width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 14.

2007. december 14., péntek

Az örök zsidó


Azzal hogy nem vagy zsidó, máris hátrányban vagy. Ők hoznak hátrányba, azzal, hogy még emberszámba sem veszik a nemzsidókat. Ezt az okosabbak persze nem hangoztatják, de szép csendben gyakorolják. Ez mindenképpen így van, legfeljebb szerencsés esetben nem kell ezt megtapasztalnod pl. egy állásinterjún. Ahol nem a legrátermettebbet, hanem mondjuk a Fehér keresztnevűt veszik fel egy vezetői állásba. (weisz, ugye)

Na akkor lássuk a medvét :) http://href.hu/x/46ak

Német hang, angol felirat, elég jó minőség. Különösen egyvalami fogott meg, az elején. Amikor megmutatják, hogy miért szegények a lengyel parasztok? A zsidó terményfelvásárló kartell, ami miatt a magyar paraszt nem tudja áron eladni amit termel, illetve a drágaság a városokban, ahol a paraszt által termelt áruk a felvásárlási ár sokszorosán kelnek el, mindezek az árucsereviszonylati tények bizony rámutatnak arra, hogy ez nem hazugság.

Az is igaz a videón, hogy senki sem hívta a betelepülő zsidókat, és hogy mindenhol kialakult velük szemben az utálat. Éppen a tisztességtelenségük, és a kartellszerű üzleti fellépésük miatt.

Teljesen felesleges magyarázkodni, úgysem lehet meggyőzni arról őket, miszerint nem vagytok antiszemiták, saját toleranciátokat bizonyítandó. Ki kell állni az igazságért és nem kell PolCorrect-nek mutatkozni, hiszen a politikai korrektséget a szovjetunióban találták ki. Az USA onnét vette át. A 'polgári' szalonnacionalista pártok pedig átvették az USA-tól. :-D

Jó példája : a hasbaszúrt józsika esete, ahol popkorni rasszista támadásnak minősítette azt, mikor még semmi biztosat nem lehetett etett tudni az ügyről - azok kivételével persze, akik azon a buszon ültek ahol az eset történt.
De a simon peresz kijelentésre, miszerint "felvásároljuk Magyarországot" SEMMIT SEM REAGÁLT a "polgári" párt. Akik egyébként az izraeli Likud párt testvérpártja.

Miért kell az ő szabályaik szerint játszani? Hamiskártyás csalót sem lehet becsületesen játszva legyőzni.

A „nacionalizmus” kifejezés a „náció” (nemzet, nemzetiség) szóból ered, jelentése tehát félremagyarázhatatlanul annyi, hogy „nemzeti, nemzetét szerető, nemzetét féltő, nemzetéért síkra szálló, nemzetére büszke, saját nemzetét előnyben részesítő”.

Sajnos, a nemzetközi judaista-cionista eszmei lobby és sajtó az ilyen egyszerű fogalmakat is képes félremagyarázni, rosszindulatú, pejoratív tartalommal megtölteni.

A nemzetközi és hazai balliberális fogalomtárban ugyanis a nacionalista ideológia, a nacionalizmus a fasizmussal (ami egyébként az olasz nacionalizmusnak Benito Mussolini nevéhez köthető, hazafias szempontból teljesen érthető és jogos, markáns irányzata), a tömegpusztítással (a hatmilliós és egyéb hazugságaik) egyenlő; számos irányzat és média vagy puszta tájékozatlanságból illetve rosszul tájékozottságból, vagy, ami ennél is rosszabb: saját céljai érdekében megvalósított, szándékos félrevezetésként a nacionalizmust egyértelműen emberellenes tendenciának kiáltják ki, utat törve ezzel a nemzeti kultúrákat egységes, híg sártengerré züllesztő, számos ország gazdaságát pedig gyarmattá silányító globalizációnak.

Nyílt titok, hogy a globalizáció fő úttörői a zsidó ideológiai-gazdasági lobbi, amely, akár a kakukk, úgy igyekszik tehermentesíteni, illetve fellendíteni saját erőforrásait, hogy „fiókáit” más madár fészkébe helyezi, és velük költeti ki. Azonban, míg a kis kakukkok megerősödvén elhagyják a védelmet és táplálékot adó idegen fészket, addig a zsidó addig szipolyozza gyarmatait, amíg csak annak jogos lakói és forrásai végleg ki nem merülnek.

Ennél fogva, az efféle aljas és gátlástalan paraziták számára a tiszta emberi logikával jogosnak és helyesnek minősülő nacionalizmus a legveszélyesebb; igyekszenek is tűzzel-vassal, illetve, ennél jóval rafináltabb és piszkosabb módszerekkel, áskálódással irtani azt.

És amíg tömegek képesek kritikátlanul, kataton barmok módjára helyesnek elfogadni az úgynevezett „antifasizmust”, liberalizmust, globalizmust, addig a rossz oldal áll nyerésre. A legkevesebb tehát, amit megtehetünk, a minél szélesebb körű felvilágosítás, hogy egyre többen lássanak át ezen az egyszerű, de sajnos sűrű szövésű szitán.

A zsidók egyébként nem szívesen települnek izraelbe, amit egyébként hatalmas anyagi segélyekben részesít nemcsak az USA, de a holokausztipar által (jogtalanul) jóvátételfizetésre kötelezett európai országok is.

Újabban annyit változtattak hogy a fizikai gettó szellemi gettóvá alakult át. A belterjes és monopolisztikus zsidó valóságértelmezés, amit pl. az élet és irodalom, sofar.hu, vagy a mozgó világ című lapokban érhetünk tetten, igen, arra gondolok. Ők mindent a zsidóságukból vezetnek le, no és persze az állítólagos "holokausztból".

Magyar feliratot sehol sem találtam a filmhez, de én nem ismerem a hazai filmes oldalakat, (sőt a torrenteseket sem...) lehet hogy létezik valahol.