width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 12.

2007. október 12., péntek

Reakció blog : zsidók kifosztják :)

Reakció blog zsidók kifosztják :)

Gyurcsány Ferenc és “tettestársai” “húzzanak el” az állami pénzek közeléből és az ország éléről - jelentette ki Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke.

A fideszes politikus szerint nem csak az a baj, hogy a szocialisták a “korrupció, a mutyizás, az urambátyám világ, a pénzlenyúlás”, és a “nyílt arcátlan lopás mocsarába süllyedtek”, hanem az igazi probléma az, hogy” nyomják lefelé a maguk alatt lévő országot, amelynek a nyakán ülnek”.

“Ha ebből a helyzetből kiutat keresünk, akkor a közélet tisztaságát megteremteni hivatott programot mindössze egy pontban kell összefoglalnunk, és itt Bajnai úrnak, a szocialista kormány tagjának szóhasználatával kell éljünk, azt kell mondanunk Gyurcsány Ferencnek és tettestársainak, hogy húzzanak el az uniós pénzek és a nem uniós pénzek közeléből, húzzanak el az ország éléről” - jelentette ki Kövér László.

Szerintem a POGROM lenne itt a megfelelő program :)

Ha minket ők következmények nélkül szidhatnak, KIFOSZTHATNAK, akkor mi miért nem? Mi miért vagyunk elnyomva? Ha majd abbahagyják ők is akkor oké, mi is. Szemet szemért -azt hiszem a zsidók is így tartják.

BEISMERTÉK hogy náluk zsidóknál nincs erkölcs, "az erőssebb kutya baszik" és ennyi. Simán VESZNEK embereket, akik hazugságokat, rágalmakat szerkeszthetnek a sátáni cionglobalista rend ellenségeiről. Elég megnézni egy csigatévé, retek klub híradót, pláne tüntetések idején, hogy lássuk, miről is van szó. Mindig a kúrmányt dicsőítik, a tüntetéseken is a legszakadtabb , részegen ordibáló embereket mutatják, pedig azok bizony sok esetben egyszerűen CSÖVESEK voltak, akik jellemzően szeretik, keresik azokat a helyeket ahol sok ember van az utcán. :D
A zsidó milton friedman is nemrég meghalt azaz hát "semmivé" alakult át, ateista "hitének" megfelelően (de kibaszás lehet neki a túlvilágon Istent megtapasztalni XD) "C'est Le Mort." A Cobalt 60 egyik számának a címe, de jó. :D

No talmud, no kuféárszellem, no milton, no hayek, NO NEOLIBERALIZMUS

Zsidók nélkül ez a torz eszme sem jöhetett volna létre : a kommunizmus után ez lesz a következő zsidó pestis, ami tökéletesen gonosz és szolidaritás nélküli vasvilágot teremt, ahol ember az embernek farkasa, az ember pedig ateista, és szingli, "ideális" esetben - bizony, nem hülyeség, aki nő létére 100% racionalitás - hisz karrierista és azért szingli - az nagyon valószínű hogy ateista is.

Pedig attól hogy valaki "egyéniség" önmegvalósító meg felvilágosult, még nem kéne minden zsidó eredetű romboló hatásnak hatnia rá. :-D Pedig de.

A zsidó hayek társaság, a skolasztikus neoliberális iskolai, médiabeli indoktrináció egyik elindítója pedig egyszerűen pénzen vett véleménygyár, zsidó közgazdászok hálózata. Úgy indult el, hogy egy bizonyos egyetemen párszáz diákot kifejezetten megbíztak a neolib mainstreamizációjával, úgy, hogy ezek a diákok tanárnak készültek, és ezek már munkába állva újabb nagy diák-tömegeknek adták elő a zsidó hazugságaikat.

Pedig nincsen ám leszivárgó gazdaság, azaz trickle down economy, hazudott a reagan, gazdagék nem adnak a közösbe, ezért a köz-ellátórendszerek lepusztulnak vagy meg is szűnnek. Minimálbéres tőkétlen ember meg nem fog tudni a multikkal versenyezni. A proletarizáció eleve CÉL ebben a torz rendszerben. Szavazó, fogyasztó lehetsz csak, felelős, önállóan gondolkodó állampolgár nem, ha a zsidó agymosás ellen nem védekezel.

Nálunk is van ilyen szervezet, magyar hayek társaság, sajnos. Azért sajnos, mert ez is egy hibás gazdaságpolitika, ami visszaveti az ország szerves fejlődését. Csak azt fejlesztik, ami NEKIK hasznot hoz. Például azért épül autópálya, ellenben a vidéki buszjáratokat ritkítják, nem költenek bkv-ra sem eleget, és 2009-ig még további vasúti szárnyvonalakat akarnak megszüntetni az szdsz-es zsidók.

A tökéletes SZDSZ szavazó: Tényleg megvalósította önmagát. A híres rendszerváltó SZDSZ talán még károsabb, ha lehet egyáltalán ezt bármilyen módon mérni. E „reformer” kommunista-ellenes párt tulajdonképpen 4 év alatt forrt össze a „főellenséggel”. Ha nem számítjuk a paktumok korát, akkor kijelenthetjük, hogy az ő idejük igazán 1994-ben jött el. Szerepük másabb, mint az MSZP-é. Azontúl, hogy az anyagiak összeharácsolása náluk is kiemelkedő szerepet játszik, ők azok, akik gyökerestül akarják kiirtani mindazt, ami egy társadalom erkölcsiségéhez, morális tartásához és egyáltalán fennmaradásához szükséges. Az ember fogyasztóvá degradálása, a tanulás és az egészségmegőrzés szolgáltatássá avanzsálása a zsidó kufárszellemet tükrözi. „Élj a mának” hirdetik, már előre elmosva a jövő útját. Pusztítsd önmagad, mit számít mi lesz holnap. Légy szingli, hisz a gyerek csak nyűg, de ha házasodsz, akkor csak egy másik homokosnak szavazz bizalmat. Szakadj el gyökereidtől, vess el mindent, ami erkölcsös, támadd a kereszténységet, hisz ez mind-mind anakronisztikus. Hosszasan sorolhatnánk, azonban mindezt összefoglalhatjuk egy mondatban is: „Tedd magad védtelenné, hogy uralkodhassak rajtad”.





HA MÉGEGYSZER AZT MERITEK CSINÁLNI, RENDŐRNEK ÁLCÁZOTT IN-KALOS ZSIDÓBÉRENC ÁLLATOK, MINT TAVALY OKTÓBERBEN, MEGBOSSZULJUK RAJTATOK , SZEMET SZEMÉRT, FOGAT FOGÉRT

ÉLJEN A MAGYAR SZABADSÁG, ÉLJEN A HAZA, LE A HAZAÁRULÓ ZSIDÓK GYILKOS IZRAELI SZEKURITIS PRIBÉKEIVEL

Épp ezért viszont nem hiszek a polgárháborúban : hiszen a SZEKURITIS rohamállatok nem polgárok, csak biorobotok, azaz haszonállatok akik a zsidók parancsait teljesítik : törvénytelen erőszakkal fenntartják ezt a szar rendszert. Máshogy már nem lehetne. Szerintem nem 23-án hanem télen lesz megint valami attak, a "világ szeme" nem engedi most meg a tavalyi gyalázat megismétlődését. Irakban a PMC-k azaz a magánhadseregek a legkegyetlenebb gyilkosok, hisz sem a helyi törvények nem vonatkoznak rájuk, sem az usa hadbírósága nem ítélkezhet felettük, az usa törvény sem érvényes, hiszen Irakban követik el a mészárlásaikat.

A "rohamrendőrség" azaz a REBISZ viszont nagyon gáz : 2002 óta ilyenné képzik ki őket, komolyan, az elméleti kiképzés színvonala hiába magas, ha a fizikai valóságban, a konfliktus-megoldások azaz a tömegoszlatások módszerei olyan primitívek és durvák, hogy a kutyaiskolák szintjén vannak azok a helyek, ahonnét az ilyen zászlótaposó, papverő, öregemberek bordáin ugráló szadista vadállatok kikerülnek. George Schöpflin is megmondta.

Úgy lehet ezt jóvátenni, ha valaki rebiszes és utálja a kormányt, hogy meg kell tagadni a népellenes parancsokat, és akkor cserébe azokat a zsarukat nem nevezem zsidóbérenc verőembernek :-)