width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 29.

2014. november 29., szombat

Mi a bajuk a fináncbűnözőknek Putyinnal? Az Egyesült Államok monetarista bankárpatkányai, és a fináncbűnözői a jelek szerint szemet vetettek a tendenciózusan növekedő orosz régióra!

Nem csak Oroszország van keleten amúgy. Kazahsztánban a magyarokat rokon népnek tartják például. Közép-ázsiai, kelet-ázsiai turáni népek lakta országok, ez a kormány a Parlamentben is fogadta a Kurultájra érkezőket. Szerethető országok ezek. :)

Cionistákért harcoljanak CSAK a cionisták, ők dögöljenek meg. Nem minket uszítsanak, nato-val, vagy anélkül. Még az usa is megszállt ország, attól hogy ott "székel" a ZOG, az átlag amcsi polgár még nem boldog, sőt. Amúgy is nagy hasznára válna az egész emberiségnek, ha a bosszú népe eltűnne a Föld színéről!

Harkai Bulcsú Bánk wrote a new note: Mi a bajuk a fináncbűnözőknek Putyinnal?

"Az Egyesült Államok monetarista bankárpatkányai, és a fináncbűnözői a jelek szerint szemet vetettek a tendenciózusan növekedő orosz régióra. Itt a Facebook-on botlottam bele ebbe a képbe: http://wokolzycia.blox.pl/resource/15_years.jpg és erős kétkedéssel fogadtam, mert a rajta szereplő adatok túl jónak tűntek. Eleinte hoax-nak képzeltem, de túl sokszor idézték be, így utánanéztem... És lám...

Az orosz GDP meredekebben nőt az utóbbi 10-15 évben mint a német, ami nem is furcsa egy fejletlen állam esetén, csak a növekedés meglepően töretlennek tűnik. Az orosz össztermék tizenegynehány év alatt a 10-szeresére nőtt, amivel paralel a fizetések is nőttek bár "csak" a három-négyszeresükre, ami közötti "olló" persze a kizsákmányolásra utal, de hát nálunk 10 év alatt "csak" nominálisan megduplázódtak a fizetések. Figyelemre méltó az, hogy az orosz GDP már túllépte a német felét!

Az oroszok sok jel szerint egyre jobban élnek, bár minden adat meghamisítható - ezt magam is sokszor emlegettem. Ellenben van az adatok manipulálásának egy mértéke, és a "külföld" (Világbank, EU, CIA) valamennyire kontrollálhatja az adatokat, tehát az adatoknak a tendenciákat legkevesebb hogy mutatni kell a külföldi beruházók, katonai agresszorok, bankár és fináncbűnözők részére. Igen beszédes az az adat, hogy az orosz GDP arányos államadósság a maga 10%-ával alacsonyabb, mint bármilyen "fejlett" állam adóssága, tehát a honi elmegyarmatosító médiáknak nem oroszgyűlöletet kellene kelteni, hanem inkább az orosz gazdasági sikert kellene taglalniuk. Egyszóval túl jól nő az orosz GDP, és ebből túl sok szivárog le bérként a keresőkhöz, ami a fejlett világban nem divat, elvégre a bér mégiscsak haszont csökkentő tényező.

Jellemző módon háborút ott szokás kirobbantani, ahol a lakosság túl nagy arányban részesül a megtermelt javakból, azaz csekély az államadósság, és alacsony a külföldi kamatszolgálat és kiáramlás, illetve vannak elrabolható javak is. Az amerikai vérszívó monetarista bankárpatkányok, és a fináncbűnözői körök igényt tartanának az orosz életszínvonal javulás lefölözésére, elvégre Kadhafi-nak is azért kellett meghalnia, mert 3% volt az államadóssága Líbiának - tehát az az ország kerül veszélybe, ahol a megtermelt javakból túl sok jut a lakosságnak, ahol a "despota" túl sokat osztogat.

Az oroszok elleni agresszió előkészítése, gőzerővel zajlik, az "igazságos" Nato egyre közelebb nyomul az orosz régióhoz, hogy provokálja az orosz "despotát", és a provokációban szervesen vesz részt a Porosenkó-féle puccsista junta is az orosz etnikumúak mészárlásával. Lám-lám az ATV-s, HVG-s, Index-es és más hazudozásra létrejött média hogy elfeledkezett az orosz katonai segítség bírálatáról, most, hogy a puccsista Porosenkót elkezdte katonailag is támogatni a "fejlett nyugat". Mikor az orosz támogatná katonailag az ukrajnai oroszajkúakat, az putyini despotizmus, ha az euroatlanti régió "fejlett" államai teszik ezt a puccsista Porosenkóval, az helyénvaló. Fujj! (mikor kergetjük szét a médiákat?)
Ideje lenne a németeknek is ráébredni, hogy egy kiterjedt európai "igazságos" háború paradicsomi állapotokat teremthet a tengerentúli fináncmaffiának, mert a "legjobb" forgatókönyv szerint az oroszok (ismét) lerombolnák a német termelővagyont is, ami megint tőkefelvevővé tenné a németeket, és erős konjunktúrát okozna egész világszinten. Szerencsére egyre gyakrabban hallani kritikus német hangokat, ott is egyre többen kongatják meg a vészharangot... Még nem késő a vérszívó fináncbűnözők gyűlöletpropagandájának ellenállni..

És ha a háború elmaradása miatt, és az oroszok kifosztása meghiúsulásával összeomlik az Egyesült Államok azt ugyan ki nem szarja le? Nekünk ahhoz mi közünk? Muszáj ezért nagy tömegeknek megdögleni Európában?"

Várady Zsolt nemcsak iwiwes volt, meg most ez a hivatásos tüntető. Hanem valami izé, amit a büntetőeljárások archívuma tartalmaz róla. Nehogy már baj legyen, hogy emlékezni mer rá a Hír tv és az MNO. Ebből is tudjuk, melyik érdekkörbe tartozik várady zsolt. Nagyon nem nemzeti, kicsit sem jobboldali, de nem is szocialista hanem neoliberális zsidó. :D

Várady Zsolt nemcsak iwiwes volt, meg most ez a hivatásos tüntető. Hanem valami izé, amit a büntetőeljárások archívuma tartalmaz róla. Nehogy már baj legyen, hogy emlékezni mer rá a Hír tv és az MNO. Ebből is tudjuk, melyik érdekkörbe tartozik várady zsolt. Nagyon nem nemzeti, kicsit sem jobboldali, de nem is szocialista hanem neoliberális zsidó. :D

Aki hatalomra tör az közszereplő, és viselje el a kritikát. Ilyenek elmúlt 25 éveznek? Ha már egyszer iwiw, kapott támogatást ez is - haveri szoclib vállalkozásoknak adott közpénzek akkor és ott bezzeg jók voltak! Ezért se lehet várady egy független ember.

"Nekem az tetszett, mikor azt üvöltötte, hogy a (lenini ?) konspirációk helyszínei legyenek a romkocsmák(előtte pár másodpercig csendben (és önkívületben) ? volt)."

"Az államkasszába nyúlásra alternatíva-e az idegen kormány által pénzelt drogos, buzi kaftános ingyenélő az átlag magyar állampolgár számára."

Hogy semmiség, meg minden fiatal "kipróbálja"? Érdekes, az én környezetemben akik körében nem volt divat drogozni valahogy mégis vitték valamire, ellenben a Hollandia mániás drogpártiak közül van, aki már nem is él!

Egyértelműen behatárolható a szociokulturális csoportja várady zsoltot drogügyében védelmező lelkes híveinek : liberális álértelmiségi körökben divat drogozni, nagy naivan azt hiszik tudnak vele mértékkel élni. Nem, mert a függőség kialakul a legkönnyebb szerektől is, a drog biokémiai csapda az agynak, semmi köze az akaraterőhöz. A libsik ennyire ostobák. A szánalmasok kábszer nélkül már nem képesek egy jót bulizni se? És nem csak a fű tilossága zavarja a bűnpártiakat, nagybani drogterjesztőket, hanem amint az "ozorai példa" mutatja, ! minden mehet !. És ezek a nagybani drogárus, drogcsempész férgek kaptak jó médiát liberáliséknál, aki "beköpte" a fesztivált az volt a spicli, áruló, nyilasházmester. Megjegyeztük, ballib, ezt is.

Annak idején a szoci kormány törvénymódosítása után igen liberális volt a drogok törvényi szabályozása, a sima fogyasztást nem büntették, a birtoklást sem egy bizonyos mennyiség alatt.

Karaktergyilkosságot kiáltozó, jobboldalt házmesterező, különben is rohadék libernyákok, nácizók, semmiből is kampány - ürügyet csinálók, "pornózott a gárdista" főcímekkel indexcikkeket írók, a szellemi szemét, meg a sz*r emberek a ti soraitokban keresendők. Az alvilágnak a rendpárti nemzeti radikalizmushoz azért nincs köze, mert a bűnözőknek nem érdekük a határozott rendteremtés, szigorú büntetések, hatékony bűnüldözés. Hanem a mutyi, maffia, kéz kezet mos. A szervezett bűnözés is a balfélre húz. Honnan van ennek a váradynak médiája és anyagi támogatottsága szervezkedni, miért hozza le a ballib média egyből, amit kiböffent? Mert oda tartozik.

"A lényeg, hogy Várady elvtárs drogterjesztéssel is foglalkozott az IWIW fejlesztése előtt/közben/után, ami a magyar törvények szerint büntetendő cselekedet és a közvélemény nagyon nagy hányada szemében elítélendő. Ennyi. Az, hogy ti erőlködtök és próbáljátok a szarból kihúzni, senkit sem érdekel."

"A kábítószerrel történő visszaélést az követ el, aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik. Nem büntethető, aki csekély mennyiségű kábítószert saját használatra termeszt, előállít, megszerez vagy tart, illetve aki kábítószert fogyaszt, ha a bűncselekmény elkövetését beismeri, és az elsőfokú ítélet meghozataláig okirattal igazolja, hogy legalább hat hónapig folyamatos, kábítószer-függőséget gyógyító kezelésben, kábítószer-használatot kezelő más ellátásban részesült, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson vett részt. Szóval itt nem egy spangliról lehet szó."

"Az miért standard, hogy hivatásos ellenzéki akcióhősökről rendre az derül ki, hogy diplomásnak hirdetett, de aligérettségizett meleg és/vagy drogos és/vagy zsidó, akit valahonnan ezért fizetnek?"

Új milla", friss "civil" vezérrel, Új Korszakváltó Párt, + PM, -PM, 1-2%, game over.

"Nem cáfolta a Hír TV értesülését Várady Zsolt iWiW-alapító, az őszi tüntetések egyik vezéralakja, miszerint korábban kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene. Várady január 2-ára az Operaház elé szervez tüntetést.

A Hír TV úgy tudja, kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult korábban Várady Zsolt ellen. „Ööö... egyszer volt ilyen, igen" — mondta a Hír TV-nek telefonon Várady Zsolt, az őszi kormányellenes tüntetések egyik vezéralakja, aki iWiW-alapítóként egy új közösségi platform létrehozását nevezte ki egyik céljául, amely akár a kormányellenes aktivitások egyik kiindulópontja is lehet, ha jól működik.

Várady Zsolt 2015. január 2-án az Operaház előtt tartja következő demonstrációját. 2012-ben ezen a napon ünnepelte a kétharmad az új alaptörvény hatálybalépését."

http://mno.hu/ahirtvhirei/kabitoszeres-ugyben-folyt-eljaras-az-iwiw-alapitoja-ellen-1260550

http://mno.hu/ahirtvhirei/drogugy-jogi-lepesekkel-fenyeget-az-iwiw-alapito-1260649

"Tetszenek ezek a hivatásos tüntetők, Kónya, Juhász, Kulka, Dopeman, Várady, Závada de még jobban akik mögöttük állnak és tapsolnak nekik, a Kunhalmik, Gyurcsányok és társaik.. Gusztustalan banda!!"

"Nem véletlenül ajánlott fel pénzt Don Soros: ..Egymillió dollárt adományozott Soros György annak a szervezetnek, amelyik a marihuána legalizálásáért kampányol Kaliforniában.. Várady mint zsoldoscivil érdekelt az ügyben."

"Ennek a csókának (sokadszorra elmondva) Azzal van baja, hogy ő képtelen üzletemberként elboldogulni... :) De az eszébe se jut neki, hogy nem (csak) a körülményekben van a hiba, hanem őbenne is. Egyszerűbb a rendszert hibáztatnia, holott ennél sokkal jobb feltételek mellett se ment neki."

Azt hiszem megvan az igazi személyes motivációja a vállalkozó váradynak : a ballib hatalomra segítéséért cserébe leesnének neki zsíros kis állami megrendelések...