width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 17.

2014. december 17., szerda

Balliberális nemzetellenesség : mindig az ellenség pártján! John McCain az Orbán-ellenes tüntetésen futtatta saját magát Az idióta amerikai gyűlöletgép magyarországi rajongói tettek azért, hogy legyezgessék a hibbant volt vietnami ketreclakó hiúságát. Az ultralibsi tüntetésen, a parlamenti bejárattal jobbra szemben feltűnt egy háromfős társaság, amelynek egy kezdetleges transzparensén Mr. McCain you are right felirat díszelgett. Valami véletlen folytán percek alatt az idióta Faceebook-oldalán jelent meg, és a seggfej büszkén posztolta. Még hogy nem voltak CIA-ügynökök az agresszív szeánszon.

Balliberális nemzetellenesség : mindig az ellenség pártján! John McCain az Orbán-ellenes tüntetésen futtatta saját magát

2014. december 17. 00:05 Hunhír.info

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=80708

Az idióta amerikai gyűlöletgép magyarországi rajongói tettek azért, hogy legyezgessék a hibbant volt vietnami ketreclakó hiúságát. Az ultralibsi tüntetésen, a parlamenti bejárattal jobbra szemben feltűnt egy háromfős társaság, amelynek egy kezdetleges transzparensén Mr. McCain you are right felirat díszelgett. Valami véletlen folytán percek alatt az idióta Faceebook-oldalán jelent meg, és a seggfej büszkén posztolta. Még hogy nem voltak CIA-ügynökök az agresszív szeánszon.

A tanácsköztársaság kommunista plakátjai is feltűntek a ma esti kormányellenes tüntetéseken - Oszd meg ezt a képet, ha te sem kérsz többet a bolsevik diktatúrából!