width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 31.

2015. július 31., péntek

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

De nem cáfolja. Lényeges megjegyeznivaló annyi : a liberálisok, legyenek akár politikusok, firkászok...
7/31/2015 12:03:36 AM

De nem cáfolja. Lényeges megjegyeznivaló annyi : a liberálisok, legyenek akár politikusok, firkászok, tévések, falsriporterek, médiások, bankárpárti megszakértők, köztisztességtelenségviselők és politikusok, erkölcsi halott szadisták és magánszorgalomból is gyalázkodnak, trollkodnak, és nemcsak a neten hanem irl is. Amúgy a tumblr vagy ahogy ők hívják tumbli tele van a blogjaikkal, például jobboldali közszereplők nevére lehet keresgélni akár google-ról akár ottani keresőn, aztán saját szemmel látni amiket összehánytak oda, egyáltalán azt hogy milyen mélyen gyűlölnek minket ezek a liberráltak. Ezt mind nem magyarázza ki egy szoci szóvivő se, egyszerűen nem lehetséges a dolog.

Újságíróhoz nem méltóak, igaz, de a szocionista újságos - utódszervezet múosz-hoz nagyon is passzol ez a magyargyűlölő magatartás és hozzáállás. Hírhamisítások sorozata tette hiteltelenné őket, és emberileg is a legalja "dolgozik" ezeken a helyeken. Normális jóérzésű magyar ember egyszerűen nem marad meg ottan.

A kiröhögtetés is politikai propaganda, hetihetes és a sasskabaré megmutatta. Az is, mennyire utálják a jobbos humoristákat a balfélen. Akit nem vesznek komolyan, azt nem akarják erőltetett poénok gyártásával és celebvilág szintű hamisított pletykák kieszelésével lejáratni a ballib hazugsággyárosok.

Tagadja az MSZP-s képviselő, hogy újságírók Washingtonból kapnak utasításokat

http://hidfo.ru/2015/07/tagadja-az-mszp-s-kepviselo-hogy-ujsagirok-washingtonbol-kapnak-utasitasokat/

Az Index egy újságírója, és a Magyar Szocialista Párt képviselője is tagadja, hogy liberális újságírók Washingtonból kapnak utasításokat magyar politikusok elleni támadásokra.

Panyi Szabolcs, az Index hu liberális sajtóorgánum újságírója saját Tumblr felhasználóján az orosz titkosszolgálat tevékenységének minősítette azon információk nyilvánosságra hozatalát, miszerint magyarországi újságírók az amerikai sajtón keresztül kapnak utasításokat kormánypolitikusok elleni lejáratási kampányra.

Az újságíróhoz nem méltó, ám liberális körökben annál elfogadottabb nyelvezetben közzétett komment szerint "az a durva, hogy a fideszes nyuggercsoportok a Facebookon osztják is ezerrel az orosz titkosszolgálat legblődebb f…ságait is."

Az újságíró cinikus reakcióját követően Szanyi Tibor, a Magyar Szocialista Párt képviselője saját Tumblr oldalán kijelentette, hogy szerinte "a pontos helyzet az, hogy magyar kormánypolitikusok támadnak amerikai ügynökökre". Szanyi Tibor – szintén cinikus – reakciója megdöbbentő, mert a fenti sorok akár akként is értelmezhetőek, hogy az MSZP egy politikusa a Magyarországon működő amerikai ügynökök kormányellenes tevékenységét nem tartja problémának, azt viszont említésre méltónak tartja, ha egyes kormánypolitikusok nem veszik jó néven, hogy az amerikaiak beavatkoznak a magyar belpolitikába. http://hidfo.ru/2015/07/elokeszitik-karpatalja-megszallasat/

Ugyanakkor az újságíró "fideszes nyuggercsoportokra" történő utalása nem előzmény nélküli, és szintén a korábbi események jelentéktelenebb színben feltüntetésére tett próbálkozás. Június 15-én Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa saját Facebook-oldalán megosztotta a nemzetiarcvonal.net egy bevándorlással kapcsolatos cikkét. http://hidfo.ru/2015/06/szeles-gabor-rendre-utasitja-a-liberalisokat/

Liberális sajtóorgánumok körében általános felháborodást váltott ki a Facebook-poszt, ám az üzletember által megosztott tartalom nem sokáig volt elérhető, mert a Facebook napokon belül eltávolította a nemzetiarcvonal.net felhasználóját. Később az oldal információkat hozott nyilvánosságra arra vonatkozóan, hogy a magyarországi liberális sajtó tevékenysége összefüggést mutat az amerikai sajtóorgánumokban rendszeresen megfigyelhető "képi hibákkal". A cikk szerint az amerikaiakkal együttműködő magyarországi újságírók egy ismétlődő jelleggel megfigyelhető "vörös nap" szimbólummal kapnak jelzést arra vonatkozóan, ha egy személy ellen lejárató kampányt kell indítaniuk. A Szijjártó Péter elleni rágalomhadjárat megkezdésére az Associated Press hírügynökség képszerkesztője adott jelzést – az AP pedig egy amerikai sajtóorgánum.

Az Index újságírója következetesen orosz titkosszolgálati munkát vizionál ennek nyilvánosságra hozatala mögött. Az MSZP képviselőjét ugyanakkor a cinikus reakció ellenére még napok elteltével is foglalkoztatta a kérdés. A Szanyi Tibor által három nap múlva közzétett bejegyzés szerint "az biztos csak jót jelenthet, ha egy képviselő fejéből stoptábla áll ki", ami újabb cinikus visszautalás a már korábban posztolt sajtóinformációkra.

Magyarországon számos alternatív sajtóorgánum működik, melyek korlátlanul döntik magukból az újságírókkal és politikusokkal kapcsolatos vádakat. Igen elgondolkodtató, hogy míg ezek többsége évek után is említetlenül marad, az amerikaiakkal együttműködő újságírók egyik kommunikációs csatornájának láthatóvá tétele ilyen gyors reakciókat vált ki. Ismert, hogy a humoristákat a legkülönbözőbb politikai rezsimek tudják hasznosítani, mert a komolytalanság politikai fegyver. Amit nevetségessé tesznek, azt az emberek nem veszik komolyan. Nagyrészt ugyanezen elvek mentén működik az amerikaiak magyarországi tevékenységének megítélése a liberális sajtóban: nevetségessé teszik és komolytalannak tüntetik fel az ezzel kapcsolatos "feltételezéseket", mert azt akarják, hogy az emberek ne vegyék komolyan.

http://1.bp.blogspot.com/-0TEZlHr0kzk/Vbr_NweBTmI/AAAAAAAABUM/aTQ_wMijUkI/s1600/gif-media-moguls-96-percent-790645.png

 

Kivétel nélkül mindenki életellenes szélsőliberális, cionista seggfej, aki a korlátlan, törvénytelen...
7/30/2015 11:02:23 PM

Kivétel nélkül mindenki életellenes szélsőliberális, cionista seggfej, aki a korlátlan, törvénytelen, ellenőrizetlen mert ellenőrizhetetlen beözönlését pártolja! Igen, a bede márton félék is, ezt nem lehet elröhögtetni, elviccelni, elbliccelni. Vagy ide állnak közénk, vagy az ellenségeink oldalára. A liberálmédiások, álcivilek, a nagy pénzekből futtatott népszerűtlen pártjaik / politikusaik, és egyéb ballibák mind idegen zsoldban állnak, személyes anyagi érdek és a világzsidósáég hatalmi céljai vezérlik őket, amikor folyamatosan az ország és a magyar nemzet ellen tevékenykednek. Tudják ezek miben vesznek részt, úgyhogy ne lepődjenek meg nagyon amikor valódi lesz az elszámoltatás. Akkor jön el az igazi rendszerváltás, amikor tiltott lesz liberális, baloldali, atlantista -- cionista társadalmi szervezetet, pláne pártot létrehozni, működtetni, tevékenységében résztvenni! Pontosan beazonosítható, egyértelműen definiálható érdekkörök, soha sem álltak a magyarság, az ország, vagy akár a kisemberek pártján.

Az ilyen ai, helsinki bizottság stb kamucivil "emberi jog"-védők ténykedését tán a talmud szerint kell értelmezni, aszerint csak a zsidók számítanak embereknek. Ez vallás? Ezekkel szemben netes veszekedésben sima kurvaanyázás is megteszi, egyrészt tényleg azt nekik és pedig szívből, másrészt nem érdemelnek irodalmi nyelvű vitastílust. Nincs bennük igazság, hazugok és gyilkosok kezdettől fogva. https://kuruc.info/r/6/105928/

Ismét hátba támadott bennünket az AI

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85501

2015. július 30. 21:24 Hunhir.info

Az országgyűlési képviselőkhöz fordult az Amnesty International (AI), arra kérve őket, hogy kezdeményezzék a menedékjogról szóló törvény módosításának vizsgálatát az Alkotmánybíróságnál (Ab) - olvasható a szervezet csütörtöki közleményében. Az AI képtelen felfogni, hogy zavarkeltésével, a menekültek ajnározásával kivívja maga ellen a többségi társadalom haragját, és akkor bizony dől az a bizonyos dominó.

Az áljogvédő szervezet közleményben úgy vélte, az augusztus 1-jén hatályba lépő törvénymódosítás olyan helyzethez vezethet, amelyben minden menedékkérőt, aki az országba valamely szomszédos balkáni államból próbál belépni, elutasítanak és Szerbiába toloncolnak. Ráadásul a most épülő határzárral is meggátolják "a menekültek és migránsok" belépését az országba - tették hozzá.

A szervezet szerint ez a lépés "egy rosszul álcázott" kísérlet arra, hogy Magyarország kibújjon a menekültek segítésére és megvédésére vonatkozó nemzeti és nemzetközi jogi kötelezettségei alól.

Az ilyen kétszínű és átlátszó indokokat felvonultató közleménnyel csak azt érik el, hogy maradék renoméjukat is elveszítik a többségi társadalom előtt.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

"Az Index egy újságírója, és a Magyar Szocialista Párt képviselője is tagadja, hogy liberális újságírók Washingtonból kapnak utasításokat magyar politikusok elleni támadásokra. Panyi Szabolcs, az Index hu liberális sajtóorgánum újságírója saját Tumblr felhasználóján az orosz titkosszolgálat tevékenységének minősítette azon információk nyilvánosságra hozatalát, miszerint magyarországi újságírók az amerikai sajtón keresztül kapnak utasításokat kormánypolitikusok elleni lejáratási kampányra."

De nem cáfolja. Lényeges megjegyeznivaló annyi : a liberálisok, legyenek akár politikusok, firkászok, tévések, falsriporterek, médiások, bankárpárti megszakértők, köztisztességtelenségviselők és politikusok, erkölcsi halott szadisták és magánszorgalomból is gyalázkodnak, trollkodnak, és nemcsak a neten hanem irl is. Amúgy a tumblr vagy ahogy ők hívják tumbli tele van a blogjaikkal, például jobboldali közszereplők nevére lehet keresgélni akár google-ról akár ottani keresőn, aztán saját szemmel látni amiket összehánytak oda, egyáltalán azt hogy milyen mélyen gyűlölnek minket ezek a liberráltak. Ezt mind nem magyarázza ki egy szoci szóvivő se, egyszerűen nem lehetséges a dolog.

Újságíróhoz nem méltóak, igaz, de a szocionista újságos - utódszervezet múosz-hoz nagyon is passzol ez a magyargyűlölő magatartás és hozzáállás. Hírhamisítások sorozata tette hiteltelenné őket, és emberileg is a legalja "dolgozik" ezeken a helyeken. Normális jóérzésű magyar ember egyszerűen nem marad meg ottan.

A kiröhögtetés is politikai propaganda, hetihetes és a sasskabaré megmutatta. Az is, mennyire utálják a jobbos humoristákat a balfélen. Akit nem vesznek komolyan, azt nem akarják erőltetett poénok gyártásával és celebvilág szintű hamisított pletykák kieszelésével lejáratni a ballib hazugsággyárosok.

Tagadja az MSZP-s képviselő, hogy újságírók Washingtonból kapnak utasításokat

http://hidfo.ru/2015/07/tagadja-az-mszp-s-kepviselo-hogy-ujsagirok-washingtonbol-kapnak-utasitasokat/

Az Index egy újságírója, és a Magyar Szocialista Párt képviselője is tagadja, hogy liberális újságírók Washingtonból kapnak utasításokat magyar politikusok elleni támadásokra.

Panyi Szabolcs, az Index hu liberális sajtóorgánum újságírója saját Tumblr felhasználóján az orosz titkosszolgálat tevékenységének minősítette azon információk nyilvánosságra hozatalát, miszerint magyarországi újságírók az amerikai sajtón keresztül kapnak utasításokat kormánypolitikusok elleni lejáratási kampányra.

Az újságíróhoz nem méltó, ám liberális körökben annál elfogadottabb nyelvezetben közzétett komment szerint "az a durva, hogy a fideszes nyuggercsoportok a Facebookon osztják is ezerrel az orosz titkosszolgálat legblődebb f…ságait is."

Az újságíró cinikus reakcióját követően Szanyi Tibor, a Magyar Szocialista Párt képviselője saját Tumblr oldalán kijelentette, hogy szerinte "a pontos helyzet az, hogy magyar kormánypolitikusok támadnak amerikai ügynökökre". Szanyi Tibor – szintén cinikus – reakciója megdöbbentő, mert a fenti sorok akár akként is értelmezhetőek, hogy az MSZP egy politikusa a Magyarországon működő amerikai ügynökök kormányellenes tevékenységét nem tartja problémának, azt viszont említésre méltónak tartja, ha egyes kormánypolitikusok nem veszik jó néven, hogy az amerikaiak beavatkoznak a magyar belpolitikába. http://hidfo.ru/2015/07/elokeszitik-karpatalja-megszallasat/

Ugyanakkor az újságíró "fideszes nyuggercsoportokra" történő utalása nem előzmény nélküli, és szintén a korábbi események jelentéktelenebb színben feltüntetésére tett próbálkozás. Június 15-én Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa saját Facebook-oldalán megosztotta a nemzetiarcvonal.net egy bevándorlással kapcsolatos cikkét. http://hidfo.ru/2015/06/szeles-gabor-rendre-utasitja-a-liberalisokat/

Liberális sajtóorgánumok körében általános felháborodást váltott ki a Facebook-poszt, ám az üzletember által megosztott tartalom nem sokáig volt elérhető, mert a Facebook napokon belül eltávolította a nemzetiarcvonal.net felhasználóját. Később az oldal információkat hozott nyilvánosságra arra vonatkozóan, hogy a magyarországi liberális sajtó tevékenysége összefüggést mutat az amerikai sajtóorgánumokban rendszeresen megfigyelhető "képi hibákkal". A cikk szerint az amerikaiakkal együttműködő magyarországi újságírók egy ismétlődő jelleggel megfigyelhető "vörös nap" szimbólummal kapnak jelzést arra vonatkozóan, ha egy személy ellen lejárató kampányt kell indítaniuk. A Szijjártó Péter elleni rágalomhadjárat megkezdésére az Associated Press hírügynökség képszerkesztője adott jelzést – az AP pedig egy amerikai sajtóorgánum.

Az Index újságírója következetesen orosz titkosszolgálati munkát vizionál ennek nyilvánosságra hozatala mögött. Az MSZP képviselőjét ugyanakkor a cinikus reakció ellenére még napok elteltével is foglalkoztatta a kérdés. A Szanyi Tibor által három nap múlva közzétett bejegyzés szerint "az biztos csak jót jelenthet, ha egy képviselő fejéből stoptábla áll ki", ami újabb cinikus visszautalás a már korábban posztolt sajtóinformációkra.

Magyarországon számos alternatív sajtóorgánum működik, melyek korlátlanul döntik magukból az újságírókkal és politikusokkal kapcsolatos vádakat. Igen elgondolkodtató, hogy míg ezek többsége évek után is említetlenül marad, az amerikaiakkal együttműködő újságírók egyik kommunikációs csatornájának láthatóvá tétele ilyen gyors reakciókat vált ki. Ismert, hogy a humoristákat a legkülönbözőbb politikai rezsimek tudják hasznosítani, mert a komolytalanság politikai fegyver. Amit nevetségessé tesznek, azt az emberek nem veszik komolyan. Nagyrészt ugyanezen elvek mentén működik az amerikaiak magyarországi tevékenységének megítélése a liberális sajtóban: nevetségessé teszik és komolytalannak tüntetik fel az ezzel kapcsolatos "feltételezéseket", mert azt akarják, hogy az emberek ne vegyék komolyan.