width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. okt. 18.

2008. október 18., szombat

Nemzeti csúcs, csúcs átverés

Nemzeti csúcs, csúcs átverés



Nemzeti csúcs, ennyi zsidóval az élen? A zsidók nem nemzet, hanem nemzetközi, hazátlan, élősködő söpredék

A hetvenes évek végétól indult a neoliberalizmus hódító útjára, és a kilencvenes évek elején lehetett először arról hallani, hogy kb.30-40 év alatt pusztítja el önmagát ez a rendszer. Hát, most látjuk a végjáték kezdetét, csak az a baj, hogy a neoliberalizmus olyan mint a kommunizmus. Nem önmaga a legnagyobb baj, hanem ami utána jön. Egyébként meg nem sajnálom az amerikaiakat.A gazdaságuk mögött nincs valódi tartalom, pusztán lufi ( tözsde) gazdaság. Csak idő kérdése mikor pukkad ki.Ha a kínaiak nem sajnálnának egy ilyen nagy felvevő piacot feladni, egy hét ( vagy órák alatt) térdre kényszerítenék amerikát.

Remélem is, hogy megmozdul majd valami! Az nem mehet így tovább, hogy ha a bank nem húz annyi hasznot, amennyit szeretne, akkor szól a kormányoknak, hogy adják oda az adózók pénzének jórészét, mert ő különben "csődben" lesz és akkor jaj mindenkinek! Persze csak nekik nem!

Nem is olyan rég, kb. egy éve az rtl klub híradója beszélt a bankok sikereiről és kiszámolta, többek között, hogy az otp másodpercenként tízezer Forint hasznot termel!
Létezhet így igazából csőd? Hol az a sok pénz? Az országot csak úgy lehet kivezetni a válságból, ha értékeinket megőrizzük, megóvjuk. Ennek két útja van. Az egyik az adósságszolgálat mérsékelése, így az adóink jóléti célokra és fejlesztésekre fordíthatóak. A másik pedig az országban folyó termelési haszon megtartása, ami a nemzeti tulajdon visszaszerzését jelenti a stratégiai ágazatokban, az energiatermelőknél, az energiaszolgáltatóknál, a közműcégeknél stb. Jelenleg azért sínylődünk, mert az adóink és a termelési haszon kikerül az országból, és hazug politikusaink nem beszélnek erről. Mondanak mindenféle megoldást, de ezt, mint lényeget elhallgatják.

A magas adósságszolgálat és a cégek rossz (külföldi) tulajdonosi szerkezete gyarmati szintre süllyesztette Magyarországot.
Ugyanolyan termelékenységgel, ötödannyi bérért dolgozik a magyar polgár, mint azon polgárok, amely országokat nem árusították ki. A Ft értéke nem munkabér függő abban az országban, ahol mesterségesen vágják agyon a reálbéreket. Így az nem is lehet összehasonlítási alap. Az viszont nem hagyható figyelmen kívül, hogy - nemzetközi gyakorlattal szemben - a válságkezelést böszme és veresrézcsapata ismét kamatemeléssel oldják meg. A Ft értékére és mögötte lévő lufinak ez a lényege. Kamatemelés a pénzeszközök termelésből történő kivonásával jár, hiszen a pénzügyi szektorban magasabb hozamot lehet elérni mint a piacon. Gazdaság így lassul, munkanélküliség stb. Dagad a lufi.

Kamatemelés a pénzügyi szektort erősíti, külföldi pénzeszközöket von be viszont magas kamaton kell visszafizetni aminek nincs fedezete. Kölcsönt és kamatot kölcsönből, magas tőkeátéttel.

Ez eladósodáshoz, ellehetetlenüléshez vezet. Tehát ez esetben sincs Ft mögött valós érték és főleg teljesítmény. Sőt tuti bukta ami nem rajtunk múlik majd.
Szerintem még örüljünk, hogy ennyit adnak a Ft-ért, de sajnos ezt sem érdekünkben teszik. Nem azért teszik, hogy mi olcsóbban vehessünk műszaki cikkeket. Azok eddig is olcsóbbak voltak Ausztriában, de mint ahogy már pár éve rájöttem, Szlovákiában is.

Azok az országok lettek sikeresek, akik a Valutaalap és a Világbank utasításai ellen cselekedtek.Ezek az országok javarészt Dél-amerikában és Ázsiában vannak, ahol a zsidó befolyás nem olyan erős, mint Európában. Mivel nálunk csak kollaboráns döntéshozóink vannak, gondolkodás nélkül megteszik, amit parancsolnak nekik.Gondoljátok, hogy mi tudjuk milyen kárt okoznak, és ők meg (tanult emberek , igaz Marx egyetem, Harvard, Oxford) nem? Nagyon jól tudják mit csinálnak, csak szarnak rá, mert semmi következménnyel nem jár az ország tönkretétele, nekik meg az ükunokájuknak sem lesz anyagi gondjaik.Valóban egy népmozgalom törölhetné el csak ezeket a föld színéről !


"A haláltánc tehát nemcsak a globális térben, hanem a Magyarország nevű "lokalitásban" is elkezdődött. És bizonyosan megsemmisíti majd a liberális "megsemmisítőket""

idézet innen :

http://reakcio.wordpress.com/2008/09/23/a-gatlastalan-kapitalizmus-onpusztito-amokfutasa/

Úgy legyen !!!

Az elmúlt húsz év alatt már felzárkózhattunk volna a fejlett nyugathoz, ha a fejlesztéseket a nemzeti vagyon megőrzésével valósították meg.

Mára vált világossá, hogy a külföldi tulajdonos a legrosszabb tulajdonos, mert kiviszi az országban folyó termelés hasznát.

Kiviszi olyan arányban, hogy nem tudjuk bevezetni az eurót, a bérek ötödannyi érnek, mint a hasonló termelékenységgel működő "fejlett" országokban.

Az ország kiárusítására a liberálisok vették rá a politikusokat, hazugsággal, átverő propagandával. A mai közállapotok mutatják, hogy a külföldi tulajdon túlzott aránya tönkreteszi az országot.

Fidelitas: vízgereblyézés, látszatmunka a "Gyurcsány-csúcsocska", melyen a főnökünk is részt vesz
2008-10-17. 16:26

Vizet gereblyéztek a Fidelitas aktivistái pénteken a "nemzeti csúcsnak" helyet adó Magyar Tudományos Akadémia közelében, hogy felhívják a figyelmet a szombati rendezvény értelmetlenségére - mely rendezvényen főnökük és kenyéradójuk, Orbán Viktor is részt vesz, Sólyommal, Mádllal, az Ab elnökével és más magára valamit adó politikussal ellentétben. Az ötlet egyébként nem az ő fejükből pattant ki, Kósa nevezte vízgereblyézésnek és bolhacirkusznak Fletó PR-eseményét, melyen az illegitim miniszterelnök a porondmester. Hogy OV szerepe mi lehet ebben a szereposztásban, arra sajnos nem tért ki, de hamarosan annak is eljöhet az ideje, hiszen immár a Magyar Nemzetben is több alkalommal (lásd itt és itt) fogalmaztak meg eléggé nyílt, és kétségkívül súlyos kritikát Orbán atlantizmusával szemben.

A Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái az Akadémia épülete melletti Duna-parti szakaszon egy felfújható medencét töltöttek meg vízzel, és, hogy szemléltessék, szerintük mire jó a szombati, Orbán részvételével megtartott tanácskozás, vizet gereblyéztek.

ráadásul megdicsérve - igaz, mi sem" vspace="2" hspace="2">
Nem hitték volna, hogy valaha címlapon lesznek nálunk,
ráadásul megdicsérve - igaz, mi sem

Kérdő Zsuzsa és Mihalovics Péter, a Fidelitas két alelnöke újságíróknak nyilatkozva „Gyurcsány-csúcsocskaként” emlegette a szombati rendezvényt nemzeti csúcs helyett.

A „Gyurcsány-csúcsocska” nem más, mint vízgereblyézés, látszatmunka, eredmények nélkül – mondta Mihalovics Péter. A Fidelitas két politikusa arról beszélt, hogy a pénzügyi válság miatt Magyarországon felelős politikára lenne szükség, egyeztetések és „Gyurcsány-csúcsocskák” helyett sokkal inkább azonnali, határozott kormányzati döntéseket kellene hozni.

(Kuruc.info - MTI - Stop)

Most, hogy beütött a krach, a különféle válság tanácskozások mellett mennek a zsidók is tanácskozni, mert tartanak a magyar néptől. Minden áron fenn kívánják tartani a neolib diktatúrát. A rákos sejtként burjánzó liberalizmusnak ez kevés: a lelkünk is kell. Van ebben valami sátáni és megfoghatatlan, de épp ez a lényege.

Mindenesetre amit reform címén közgazdászaink (is) felmutatnak, az nem sok. Osztás, szorzás, összeadás, de leginkább kivonás. A számok mögött az EMBEREKET azonban nem látja, pedig ez lenne az igazi.

Addig is, ha annyira jól számolnak, szeretném látni, ha megírnák: ők, és társaik saját életszínvonalukon - havi tíz millióból, mint Simor András, vagy milliárdos tőkejövedelemből, mint demján sándor zsidó - hogyan jönnének ki két kiskorú gyermekkel, kétkeresős, (ha ugyan ezt keresetnek lehet nevezni) családban havi 200
ezerből? Erre eddig még senki okos emberünk nem tudott válaszolni. Hiába, ők nem ennyit keresnek. Vagy az szdsz-esek szerint mi, magyar dolgozók tized, huszadannyit érünk, mint szerencsésebb nyugati társaink? Keresetünk alapján legalábbis. Ez lenne a rendben működő szép új világ?

A zsidó demján sándor ma azt mondta, csökkenteni kell a reál béreket - ő maga millárdos tőkejövelelmekkel rendelkezik. Hát igen! EZ a zsidó!

A többiek is kb. ezen a béka segge alatti neonlib szinten tettek javaslatokat, kivéve persze a fidesz-kdnp-t, ahol is Orbán és Semjén most egész jókat mondott. Azért dicsérem őket most kivételesen, mert a blog.hu-n minden olyan blog tömjénzsoltozott, amit én zsindexesek által íratott álblognak tartok. Na ugye, hogy nem hülyeség feltételezni, hogy vannak zsidósan politizálós, pénzért íratott kamu blogok :-)

"Ma a kis- és középvállalkozásoknak az Európai Unióból érkező források 3,5 százaléka jut. Nem szégyen ez, tisztelt Hölgyeim és Uraim? 3,5 százaléka!" idézet innét :

http://reakcio.wordpress.com/2008/10/18/orban-viktor-beszede-a-nemzeti-csucson/

Az MNB aranykészletét, ami most nagyon jól jönne, a médiapatkányok és az SZDSZ kedvence (mivel magukfajta), bizonyos Surányi György adta el, zsidó köröknek. Rajta és a magukfajtákon kell számonkérni a magyar nemzetnek az MNB zsákjaiban tartogatott aranytartaléká

A zsidó Surányi György több éves viszonylatban is nyomott áron verte dobra a magyar nemzet aranytartalékát... A médiapatkányok és a magukfajták többek között ezért is tartják "pénzügyi zseninek" ezt a phérget. Eddig ugyanis megúszott mindennemű felelősségrevonást — figyelembe véve, hogy a bécsi CW Bankot is ez a Surányi "üzemeltette" a magyarság kárára.

Amennyi a magyarság kára, pontosan annyi a bank ki tudja milyen fajta "ügyfeleinek" nyeresége.

2000. 12. 16 : Orbán Viktor miniszterelnök megdöbbentőnek tartja, hogy a mintegy 100 milliárd forintos veszteséget felhalmozó - a Magyar Nemzeti Bank tulajdonában lévő - bécsi CW Bank vezetője 100 milliós végkielégítéssel távozik posztjáról. Orbán Viktor elmondta: a Magyar Nemzeti Bank függetlensége miatt a kormány nem tud felelősséget vállalni ebben az ügyben.

A CW Bank eszköz volt a magyar nép kifosztására, és az átjátszott pénz visszajött felvásárolni Magyarországot, "külföldi befektetők" pénzeként...


Surányi György, a nemzetrontó féreg szerepe mindebben máig nem tisztázott. Állítólag kastélya van Ausztriában (Jörg Haidert azért elkerülte...), ahol a hétvégeken a magukfajta "üzletemberekkel" szokott értekezni a közmagyarok további kifosztásáról és az adóforintok eltérítéséről.

Közben kiderült, hogy a Stasi, a keletnémet titkosszolgálat pénzeit a CW Bankon keresztül tüntették el a "német" és "magyar" phérgek. Az összeesküvésre jellemző, hogy maga Kohn kancellár sem tudott dűlőre jutni a mindenkori magyarországi kormányokkal ez ügyben..


Egyébként pedig: igenis, a brutális megszorításokat javasoló spekuláns zsidók által lesajnált dolgozók munkája a legfontosabb. Ha egy zsidó közgazdász, vagy zsidó médiamegmondó nem dolgozik tíz napig, a kutya sem veszi észre. Ha egy szemetes nem takarít ennyi ideig, nagy gond van. Melyikük munkája a fontosabb tehát? És melyikük él jobban?

Ha ma, idén is koppon vannak a családok a fizetés (bevétel) és a fizetni való (kiadás) egyenlegében. Ill. inkább minuszban; akkor ha jövőre befagyasztják a béreket, a nyugdíjakat, és növelni fogják a kiadásokat, (mindennek megy fel az ára) akkor azt mi a fenéből fogják kifizeni?

Az államnak miből lesz a bevétele, ha fizetésképtelen lesz a lakosság?

Maguk sem gondolják komolyan?!

Vagy az egész ország adósok börtönében fog csücsülni, vagy a nép pesszimistább része önként adja fel?
Akkor jönnek az izraeli betelepülők?

Ez a szándék? Gyanítom, hogy ez is benne van a pakliban
.

Nemzeti csúcs csúcs átverés, demján sándor zsidó , simor andrás zsidó, Simor András nem alternatíva, Surányi György zsidó, nemzeti csöcs, orbán viktor, semjén zsolt, tömjén, egykulcsos, egy kulcsos, index