width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Koszos férgek

2007. december 6., csütörtök

Koszos férgek


Íme, az ASVA két "jogi képviselőjének" jellegzetes szemita vonásai.

Bizony. Ugyanez a hisztériázás ment annak idején, amikor megjelent a kazettás magnó, vagy a VHS, és láss csodát, mégis tovább hájasodtak a jogdíjszedő cápák. Ki érti ezt. Pedig úúúgy kellett sajnálni őket.Ha a warez ekkora károkat okoz, akkor az még nagyobbat, hogy szar filmeket készítenek és forgalmaznak, amiket nem néz meg a kutya sem.

Nem érted, kik ellen akar fellépni az ASVA.Akik ellen a BSA is: a csóró magyar átlagemberek ellen. Mert velük könnyű javítani a statisztikát, nincs ügyvédjük aki évekig viszontperelné őket. Először a BSA is ködösített hogy így meg úgy, aztán nézd meg mi lett az eredménye. Kisiskolásokon, meg egyéb pénztelen csórókon kívül mást nem is tudott, és nem is akart elkapni. Ezek a tények. Itt nem elmagyarázni kell hogy miért nem jó a warez (max nekik), hanem pénzt adni hogy megvegyük. Ezzel foglalkozzanak, ne a kifosztásunkkal, tőlük van mit elvenni, nem tőlünk.

"Tudjátok így van ez a modern világban, amikor egy országot megszáll egy másik ország, vagy országcsoport, akkor létrehoz az érdekeinek megfelelően bizonyos szervezeteket, melyek látszólag civilként működnek, de a megszállt ország rendfenntartó szerveinek köszönhetően korlátlanul érvényesíthetik akaratukat a megszállt ország polgárain. Tudjátok, az USA mennyi bevételtől esik el miattatok, koszos férgek?! Minden egyes letöltött Borat egy doboz M4 lőszertől fosztja meg Izraelt!"

Mocskos rohadt zsidó-rendőrállam.Földön fekvő embereket tudtok viperával ütni meg nyugdíjasokat lökdösni.a p2p-sekkel nem tudnátok lepaktálni mint anno az MTV székháznál a tüntetőkkel?Ott is éppen csak hogy szendvicsezni nem álltatok neki.Rohadvány korrupt állat banda,ott lépnétek fel ahol kellene nem ilyen gyerekeket basztatnátok mert letöltenek valamit,csak azért mert pár szemét zsidó civilalapítvány nyom egy kis sarcot a zsebbe.Szolgálunk!/kit? a dávidcsillagot?/Védünk/kit?a zsidókat?/merthogy magyart nem az biztos...

Csak azt tudom, hogy nagy bajok vannak az egésszel. Hosszabb távon csak maguk alatt vágják a fát. Mármint a film- és zeneipar, mert ugye az ügyvédek, jogászok jól járnak. Mocsok egy zsidóvilág : a lobbiban való részvétel, mint alkalmazott, jól fizet, pedig amit művelnek az kifejezetten káros. Megbánják még az előbbiek, hogy rászabadították az emberekre az utóbbiakat.

Red tail nélkül nem post a post. :)

A fő veszély a felhasználók felé elsősorban amiatt alakulhat ki, ha az MPAA kellő mértékben meggyőzi az állami szférát, hogy a kiesett bevételek összegszerűsíthetőek és bizonyíthatóak, hiszen ez egyenesen kiesett adómennyiséget generál. Egy kapitalista rendszerben a legrosszabb amit megtehetsz, hogy nem fizetsz adót. A második legrosszabb amit megtehetsz, hogy másokat megakadályozol az adó befizetésében. Talán minden mással el lehet szelelni, de ezt már nem hagyják. Ha a jelenség tömegessé válik, és azzá vált, akkor várható, hogy a jogrendszer egyre keményebb büntikkel fogja fenyegetni az ilyen jellegű cselekményeket, és egyre több segítséget nyújt a felpereseknek (pl. jogi garanciák, gyorsított eljárások formájában, testületek felállításában), növelve azok játékterét. Ha ezt összekötöd a globalizációval, azonnal láthatóvá válik, milyen hatékonyan működhet egy ilyen gépezet. Valóban vicc, hogy például egy film hamarabb elérhető az Interneten DVD formátumban, mielőtt az hivatalosan megjelenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk