width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ráérő eltés nyikhajok : ugye drc, látod, nálad is vannak lejjebb !!!

2007. augusztus 30., csütörtök

Ráérő eltés nyikhajok : ugye drc, látod, nálad is vannak lejjebb !!!

Ráérő eltés nyikhajok : zhorog, PARTIZANINFO, folib, drc, sh_d0w, pff, és a többiek...
Rólatok is szól az alábbi...

A dinnyesárgát mindig én írom, az a beszúrások szine

Olvasó: cenzúra a magyar Wikipedián a Talmudról frissítve
2007-08-30. 19:31:27

Üdv, Kurucok!A talmudos cikk kapcsán kerestem rá a Talmudra a magyar Wikipedián. A cikk említette Luzsénszky fordítását - értelmezését. Annyit tettem, hogy beillesztettem egy külső linket az anyagra. Ezt szó nélkül törölték, én visszatettem, majd félrefordítással jellemezték a művet, kiszedték a "szélsőséges cionista körök" megnevezést, amit nem is én írtam, végül az egész Luzsénszky művére vonatkozó részt törölték. Mindezeket visszavontam, majd zárolták a lapot. Jelenleg már csak a "belső körök" által szerkeszthető.Véleményem szerint nevetséges, hogy bárki is ennyire féljen egy könyvtől. Ugyanilyen nevetséges, hogy a Wikipédián próbálnak véleményterrort bevezetni (és az információk korlátozása révén) a szerkesztők. Sajnálatos, hogy ráérő ELTE BTK-s nyikhajok homokozójává vált ennek az egyébként remek és eredetileg demokratikus, világméretű projektnek a magyar része.
Továbbá félelmetes, hogy ezek a nap bármely szakában öten ugrásra készen állnak, ha csak egy linket is szúrsz be a "szabad" lexikonjukba. Eltések, azért érnek rá, szerintem.
(hiszen bérkommentelők, bérfórumozók, bérbloggerek, ZSIDÓBÉRENCEK, ezekkel a freeblogon is csatáztam mert mindig hazudnak és az dühít, de inkább ide írom meg mert úgyis moderálnak, ezért REAKCIÓS azaz reakció ez a blog)
A történéseket bárki nyomon követheti itt:Az első szerkesztésem 2007. augusztus 30., 16:33 keltezésű.Adjon Isten szebb jövőt!JózsikaÜdv ismét!Ide is érdemes benézni, milyen korlátoltak egyesek:http://hu.wikipedia.org/wiki/Vita:TalmudSzerencsére a laptörténetet még nekik sem engedi módosítani a program, ott látható, hogy Immánuel kamuzik. Esetleg nincs kedvetek kitenni ezt is, hadd jöjjön pár jó kuruc támogatni?
Hajrá és köszi! Józsika

Innentől én írok :

A bolondok azt hiszik, mivel ők eltések, mindenki az. Többek között, ostoba módon, rólam is azt hiszik hogy eltés vagyok. Jó, és mi van ha az vagyok. Megbuknak majd, az van. XD
Na de miért is ilyen rosszindulatú rágalmazók ezek a liberális egyetemisták? 2 lehetőség van.
Vagy a zsidómédia és a zsidók irányította oktatás hatása alatt, mely alatt az ezen hatásoknak szintén kitett társaik véleménye is formálódik...
Vagy egyszerűen ők maguk is zsidók. Harmincezerből, nyugodtan lehetnek. Ennyi eltés van ugyanis összesen.
Az hogy eltések, nyilvánvaló, egy itt nem részletezett okból. Mellesleg, a pesti egyetemista fiatalok szórakoztatása, azaz bulikultúrája keményen szdsz-es kezekben van. Így az EFOTT és a FÉSZEK is.
A zöld pardon és a többi trendi hely pedig többségében zsidó érdekeltségek. Konkrétan a zöld pardont ezerszer bejelentették csendháborításért. Semmi eredménye. A rendőrségen azt mondják, valami szdsz-es nagykutya miatt nem lehet tenni ellene semmit.

freeblog főoldal

Magyarázkodás megy persze, de amikor látom, hogy kilinkelik egymást, és látom, hogy jelentősebb médiavisszhangot kiváltó eseményekkor kórusban zengve postolnak szélsőliberális propagandát, és mindez állandóan főoldalra kerül, melyet az INDEX szerkeszt, a sejtésemet beigazolódva érzem.
Akinek van szeme a látásra, az látja, hogy akié a csárda, annak muzsikálnak a cigányok, azaz a cigány annak húzza aki fizet. uj péter helyében én is tartanék újságírókat, akik magukat függetlennek álcázó liberális bloggereknak adják ki magukat.
Folib, a Kondor Katalinról szóló postod tette be végképp az ajtót. Srinar pedig, a google és egyéb kutatásiam szerint, CSAK HOZZÁ és Sodihoz kommentelt.
Ahogy a többi név, ami a partizaninfon kinnt volt : azok DRC-nek kommenteltek. A holokausztos postja alá különösen : Ultorn, Hunor, Skoynay :)
A bolondok azt hiszik, mind eltések vagyunk és ismerjük Sodit. Orvosi eset, de lehet hogy ők sem gondolják komolyan, csak hazudnak.
Van pofája letagadni. Pedig az információk, amik alapján a partizaninfora jelentettek, mindenképpen onnét származtak. Lehetett egy túlbuzgó olvasójuk is, igaz, kiterjedt zsidó és liberális valamint buzi kommentelőtáboruk van, szóval onnan is lehetnek ; DE! A cinikus, nyegle és rosszindulatú magatartásuk alapján akár ők is lehettek. A kaptárlakó féle levelet olyan címről küldte a kaptárlakó amit kizárólag az elte rendszeréből tudhattak meg, Sodi nem publikálta azt az email címét másutt. Ez egy porrajmossal foglalkozó kaptárlakó blogján levő holohisztis post alatti kommentjeim hatására íródott. DRC admin azon a blogon is, legalábbis a haloscanes kommentdobozon képes volt moderálni. A fenyegető levél megírásához, úgym hogy az ne minősüljön fenyegetésnek a szó büntetőjogi értelmében, JOGÁSZ végzettségű vagy azt tanuló ember jótanácsa is felhasználásra kerülhetett annak megfogalmazásakor : DRC, a szavak mestere, aki ugyan nem erkölcsös de jogszerű éppen segíthetett a meglehetősen primitív, nyers kaptárlakónak a megfogalmazásban :-D

Egy biztos : PARTIZANINFO, reszkess, mert a MAGYAROK nem tűrik el az ávósokat dicsőítő spiclik mocskolódását, rágalmazását.
És személyesen törnénk rátok a lakásajtót, ha tudnánk kik vagytok. És meg fogjuk tudni. XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk