width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 6.

2014. február 6., csütörtök

Liberalizmus bábjai, nem vicc volt rá példa, csak a célig kell az aktivista

Liberalizmus bábjai, nem vicc volt rá példa, csak a célig kell az aktivista

"No, akkor hadd borzoljam tovább a kedélyeket. Jelen oldal liberális érzelmű tagjai tudatában sincsenek annak, hogy ők ezen a játékasztalon csupán szépen földíszített, ám akarat- és önálló gondolat nélküli, tetszés szerint tologatható, a játékosok kénye-kedve szerint lecserélhető ólomfigurák. És, ha a rejtőzködő, de immár egyre jobban érzékelhető háttérhatalom majd elunja a velük való játszadozást, visszakerülnek oda, ahonnan előszedték ezeket: egy penészes doboz sötét mélyére. Pár év múltán pedig, ha szerencséjük lesz, tán ismét feltűnnek - egy lomtár eldugott polcain. Igaz, addigra a festés lekopott róluk, némelyiknek a lába vagy a feje is hiányzik - mily nagyszerű perspektíva vár ezekre a játékszerekre."

Azt élvezik ha öncélúan gyalázkodhatnak, egyébként egy sor tőlük eltérő (tehát nem neolib) véleményt támadnak, tehát nemcsak a nemzeti radikálisokat. Nincs az a hazugság, amit ne vetnének be, még a bizonyított tények sem zavarják őket. Tegnap láttam a comment com blogot, még meseházi köteles lebukását is mentegetik, meg hogy a hírtv menjen a börtönbe. Na, így és ennyire független az index is - az is egy "házi" blogjuk.