width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.02.05.

2015. február 5., csütörtök

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Keresnek egy szökött fegyencet jew york-ban, akkor a tömegbe lőnek, vagy épületeket bombáznak le drónokkal...
2/5/2015 2:03:37 AM

Keresnek egy szökött fegyencet jew york-ban, akkor a tömegbe lőnek, vagy épületeket bombáznak le drónokkal? Persze hogy nem. De akkor máshol miért rombolnak és gyilkolnak ész nélkül az usraeliek?

Ron Paul: azért gyűlölik Amerikát, amit a saját országukban teszünk velük

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/03/ron-paul-azert-gyulolik-amerikat-amit-sajat-orszagukban-teszunk-veluk

Ron Paul, volt amerikai elnökjelölt, a libertariánus mozgalom egyik véleményvezére élesen bírálta az Obama-adminisztráció drónokkal kapcsolatos politikáját, ami a jemeni rendszer összeomlásának és a síita kormány hatalomra jutásának közvetlen kiváltó oka lehetett.

2013 decemberében az amerikai drónok egy rakétatámadásában 15 civil vesztette életét. Az amerikai hadsereg militánsok konvoja helyett egy esküvőre tartó rokonságot bombázott le, és ez csak egy a számos eset közül, amelyek során amerikai dróntámadásban civilek haltak meg. Ron Paul szerint az Obama-rendszer "terrorizmus elleni harca" egy hatalmas kudarc, és az ilyen esetek miatt dőlhetett össze az a jemeni rendszer, aminek az amerikai külpolitika a fenntartásában volt érdekelt.

Ron Paul kifejtette, hogy az amerikaiak által okozott civil halálesetek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a múlt hét folyamán síita hatalomátvétel történt Jemenben. A libertariánus politikus mindezzel kapcsolatba hozta a Franciaországban, a Charlie Hebdo hetilap szerkesztősége elleni terroristatámadást, ahol az elkövetők egyikének fő motivációja volt az amerikai külpolitika közel-keleti tevékenysége miatt érzett harag. Ron Paul szerint a drónokkal végrehajtott légicsapások nem hatékony fegyverek a terrorizmus ellen, hanem épp ellenkezőleg, a nyugati országokba importálják azt. "Ez az intervencionalista politika valós kockázata. Nem amiatt gyűlölnek minket, mert gazdagok és szabadok vagyunk, hanem amiatt, amit a kormányunk művel velük a saját országukban."

Az amerikai politikus szerint a Jemenben történtek tanulsága, hogy a beavatkozással nem harcolnak a terrorizmus ellen, hanem járulékos veszteségként kezelt civil halálesetekkel még több radikálist teremtenek, melynek eredményeként a nyugati országok is egyre kevésbé lesznek biztonságosak.

 

Ezért kell államosítani a végrehajtás intézményét. Dokumentált esetek vannak, visszamenőleg jóval a...
2/5/2015 1:43:17 AM

Ezért kell államosítani a végrehajtás intézményét.

Dokumentált esetek vannak, visszamenőleg jóval a devizahitel csalássorozat előttről, bizonyítják : szervezett bűnözés ez a kiprivatizált végrehajtás, és a kamara csak dísznek van.

https://kuruc.info/r/2/126543/

A végrehajtók elszámoltatását sürgeti a Jobbik - Staudt Gábor az M1-en, a Hír TV-ben és a Kossuth Rádióban

https://kuruc.info/r/34/139064/

A Jobbik szembeszáll a nyomor vámszedőivel

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=81738

2015. február 03. 15:01 Hunhir.info

Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján a "nyomor vámszedőinek" nevezte a végrehajtókat, és jogalkotói beavatkozást sürgetett. Arról számolt be, hogy múlt héten találkozott Patyi Gergely igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkárral és Szekér Judit miniszteri biztossal, akiknek elmondta a Jobbik javaslatait.

Üdvözlendőnek nevezte, hogy a kormány foglalkozik a végrehajtási rendszerrel, ugyanakkor jelezte: számon fogják kérni a megfogalmazott ígéreteket, és szeretnék, ha az elszámoltatás teljes körű lenne. Az ellenzéki politikus pozitívan értékelte, hogy újabb 25-30 végrehajtó ellen várható fegyelmi eljárás. A jobbikos képviselő javaslataik között említette az ügyek egyesítésének kérdését. Példaként hozta, hogy ha valakinek több parkolási bírsága van, vagyis ugyanaz az adós és a végrehajtást kérő, akkor információi szerint ezen ügyeket sokszor nem egyesítik, hogy minél magasabb lehessen a munkadíj. Staudt Gábor vizsgálatot kért emiatt. Szólt arról is, hogy szerinte szabályozatlan az elévülés esetköre. Kifejtette: vagyonfeltárás esetén egy végrehajtó mondhatja, hogy ez megszakítja az elévülést, pedig a törvényben ez így nem szerepel.

 

Nem szövetséges hanem ellenséges a háttérhatalom, ami Kelet - Ukrajnából csatateret csinált. A "szakadárok...
2/5/2015 1:38:46 AM

Nem szövetséges hanem ellenséges a háttérhatalom, ami Kelet - Ukrajnából csatateret csinált. A "szakadárok" csak védekeznek! Az is, akit erőszakkal be akarnak sorozni, és meglóg, igaza van. Mert ez nem az ő háborúja.

Egyre forróbb a helyzet egész Ukrajnában

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/03/egyre-forrobb-helyzet-egesz-ukrajnaban

Utolsó ultimátumot kaptak a Debalcevónál beszorult ukrán alakulatok. Az Donyecki Népi Köztársaság hadserege látja, hogy az ellenséges csapatok egyre kevesebb ellátmánnyal, utánpótlással, tartalékkal rendelkeznek. A DNK vezetésének rendelkezésére oroszul, ukránul, lengyelül és többek között magyarul nagy teljesítményű hangszórókkal szólítják fel az ukrán katonákat, hogy ne áldozzák az életüket értelmetlenül igazságtalan érdekekért, hanem tegyék le a fegyvert. Személyesen Alexander Zaharcsenko donyecki elnök jelentette ki, hogy garantálja mindenkinek aki leteszi a fegyvert, hogy haza fog jutni - erre szavát adta.

Magyarországon élő, Kárpátaljáról elszármazott forrásunk arról számolt be, hogy tíz nap alatt négy ismerősét vesztette el a falujából. Kintről kapott üzenetek szerint a sorozások alatt egyre durvábban lépnek fel a magyarok ellen. Emiatt a magyarok közötti elégedetlenség és ellenállás is növekszik, amely komoly atrocitások forrása. Január 30-án egy böllér rendezvényt 20 baseball ütővel felszerelt ember vert szét. Egyszerűen lerohanták a rendezvényen tartózkodókat, és ütöttek, akit értek. Az ilyen fajta fellépések célja egyedül a félelemkeltés lehet. Ha megnézzük, hogy kinek áll ez érdekében, akkor egyértelműen az ukrán kormány, és a kezük alá dolgozó hasznos-idióta jobb szektoros szervezetek jöhetnek számításba. Valójában terrorizálni akarják a magyarságot - ami még ha nem is egy robbantásos merénylet, de mindenképpen kimeríti a terrorizmus fogalmát.

A terrorizmus meghatározása: "az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célok elérése, vagy a hatalom megtartása." Az ukrán kormány terrorizmust folytat a kárpátaljai magyarság ellen. Valószínűleg teszik ezt azért, mert a kijevi kormány sorozási intézkedése kudarcba fulladt. A behívott fiatalok menekülnek, elrejtőznek, külföldre menekülnek. 40 000 embert akartak behívni, de a hírek szerint a felét sem sikerült.

A tárgyalásokon való konstruktív részvétel helyett meghirdetett sorozásra válaszul Alexander Zaharcsenko szintén általános mozgósítást rendelt el február 15-étől. A DNK sorozása 100 000 embert érint, és öt hadosztályt akarnak felszerelni, ebből három gépesített hadosztály lenne. Zaharcsenkó szerint bőven elegendő ember, kiképző és anyagi lehetőségük van arra, hogy ezt meglépjék. Ha ezt a DNK végre tudja hajtani, akkor a DNK hadserege hivatalosan is erősebb és létszámban nagyobb lesz, mint az ukrán hadsereg. Ezen kívül van még egy támasza Zaharcsenkonak. Az USA jelezte, hogy megkezdik rakéták és nehézfegyverek szállítását Ukrajna számára. Vlagyimir Putyin válaszképpen bejelentette, hogy amennyiben az USA fegyvereket szállít Kijevnek, Oroszország megkezdi a fegyverek szállítását a függetlenedő köztársaságoknak. Washington azonnal hátrált Moszkva válasza miatt, de mindez csak a támogatás hivatalossá tételét érinti, mert az USA hónapok óta ellátmánnyal és harceszközökkel látja el a kijevi rezsimet. Terepjárókat, kézi fegyvereket, rádiótechnikát, élelmiszert, ruházatot és egyéb eszközöket kapnak, de nehézfegyvereket eddig nem szállított a nyugat (hivatalos formában).

Érdekes információ az is, hogy milyen útvonalakon jutnak a kelet európai országok volt szovjet haditechnikái Ukrajnába. Hivatalosan természetesen ezeket a fegyvereket harmadik világ béli országok veszik meg. Valójában sosem jut oda, hanem vagy Ukrajnában, vagy Szíriában kötnek ki ezek az eszközök, az orosz szövetségi rendszerbe tartozó országok rombolására. Így a közvélemény és Moszkva felé ezek a kormányok mossák kezeiket, valójában mindenki tisztában van vele, hova kerülnek az eszközök. Most éppen Románia és Lengyelország húzza a legnagyobb hasznot ebből az üzletből, mert így számolják fel a 30 éves haditechnikát.

A DNK kormányközeli emberi azonban egyre többször beszélnek Odessza - Harkov vonalról, és utalnak arra, hogy a DNK célja most már az, hogy ezen a vonalon az egész, oroszok lakta területet felszabadítsa. Kérdés, hogy megállnak-e itt, vagy egyenesen mennek Kijevbe?

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Az álcivilkedés egyik neve angolul az astroturfing, ott is ismeretes ez a felforgató módszer. Legtöbbször...
2/4/2015 10:41:07 PM

Az álcivilkedés egyik neve angolul az astroturfing, ott is ismeretes ez a felforgató módszer. Legtöbbször ! de csak látszólag ! baloldali vagy zöld célokért lépnek fel ezek, persze igen szelektíven, a megbízóik érdekeinek megfelelően. Ezek a mostmi-sek se ingyen szervezik a tüntetéseket.

A MaCi nem játék - Vigyázat: Sorosék újra akcióban!

http://www.deres.tv/20150129/maci-nem-jatek-vigyazat-sorosek-ujra-akcioban

MAgyar CIvilek, avagy így jönnek vissza a felforgatók álruhában.

A baloldali ellenzék ál-civiljei gyakorlatilag 2010 óta próbálják ostromolni a jelenleg regnáló kormányt, civilnek hazudva magukat. Szeretnék visszasegíteni a hatalomba azokat a hazaáruló politikusokat, akik szolgai módon szolgáltatták ki hazánkat az Európai Uniónak, és taszítottak nyomorba több százezer magyar családot a nyugati érdekeket szem előtt tartó gazdaság és társadalom politikájukkal.

A forgatókönyv szinte már unalomig ismert. Alig, vagy egyáltalán nem ismert „értelmiségiek" tűnnek fel, akik aztán nagyon nem kérnek a politikusokból, pláne a baloldaliból, de persze meg fogják buktatni az Orbán-kormányt és kisöprik a Parlamentből a fasiszta Jobbikot. A legelső megatüntetésre aztán összejön egy valóban nagyméretű, több tízezres tömeg, akiknek egy része a pesti baloldali bázis, a jelentős része pedig valóban elégedetlen, ám a politikában már nem bízó ember. Ilyenkor pedig minden esetben megtörténik a lebukás. Kiderül, hogy az addig névtelenségbe burkolózó nagy civilek mind a baloldal valamelyik politikai erejének támogatását élvezik, ha nem egyenesen onnan jöttek. A tömegek ahogy jöttek, úgy el is tűnnek, a végére pedig egy néhány száz, talán ezer fős kemény mag marad ott a harmadik nagy kormánybuktató megmozduláson. Kudarc kudarc hátán, ami jól jelzi, hogy a Che Guevarás, EU párti balliberális ál-civilekre a kutya nem kíváncsi, még a fővárosban sem. Persze hozzátehetjük, hogy a sikertelenségben jelentős szerepet játszik a nemzeti erők reális helyzetértékelése és kiváló felvilágosító munkája, nem véletlenül kellett töröltetni minden jelentős nemzeti felületet a közösségi oldalakról.

Most pedig itt a legújabb próbálkozás. A Jobbik a 2014-es országgyűlési választáson új műfajt teremtett a választók meggyőzésének versenyében, ez pedig az úgynevezett cukikampány. Ezzel próbálkoznak most az álcivilek is, mindenféle brummogós videókkal teleszórva a netet. Merthogy egy állat van a földön, ami brummog, a maci, és az ugye nagyon aranyos. MaCi, vagyis Magyar Civilek. Értjük már? Ráadásul az egész kampányt az index.hu szerint a Soros Györgyhöz köthető Open Society Foundations támogatja, az ötletgazda pedig a balliberáis, magát értelmiséginek gondoló elit egyik gyöngyszeme, Geszti Péter. Helyben is volnánk. A maci egyébként csak a tv-ben és a játékboltokban egy aranyos, cuki kis állatka. A valóságban egy nagyon is kerülendő, korántsem barátságos, és néha igen agresszív állat, ami még a székelyek szerint sem játék. Ezt tartsuk szem előtt, amikor maci a keblére ölelné az elégedetlen magyar választókat…

2015.01.29. 11:36 Forrás: Deres.TV

 

Bár most úgyse lesz választás, ez még tízzel kevesebb volt tavaly. 0,001%-os bohóckodások, a régi rossz...
2/4/2015 9:39:26 PM

Bár most úgyse lesz választás, ez még tízzel kevesebb volt tavaly. 0,001%-os bohóckodások, a régi rossz ballib, meg a náluk alig különb fidesz a választék, azért történik e népszerűségnövekedés.

Nézőpont: 27%-on a Jobbik a biztos szavazók körében

https://kuruc.info/r/2/139077/

A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint megállt a Fidesz–KDNP támogatottságának csökkenése, stabilizálódtak a pártok közti erőviszonyok.

Az intézet szerdai közleményében azt írja: a kormánypártokat decemberhez hasonlóan változatlanul a teljes népesség 26 százaléka támogatja. Az MSZP teljes népesség körében mért támogatottsága (a decemberi 7 százalék után) jelenleg 10 százalékos, a Demokratikus Koalíció támogatottsága e körben 5, az Együtté 1 százalékos. Az LMP 6, a Jobbik pedig 17 százalékos szimpatizánsi bázist tud felmutatni a teljes népesség körében, ami összességében szintén megegyezik a december végi kutatási eredménnyel – teszik hozzá.

A választási részvételükben biztos potenciális szavazók körében a Fidesz–KDNP 40, az MSZP 12, a DK 6, az Együtt 4, az LMP 8, a Jobbik pedig 27 százalékos táborral rendelkezik.

A rejtőzködők és nem szavazók aránya a teljes népesség körében együttesen 33 százalék, amin belül hatszázaléknyi rejtőzködő elégedetlen a kormány munkájával.

A Nézőpont Intézet a Heti Válasz megbízásából január 24-26. között, 1000 ember telefonos megkérdezésével a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint reprezentatív mintán készített közvélemény-kutatását.

A Századvégnél 24%-on áll a Jobbik

A jobboldali ellenzéki pártnak és a kormánypártnak is sikerült kevéssel növelnie a támogatottságát a teljes népességben és a biztos szavazók körében. 43 százalék azoknak az aránya, akik elégedettek az Orbán-kormány munkájával, 2011-ben még 30 százalék volt ez az arány - írja a Századvég.

A Századvég friss kutatása szerint nincs jelentős elmozdulás a pártok támogatottságában, a politikai piac zárt, a Fidesz őrzi első helyét a pártok versenyében, a mögötte álló szavazóbázis stabil.

Mint írták, az ellenzéki pártok támogatottsága sem változott a választások óta, de tovább folytatódott az aprózódás. Még az esetleges baloldali koalíciót feltételezve is magabiztos a kormánypárt első helye - tették hozzá a január 15-20. között készült kutatás eredményeit összegezve.

A Századvég ismertetése szerint a Fidesz támogatottsága a teljes népességen belül a tavaly decemberi 29 százalékról 30 százalékra nőtt, a Jobbiké 14-ről 15-re, az MSZP-é 11 százalékon maradt. Az előző hónaphoz képest nem változott az LMP és a DK támogatottsága sem, előbbi 4 százalékon, utóbbi 3 százalékon áll. Az Együtt támogatottsága a teljes népességen belül 3-ról 2 százalékra csökkent. A bizonytalan szavazók aránya 34-ről 33 százalékra csökkent.

Kifejtik: a Fidesz a 2014-es országgyűlési választást hozzávetőleg 2,3 millió leadott szavazattal nyerte meg. A januári adatok azt mutatják, hogy a szavazókorú népességből hozzávetőleg 2,4 millió választópolgár szimpatizál a kormányzópárttal.

A kutatás szerint a biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz támogatottsága a decemberi 44-ről 45 százalékra nőtt, a Jobbiké 22-ről 24 százalékra, az MSZP-é pedig 17-ről 18 százalékra. Az LMP támogatottsága 6-ról 5 százalékra csökkent, a DK-é változatlanul 4 százalék, az Együtt két százalékot veszített, így 2 százalékos a támogatottsága ebben a körben.

A Századvég az elemzésben megjegyzi: a baloldali pártok csak a Jobbikkal együtt lennének képesek megelőzni a kormányzópártot, ám a Jobbik és a baloldal nem koalícióképes egymással. "Röviden a centrális erőtér továbbra is hermetikusan elzárja egymástól a radikális jobboldali és a baloldali szavazókat" - fogalmaznak.

A kutatás szerint 2015 januárjában az emberek mintegy 43 százaléka ítéli jónak a kormány munkáját. Az elemzés szerint a válaszadók negyede gondolja úgy, hogy kritikákkal ugyan, de elfogadható munkát végez a kabinet (25 százalék), és csak 30 százalék azok aránya, akik szerint gyengén teljesít a kormány.

Ez jelentős elmozdulás 2011-hez képest, mert akkor a kormány teljesítményét a válaszadók mindössze 30 százaléka ítélte meg pozitívan, 41 százalékuk viszont elégedetlen volt a kormány munkájával - emlékeztettek.

Közölték: a kutatást telefonon végezték 1000 véletlenszerűen kiválasztott felnőtt megkérdezésével, az adatok legfeljebb plusz-mínusz 3,2 százalékponttal térhetnek el a mintavételből fakadóan attól az eredménytől, amit az ország összes felnőtt lakosának megkérdezése eredményezett volna.

 

Jobbikos módosító : 40 év munkaviszony után ne csak a nők, de a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak. ...
2/4/2015 9:27:41 PM

Jobbikos módosító : 40 év munkaviszony után ne csak a nők, de a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak. Jó tudni, hogy a Jobbik szerint is így kéne ezt!

 

A hivatalos, kelet ellenes eu és usraeli politika a szélsőség, mert még háborúk és mesterségesen gerjesztett...
2/4/2015 7:53:01 PM

A hivatalos, kelet ellenes eu és usraeli politika a szélsőség, mert még háborúk és mesterségesen gerjesztett válságok árán is fennt akarják tartani népkizsákmányoló neolib rendszerüket, hogy ne lehessen alternatívája a bukott liberalizmusnak. A mainstream politika, ami cionista érdekek teljes kiszolgálása, szélsőségesen életellenes, aki mer kimaradni ebből, azt nevezik a háttérhatalom emberei terroristának vagy szélsőségesnek. 

A Szabad Nemzet Egyesület csatlakozik a február 17.-i szimpátiatüntetéshez

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/04/szabad-nemzet-egyesulet-csatlakozik-februar-17-i-szimpatiatunteteshez

A Szabad Nemzet Egyesület közleménye:

A Szabad Nemzet Egyesület (SZN) csatlakozik ahhoz a megmozduláshoz, mely Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti munkalátogatását üdvözli.

Ennek az eseménynek a társszervezője az Orientalista.hu, a rendezvény helyszíne az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége, a Bajza utca 35. előtt lesz, február 17-én, 18 órakor.

Az Egyesület azért tartja kiemelten fontosnak a rendezvényt, mert egyidejűleg határozattan elítéli azokat a szélsőséges megnyilvánulásokat, amelyek a magyar miniszterelnök és az orosz államfő találkozása ellen irányulnak, eseteként agresszív ruszofób felhangokkal.

Az SZN szerint a XXI. század természetes velejárója, hogy a különböző felek - függetlenül egymással szemben vagy egymás mellett kifejtett nézetüktől – egy asztalhoz ülnek, ügyeiket megbeszélik. A társadalmi szervezet hangsúlyozza, hogy minden megbeszélés, tárgyalás a békességet szolgálja. Egy diplomáciai esemény ellen nyilatkozni, tüntetést szervezni közéleti haszonlesés, politikai barbarizmus.

A Szabad Nemzet Egyesület szerint a munkalátogatás témája lehetne, a gazdasági érdekegyeztetésen túl, az ukrajnai kisebbségek – többek között az oroszok, ruszinok, magyarok – nehézsége.

Ismert jelenség, hogy különösen megizmosodott a sovinizmus a majdani hatalomváltást követően. Ennek bizarr példája, hogy Ukrajna sajátjának tartott területein, orosz öntudatú állampolgárai ellen, kiemelt létszámban küld Kárpátaljáról kényszersorozott, különféle nemzetiségekhez tartozó hadköteleseket. Ez a gyakorlat tévút, ami ellen érdemes, mi több szükséges közösen fellépni.

Oroszország az Eurázsiai Gazdasági Unió hajtóereje, kulturális, gazdasági, katonai, politikai nagyhatalom, nemzetközi szinten is megkerülhetetlen állam. Mindezért Európai Unióban is legitim meggyőződés az, hogy Brüsszel és Moszkva közös érdeke a rendezett, nyugodt kapcsolat, az együttműködésre törekvés. Merész, felelőtlen az a magatartás, amely azt szándékozik elérni, hogy ebből, az elképzelhető együttműködésből Magyarország maradjon ki, az együttműködésben való élen járás helyett.

A SZN kiemeli, a „pesti srácok" célja nem egy ruszofób és soviniszta, hanem egy semleges, független Magyarország, a magyar szabadság záloga pedig a nemzetközi párbeszéd, amit Nyugat és Kelet fele is nyitva kell tartani, biztosítani kell.

A SZN közleményét Elszaszer T. Csörsz, az SZN ügyvezető testületének tagja és Kassab Adonis, az SZN külügyi referense, az Orientalista.hu főszerkesztője jegyzi.

 

Azon túl, hogy az ukrán puccskormány hazudik, a hír elhallgat egy fontos tényt : Donyeckbe, és a többi...
2/4/2015 6:51:49 PM

Azon túl, hogy az ukrán puccskormány hazudik, a hír elhallgat egy fontos tényt : Donyeckbe, és a többi amúgy zömmel oroszok lakta kelet és dél ukrajnai városba IS az ukránok vagy a hozzájuk köthető nyugati zsoldosok lőnek be! Az sincs kiírva így külön, kik bombáztak, hát persze hogy a cionista bábkormány zsoldosai, porosjankóék parancsára.

Ez ott tényleg mindennapos valóság, sokadik eset a civilek gyilkolászására, ilyen szövetségi rendszerben mint a nato és az usraeliek, nem érdemes tovább maradni. Értékelvű kölpolitikai okokból se, na meg érdekből szintén nem, hiszen hozzánk Oroszország van közel, és a mindenkori szdsz-t mindig is az usa-ból támogatták.

Donyecki kórházat bombáztak, helyi hírforrások eddig tizenöt áldozatról számoltak be +VIDEÓ

http://magyarhirlap.hu/cikk/16402/Donyecki_korhazat_bombaztak
https://www.youtube.com/watch?v=nQkIsRP9yfI

MH – 2015.02.04. 12:20

Tüzérségi gránát találta el a kelet-ukrajnai Donyeck egyik kórházát. A bombázás következtében tizenöt ember életét vesztette - jelentették a helyi hatóságok.

A kórházban rengeteg sérült van, ezért az áldozatok száma várhatóan emelkedni fog - mondták a helyi sürgősségiek az Interfax hírügynökségnek. Még vizsgálják a rakéták kilövési helyét, közölte Andrej Purgin donyecki szóvivő.

Az áldozatokról eltérő információk keringenek: A RIA Novosztyi orosz hírügynökség szakadár forrásokra hivatkozva azt írta, hogy négyen veszítették életüket az ukrán tüzérségi támadásban.

A helyi hatóságok állítása szerint a tüzérségi támadásban megrongálódott öt iskola, egy gimnázium és négy óvoda épülete is. Kár keletkezett az elektromos távvezetékben, a közeli lakótelep áram nélkül maradt.

A Reuters brit hírügynökség helyszínen tájékozódó operatőre viszont arról számolt be, hogy a kórház épületét nem érte találat, viszont egy tüzérségi lövedék az épülettől 10 méternyire a földbe fúródott, s a repeszek törték be a kórház ablakait. A becsapódás helyén hatalmas kráter keletkezett. Az operatőr három holttestet látott, egyet a kórház mellett, két másikat pedig az utcán a szomszédos épületek közelében. Közlése szerint legalább két becsapódás történt gyors egymásutánban.

Az ukrán belügyminisztérium közlése szerint az elmúlt huszonnégy órában heves tüzérségi csapásokat mértek az oroszbarát szakadárok a Donyecktől nem messze fekvő Jaszinuvata térségében. Szintén veszélyben vannak a tüzérségi támadások miatt a megyeközpont közelében lévő Avgyijivka, Marjinka, valamint Artemivszk lakói.

 

Görögök az elsők, aztán jönnek a többiek - Háttér-kép Bontani a neoliberalizmust, le. Az oroszellenes...
2/4/2015 6:28:25 PM

Görögök az elsők, aztán jönnek a többiek - Háttér-kép

Bontani a neoliberalizmust, le.

Az oroszellenes szankciókat is csak az eu-ra erőltette rá az usa, saját maga nem mindet vezette be ezekből, minek következtében 20%-al nőtt Oroszországgal való kereskedelmük. Usraeli bankár birodalomnak nincsenek barátai, sem elvei, csak érdekei.

A görögök is keletre nyitnak, amúgy is görög katolikusok, azaz ortodoxok, mint az oroszok, és arra fog jönni Törökországból a Déli Áramlat helyett megépülő vezeték. Sok eu tagállam már csak arra vár, mikor mer valaki elsőként nemet mondani az ostoba oroszellenes szankciókra. Amik csak az európai gazdaságnak okoznak kárt!

Egy nemzetközi szövetségi hálózat alakul azokból az országokból, akik beintenek a neolibeknek. Persze hogy oroszbarátak sokan, mert felfogták : az egypólusú atlantista világ vadkapitalista, cionista, semmi jót nem hoz a népnek, bukott korrupt bankár és multi lobbik vezérelte liberális politikusok és eu börokraták, kilátástalan válságban vergődés, végeláthatatlan megszorítások! Nem tetszik a rendszer, joggal. De van alternatíva. Azért oroszkémeznek a háttérhatalmisták, mert tudják, bukhatják a Közép és Kelet európai gyarmatbirodalmukat!

http://echotv.hu/hatter-kep-2015-01-29-hatter-kep-1-resz

Letette hivatali esküjét az új görög miniszterelnök. Alekszisz Ciprasz a radikális baloldali Sziriza párt vezetője azt ígérte: országa búcsút int majd a megszorításoknak, valamint azt, hogy újratárgyalják majd a pénzügyi segélycsomagot. A Szirizának nem sikerült abszolút többséget szereznie a parlamentben, és koalíciós megállapodást kötött a Pánosz Kammenosz vezette jobboldali Független Görögök párttal.

A Nemzetközi Valutaalap, az Európai Központi Bank és az euróövezeti országok vezetői hétfőn sorra figyelmeztették a formálódó görög kormányt, hogy be kell tartania a megállapodásokban foglalt kötelezettségeit, törlesztenie kell az ország államadósságát, és legfeljebb a hitelek visszafizetésének átütemezésére számíthat.

http://echotv.hu/hatter-kep-2015-01-29-hatter-kep-2-resz

Sokak szerint Brüsszel és Berlin rémálma valósult meg azzal, hogy a hellén állam lakossága a radikális baloldali párt mellett tette le a voksát. A Sziriza azt ígérte újra fogja tárgyalni a nemzetközi pénzügyi segély feltételeit, azért, hogy azok igazságosak és mindkét fél számára előnyösek legyenek. A Görögországnak nyújtandó 240 milliárd eurós pénzügyi segély utolsó részlete február végén esedékes. Azt azonban csak akkor kapja meg Athén, ha továbbra is teljesíti a megszabott feltételeket.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions