width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007.12.06.

2007. december 6., csütörtök

Koszos férgek


Íme, az ASVA két "jogi képviselőjének" jellegzetes szemita vonásai.

Bizony. Ugyanez a hisztériázás ment annak idején, amikor megjelent a kazettás magnó, vagy a VHS, és láss csodát, mégis tovább hájasodtak a jogdíjszedő cápák. Ki érti ezt. Pedig úúúgy kellett sajnálni őket.Ha a warez ekkora károkat okoz, akkor az még nagyobbat, hogy szar filmeket készítenek és forgalmaznak, amiket nem néz meg a kutya sem.

Nem érted, kik ellen akar fellépni az ASVA.Akik ellen a BSA is: a csóró magyar átlagemberek ellen. Mert velük könnyű javítani a statisztikát, nincs ügyvédjük aki évekig viszontperelné őket. Először a BSA is ködösített hogy így meg úgy, aztán nézd meg mi lett az eredménye. Kisiskolásokon, meg egyéb pénztelen csórókon kívül mást nem is tudott, és nem is akart elkapni. Ezek a tények. Itt nem elmagyarázni kell hogy miért nem jó a warez (max nekik), hanem pénzt adni hogy megvegyük. Ezzel foglalkozzanak, ne a kifosztásunkkal, tőlük van mit elvenni, nem tőlünk.

"Tudjátok így van ez a modern világban, amikor egy országot megszáll egy másik ország, vagy országcsoport, akkor létrehoz az érdekeinek megfelelően bizonyos szervezeteket, melyek látszólag civilként működnek, de a megszállt ország rendfenntartó szerveinek köszönhetően korlátlanul érvényesíthetik akaratukat a megszállt ország polgárain. Tudjátok, az USA mennyi bevételtől esik el miattatok, koszos férgek?! Minden egyes letöltött Borat egy doboz M4 lőszertől fosztja meg Izraelt!"

Mocskos rohadt zsidó-rendőrállam.Földön fekvő embereket tudtok viperával ütni meg nyugdíjasokat lökdösni.a p2p-sekkel nem tudnátok lepaktálni mint anno az MTV székháznál a tüntetőkkel?Ott is éppen csak hogy szendvicsezni nem álltatok neki.Rohadvány korrupt állat banda,ott lépnétek fel ahol kellene nem ilyen gyerekeket basztatnátok mert letöltenek valamit,csak azért mert pár szemét zsidó civilalapítvány nyom egy kis sarcot a zsebbe.Szolgálunk!/kit? a dávidcsillagot?/Védünk/kit?a zsidókat?/merthogy magyart nem az biztos...

Csak azt tudom, hogy nagy bajok vannak az egésszel. Hosszabb távon csak maguk alatt vágják a fát. Mármint a film- és zeneipar, mert ugye az ügyvédek, jogászok jól járnak. Mocsok egy zsidóvilág : a lobbiban való részvétel, mint alkalmazott, jól fizet, pedig amit művelnek az kifejezetten káros. Megbánják még az előbbiek, hogy rászabadították az emberekre az utóbbiakat.

Red tail nélkül nem post a post. :)

A fő veszély a felhasználók felé elsősorban amiatt alakulhat ki, ha az MPAA kellő mértékben meggyőzi az állami szférát, hogy a kiesett bevételek összegszerűsíthetőek és bizonyíthatóak, hiszen ez egyenesen kiesett adómennyiséget generál. Egy kapitalista rendszerben a legrosszabb amit megtehetsz, hogy nem fizetsz adót. A második legrosszabb amit megtehetsz, hogy másokat megakadályozol az adó befizetésében. Talán minden mással el lehet szelelni, de ezt már nem hagyják. Ha a jelenség tömegessé válik, és azzá vált, akkor várható, hogy a jogrendszer egyre keményebb büntikkel fogja fenyegetni az ilyen jellegű cselekményeket, és egyre több segítséget nyújt a felpereseknek (pl. jogi garanciák, gyorsított eljárások formájában, testületek felállításában), növelve azok játékterét. Ha ezt összekötöd a globalizációval, azonnal láthatóvá válik, milyen hatékonyan működhet egy ilyen gépezet. Valóban vicc, hogy például egy film hamarabb elérhető az Interneten DVD formátumban, mielőtt az hivatalosan megjelenne.