width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. szept. 17.

2015. szeptember 17., csütörtök

Lassan be kell látni, hogy komoly terrorveszély van. A terrorelhárítási szakember szerint a menekültek két okból nem regisztrálnak és adnak ujjlenyomatot: vagy azért, mert hazájukban bűncselekményt követtek el, vagy azért, mert ezután készülnek Európában bűn- vagy terrorcselekményt elkövetni.

Iszlám államFosok. Ezeket Európába beengedni, normális? Éppen az fog megszűnni a barbár muszlim horda beözönlésével, amit a libik is annyira fontosnak tartanak: vallásszabadság és szekularizáció, alapvető emberi jogok, nőké de férfiaké is, életbiztonság egyáltalán... ezek gyűlölik az európai értékeket, a betolakodópárti liberálisokhoz ebben hasonlítanak, és azért szövetségesek jelenleg.

Az ensz nevű szabadkőműves sóhivatal és a democskosratikus koalícion nomeg gyurcsány egy véleményen van, szerintük aránytalan volt a rendőri fellépés. Ellenben 2006 október 23, az szerintük teljesen rendben van, az ensz is kussolt akkor meg az eu is, amúgy ott inkább in-kalosok és más hasonló szekusok, sőt idegen zsoldosok is követték el a népellenes erőszakcselekményeket.

Georg Spöttle: Lassan be kell látni, hogy komoly terrorveszély van

http://mno.hu/ahirtvhirei/georg-spottle-lassan-be-kell-latni-hogy-komoly-terrorveszely-van-1304697

2015. szeptember 17., csütörtök 08:25

A magyar rendőrség a legenyhébb választ adta a röszkei támadásra – jelentette ki Magyarország élőben című műsorunkban Georg Spöttle.

A terrorelhárítási szakember szerint a menekültek két okból nem regisztrálnak és adnak ujjlenyomatot: vagy azért, mert hazájukban bűncselekményt követtek el, vagy azért, mert ezután készülnek Európában bűn- vagy terrorcselekményt elkövetni.

– Ezek nem politikai menekültek, be kell lassan látni, hanem egy nagyon komoly terrorveszély van. Európában és akár Magyarországon is a nemzetbiztonsági kockázat megnőtt, mert ki tudja, hogy melyik elmebeteg dzsihadista mondja azt, hogy bosszút állok most a magyarokon azért, amit tettek a hittársaimmal – mondta Georg Spöttle