width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: http://koztunkelnek.tumblr.com és http://koztunkelnek2.tumblr.com "nem elégszenek meg a moslék gyártással "munka"helyükön, folytatják azt blogjaikban, fórumaikon, aztán még ráadásul zaklatnak is embereket a politikai véleményeikért. Például mint most ezen esetben!!!!!"

2015. szeptember 10., csütörtök

http://koztunkelnek.tumblr.com és http://koztunkelnek2.tumblr.com "nem elégszenek meg a moslék gyártással "munka"helyükön, folytatják azt blogjaikban, fórumaikon, aztán még ráadásul zaklatnak is embereket a politikai véleményeikért. Például mint most ezen esetben!!!!!"

Közben érdekes kommentfolyam íródott az "átvett", pellengérnek szánt tumblr oldalon. Nem volt ott semmi feltörés, a dolog menete pl blogspoton ez : egyszer volt xzy nevű blog ami törlődött valahogy, de utána újra regisztrálhatott ugyanarra a címre más. Ennyit még én is értek hozzá, ehhez nem kell nagy über 1337es anonnak meg hackernek lenni. :D

Ez az, pellengérre a normális, hazájuk közbiztonságát és családjuk életét féltő embereket, indexes hazátlan libbant barmok. Ezért és ilyenekért rúgnak fel néha párat közülük a mi oldalunk rendezvényein. Még húzgálni az oroszlán bajszát, libsikkel ezt a meccset Európa szerte le fogják játszani a közeljövőben, a történelemben mindig megvolt a módja a "doxxolásnak" azaz az ellenség személyenkénti beazonosításának és hatástalanításának. Ha kollektív felelősség nincs, személyes attól még van. De a libek szerint kollektív bűnösség is létezik, amennyiben ők szabadon címkézhetnek egész népeket akárminek.

Balliberális médiát tájékozódásra használni olyan, mintha megmágnesezett iránytűvel akarnánk hazatalálni a sötét erdőből, CINKelt a lap, hamisítvány, ráadásul olyanok dolgoznak ott akik személyesen is gyűlölik a magyarságot, jobboldalt, kereszténységet, európai és magyar értékeket + hagyományokat, egyáltalán bármit ami nem fér bele a meglehetősen szűkre korlátolt szélsőliberális idiotizmusukba. És nem elégszenek meg a moslék gyártással "munka"helyükön, folytatják azt blogjaikban, fórumaikon, aztán még ráadásul zaklatnak is embereket a politikai véleményeikért. Például mint most ezen esetben!!!!!

http://koztunkelnek.tumblr.com - ról az alábbiak

"Nos, a zsindexen azzal a szöveggel linkelték ezt a szart hogy "megváltoztak a játékszabályok". Hát tessék, valóban megváltoztak. Innen is üdv az indexes patkányoknak! "

"Köszi :) Valamit muszáj volt kezdeni, amikor megláttam hogy a füvesbölcsészek belinkelték elkapott az ideg. Ugye amikor valamelyiknek felkerülnek az adatai a kurucinfóra megy a visítás hogy emberi jogok meg minden, de úgy néz ki hogy - sok minden mással egyetemben - itt sem vonatkoznak ránk azonos szabályok. Mert hogy kirakni azoknak az adatait ide akik nem akarnak az Európai Egyesült Kalifátusokban élni olyannyira üdvözlendő cselekedet volt hogy még maga az index is belinkelte, a főoldalról. Ugye csak úgy szuggesztívan, hogy tessék, mi nem uszítunk ám senkit, deee úgy mellékesen miattuk szar a társadalom… Még az is megfordult a fejemben hogy maguk a szerkesztők csinálták. De hát, eddig tartott. "

Remove Kebab

Megváltoztak a játékszabályok mi libsikéim?

De most komolyan libsik, szerintetek mi történne ha egy arab államba megpróbálnánk mindenféle papírok nélkül benyomulni több ezren és jogokat követelnénk magunknak?

Protipp: ott kezdődik hogy a határon lelőnének. 1 note

nospicker asked:
Amit írtam, annak a második felét se hagyd ki!

"Te most komolyan gondolod, hogy a vallási hovatartozása miatt nem lehet e valakit beengedni?"

Igen.

"Egyébként éppen tegnap jutott eszembe egy érdekes kérdés: ha mindenki szélsőséges, fundamentalista iszlám-hívő, akkor miért nem láttam még egy képet sem csadorban érkező menekült hölgyekről? "

Egyrészt mert alig vannak köztük nők (ahogyan az egy hadseregben lenni szokott). Másrészt meg az index és társai gondosan ügyelnek rá hogy mindig olyan képeket tegyenek fel róluk ami szánalmat kelt, pl. csillogó szemű, síró gyerekek… Arról még véletlenül sem, hogy a katona korú - és hát lássuk be, ténylegesen katona - férfiak balhéznak / fenyegetőznek, vagy éppen odaszarnak a busz padlójára ami az osztrák határhoz szállítja őket… Rosszul venné ki magát ha az iszlám fundamentalizmusra utaló képeket raknának fel. Mindenképpen azt akarják sugallni hogy ezek ugyanolyan emberek mint mi, pedig ez igen messze áll a valóságtól.

Anonymous asked:
Teljesen egyetértek azzal, hogy az oldal irányt váltott. Szabad országban élünk, ahol a szabad szó és gondolat szabadságát néhány libsi toprongy nem gátolhatja meg. Mindenkinek jogában áll szabadon véleményt alkotni a bevándorlókról, akkor is ha ez a vélemény negatív kritikát fogalmaz meg. Ez az igazi szabadság!

Igen igen, libsiék első dogmája hogy mindennel szemben toleránsnak kell lenni. Első csavar: az intoleranciával szemben nem szabad toleránsnak lenni. Második csavar: hogy mi számít intoleránsnak azt ők döntik el. Ez képezi a libsi véleménydiktatúra alapját.

nospicker asked:
Ahogyan a menekültek sem. A többségük az Iszlám Állam és egyéb terrorszervezetek elől, egyszóval a terror elől menekül. Az erőszakolós sztori az N1tv kamu híre volt, a tettes egyébként egy szerb állampolgár volt. Te most komolyan gondolod, hogy a vallási hovatartozása miatt nem lehet e valakit beengedni? Egyébként éppen tegnap jutott eszembe egy érdekes kérdés: ha mindenki szélsőséges, fundamentalista iszlám-hívő, akkor miért nem láttam még egy képet sem csadorban érkező menekült hölgyekről?

Na igen, "a többség". Mennyi lehet belőlük a terrorista? 1% ? 5% ? 10% ? Ha már 100 bejött az is sok, de valószinűbb hogy mostanra több ezernél tartunk. Gondolod hogy az IÁ kihagyná ezt a lehetőséget? Csak a főtevebaszó parancsára várnak, és kezdődhet is az allahuakbár. Amúgy meg honnan tudod hogy "a többség" micsoda? Valaki megkérdezte őket? Azt írta az index? Ezt soha nem fogjuk biztosan tudni, amíg fel nem robbantja magát az illető.

Anonymous asked:
Orbán beintett a migráns imádóknak és vezényli a katonákat a keritéshez. Ettől szerintettek mennyire fog fájni az indexes és a migráns imádó patkányoknak a seggük?

Nagyon. Öszintén szólva Orbán megválasztása óta nem láttam ilyen magas fokozaton pörögni a nemzetközi libsi gyűlöletgépezetet, el sem tudom képzelni mit fognak csinálni ha tényleg a hadsereget küldjük a határra / visszarugdossuk őket a szerbekhez. Csak hát nehéz dolguk van, mert a közvélemény velünk ért egyet mindenhol.

figyelemelvonoegyszarvu asked:
miért kell ezt az én nevemmel csinálni?

Nicsak, még a doktor úr is idetalált. Leszedtem na, nehogy már mádl legyél.

nospicker asked:
Ismersz külföldön élő magyarokat? Őket is így fogadták?

Nem hiszem, mert ők nem akarták a befogadó országra erőltetni az undorító mocsok vallásukat, nem követtek el csoportos nemi erőszakot fiatal lányokon arra hivatkozva hogy nem tudták hogy tilos, és az önmaguk és mások felrobbantása sem jellemző rájuk.

Anonymous asked:
"De igen." "teljesen mindegy hogy egyenlő-e" :DDDDDD Na jól van, felesleges egy ilyen negatív IQ-val rendelkező /pol/os porbafingó kisgyerekre baszni az időt. Csak magadat és a fajtádat járatod le, nem mintha /pol/ és társai hírnevén lenne mit rontani.

Anonymous asked:
te tényleg elhiszed magadról, hogy egy szaros tumbler oldal átvételével bármivel is szolgáltad a hazád? hehe

Főleg a magam szórakoztatásáért csinálom…

Anonymous asked:
remelem most kurva buszke vagy magadra te szerencsetlen idiota...

Nem kéne neked holokauszt megemlékezésen lenned?

Anonymous asked:
Azt ugye tudod hogy a jogosulatlan belépés is törvénybe ütközik? :)

El kell keserítselek, én ide jogosan léptem be :p

Anonymous asked:
"De igen. Amúgy meg teljesen mindegy hogy egyenlő-e, nem tetszett így megszabadultam tőle." Na itt váltál hiteltelenné :(((

Rég letettem róla hogy a libsikkel vitatkozzak. Csak teszem ami szerintem az ország érdekét szolgálja.

Anonymous asked:
Van uj oldal, es mar tobben osztjak mint ezt az elejen. Kb. lofaszt nem ertel igy el.

És ez szerinted kit érdekel? Nyílvánvaló hogy az ÁVÓs felmenőkkel rendelkező barátaid annyi oldalt kreálnak itt amennyit akarnak. Csak ugye nincs túl sok értelme ha a népesség 90%-a ellenetek van. Értsétek meg ez nem amerika, itt nem rúgnak ki senkit azért mert a nevén nevezi a dolgokat.

Most zavarba ejtettetek, nem tudom hogy ez a sok "királyok vagytok" ask még az előző tartalomra érkezik, vagy arra amit én raktam fel helyette :)

Anonymous asked:
Mikor kapod be az összes arab barátod faszát ?

Félreértés, az oldal időközben tulajt - és ezzel politikai irányt - váltott.

Anonymous asked:
Deface nem ütközik törvénybe? Attól függetlenül kérdezem, hogy egyetértek vele vagy sem.

De, csak ez nem deface.

Anonymous asked:
Az, hogy valakit doxolnak és kirakják a nem publikus adatait kurucinfóra nem egyenlő azzal, hogy valaki arccal-névvel felvállalja a gondolatait, és ezeket az őáltala, az ő beleegyezésével közzétett posztokat közlik egy támblin.

De igen. Amúgy meg teljesen mindegy hogy egyenlő-e, nem tetszett így megszabadultam tőle.

Anonymous asked:

Ezt a fasz zenét mire megtaláltam honnan jön :D Szólásszabadság van nem? Ha valakinek ez a véleménye, hogy irtsuk ki őket, akkor minek kell külön ide kitenni? Pl mondjuk... áá mind1

Az általad leírt módon az oldal "előző tulaja" üzemeltette azt, én pont hogy eltakarítottam azt a mocskot ami itt ment, illetve az ellenkezőjére fordítottam, hadd örüljenek. A buzi zene is erre hivatott felhívni a látogatók figyelmét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk