width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 30.

2007. augusztus 30., csütörtök

Ráérő eltés nyikhajok : ugye drc, látod, nálad is vannak lejjebb !!!

Ráérő eltés nyikhajok : zhorog, PARTIZANINFO, folib, drc, sh_d0w, pff, és a többiek...
Rólatok is szól az alábbi...

A dinnyesárgát mindig én írom, az a beszúrások szine

Olvasó: cenzúra a magyar Wikipedián a Talmudról frissítve
2007-08-30. 19:31:27

Üdv, Kurucok!A talmudos cikk kapcsán kerestem rá a Talmudra a magyar Wikipedián. A cikk említette Luzsénszky fordítását - értelmezését. Annyit tettem, hogy beillesztettem egy külső linket az anyagra. Ezt szó nélkül törölték, én visszatettem, majd félrefordítással jellemezték a művet, kiszedték a "szélsőséges cionista körök" megnevezést, amit nem is én írtam, végül az egész Luzsénszky művére vonatkozó részt törölték. Mindezeket visszavontam, majd zárolták a lapot. Jelenleg már csak a "belső körök" által szerkeszthető.Véleményem szerint nevetséges, hogy bárki is ennyire féljen egy könyvtől. Ugyanilyen nevetséges, hogy a Wikipédián próbálnak véleményterrort bevezetni (és az információk korlátozása révén) a szerkesztők. Sajnálatos, hogy ráérő ELTE BTK-s nyikhajok homokozójává vált ennek az egyébként remek és eredetileg demokratikus, világméretű projektnek a magyar része.
Továbbá félelmetes, hogy ezek a nap bármely szakában öten ugrásra készen állnak, ha csak egy linket is szúrsz be a "szabad" lexikonjukba. Eltések, azért érnek rá, szerintem.
(hiszen bérkommentelők, bérfórumozók, bérbloggerek, ZSIDÓBÉRENCEK, ezekkel a freeblogon is csatáztam mert mindig hazudnak és az dühít, de inkább ide írom meg mert úgyis moderálnak, ezért REAKCIÓS azaz reakció ez a blog)
A történéseket bárki nyomon követheti itt:Az első szerkesztésem 2007. augusztus 30., 16:33 keltezésű.Adjon Isten szebb jövőt!JózsikaÜdv ismét!Ide is érdemes benézni, milyen korlátoltak egyesek:http://hu.wikipedia.org/wiki/Vita:TalmudSzerencsére a laptörténetet még nekik sem engedi módosítani a program, ott látható, hogy Immánuel kamuzik. Esetleg nincs kedvetek kitenni ezt is, hadd jöjjön pár jó kuruc támogatni?
Hajrá és köszi! Józsika

Innentől én írok :

A bolondok azt hiszik, mivel ők eltések, mindenki az. Többek között, ostoba módon, rólam is azt hiszik hogy eltés vagyok. Jó, és mi van ha az vagyok. Megbuknak majd, az van. XD
Na de miért is ilyen rosszindulatú rágalmazók ezek a liberális egyetemisták? 2 lehetőség van.
Vagy a zsidómédia és a zsidók irányította oktatás hatása alatt, mely alatt az ezen hatásoknak szintén kitett társaik véleménye is formálódik...
Vagy egyszerűen ők maguk is zsidók. Harmincezerből, nyugodtan lehetnek. Ennyi eltés van ugyanis összesen.
Az hogy eltések, nyilvánvaló, egy itt nem részletezett okból. Mellesleg, a pesti egyetemista fiatalok szórakoztatása, azaz bulikultúrája keményen szdsz-es kezekben van. Így az EFOTT és a FÉSZEK is.
A zöld pardon és a többi trendi hely pedig többségében zsidó érdekeltségek. Konkrétan a zöld pardont ezerszer bejelentették csendháborításért. Semmi eredménye. A rendőrségen azt mondják, valami szdsz-es nagykutya miatt nem lehet tenni ellene semmit.

freeblog főoldal

Magyarázkodás megy persze, de amikor látom, hogy kilinkelik egymást, és látom, hogy jelentősebb médiavisszhangot kiváltó eseményekkor kórusban zengve postolnak szélsőliberális propagandát, és mindez állandóan főoldalra kerül, melyet az INDEX szerkeszt, a sejtésemet beigazolódva érzem.
Akinek van szeme a látásra, az látja, hogy akié a csárda, annak muzsikálnak a cigányok, azaz a cigány annak húzza aki fizet. uj péter helyében én is tartanék újságírókat, akik magukat függetlennek álcázó liberális bloggereknak adják ki magukat.
Folib, a Kondor Katalinról szóló postod tette be végképp az ajtót. Srinar pedig, a google és egyéb kutatásiam szerint, CSAK HOZZÁ és Sodihoz kommentelt.
Ahogy a többi név, ami a partizaninfon kinnt volt : azok DRC-nek kommenteltek. A holokausztos postja alá különösen : Ultorn, Hunor, Skoynay :)
A bolondok azt hiszik, mind eltések vagyunk és ismerjük Sodit. Orvosi eset, de lehet hogy ők sem gondolják komolyan, csak hazudnak.
Van pofája letagadni. Pedig az információk, amik alapján a partizaninfora jelentettek, mindenképpen onnét származtak. Lehetett egy túlbuzgó olvasójuk is, igaz, kiterjedt zsidó és liberális valamint buzi kommentelőtáboruk van, szóval onnan is lehetnek ; DE! A cinikus, nyegle és rosszindulatú magatartásuk alapján akár ők is lehettek. A kaptárlakó féle levelet olyan címről küldte a kaptárlakó amit kizárólag az elte rendszeréből tudhattak meg, Sodi nem publikálta azt az email címét másutt. Ez egy porrajmossal foglalkozó kaptárlakó blogján levő holohisztis post alatti kommentjeim hatására íródott. DRC admin azon a blogon is, legalábbis a haloscanes kommentdobozon képes volt moderálni. A fenyegető levél megírásához, úgym hogy az ne minősüljön fenyegetésnek a szó büntetőjogi értelmében, JOGÁSZ végzettségű vagy azt tanuló ember jótanácsa is felhasználásra kerülhetett annak megfogalmazásakor : DRC, a szavak mestere, aki ugyan nem erkölcsös de jogszerű éppen segíthetett a meglehetősen primitív, nyers kaptárlakónak a megfogalmazásban :-D

Egy biztos : PARTIZANINFO, reszkess, mert a MAGYAROK nem tűrik el az ávósokat dicsőítő spiclik mocskolódását, rágalmazását.
És személyesen törnénk rátok a lakásajtót, ha tudnánk kik vagytok. És meg fogjuk tudni. XD

Reakciós : A zsidók közül sokan nem lojálisak a magyarság iránt

Hogy ki a magyar? Reakciós szerint az, aki bizonyítja és vallja hogy magyar. :-)

A kettős identitású, izraeli-magyar kettős állampolgárok nem tartoznak ide. Ők a legnagyobb hazaárulók, magyarnak ADJÁK KI magukat holott nem azok. A zsidó nemzetközi.

"nem az a baj, hogy zsidó az illető. Az a para, hogy ha elkövet gazdasági bűncselekményeket, sikasztásokat, akkor azért nem büntetik meg, mert zsidó. A többi zsidó kimossa a szennyesét, kéz kezet mos. A zsidó befolyást bűnre használják. És itt a baj."

Szerintünk az a magyar, aki bizonyítja. Aki teljes szívéből, összes idegszálával vállalja e nép sorsát; osztozik örömében, fájdalmában, szól érte és védi mindenütt, aki harcol is, ha kell, aki neki szenteli egész életét, s habozás nélkül vérét ontja, ha ezzel segíthet. Ám aki népünket s földünket gyalázza, egyetlen göröngyét elárulja, egyetlen lakóját kifosztja, aki bármiben ártalmunkra van, vagy a vesztünkre tör, bizony az nem magyar. Az számunkra ellenség, legjobb esetben közömbös idegen, legyen bár főrabbi, vagy kiszsidó.

Hát, nincs is szánalmasabb mint mikor egy zsidó tagadja hogy zsidó.

Talmud és a toepler zsidó ügye is ezt bizonyítja :

A talmudista judaizmus szerint a gojoknak a halálbüntetés feje mellett be kell tartani az ún. noahita törvényeket. A hét noahita törvény egyike tiltja az állatkínzást. Vagyis, a zsidó itélõszék szerint, ha egy goj tette volna azt, amit a "művészúr tett, akkor annak fejét kellene venni. Természetesen a Talmud azt is kijelenti, hogy a zsidók más elbírálás alatt vannak – Tényleg? No ne mán', ilyet eddig észre sem vettünk. Talmudistáék jól meghatározhatják a gojoknak a tutit, õk meg bírálaton felül álnak.

A TOVÁBBIAK FORRÁSA :

http://web.archive.org/web/20070510023853/enmagam.freeblog.hu/categories/zsido/

A zsidó szupremácia

5. rész: Az antiszemitizmus gyökere

A legmélyebb hitű cionista sem gondolja, hogy pusztán zsidósága okán célpontja különféle támadásoknak. A történelmi ismereteink elég tágak ahhoz, hogy lássuk: az évszázadok során természetes túlélési technikává változott gazdasági kizsákmányolás az egyik oka a globális zsidóproblémának.A legnagyobb európai zsidó tanító, Maimondes, 13. törvénykönyvében (A polgári törvények könyve) olvashatjuk Mózes törvényeinek (23:20) újragondolását:

Kölcsönt adni vagy kölcsönt kérni pogánytól vagy más
idegentől megengedhető. Ahogy az Írás mondja: Kamatra ne adj kölcsön
testvérednek! (Mózes törvénykönyve, 12:20) – a testvérednek tilos, de a világ
többi részének szabad. Valójában ez pozitív parancs, hogy adj kölcsönt nem
zsidónak kamatra. Az Írás mondja: A nem zsidónak kamatra adj! (Mózes
törvénykönyve, 23:21)



A zsidók által mért uzsorakamat komoly pénzügyi terheket rótt a múltban a közemberekre több országban is. Angliában 22–43%-os kamatot kértek (Cecil Roth: A History of the Jews in English, 1978), Észak-Franciaországban pedig 1206-ban törvénybe iktatták a 43%-os maximális kamatot, mert a zsidók olykor 65%-os díjat (a felmerülő költségeken kívül!) számoltak föl (R. Chanzan: Medieval Jewry in Northern France: A Political and Social History, 1973), éppen, mint a XIV–XV. századi Lengyelországban (B. D. Weinryb: The Jew of Poland: A Social and Economic History of the Jewish Community in Poland from 1100 to 1800, 1972). 1942-es művében a zsidó A. A. Neuman leírja, hogy Kasztíliában a törvény szerint alig több mint 33% volt a megengedett legnagyobb kamat. Amikor 1326-ban nagy éhínség tört ki, a parasztok csak kölcsönből tudtak volna vetőmagot vetni, a zsidóság azonban mindaddig nem volt hajlandó kölcsönözni, amíg a törvényt meg nem változtatták, és nem engedélyezték a negyvenszázalékos kamatot (The Jews in Spain: Their Political and Cultural Life During the Middle Ages, 1969). A középkori Angliában megalkotott Magna Charta pedig feketén-fehéren elsőbbséget ad egy birtok megvásárlásánál az árváknak és özvegyeknek a zsidó uzsorásokkal szemben, képzeljük csak el, milyen helyzetnek kellett kialakulnia, hogy erre a szabályozásra szükség legyen (J. W. Baldwin: The Government of Philip Augustus: Foundations of French Royal Power in the Middle Ages, 1986).
A zsidók a már bemutatott talmudi tanításnak is köszönhetően büszkék voltak arra, hogy nem kétkezi iparos munkával, hanem fondorlattal és pénzügyekkel foglalkoztak. Több zsidó történész is lejegyezte, hogy a Talmudot megvető IX. Lajos király 1254-ben eltiltotta a pénzügyi tevékenységtől a zsidókat, és kétkezi munkára kötelezte őket, mivel az uzsorakamatokból összeszedett összeg a királyi bevételt is meghaladta (ennek kapcsán alakult meg a zsidóhajítás versenye, amelyet a Tower tetején tartottak...).Emlékezetes példa a Rothschild bankdinasztia meggazdagodása. Mayer Amschel Rothschild egy 1743-ban született németországi zsidó volt, aki a napóleoni háborúk alatt egy nagyon elmés tervet eszelt ki: postagalambok és szárazföldi futárok bonyolult összhangjával a kor leggyorsabb hírvivő rendszerét alakította ki. Amikor megtudta, hogy Napóleon veszített Waterloonál, azt a hamis hírt terjesztette, hogy nyert: a részvények ára lezuhant, így Amschel és emberei fillérekért megvásárolták őket. Amikor másnap kiderült, hogy Napóleon vereséget szenvedett, már csupán teljesen tönkrement családok és hosszú évek alatt fölépített cégek romjai maradtak, a Rothchild-ház pedig gazdag lett. Bankházaiba saját öt fiát ültette, és óriási befolyásra tett szert, meghatározva többek között az orosz forradalom sorsát is. Az ilyen csalások sorozata miatt alakult ki, hogy a bankszakmában szinte kizárólag zsidók helyezkedhettek el (például a XIX. századi Poroszországban nem volt nem zsidó bank, az 1923-as Berlinben pedig 150 zsidó bankra mindössze 11 nem zsidó jutott [W. E. Mosse: Jews in the German Economy: The German-Jewish Economic Elite 1820–1935, 1987 és S. Gordon: Hitler, Germans, and the "Jewish Question", 1984]).
Azonban ezek a többség által nem is ismert tények nem igazolnák a valamennyi zsidók lakta országban időszakosan föl-föltűnő és növekvő antiszemitizmust. A zsidók bűnének fölrótt másik igazán társadalombomlasztó eleme a bűnszövetkezetek táplálása. Bármilyen meglepő is, létezik a zsidó maffia! Ennek hátteréről, szerepéről és pusztán a létezésének hatásairól szól majd a következő fejezet.

Reakciós aki nem tűri a szennyet

Reakciós aki felháborodik azon hogy egy nyamvadt karikatúrából hisztériakampányt képesek kelteni a zsidó média fizetett hazugjai és a zsidó kormány gazemberei. A kormány ahelyett, hogy dolgozna, hiszterizálja az országot.

Folytatódó fideszes hajlongás a buzik előtt: az önkormányzatból is távozott a gyáva fideszes csajszi
2007-08-29. 20:07:06

Gyáva népnek nincs hazája. Sajnálhatnánk Veress Gabriella ügyeletes szerkesztőt, akit a műnemzeti Lánchídrádió a köztörvényes és buzeráns Szetey államtitkár megkarikírozása miatt a rádió weboldalának vezetőjével együtt- judeonáci elvárásoknak megfelelően - azonnal kirúgott.Veress azonban maga folytatta a kanosszajárást, lemondott XX. kerületi önkormányzati mandátumáról, kilépett a Fidesz-frakcióból, ahová tartozott. Ha erre esetleg kényszerítették, akkor nyissa ki a száját. Ám a ballibhoz alkalmazkodó, önleszalámizó mentalitás oly erős az operettjobboldalon, hogy aligha kellett nógatni. Noha nem tudták volna visszahívni.
Sok bölcs megmondta már: ha gyáván, elvtelenül megalázkodsz a Sátán szolgái előtt, a folyamat soha nem ér véget, mindhalálig hátrálnod kell.
A sötétség erőit, a tolvajt, gyilkost, rablót csak újabb bűncselekményre ösztönzi, ha áldozatuk gyengeséget mutat.

Jéney Szabolcs - Kuruc.info

Nálunk felmagasztalják, Amerikában lemondatják a köcsög politikusokat
2007-08-30. 10:49:46

Már republikánus párti politikustársai is a homokos szexbotrányba keveredett Larry Craig szenátor lemondását követelték.

A harmadik hatéves szenátori mandátumát töltő 62 éves idahói politikust a kormányzó párt megfosztotta kongresszusi bizottságokban betöltött vezető tisztségeitől. Az ügyben a Fehér Ház is közleményt bocsátott ki, amelyben "csalódottságának adott hangot". Craig tagadja, hogy homokos lenne, miután kiderült, hogy júniusban egy repülőtéri mellékhelyiségben szeméremsértő módon viselkedett. Vesztére egy civil ruhás rendőr irányában próbált közeledni, "félreérthetetlen gesztust" téve.

Le kell mondania

John McCain arizonai szenátor, a Republikánus Párt egyik vezető elnökjelölt-aspiránsa gyalázatosnak mondta a CNN televízióban azt, amit Craig tett, és kijelentette: a szenátornak nincs más választása, le kell mondania.

A szintén republikánus Mitt Romney, volt massachusettsi kormányzó, aki ugyancsak az amerikai elnöki posztra pályázik, és akinek kampányát a botrány előtt aktívan segítette Craig, a CNBC televízióban úgy fogalmazott: a szenátor csalódást okozott az amerikai népnek. Romney megjegyezte, hogy az ügy Mark Foley szenátorra és Bill Clinton volt elnökre emlékezteti.

Mark Foley floridai republikánus képviselő egy éve mondott le mandátumáról, miután kiderült, hogy nyíltan szexuális tartalmú e-mail üzeneteket küldözgetett kongresszusi gyakornokfiúknak.

Peter Hoekstra michigani republikánus képviselő szerint Craig az amerikai szenátorokhoz méltatlan módon viselkedett, vissza kell adnia mandátumát. Hoekstra keserűen jegyezte meg: Craig ebben a botrányban a Republikánus Pártot képviseli.

Boszorkányüldözés?

"Nem vagyok meleg, sosem voltam az, semmi rosszat nem tettem" - jelentette ki újságíróknak Craig, aki soha nem arról volt híres, hogy kiállt volna a homokosok jogai mellett. A karrierje során a családi értékek kérlelhetetlen védelmezőjének szerepét játszó konzervatív szenátor azt állítja, hogy valóságos boszorkányüldözés folyik ellene.

Deviáns buzi aktivisták viszont egész egyszerűen képmutatásnak tartják a szenátor magatartását, úgy látják, hogy Craig a saját maga által is táplált "homofóbia" (értsd: normalitás-pártiság) tragikus áldozata lett.

Craig szenátor ügye csak a legutolsó a Republikánus Párt tekintélyét aláásó erkölcsi botrányok sorában. A közvélemény-kutatások szerint a republikánus politikusok félrelépései jelentős mértékben rombolták a kormánypárt népszerűségét, hozzájárultak a demokrata párti győzelemhez a tavaly novemberi félidős kongresszusi választásokon.

(MTI polkorrektmentesítve)