width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 14.

2008. augusztus 14., csütörtök

Affirmative action

Affirmative action

Szopott gombóc cigány rendőröket akar

Amerikában már dúl a fehérek elleni diszkrimináció. Magyarországon is minden nap öl az affirmative action nevű rasszista ragály.

Affirmative action: "Cigány rendőröket hééé!"

Az affirmative action politikailag korrekt amerikai találmány, magyarul annyit jelent, hogy fehérek elleni diszkrimináció. Ami minden szinten - iskolai, egyetemi, munkahelyi felvétel, média megjelenés, politikai szerepvállalás - a színeseket, elsősorban a feketéket részesíti előnyben.

Ez a modern kori numerus clausus csak és kizárólag a fekete, barna vagy sárga bőrszín alapján dönt a saját sírját rohamtempóban ásó amerikai fehérek kárára és hátrányára.

Nem lehetett buszsofőr egy amerikai városban abból a 14 fehér jelentkezőből, akik a 2 megüresedett állásra jelentkeztek a nagy többségében fehér adófizetők pénzéből fenntartott városi közlekedési vállalatnál. Mind a 14 fehér férfi önéletrajza, végzettsége és szakmai, vezetési gyakorlata, az interjú után kitöltött értelmi tesztjének eredménye jobb volt annál a két négernél, akik végül "elnyerték" az állásokat. Az egyik néger annak ellenére kapta meg a kormánykereket, hogy távolsági autóbusszal korábban már volt két saját hibás balesete, amiből az egyik személyi sérülésekkel járt.

A kis példányszámú helyi lapban a (még) 72,2 százalékban fehér lakosú város néger rendőrfönöke elmondta a néger riporternek, hogy nem találtak alapot a nyomozásra, amit három fehér állampolgár feljelentése alapján kellett elrendelni a közvélemény megnyugtatására és buszsofőri állás meghirdetése során kialakult visszásságok felderítésére.

Az amerikai egyetemeken - a túlnyomó többségben (még) fehérek lakta államokban is, mint pl. Észak-Dakotában, Montanában vagy Wyomingban - kötelező felvenni egy bizonyos számú fekete (néger) barna (mexikói, közép- vagy dél-amerikai indián) vagy sárga (ázsiai) bőrszínű diákot a legtöbb esetben kvalifikáltabb fehér jelentkezők kárára. A felvételi pontszám - már ha van ilyen - nem döntő tényező, a sötét vagy sárgás bőrszín annál inkább.

Az USA-ban minden államban van minimum egy olyan egyetem, amit az állam lakói azért tartanak fenn, hogy az államukban élő diákok felsőfokú végzettséghez jussanak a szüleik által befizetett adódollárok jóvoltából. Az egyre növekvő felháborodás ellenére azonban ezeken az egyetemeken gyakran előfordul, hogy a "mi kutyánk kölyke" helyett illegális módon az országba beszökött, szociális segélyekből élő, adót és tandíjat nem fizető buta színeseket vesznek fel az államban lakó, jobb iskolai eredményeket felmutató fehér diákok helyett. A magánegyetemeknél más a helyzet, azok gyakorlatilag azt vesznek fel akit akarnak: ez magyarán azt jelenti, hogy náluk nem abból lesz egyetemi diák akinek jobbak az eredményei, hanem akinek a családi háttere, a banki igazolásai vagy hírneve, sporteredményei alapján az egyetemi adminisztráció biztosítottnak látja a tetemes tandíj beszedését.

Ha a tandíj összege rendszeresen befolyik, akkor az amerikai egyetemekről való kibukás/kirugás lehetetlen, a végén gyakorlatilag még a leghülyébb gyerek is szorongathatja a diplomáját az angol hagyományokat idéző négysarkú fekete süvegben. Azért egyetemi évismétlés az USA-ban is előfordul, különösen az utolsó év előtt: ilyenkor még plusz egy évi tandíjat be lehet vasalni a szülőktől vagy a tanulási kölcsönt nyújtó banktól.

(Példa van bőven: a grúz Szakasvili, aki az amerikai egyetemi évei után a zsidó Soros György 42 millió dollárral finanszírozott rózsás "forradalmának" segítségével került a kazár őshaza melletti Grúzia elnöki székébe. Ezt a marionett figurát most éppen az In-Kal védi, mert zsidó tanácsra, zsidó fegyverekkel, zsidó kormánytagokkal, a pekingi olimpia megynyitója alatt zsidó szekuritiseknek álcázott izraeli zsoldosokkal és grúz katonákkal orvul megtámadott és lemészárolt több ezer oroszokhoz húzó déloszét polgári lakost, köztük nőket, öregeket, gyerekeket.

Putyin vörös hordái a tőlük megszokott szadista kegyetlenséggel visszavágtak, és boldogan lemészároltak ismeretlen számú grúz és grúzokhoz húzó zsidót és déloszét polgári lakost, köztük nőket, öregeket, gyerekeket, közben picit sem kimélve a nagy szovjet/grúz/kommunista/tömeggyilkos példakép szülővárosát.

Most aztán az In-Kalosok Grúziában még nagyobbra nyúlt orral nézik azt a kis híján megkaparintott olajvezetéket, amiről valószínűleg a Gazprom javára hosszabb időre le kell mondaniuk. Jelenleg az izraeli egyes és kettes állampolgárok hosszú tömött sorokban ácsorogva várják, hogy az amerikai és izraeli katonai csapatszállító helikopterek kimenekítsék őket a majdnem visszakaparintott Kazária mellől, miközben Washingtonban és Tel Avivban idegesen gondolnak arra, hogy a tiltakozások ellenére volt már rá példa, hogy az oroszok ideiglenesen állomásoztak valahol 46 évig.

Vagy például megemlíthetjük Orbán Viktor angliai tanulmányait is: az ő oxfordi hónapjait sem Orbán Ráhel nagyszülei, hanem szintén Soros György fizette - és ez sajnos meg is látszik Orbán politikai pályafutásán. A Fidesz konfliktusokat kerülő, a megnyert választásokról mindig gyorsan lemondó és népe elől páncélautókon elmenekülő szájkarate bajnok örökös vezetője most is éppen az aktuális sorosi/amerikai/izraeli eligazításra jön Amerikába.

A betegeskedő Soros György többször is találkozik az országvesztő magyarországi politikusokkal: nem csak Viktorékkal, de a Gyurcsány-féle bábkormány küldötteivel és a kalapos nővel is beiktattak több, meleg hangulatú baráti megbeszélést, hiszen az izraeli/amerikai befolyásnak folytonosnak kell lenni Magyarországon akkor is, ha ismét valamilyen cégtábla csere történik.)

Az amerikai nagyvárosokban az aránylag jó fizetést és betegbiztosításokat nyújtó állami köztisztségviselői állásokra is egyre nehezebb fehér embernek pályázni, mert az affirmative action-re való hivatkozással legtöbbször a színesek kapják meg azokat - ha pedig mégsem, akkor az ilyen ügyekre mindig ugrásra készen álló ügyvédek nyomban perelnek, és a végén valamelyik liberális bíró nekik ad igazat.

Hiába derül ki rövid idő után, hogy egy néger totálisan alkalmatlan a munkájára, elmozdítani szinte lehetetlen, mert az affirmative action-t kiáltók a zsidó kézben tartott média lehengerlő támogatásával azonnal működésbe lendülnek. Ha viszont egy fehér, nem zsidó emberről derül ki hasonló, akkor a kettős mérce alapján egészen más erkölcsi és büntethetőségi szabályok és normák lépnek életbe, növelve az affirmative action elleni, értelemszerűen leginkább a fehér keresztény vallású amerikaiak körében dúló felháborodást.

Jelenleg Detroit néger polgármesterének számtalan korrupciós, csalási, okirathamisítási ügye és magánéleti problémája a legjobb példa erre. Kwame Kirkpatrick, az afrikai rabszolgák uborkafára mászott utóda hivatalban ülő polgármesterként eddig példátlan módon még börtönbe is került, pár napja jött ki váltságdíjjal, az ő bűncselekményeit az izraeli miniszterelnök vagy egy Duna-parti főpolgármester is irigykedve figyelheti. Habár Demszky Metrobuilder Gábor budapesti negatívumait még a nagyon igyekvő és remélhetőleg lemondás előtt álló Kirkpatrick sem tudta eddig túlszárnyalni.

Van, mikor az affirmative action-nel munkához jutott néger nem áll meg egy kis piti okirathamisításnál vagy csalásnál, hanem sokkal komolyabb bűncselekményeket is elkövet. Az Ohio állambeli Canton városban a szakadatlanul növekvő bűnözés mellett a nyugdíjazások és elköltözések miatt megcsappant az utcai szolgálatot teljesítő rendőrök száma. Felvételt hirdettek tehát, amire sok fehér, fekete, sárga és barnabőrű fiatal jelentkezett, köztük a munkanélküli és állami segélyekből élő néger Robert Cutts is.

Bobby is bízott az affirmative action-ban, beadta a jelentkezési lapját és egy pillanatig sem izgatta magát a másfél mérföld hosszú priusza miatt. Mikor sorra került, beszámolt a betörésekről, verekedésekről és garázdálkodási ügyeiről - ami egy indiai kezelésű benzinkút elleni, fegyver nélküli támadástól eltekintve mind a fehérek ellen történt - kitöltötte az agyi képességeit felmérő tesztet (amit már eleve a négerek átlagszintjéhez igazítanak országszerte a munkahelyeken és az iskolákban) és megnyugodva hazasétált a fehér barátnőjéhez, akitől már volt egy Obamára hasonlító mulatt gyereke.

Cutts úr rendőri tesztje remekül sikerült: a 98 jelenkezőből az előkelő 70. helyet szerezte meg, ami az affirmative action jegyében bőven elég volt arra, hogy 42 (!) nála jobb eredményt elért, büntetlen előéletű és magasabb iskolai végzettségű fehér jelentkező előtt felvegyék.

Kiképzés után egy fehérek által lakott városrészbe helyezték szolgálatra - ami fordítva már nagyon ritka, mert a négerek azonnal tiltakoznak a fehér rendőrök jelenléte ellen a fekete negyedekben, de fehéreknek tiltakozni a néger rendőrök ellen a fehér negyedekben nem lehet - ahol pár hónap alatt több panasz is érkezett ellene arrogáns modora és agresszív magatartása miatt, még a fekete rendőrtársai is nehezteltek rá. Bobby otthon sem tétlenkedett, ismét teherbe vágta fehér barátnőjét, aki élete végén már a következő félvér amerikai állampolgárral a hasában a kilencedik hónap második felében járt. Ez nem akadályozta meg Cutts urat, és néha jól elverte a multikulturális társadalmi ideált kergető szerencsétlen nőjét, pláne, ha nem hozott neki időben finom málta italt. (Ez olyan sörszerű, édes alkoholos ital, amit elsősorban a négerek fogyasztanak az olcsó ára miatt, a fehérek között kevésbé népszerű.)

Egy ilyen máltagőzös veszekedés után a néger rendőr brutális módon kirugdosta a barátnője hasából a gyereket, majd agyonverte a pár nappal szülés előtt álló terhes fehér nőt. Becsomagolta, elvitte, eldugta, a síró két éves első gyerekét pedig étlen-szomjan hátrahagyta a lakásban. Pár nap múlva jöttek a kollégák, nyomoztak, a dögkereső kutyák szaglásztak és megtalálták a holttestet vérben, magzatvízben fekve, a kicsi feje kinn volt, a többi még bennt a szülőcsatornában. Bobby most kettős gyilkosságért a börtönben várja a sorsát.

És most Draskovics Tibor, ez a főnökéhez hasonlóan Izraelből távmozgatott szerény szellemi képességű és rossz arcú háromszor elvált bolsevik rendőrminiszter, aki izraeli gazdasági, politikai, titkosszolgálati, katonai, rendőri tanácsadókkal és Izraelből felfegyverzett zsidó terrorista alakulatokkal védi magát és maffiózó kormányát, aki a velejéig gonosz Gyurcsány, Szilvásy és Veres testi-lelki jóbarátja, aki a Pénzügyminisztériumban folytatott ámokfutása alatt ki tudja miért, de a "szopott gombóc" becenevet kapta kollegáitól, azzal jött elő, hogy importáljuk hozzánk is az affirmative action-t.

Nem kell már importálni te kapafogú szopott gombóc, amit ti Magyarországon kormányzati biztatással, rendőrségi és ügyészségi támogatással csináltok, azt úgy hívják, hogy affirmatív aksön szocionista módra: a bűnöző cigányok javára a fehér magyarok ellen elkövetett minden napos diszkrimináció a saját hazájukban.

Legyen csak még több affirmative action a zsidó szellemi terrorban szenvedő, polgárháború küszöbére érkezett Magyarországon: itt az ideje, hogy a nemzeti érzéseiben végsőkig megalázott, adókkal kizsigerelt, elkeseredett, csalódott emberekre, az egész országban dúló gyilkos cigányterror miatt a végső tűréshatárra érkezett magyar lakosságra az izraeli-magyar Gyurcsány-féle bábkormány a bosszúálló és primitív In-Kalos zsidó terroristák és rendőrök mellett még analfabéta, bosszúálló és primitív cigányokat is rászabadítson.

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)