width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. ápr. 21.

2008. április 21., hétfő

Csaló vállalkozók?

Csaló vállalkozók?
Hogyan fogod tudni manipulálni a médián szocializálódottakat mikor szerintük te hiteltelen vagy, ...ugyanis a média ezt sugallja, hogy aki a kormány ellen beszél, az romlásba viszi az országot. Szerintem sok időbe telik valóban meggyőzni őket, hogy a média szar. Sokan sopánkodnak győzikén de rengetegen nézik és bizony hiányozna sivár életükből a heti betevő. Sok ember számára amit az újságban olvas, amit a tv-ben rádióban hall, az hiteles. A média hitelesít számukra, ez a média varázsereje.

A bankár gondolkodású neolib közgazdászok meg sem probálják a szociális elveket humánusan kezelni. Papiron, számokkal probálják behatarolni egyes emberek jólétét/vagyonát/jövedelmi viszonyait.

Nem csekély aljasság szükségeltetik a "vállalkozók mind adó és TB csalók" című hazugság terjesztéséhez. Egyetlen célja a vállalkozók ellen hergelni az országot. Miért? Mert azok soha nem szavaztak, és nem is fognak a kommunista csürhére. 70%-ban Fidesz és Jobbik-szimpatizánsok. Ez a jelenlegi köztörvényes bűnözőkből összegajdolt államvezetői apparátus szemében halálos vétek. Arról persze kussolnak, hogy LQRT fercsi pakettja minden egyéni vállalkozó zsebéből minimum fél millát ránt ki éves szinten. Sajnálkozzunk azokon, akik segélyből, meg állami jövedelemből élnek? Egy lófaszt. Megérdemlik. Ezeknek a komcsiknak nem elég nyomorba dönteni azokat, akiknek eddig sem volt túl sok jövedelmük, most meg csalóknak kiáltják ki őket jó előre: "máris csalási lehetőségek ötleteit cserélgetik egymással az emberek". Ezeknek a hitvány bűnözőknek csak odáig terjed a szellemi színvonala, hogy azt feltételezik-tekintve hogy ők is ezt teszik- mindenki csaló. Mikor lesz már ennek vége?

Ugyan ki a ménkű utalja át az államkasszába havonta azt a pár száz milliárdot, ami a hazudós költségvetésnek abban a sorában van, hogy a "gazdálkodó szervezetek befizetései" meg a "fogyasztáshoz kapcsolt adók"? Ami ebben az évben tíz hónap alatt 2870 milliárd? Tán a Mari néni, az egyetem takarítónője? Vagy az óvodai dolgozók, tanítók, tanárok, ápolók , orvosok, netán a hivatali aktatologatók? Frászkarikát. Azok a csalóknak bélyegzett vállalkozók, akik a balmédiában minimálbérre bejelentett milliomosoknak vannak bemutatva. Ez akkora hazugság, mint az Országház. A vállalkozók, még ha minimálbérre is vannak bejelentve, fillérre el kell számoljanak minden bevételével, és ezt láthatóan meg is teszik. A téesztitkári hivatal kimutatása szerint például az áfa jellegzetesen, negyedévente kiugró állami bevételeket mutat. Ez nem véletlen. Ilyenek a jogszabályok. A kisvállalkozások negyedévente kötelesek befizetni azt az átlag pár százezer forintnyi áfát. Ha gyakorítják a befizetési kötelezettséget, attól még nem lesz több bevétele a bunkóvári kormányzatnak, legfeljebb kevesebb lesz az egyes hónapok bevételei közti különbség. A hazugmédia azt harsogja, hogy minimál BÉR. Arról meg kussol, hogy egyéb jogcímeken (ami nem képez például nyugdíjalapot, de az nem érdekes, mert azt a kort úgysem érjük meg) a "minimálbéresek" bizony leadózzák azt a feketegazdaságosnak hazudott bevételüket. Ha máshol nem, a multiknál vásárolt termékek árában. Ja, hogy ebből az országnak nincs haszna? Az kizárólag a böszme kormányzat hibája.

Arról is mélyen hallgatnak Gordonkáék, hogy az EU-ba havonta fizetnek 18 milliárdot, visszafele meg csak másfél jön. Azt is oda irányítja Bajnai Gordon és Lamperth Mónika a kormányközeli cégeknek. Megye helyett régiókat csinált a kormány ugye, ott meg kormánypárti többség van. Zárt üléseken dől el sokszor, ki kaphat uniós pénzeket egyáltalán, ezeken a zárt üléseken csak kormánypártiak vannak. Hülyítették a népet a 8000 milliárdos Eu-támogatással, amit egyes gyengeelméjűeknek úgy magyaráztak el, hogy mindenkinek jut mittomén' hányezer ojró. Azok meg beszopták, ezért szavaztak a maszopra. Kíváncsi vagyok, hány év kell nekik ahhoz, hogy rájöjjenek, egy fillért sem fognak kapni a smucig krumplizabálóktól. A lakosságot havonta 100 milliárdos nagyságrendben "támogatják", a felvett, és eltapsolt ezermilliárdok kamata meg kábé ugyanekkora? A "családtámogatás" egy ezres (persze milliárban, januártól oktöberig), az elgatyásodás ára meg 856? A kormányzati, "rendkívüli és egyéb" kiadások meg 63? Pár százan elköltenek annyit, mint amennyi átlagosan egymillió emberre jut? A "Költségvetési szervek kiadásai" 1817, ez viszi a bevétel nagy részét. A népesség tizedrésze költi el a bevétel kétharmadát! Aki megtermeli a jövedelmet, az meg csaló, mert nem adja oda ezeknek a gazembereknek.

Fletó királysága első négy hónapjában (6-10 hó) 226 milliárd deficitet produkált. Többet, mint Megyó ugyanennyi idő alatt. Még be is jelenti, hogy trükkök százait követték el -amiről persze nektek nem kell tudnotok. Meg eztán nem csinálja? Akkor mi volt a 2007 november végi 100-as hitelfelvétel? Nem tán szufficitesre kéne kozmetikázni a novemberi áht-adatokat a Mikulás-napi jelentés időpontjára?