width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. szept. 10.

2015. szeptember 10., csütörtök

http://koztunkelnek.tumblr.com és http://koztunkelnek2.tumblr.com "nem elégszenek meg a moslék gyártással "munka"helyükön, folytatják azt blogjaikban, fórumaikon, aztán még ráadásul zaklatnak is embereket a politikai véleményeikért. Például mint most ezen esetben!!!!!"

Közben érdekes kommentfolyam íródott az "átvett", pellengérnek szánt tumblr oldalon. Nem volt ott semmi feltörés, a dolog menete pl blogspoton ez : egyszer volt xzy nevű blog ami törlődött valahogy, de utána újra regisztrálhatott ugyanarra a címre más. Ennyit még én is értek hozzá, ehhez nem kell nagy über 1337es anonnak meg hackernek lenni. :D

Ez az, pellengérre a normális, hazájuk közbiztonságát és családjuk életét féltő embereket, indexes hazátlan libbant barmok. Ezért és ilyenekért rúgnak fel néha párat közülük a mi oldalunk rendezvényein. Még húzgálni az oroszlán bajszát, libsikkel ezt a meccset Európa szerte le fogják játszani a közeljövőben, a történelemben mindig megvolt a módja a "doxxolásnak" azaz az ellenség személyenkénti beazonosításának és hatástalanításának. Ha kollektív felelősség nincs, személyes attól még van. De a libek szerint kollektív bűnösség is létezik, amennyiben ők szabadon címkézhetnek egész népeket akárminek.

Balliberális médiát tájékozódásra használni olyan, mintha megmágnesezett iránytűvel akarnánk hazatalálni a sötét erdőből, CINKelt a lap, hamisítvány, ráadásul olyanok dolgoznak ott akik személyesen is gyűlölik a magyarságot, jobboldalt, kereszténységet, európai és magyar értékeket + hagyományokat, egyáltalán bármit ami nem fér bele a meglehetősen szűkre korlátolt szélsőliberális idiotizmusukba. És nem elégszenek meg a moslék gyártással "munka"helyükön, folytatják azt blogjaikban, fórumaikon, aztán még ráadásul zaklatnak is embereket a politikai véleményeikért. Például mint most ezen esetben!!!!!

http://koztunkelnek.tumblr.com - ról az alábbiak

"Nos, a zsindexen azzal a szöveggel linkelték ezt a szart hogy "megváltoztak a játékszabályok". Hát tessék, valóban megváltoztak. Innen is üdv az indexes patkányoknak! "

"Köszi :) Valamit muszáj volt kezdeni, amikor megláttam hogy a füvesbölcsészek belinkelték elkapott az ideg. Ugye amikor valamelyiknek felkerülnek az adatai a kurucinfóra megy a visítás hogy emberi jogok meg minden, de úgy néz ki hogy - sok minden mással egyetemben - itt sem vonatkoznak ránk azonos szabályok. Mert hogy kirakni azoknak az adatait ide akik nem akarnak az Európai Egyesült Kalifátusokban élni olyannyira üdvözlendő cselekedet volt hogy még maga az index is belinkelte, a főoldalról. Ugye csak úgy szuggesztívan, hogy tessék, mi nem uszítunk ám senkit, deee úgy mellékesen miattuk szar a társadalom… Még az is megfordult a fejemben hogy maguk a szerkesztők csinálták. De hát, eddig tartott. "

Remove Kebab

Megváltoztak a játékszabályok mi libsikéim?

De most komolyan libsik, szerintetek mi történne ha egy arab államba megpróbálnánk mindenféle papírok nélkül benyomulni több ezren és jogokat követelnénk magunknak?

Protipp: ott kezdődik hogy a határon lelőnének. 1 note

nospicker asked:
Amit írtam, annak a második felét se hagyd ki!

"Te most komolyan gondolod, hogy a vallási hovatartozása miatt nem lehet e valakit beengedni?"

Igen.

"Egyébként éppen tegnap jutott eszembe egy érdekes kérdés: ha mindenki szélsőséges, fundamentalista iszlám-hívő, akkor miért nem láttam még egy képet sem csadorban érkező menekült hölgyekről? "

Egyrészt mert alig vannak köztük nők (ahogyan az egy hadseregben lenni szokott). Másrészt meg az index és társai gondosan ügyelnek rá hogy mindig olyan képeket tegyenek fel róluk ami szánalmat kelt, pl. csillogó szemű, síró gyerekek… Arról még véletlenül sem, hogy a katona korú - és hát lássuk be, ténylegesen katona - férfiak balhéznak / fenyegetőznek, vagy éppen odaszarnak a busz padlójára ami az osztrák határhoz szállítja őket… Rosszul venné ki magát ha az iszlám fundamentalizmusra utaló képeket raknának fel. Mindenképpen azt akarják sugallni hogy ezek ugyanolyan emberek mint mi, pedig ez igen messze áll a valóságtól.

Anonymous asked:
Teljesen egyetértek azzal, hogy az oldal irányt váltott. Szabad országban élünk, ahol a szabad szó és gondolat szabadságát néhány libsi toprongy nem gátolhatja meg. Mindenkinek jogában áll szabadon véleményt alkotni a bevándorlókról, akkor is ha ez a vélemény negatív kritikát fogalmaz meg. Ez az igazi szabadság!

Igen igen, libsiék első dogmája hogy mindennel szemben toleránsnak kell lenni. Első csavar: az intoleranciával szemben nem szabad toleránsnak lenni. Második csavar: hogy mi számít intoleránsnak azt ők döntik el. Ez képezi a libsi véleménydiktatúra alapját.

nospicker asked:
Ahogyan a menekültek sem. A többségük az Iszlám Állam és egyéb terrorszervezetek elől, egyszóval a terror elől menekül. Az erőszakolós sztori az N1tv kamu híre volt, a tettes egyébként egy szerb állampolgár volt. Te most komolyan gondolod, hogy a vallási hovatartozása miatt nem lehet e valakit beengedni? Egyébként éppen tegnap jutott eszembe egy érdekes kérdés: ha mindenki szélsőséges, fundamentalista iszlám-hívő, akkor miért nem láttam még egy képet sem csadorban érkező menekült hölgyekről?

Na igen, "a többség". Mennyi lehet belőlük a terrorista? 1% ? 5% ? 10% ? Ha már 100 bejött az is sok, de valószinűbb hogy mostanra több ezernél tartunk. Gondolod hogy az IÁ kihagyná ezt a lehetőséget? Csak a főtevebaszó parancsára várnak, és kezdődhet is az allahuakbár. Amúgy meg honnan tudod hogy "a többség" micsoda? Valaki megkérdezte őket? Azt írta az index? Ezt soha nem fogjuk biztosan tudni, amíg fel nem robbantja magát az illető.

Anonymous asked:
Orbán beintett a migráns imádóknak és vezényli a katonákat a keritéshez. Ettől szerintettek mennyire fog fájni az indexes és a migráns imádó patkányoknak a seggük?

Nagyon. Öszintén szólva Orbán megválasztása óta nem láttam ilyen magas fokozaton pörögni a nemzetközi libsi gyűlöletgépezetet, el sem tudom képzelni mit fognak csinálni ha tényleg a hadsereget küldjük a határra / visszarugdossuk őket a szerbekhez. Csak hát nehéz dolguk van, mert a közvélemény velünk ért egyet mindenhol.

figyelemelvonoegyszarvu asked:
miért kell ezt az én nevemmel csinálni?

Nicsak, még a doktor úr is idetalált. Leszedtem na, nehogy már mádl legyél.

nospicker asked:
Ismersz külföldön élő magyarokat? Őket is így fogadták?

Nem hiszem, mert ők nem akarták a befogadó országra erőltetni az undorító mocsok vallásukat, nem követtek el csoportos nemi erőszakot fiatal lányokon arra hivatkozva hogy nem tudták hogy tilos, és az önmaguk és mások felrobbantása sem jellemző rájuk.

Anonymous asked:
"De igen." "teljesen mindegy hogy egyenlő-e" :DDDDDD Na jól van, felesleges egy ilyen negatív IQ-val rendelkező /pol/os porbafingó kisgyerekre baszni az időt. Csak magadat és a fajtádat járatod le, nem mintha /pol/ és társai hírnevén lenne mit rontani.

Anonymous asked:
te tényleg elhiszed magadról, hogy egy szaros tumbler oldal átvételével bármivel is szolgáltad a hazád? hehe

Főleg a magam szórakoztatásáért csinálom…

Anonymous asked:
remelem most kurva buszke vagy magadra te szerencsetlen idiota...

Nem kéne neked holokauszt megemlékezésen lenned?

Anonymous asked:
Azt ugye tudod hogy a jogosulatlan belépés is törvénybe ütközik? :)

El kell keserítselek, én ide jogosan léptem be :p

Anonymous asked:
"De igen. Amúgy meg teljesen mindegy hogy egyenlő-e, nem tetszett így megszabadultam tőle." Na itt váltál hiteltelenné :(((

Rég letettem róla hogy a libsikkel vitatkozzak. Csak teszem ami szerintem az ország érdekét szolgálja.

Anonymous asked:
Van uj oldal, es mar tobben osztjak mint ezt az elejen. Kb. lofaszt nem ertel igy el.

És ez szerinted kit érdekel? Nyílvánvaló hogy az ÁVÓs felmenőkkel rendelkező barátaid annyi oldalt kreálnak itt amennyit akarnak. Csak ugye nincs túl sok értelme ha a népesség 90%-a ellenetek van. Értsétek meg ez nem amerika, itt nem rúgnak ki senkit azért mert a nevén nevezi a dolgokat.

Most zavarba ejtettetek, nem tudom hogy ez a sok "királyok vagytok" ask még az előző tartalomra érkezik, vagy arra amit én raktam fel helyette :)

Anonymous asked:
Mikor kapod be az összes arab barátod faszát ?

Félreértés, az oldal időközben tulajt - és ezzel politikai irányt - váltott.

Anonymous asked:
Deface nem ütközik törvénybe? Attól függetlenül kérdezem, hogy egyetértek vele vagy sem.

De, csak ez nem deface.

Anonymous asked:
Az, hogy valakit doxolnak és kirakják a nem publikus adatait kurucinfóra nem egyenlő azzal, hogy valaki arccal-névvel felvállalja a gondolatait, és ezeket az őáltala, az ő beleegyezésével közzétett posztokat közlik egy támblin.

De igen. Amúgy meg teljesen mindegy hogy egyenlő-e, nem tetszett így megszabadultam tőle.

Anonymous asked:

Ezt a fasz zenét mire megtaláltam honnan jön :D Szólásszabadság van nem? Ha valakinek ez a véleménye, hogy irtsuk ki őket, akkor minek kell külön ide kitenni? Pl mondjuk... áá mind1

Az általad leírt módon az oldal "előző tulaja" üzemeltette azt, én pont hogy eltakarítottam azt a mocskot ami itt ment, illetve az ellenkezőjére fordítottam, hadd örüljenek. A buzi zene is erre hivatott felhívni a látogatók figyelmét.

A magát függetlennek beállítani próbáló kereskedelmi tévék mind neolibsik, ellenben a konzervatív, nemzeti érzelmű és érdekű, illetve nem háttérhatalmi tulajdonú médiumok mindig világosan jelzik hovatartozását. A ballibzöld cionbagázs folyamatosan sumákol, a szándékrejtés ragadozó állatok szokása, a zsákmány pedig mi lennénk ha hagynánk.

A magát függetlennek beállítani próbáló kereskedelmi tévék mind neolibsik, ellenben a konzervatív, nemzeti érzelmű és érdekű, illetve nem háttérhatalmi tulajdonú médiumok mindig világosan jelzik hovatartozását. A ballibzöld cionbagázs folyamatosan sumákol, a szándékrejtés ragadozó állatok szokása, a zsákmány pedig mi lennénk ha hagynánk.

Robotika és bevándorlás + magyar gyerekekre költeni és nem integrálhatatlan multikultis betolakodókra

Ez a megoldás, amúgy az elöregedés ellenére társadalmi kiadásokra fordítható erőforrások lesznek később is, közszolgáltatásokra, oktatásra + egészségügyre, a látszatnál sokkal termelékenyebb a gazdaság csak a rossz neolib gazdpol és bankrendszer nameg a korrupció lefojtja, aztán a robotika + mesterséges intelligencia stb is elég sok munkától megszabadíthat minket majd.

Lovas István: Robotika és bevándorlás

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_robotika_es_bevandorlas

nagyvilág 2015. 09. 10.

Az öt és fél éve elhunyt Fekete Gyulát a balliberális sajtó gyűlölte. A magyar demográfia legnagyobb tudós szakértőjének, író-látnokának fő bűne volt, hogy a vészes demográfiai mutatók miatt aggódni mert a magyarság megmaradásáért.

Aminek az ellenkezője egyes véleményformálóknak kifejezetten örömöt jelentene. Ők voltak, akik Fekete Gyulát támadták, nevetségessé tették aggodalmát, miközben gyűlölték azért is, mert riadót fújt. Ellenlábasai pedig már a kádári időkben is mindent megtettek, hogy a gyászos demográfiai trendek ellenkezőjét hazudják. Csak egyetlen példa. A Népszabadság 1985. január 26-án címoldali vezércikkben azt írta: „Tavaly már az előző évinél több kisded látott napvilágot… Mind bátrabban merik vállalni a második, sőt a harmadik gyermeket is." Ugyanennek a számnak a második oldalán a KSH jelentése olvasható, amely szerint: „1984 folyamán 125 000 gyerek született, 2000-rel kevesebb, mint 1983-ban".

Nálunk 2013-ban már csak 88 689 gyerek született. A különféle ösztönzők ellenére. Amelyek egyértelműen szükségesek. De hogy miért éppen a legszegényebb országokban a legnagyobb a gyermekszaporulat, nem tudunk rá kielégítő magyarázatot. Ugyanebben az évben hazánkban a természetes „szaporulat" negatív volt. Majdnem negyvenezerrel lettünk ismét kevesebben.

Európa nem egy országában, sőt az egész kontinensen hasonló folyamatok játszódnak le. A ma alkotmánybíró Pokol Béla Európa végnapjai – A demográfiai összeroppanás következményei című kötete kötelező olvasmány. Csakúgy, mint a bankvezetői és politikai pályáról a Németország elpusztítja önmagát című őszinte könyvéért leradírozott német szociáldemokrata Thilo Sarrazin és az amerikai Walter Laqueur 2007-ben megjelent, Európa utolsó napjai című kötete. Magyar nyelvű megjelenésük még most is kiadóért kiált.

Kontinensünk végnapjai akár kéznyújtásnyi közelségbe is kerülhettek. Senki nem tudja, hogy egy-, két- vagy akár negyvenmillió, netán annál is több „menekült" érkezik-e határainkhoz néhány hónapon belül.

Mindebből Európa népe mind kevésbé kér. Németország és volt kommunista agitpropos múltú vezetője, az egykori kari KISZ-titkár, NDK-beli Angela Merkel kancellár úgy döntött, neki kell utat mutatnia az önpusztításra, végleges kártérítést vállalva a történelmi múltért, de egyben a földrész országaira kényszerítve egy olyan életet, amely már látható az unió nem egy országának úgynevezett „tiltott zónáiban". Ahová még a rendőrség sem meri betenni a lábát. Arról az Európai Unióról van szó, amelynek központjában, Brüsszelben, 2008 óta a legnépszerűbb keresztnév nem a Jacques vagy az André, hanem a Mohamed.

Merkel ideológiát is kreált ahhoz, hogy miért kell újabb nyolcszázezer menekültet befogadnia. Ők is a németországi demográfiai deficitet hivatottak ellensúlyozni. A korábban említett Thilo Sarrazin bestsellere már azt is bebizonyította, hogy ez már a török bevándorlással is félresikeredett, mert Németország egyre – ez Sarrazin következtetése – butább lesz, „hála" elsősorban az integrálni kívánó német oktatáspolitikának.

Ezt az ideológiát kérdés nélkül veszik át Európa több országának vezetői. Mintha elfelejtenék vagy illetlennek éreznék feltenni a kérdést: és mi van a robotikával? Mi lesz velünk, ha a robotok dolgoznak helyettünk? Hogy pontosabban idézzük a Harvard Business Review 2014. december 10-i számának cikkét: „Mi történik a társadalommal, amikor a robotok helyettesítik a munkásokat?" E tanulmányban olvasható az a félelmetes adat, hogy 2025-re e robotoknak magasabb lesz az intelligenciahányadosuk, mint az amerikai népesség kilencven százalékának. És ha ez így van, egy magyar programozó ne lenne képes előállítani egy olyan robotot, amely intelligenciakvóciensben veri a magyar rendőrök képébe a felkínált vizet odavágó szomáliakét?

A robotika jövője távlatokat nyit meg. Úgy, hogy lehetünk akár nyolcmillióan, de meglehetünk idegen munkavállalók segítsége nélkül is, hiszen rájuk éppen a fejlődő robotok miatt nemigen lesz szükség.

Az amerikai Caterpillar cég 2021-re önjáró gépeket kíván kifejleszteni. Robotok veszik át a nyájőrzést (Future of robotics, Wikipedia), a kórházi munkákat (fogadószemélyzet, portások is) és robotok szolgálhatnak ki a vendéglőkben. A kínaiak már most olyan robotot fejlesztettek ki, amely el tudja helyezni a piszkos tányérokat a mosogatógépben.

A Momentum Machines több feladatot ellátó robotja tíz másodperc alatt készít el egy gourmet hamburgert. A Universal Robots termékei nemcsak forrasztanak, festenek, csavart húznak vagy lazítanak meg, de saját alkatrészeiket is legyártják, ha elkopnak. A Google az idén áprilisban szabadalmaztatott egy olyan robotot, amelynek személyisége van. Drónok szállítanak pizzát a megrendelőnek. A japán FANUC robotgyártó vállalat 2001 óta olyan gyárat üzemeltet, ahol robotok készítenek robotot minden emberi segítség nélkül. A csarnokokban lekapcsolják a világítást, és nekik ráadásul nem kell sem fűtés, sem légkondicionálás.

Jó ideje hosszú vita folyik arról az optimisták és a pesszimisták között, hogy a robotika, a mesterséges intelligencia és társterületei teremtenek-e annyi új munkát, mint amennyit megszüntetnek. Az egyetemi tanár és volt politikus Michael Ignatieff 2014. február 10-én a Financial Timesban Egy új Bismarckra van szükségünk ahhoz, hogy megszelídítsük a gépeket című cikkében a pesszimisták mellett sorakozott fel. A tavalyi davosi elittalálkozón a megkérdezettek nyolcvan százaléka értett egyet azzal, hogy a technológia „munkahely nélküli növekedést" eredményez. Az idein pedig az az általános vélemény alakult ki, hogy a technológiai fejlődés kiszorítja az emberi munkaerőt.

Aki körbenéz a bicskei menekülttábor mellett lévő Tesco szupermarket környékén, nehezen hessegeti el azt a gondolatot, hogy a robotok – szemben az elsősorban Németországban és Svédországban a demográfiai okokból várt bevándorlókkal, vagyis azokkal, akik az ottani elképzelések szerint majd eltartják a fogyatkozó számú, elöregedő társadalmat – például nem termelnek sem szemetet, sem ürüléket. Noha e migránsoknak karnyújtásnyira elérhetők a szemétgyűjtők vagy a vécék mind az áruházban, mind a menekülttáborban.

Nem is szólva arról, hogy a robotok nemcsak tetszésünk szerint programozhatók, de szükség esetén ki is kapcsolhatók.

Lovas István - http://magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!
http://flagmagazin.hu

Mire lesznek jók ezek a mandinka gerilla harcosok? Hozzák magukkal a hozzáállásukat, ami kialakította országaik kilátástalan helyzetét. A háborút, terrorizmust, a munkamorál híján nemlétező gazdaságot, a nulla iskolázottságukat, az egyáltalán nem spirituális vallási fanatizmusukat meg még sok minden mást ami miatt sose lesznek belőlük velünk összeférhető polgárok.

Mire lesznek jók ezek a mandinka gerilla harcosok? Hozzák magukkal a hozzáállásukat, ami kialakította országaik kilátástalan helyzetét. A háborút, terrorizmust, a munkamorál híján nemlétező gazdaságot, a nulla iskolázottságukat, az egyáltalán nem spirituális vallási fanatizmusukat meg még sok minden mást ami miatt sose lesznek belőlük velünk összeférhető polgárok.

Libsik, mi nem világos ezen? Orbán Viktor "Az az ország, amelyiknek nincsenek határai, vagy szükség esetén nem tudja azokat megvédeni, az nem ország"

Libsik, mi nem világos ezen?

Patrióta Európa Mozgalom

"Az az ország, amelyiknek nincsenek határai, vagy szükség esetén nem tudja azokat megvédeni, az nem ország"

Orbán Viktor

A tolerancia vallása mi, ezek azok akiket állítólag integrálni kellene de nem lehet mert eleve lehetetlen... Be vannak programozva az ölésre, végsőkig fanatizáltak + tömeghipnotizáltak. A háttérhatalom tolja a betolakodókat előre a maga sötét céljaiért, az isis felfegyverzésével és azzal hogy ráadásul az úgynevezett légicsapások is hogy hogy nem a kurdokat érik - a cionista nyugat nyíltan támogatja a terrorizmust! És csatateret csinálnak Európából.

A tolerancia vallása mi, ezek azok akiket állítólag integrálni kellene de nem lehet mert eleve lehetetlen... Be vannak programozva az ölésre, végsőkig fanatizáltak + tömeghipnotizáltak. A háttérhatalom tolja a betolakodókat előre a maga sötét céljaiért, az isis felfegyverzésével és azzal hogy ráadásul az úgynevezett légicsapások is hogy hogy nem a kurdokat érik - a cionista nyugat nyíltan támogatja a terrorizmust! És csatateret csinálnak Európából.

Bayer Zsolt: Folyamatban

Álláspont. Természetesen lehet azt mondani, hogy ez egy régi ügy. Az. Régi. De egyre aktuálisabb. Mert az „ügy" folytatása most özönlik be Európába.

http://magyarhirlap.hu/cikk/33486/Folyamatban

Önök a lap belsejében láthatnak néhány fényképet. Ezek a fotók 2006-ban készültek, Londonban. Egy tüntetésen. A tüntetést egy londoni iszlám közösség szervezte ezzel a címmel: „Vallással a békéért". Ezen a tüntetésen készültek a képek. És ezek a képek nem járták be aztán a világsajtót, és nem lett belőlük világraszóló botrány. Csak a csönd maradt és a félrenézés. Nyilván azért, nehogy baj legyen. Nézzék ezeket a képeket, és olvasgassák a transzparensek feliratait.

„Öljetek meg mindenkit, aki megsérti az iszlámot!"

„Európa fizetni fogsz! Lebontásod folyamatban van!"

„Mészároljátok le, aki gúnyolja az iszlámot!"

„Fejezzétek le azokat, akik megsértik az iszlámot!"

„Irtsátok ki, aki rágalmazza az iszlámot!"

„Európa a rák, az iszlám a válasz!"

„Az iszlám uralni fogja a világot!"

„Pokolba a szabadsággal!"

„Európa, tanulj szeptember 11-ből!"

„Európa fizetni fogsz! A te szeptember 11-éd is úton van!"

„Készüljetek fel az igazi holokausztra!"

Tegyük fel az ilyenkor felteendő kérdést, amelyet mindig a tehetetlen düh és a kétségbeesés szül: Ha fehér keresztények rendeztek volna ilyen tüntetést, olyan transzparensek alatt, miszerint „Az iszlám a rák, Európa a válasz!", vagy „Öljetek meg mindenkit, aki megsérti a kereszténységet!", esetleg „Muszlimok! Készüljetek fel az igazi holokausztra!", nos, akkor is ekkora lenne a csönd? Vagy kitörne a világbotrány, és az erre szakosodott beavatottak arról értekeznének, hogy a nácizmus visszatért, és már a kapuk előtt álldogál…

Mindannyian tudjuk a választ. Erre tudjuk. Csak arra nem tudjuk, hogy ezt miért lehet? Arra nem tudjuk a választ, vajon mire gondol az egyik képen látható angol rendőr. Aki csak áll, szerencsétlenül, a hagyomány szerint fegyvertelenül – de vajon mi jár a fejében? Az, hogy milyen jó lenne közelről, ponyvaregényes kéztartással arcba lőni az összeset? Ha igen, akkor ez a Bobby egy normális ember. Vagy talán az, hogy „ej, milyen büszke vagyok a hazámra, lám, ez a sok derék fiatalember is elmondhatja nálunk szabadon a véleményét!" Ez utóbbi esetben a mi Bobbynk egy modern, felvilágosult európai…

Sajnos mindkét lehetőséggel számolnunk kell.

A tüntetést amúgy Omar Bakri Mohammed vallási vezető szervezte, aki többek között azt hirdeti az ő híveinek, hogy az ellenség lefejezése fölöttébb üdvös tevékenység az „igazhitűek" számára. S hogy ez miért fontos? Azért, mert ennek az Omar Bakri Mohammednek volt híve, tanítványa, követője két nigériai származású fekete patkány. Michael Adebolajo az egyik. Michael Adebowale a másik. Fogalmuk sincs már, kik is ezek? Megmondom: ez a két patkány ölte meg 2013-ban, Londonban, fényes nappal a nyílt utcán a brit katonát, Lee Rigbyt. A járdára felhajtva elütötték, majd a fekvő fiatalembert szabályosan kibelezték, és levágták a fejét. Utána nem menekültek, hanem ordítva buzdították a járókelőket, hogy fotózzák le őket, és véres kezeiket, véres késeiket és bárdjaikat lóbálták közben. Így már rémlik valami? Nos, ez a két fekete, muszlim patkány ott volt ezen a 2006-os tüntetésen. Aztán néhány év elteltével úgy érezték, ideje cselekedni – és cselekedtek.

S hogy világos legyen: Adebolajo ott született Angliában, ott járt iskolába, ott nőtt fel, és kereszténynek nevelték. Aztán áttért az iszlám hitre – és itt ért véget az útja. És akik ezeken a képeken láthatók, többségükben mind Angliában születtek, angol állampolgárok. És e tüntetés után semmi sem történt velük. Nem tartóztatták le őket, nem kerültek börtönbe, nem toloncolták ki őket. De nem ám!

Iszonyatos halált kellett halnia egy brit katonának, hogy legalább kettőt börtönbe zárjanak közülük. Adebojalo szabadlábra helyezés lehetősége nélküli, tényleges életfogytiglant kapott. Mert Angliában ez lehetséges, csak nálunk nem. A másik minimum negyvenöt évet fog a sitten ülni. Remélhetőleg néhány tökösebb angol elítélt majd elkapja őket odabent…

De már ez sem számít, Lee Rigbyt az sem fogja feltámasztani. Csak az elemi igazságérzetnek esne jól, ha azt hallanánk, hogy a két nigériai fekete patkány kínhalált halt a börtönben. De az egész ügy lényege ott olvasható az egyik 2006-os transzparensen, amit egy szakállas, muszlim állat tart a magasba:

„Európa, fizetni fogsz! A lebontásod folyamatban van!"

Ennél tökéletesebben aligha lehet összefoglalni a lényeget.

És úton vannak a bontók, tömegével. Csatlakoznak majd ezekhez, és elvégzik a munkát. Európa idiótái pedig bukolikus fényképsorozatokat tesznek közzé a felületeiken, ilyen címekkel: „Tőlük tart annyira Kocsis Máté". Azokon a képeken angyalarcú kisgyerekek bámulnak a lencsébe, vagy mosolyognak ellenállhatatlanul.

Igen. Pontosan ilyen angyalarcú kisgyerek volt az összes. Adebolajo és Adebowale is. És a többi. Ez a kettő már bizonyított. És a tüntetésen látható állatok mindegyike potenciális tömeggyilkos. Fogalmunk sincs róla, mennyi közülük az Iszlám Állam alvó ügynöke, aki csak a parancsra vár.

De talán Európa is csak parancsra vár. Csak nem mindegy, ki fogja kiadni. De hogy ez így nem maradhat, az legalább biztos.