width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 23.

2008. február 23., szombat

Politikailag inkorrekt az igazság

Politikailag inkorrekt az igazság



Ezt az üzenetet több fórumon is postolta valaki, most találtam, és mivel én is észrevettem már hogy a bűnözők faját mindig eltitkolják a zsidómédiában, egyet is értek vele...

A cigánybűnözők és a hazaáruló médium összefogása!

Kedves Magyar Barátaim!

Egy nagyon fontos észrevételemet szeretném veletek megosztani. Hívjátok fel a körülöttetek élő, még éberkómában tartott honfitársaitok figyelmét!
A Hazánk ellenségeit, HAZAÁRULÓIT kiszolgáló médium mindent és minden tekintetben elkövet annak érdekében, hogy a magyarság valóságos helyzetét eltitkolja.
Az ezer ilyen futó szál egyikeként, nevezetesen a cigány bűnözés kapcsán követnek el hasonló hazaárulást!

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok a kérdéssel, de én nem szeretnék gyermekeimnek egy olyan élhetetlen hazát adni, amelyben a szürkeállománnyal rendelkező hontalan élősködők, a magyar munkaerőt kizárólag csak árufeltöltőként és segédmunkásként kívánja látni havi:

70 000 Ft-ért!

A buta hontalan cinkosaik (cigányok), tisztelet a kivételnek mindkét faj tekintetében, pedig a 70 000 Ft-ból sorsát törvényes keretek között megoldani próbáló gyermekemtől,menet közben, mint a Piranha-k, minden értéket elraboljanak, majd hogy nehogy kiderüljön az eset (gondolatmenetüket az egyszerű organizmus jellemzi) megöljék és bedobják a latrinába!!!

A jelenlegi világ legfontosabb, kihagyhatatlan tényezője a kommunikáció és a marketing egy kereskedelmi márka esetében, a minőség és a megbízhatóság jelentéktelenebb szempont a jó kommunikációval szemben!
Hatásfokát bemutatva egy konkrét példával szeretnék rávilágítani!
Biztos emlékeztek a Hajdu mosógépre, ami 25 évi megbízhatóan szolgálta ki a tulajdonosát.

A háttérben az ált, hogy a Hajdu megvásárolta a világhírű AEG márkától a licencet és ezt gyártották, majd amikor a licenc lejárt és a Hajdunak nem maradt semmi más, "kizárólag a 25-35 éves jól az agyakba gyöntölt márkanév és mosógép piacrész% , úgy döntött, hogy ezt meglovagolva Hajdu márkanéven legyártat Törökországban két-három mosógépfajtát , ahol általában a 33.900 Ft-os elsőáras márkák gyártása zajlik és ezt etetik meg a fogyasztókkal.(És működött)

Térjünk a tárgyra:

Az ellenség kommunikációs csatornái, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy mindenkivel tudassák, Magyarországon nincs cigánybűnözés!

Mivel a tények "hiteles" elferdítéséhez minimálisan támogatást kéne kapniuk cigány testvéreiktől, nevezetesen egy pár hónapig kordában kellene tartani, tartatni az ostobákat, hogy esetleg mostanában ne öljenek, lopjanak, fosztogassanak annyit,de ezt egyik hazaáruló oldalról sem tudják leorganizálni, így hát valljuk be mi, ha ők nem teszik, szakmájukon belül (kommunikáció és marketing) elég rosszul ál a szénájuk!
Mit csinál ilyenkor egy győzelemhez szokott önérzetes versenyző, elkezd (reméljük feleslegesen, mert általában ez a vége) kockáztatni!

Ők most úgy kockáztatnak, hogy a tegnapi híradásokban nem értesítették az árufeltöltésre kinézett magyar lakosságot, arról a szomorú tényről, hogy egy a jövőben, az országunk számára dicsőséget hozható reményteljes sportolónkat terrorizálja egy magát majd 30 évesen leszázalékoltató, -addig is lop, csal, hazudik, öl és élősködik- lakos, egyébként kiszámoltam egy magyar adófizetőnek a cigányok megsegítése, eltartása, hogy legyen elég szabadidejük a magyarság ellen különböző bűncselekmények elkövetésére éves szinten 68.000 Ft- ba kerül neked és neked, meg neked is.

Kérdem én, nem tudnánk jelenlegi helyzetünkben értelmesebb dologra fordítani ezt az összeget?

Dehogy nem, például riasztóra, vagy ezer más, magasztosabb dologra!
Ha valakiről, nem nemzetről beszélek, hanem egy egyénről kiderülne, hogy azért dolgozik az egy éven belül egy hónapot, hogy támogathassa azt aki munkaidejében kirabolja, szabadidejében megverje és álmában betörjön hozzá, azt valószínűleg elmebetegnek gondolnátok, igaz!?

Akkor ez a Magyar nemzetre vonatkoztatva minek minősül???

Visszakanyarodva Könnyű Róberthez a mi kis Magyar sportolónkhoz, hol volt az RTL, a TV2, meg a többi hazaáruló, egyetemes és semleges profi kommunikátor????

Elmondom nektek, hogy hol voltak:

Mivel vesztésre állnak, elmentek hát kockáztatni!

Jól megkoncepcionálták, hogyha a cigányság letojja az ő törekvésüket, melyben értük mosnák tisztára a szennyest, akkor maguk veszik kézbe az ügyet!
Elkezdtek hát koncepcióban gondolkozni mert sajnos az egész Magyarságot koncepcióba rakták, mert (HA NEM ÉBREDTEK!) nekik, mint a „Barátok köztben” megvan a befejező rész is a forgatókönyvet illetően!

Objektíven és az asszociáció mentén a Magyarságnak két lehetősége van:

-1.)Vagy drasztikusan és ellentmondást nem tűrő módon elveszi és megsemmisíti a forgatókönyvet!

-2.)Megpróbál nyomást gyakorolni a stábra, hogy írják át a forgatókönyvet Magyarság elvárásainak megfelelően!

-3.)Megszerzi a forgatókönyvet és együttműködést színlelve a stáb tudta és beleegyezése nélkül átírja azt, ami csak akkor fog a stáb számára kiderülni, amikor már se idő se energia nincs arra, hogy visszaállítsák az eredeti verziót!

Nem tudom figyeltétek e, egyik pontban sem szerepel az az alternatíva, hogy a forgatókönyv végét a jelenlegi formájában megnézem és annak következményeit elfogadom!!!

Tehát a koncepció,illetve forgatókönyv megírásánál, arra a következtetésre jutottak, hogy kell egy áldozat a másik oldalról, az-az a cigányság oldaláról és hopp a semmiből elő is került egy védtelen cigány nő és leány gyermeke,mert valjuk be egy nő és egy gyermek ellen 5 magyar erős férfi által elkövetett verés, nem csak azt jelenti, hogy ti magyarok sem vagytok különbek, hanem azt is, hogy nem tiszteltek se nőt, se gyereket, és ráadásul ehhez is gyávák vagytok ti magyarok, mert mindezt öten teszitek!

Elkészült hát a szívfacsaró forgatókönyv, már csak a következő feladatok maradtak hátra:

-Színészeket szerezni, akik a történetet ”hitelesen” tudják előadni!
Nem estek kétségbe, mert megtalálták a Mónika show fogatlan, tökhülye vendéglistáját és leszerződtették a színészeket, gázsi: 3000Ft/ tökhülyeélősködő/kopf!
Műsorba kellett szerkeszteni, de mivel profik, minden szempontot figyelembe vettek!
Mikor jön haza a manipulálható árufeltöltő (Magyar) és a fáradt, elcsigázott, megalázott szerencsétlen figyelme a fenti állapotában, meddig tartható,meddig figyel a körülötte zajló hatásokra!

O.K., hiszen profik vagyunk, ezt is megoldottuk a hatékonyság már-már Oscar díjban mérhető!

Igen ám,csak a koncepció mellett megint eltelt egy nap és a cigányok a saját szennyesük mosásában már megint nem voltak partnerek és már megint egy leplezhetetlen bűncselekményt követtek el egy Magyar sportoló reménységünkkel szemben!

Nem probléma kockáztatunk, nem szerkesztjük adásba így az árufeltöltő (Magyar) tudatalattijában, a hátul futó programon az az információ fog futni, hogy:
Ti Magyarok sem vagytok különbek, mert nem elég, hogy nem tiszteltek se nőt, se gyereket, még ráadásul gyávák is vagytok mert mindezt öten teszitek!

A többi rajtatok múlik, Magyar Testvéreim, az Isten áldása legyen nemzetünkön, mert ez lehet forgatókönyv írás szempontjából a 4. alternatíva, a legnagyobb és leghitelesebb forgatókönyvíró: Isten segítsége!! Ámen!!

Herzl Tivadar (1895) - “A zsidókérdés mindenütt megvan, ahol zsidók jelentékeny számban élnek. Ahol nincs zsidókérdés, oda az újonnan bevándorló zsidók fogják azt magukkal behurcolni. Mi természetszerűleg oda igyekszünk, ahol nem üldöznek bennünket.” – Herzl nem gondolta át a történelmet, vagy nem ismerte a saját népét? Tudnia kellett volna, hogy zsidóknak -- a vallásuknál fogva – szükséges a szétszóródás más népfajok között, nekik kell a saját államuk az államban. Tehát érthető, hogy nem tetszik többé a viharos zsidó államban élni, és most szép csendesen, tömegesen jönnek vissza a „náci-fasisztákhoz”. Nem félnek, ahol azelőtt is olyan jól éltek, hát még most, amióta minden budapesti politikus az ő útjukat egyengeti, érdekeiket képviseli. Pénzzel minden és mindenki megvásárolható, még országok is!

A jó állásokat, vezető beosztásokat a nem zsidók nem kapják meg, rengeteg szűrő alkalmazható a származás megállapítására : fényképet kérnek, rákérdeznek a vallásra, rákérdeznek a politikai hovatartozásra, azonkívül a HR-esek is tudják azokat a zsidó családneveket, amiket én is : pl. kornis, tasnádi, bródy, eszterhás, csöndör, stb.

Többdiplomás magyar nem kap végzettségének megfelelő munkát, míg a fiatal ifjútörök zsidóknak minden az ölükbe hullik akár egy sima érettségivel is. Akár miniszterek is lehetnek érettségivel, már volt rá példa.

És hogy eme értékes gondolatok némileg több emberhez juthassanak el, íme egy kis hack, elvégre a hadicsel, ha nemes céllal vetik be, nem erkölcstelen. :-)

gyurcsány ferenc blogja blog készítés blog 27 blogol blogdreams fórum subba index kult