a párt minden egyes rendezvényén részt vesz láthatóan együttműködik Szabóval.

Cimkék: Szabó Gábor, DK, augusztus 20

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions