width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Google+ Scall Fast

2015. február 5., csütörtök

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Az álcivilkedés egyik neve angolul az astroturfing, ott is ismeretes ez a felforgató módszer. Legtöbbször...
2/4/2015 10:41:07 PM

Az álcivilkedés egyik neve angolul az astroturfing, ott is ismeretes ez a felforgató módszer. Legtöbbször ! de csak látszólag ! baloldali vagy zöld célokért lépnek fel ezek, persze igen szelektíven, a megbízóik érdekeinek megfelelően. Ezek a mostmi-sek se ingyen szervezik a tüntetéseket.

A MaCi nem játék - Vigyázat: Sorosék újra akcióban!

http://www.deres.tv/20150129/maci-nem-jatek-vigyazat-sorosek-ujra-akcioban

MAgyar CIvilek, avagy így jönnek vissza a felforgatók álruhában.

A baloldali ellenzék ál-civiljei gyakorlatilag 2010 óta próbálják ostromolni a jelenleg regnáló kormányt, civilnek hazudva magukat. Szeretnék visszasegíteni a hatalomba azokat a hazaáruló politikusokat, akik szolgai módon szolgáltatták ki hazánkat az Európai Uniónak, és taszítottak nyomorba több százezer magyar családot a nyugati érdekeket szem előtt tartó gazdaság és társadalom politikájukkal.

A forgatókönyv szinte már unalomig ismert. Alig, vagy egyáltalán nem ismert „értelmiségiek" tűnnek fel, akik aztán nagyon nem kérnek a politikusokból, pláne a baloldaliból, de persze meg fogják buktatni az Orbán-kormányt és kisöprik a Parlamentből a fasiszta Jobbikot. A legelső megatüntetésre aztán összejön egy valóban nagyméretű, több tízezres tömeg, akiknek egy része a pesti baloldali bázis, a jelentős része pedig valóban elégedetlen, ám a politikában már nem bízó ember. Ilyenkor pedig minden esetben megtörténik a lebukás. Kiderül, hogy az addig névtelenségbe burkolózó nagy civilek mind a baloldal valamelyik politikai erejének támogatását élvezik, ha nem egyenesen onnan jöttek. A tömegek ahogy jöttek, úgy el is tűnnek, a végére pedig egy néhány száz, talán ezer fős kemény mag marad ott a harmadik nagy kormánybuktató megmozduláson. Kudarc kudarc hátán, ami jól jelzi, hogy a Che Guevarás, EU párti balliberális ál-civilekre a kutya nem kíváncsi, még a fővárosban sem. Persze hozzátehetjük, hogy a sikertelenségben jelentős szerepet játszik a nemzeti erők reális helyzetértékelése és kiváló felvilágosító munkája, nem véletlenül kellett töröltetni minden jelentős nemzeti felületet a közösségi oldalakról.

Most pedig itt a legújabb próbálkozás. A Jobbik a 2014-es országgyűlési választáson új műfajt teremtett a választók meggyőzésének versenyében, ez pedig az úgynevezett cukikampány. Ezzel próbálkoznak most az álcivilek is, mindenféle brummogós videókkal teleszórva a netet. Merthogy egy állat van a földön, ami brummog, a maci, és az ugye nagyon aranyos. MaCi, vagyis Magyar Civilek. Értjük már? Ráadásul az egész kampányt az index.hu szerint a Soros Györgyhöz köthető Open Society Foundations támogatja, az ötletgazda pedig a balliberáis, magát értelmiséginek gondoló elit egyik gyöngyszeme, Geszti Péter. Helyben is volnánk. A maci egyébként csak a tv-ben és a játékboltokban egy aranyos, cuki kis állatka. A valóságban egy nagyon is kerülendő, korántsem barátságos, és néha igen agresszív állat, ami még a székelyek szerint sem játék. Ezt tartsuk szem előtt, amikor maci a keblére ölelné az elégedetlen magyar választókat…

2015.01.29. 11:36 Forrás: Deres.TV

 

Bár most úgyse lesz választás, ez még tízzel kevesebb volt tavaly. 0,001%-os bohóckodások, a régi rossz...
2/4/2015 9:39:26 PM

Bár most úgyse lesz választás, ez még tízzel kevesebb volt tavaly. 0,001%-os bohóckodások, a régi rossz ballib, meg a náluk alig különb fidesz a választék, azért történik e népszerűségnövekedés.

Nézőpont: 27%-on a Jobbik a biztos szavazók körében

https://kuruc.info/r/2/139077/

A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint megállt a Fidesz–KDNP támogatottságának csökkenése, stabilizálódtak a pártok közti erőviszonyok.

Az intézet szerdai közleményében azt írja: a kormánypártokat decemberhez hasonlóan változatlanul a teljes népesség 26 százaléka támogatja. Az MSZP teljes népesség körében mért támogatottsága (a decemberi 7 százalék után) jelenleg 10 százalékos, a Demokratikus Koalíció támogatottsága e körben 5, az Együtté 1 százalékos. Az LMP 6, a Jobbik pedig 17 százalékos szimpatizánsi bázist tud felmutatni a teljes népesség körében, ami összességében szintén megegyezik a december végi kutatási eredménnyel – teszik hozzá.

A választási részvételükben biztos potenciális szavazók körében a Fidesz–KDNP 40, az MSZP 12, a DK 6, az Együtt 4, az LMP 8, a Jobbik pedig 27 százalékos táborral rendelkezik.

A rejtőzködők és nem szavazók aránya a teljes népesség körében együttesen 33 százalék, amin belül hatszázaléknyi rejtőzködő elégedetlen a kormány munkájával.

A Nézőpont Intézet a Heti Válasz megbízásából január 24-26. között, 1000 ember telefonos megkérdezésével a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint reprezentatív mintán készített közvélemény-kutatását.

A Századvégnél 24%-on áll a Jobbik

A jobboldali ellenzéki pártnak és a kormánypártnak is sikerült kevéssel növelnie a támogatottságát a teljes népességben és a biztos szavazók körében. 43 százalék azoknak az aránya, akik elégedettek az Orbán-kormány munkájával, 2011-ben még 30 százalék volt ez az arány - írja a Századvég.

A Századvég friss kutatása szerint nincs jelentős elmozdulás a pártok támogatottságában, a politikai piac zárt, a Fidesz őrzi első helyét a pártok versenyében, a mögötte álló szavazóbázis stabil.

Mint írták, az ellenzéki pártok támogatottsága sem változott a választások óta, de tovább folytatódott az aprózódás. Még az esetleges baloldali koalíciót feltételezve is magabiztos a kormánypárt első helye - tették hozzá a január 15-20. között készült kutatás eredményeit összegezve.

A Századvég ismertetése szerint a Fidesz támogatottsága a teljes népességen belül a tavaly decemberi 29 százalékról 30 százalékra nőtt, a Jobbiké 14-ről 15-re, az MSZP-é 11 százalékon maradt. Az előző hónaphoz képest nem változott az LMP és a DK támogatottsága sem, előbbi 4 százalékon, utóbbi 3 százalékon áll. Az Együtt támogatottsága a teljes népességen belül 3-ról 2 százalékra csökkent. A bizonytalan szavazók aránya 34-ről 33 százalékra csökkent.

Kifejtik: a Fidesz a 2014-es országgyűlési választást hozzávetőleg 2,3 millió leadott szavazattal nyerte meg. A januári adatok azt mutatják, hogy a szavazókorú népességből hozzávetőleg 2,4 millió választópolgár szimpatizál a kormányzópárttal.

A kutatás szerint a biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz támogatottsága a decemberi 44-ről 45 százalékra nőtt, a Jobbiké 22-ről 24 százalékra, az MSZP-é pedig 17-ről 18 százalékra. Az LMP támogatottsága 6-ról 5 százalékra csökkent, a DK-é változatlanul 4 százalék, az Együtt két százalékot veszített, így 2 százalékos a támogatottsága ebben a körben.

A Századvég az elemzésben megjegyzi: a baloldali pártok csak a Jobbikkal együtt lennének képesek megelőzni a kormányzópártot, ám a Jobbik és a baloldal nem koalícióképes egymással. "Röviden a centrális erőtér továbbra is hermetikusan elzárja egymástól a radikális jobboldali és a baloldali szavazókat" - fogalmaznak.

A kutatás szerint 2015 januárjában az emberek mintegy 43 százaléka ítéli jónak a kormány munkáját. Az elemzés szerint a válaszadók negyede gondolja úgy, hogy kritikákkal ugyan, de elfogadható munkát végez a kabinet (25 százalék), és csak 30 százalék azok aránya, akik szerint gyengén teljesít a kormány.

Ez jelentős elmozdulás 2011-hez képest, mert akkor a kormány teljesítményét a válaszadók mindössze 30 százaléka ítélte meg pozitívan, 41 százalékuk viszont elégedetlen volt a kormány munkájával - emlékeztettek.

Közölték: a kutatást telefonon végezték 1000 véletlenszerűen kiválasztott felnőtt megkérdezésével, az adatok legfeljebb plusz-mínusz 3,2 százalékponttal térhetnek el a mintavételből fakadóan attól az eredménytől, amit az ország összes felnőtt lakosának megkérdezése eredményezett volna.

 

Jobbikos módosító : 40 év munkaviszony után ne csak a nők, de a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak. ...
2/4/2015 9:27:41 PM

Jobbikos módosító : 40 év munkaviszony után ne csak a nők, de a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak. Jó tudni, hogy a Jobbik szerint is így kéne ezt!

 

A hivatalos, kelet ellenes eu és usraeli politika a szélsőség, mert még háborúk és mesterségesen gerjesztett...
2/4/2015 7:53:01 PM

A hivatalos, kelet ellenes eu és usraeli politika a szélsőség, mert még háborúk és mesterségesen gerjesztett válságok árán is fennt akarják tartani népkizsákmányoló neolib rendszerüket, hogy ne lehessen alternatívája a bukott liberalizmusnak. A mainstream politika, ami cionista érdekek teljes kiszolgálása, szélsőségesen életellenes, aki mer kimaradni ebből, azt nevezik a háttérhatalom emberei terroristának vagy szélsőségesnek. 

A Szabad Nemzet Egyesület csatlakozik a február 17.-i szimpátiatüntetéshez

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/04/szabad-nemzet-egyesulet-csatlakozik-februar-17-i-szimpatiatunteteshez

A Szabad Nemzet Egyesület közleménye:

A Szabad Nemzet Egyesület (SZN) csatlakozik ahhoz a megmozduláshoz, mely Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti munkalátogatását üdvözli.

Ennek az eseménynek a társszervezője az Orientalista.hu, a rendezvény helyszíne az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége, a Bajza utca 35. előtt lesz, február 17-én, 18 órakor.

Az Egyesület azért tartja kiemelten fontosnak a rendezvényt, mert egyidejűleg határozattan elítéli azokat a szélsőséges megnyilvánulásokat, amelyek a magyar miniszterelnök és az orosz államfő találkozása ellen irányulnak, eseteként agresszív ruszofób felhangokkal.

Az SZN szerint a XXI. század természetes velejárója, hogy a különböző felek - függetlenül egymással szemben vagy egymás mellett kifejtett nézetüktől – egy asztalhoz ülnek, ügyeiket megbeszélik. A társadalmi szervezet hangsúlyozza, hogy minden megbeszélés, tárgyalás a békességet szolgálja. Egy diplomáciai esemény ellen nyilatkozni, tüntetést szervezni közéleti haszonlesés, politikai barbarizmus.

A Szabad Nemzet Egyesület szerint a munkalátogatás témája lehetne, a gazdasági érdekegyeztetésen túl, az ukrajnai kisebbségek – többek között az oroszok, ruszinok, magyarok – nehézsége.

Ismert jelenség, hogy különösen megizmosodott a sovinizmus a majdani hatalomváltást követően. Ennek bizarr példája, hogy Ukrajna sajátjának tartott területein, orosz öntudatú állampolgárai ellen, kiemelt létszámban küld Kárpátaljáról kényszersorozott, különféle nemzetiségekhez tartozó hadköteleseket. Ez a gyakorlat tévút, ami ellen érdemes, mi több szükséges közösen fellépni.

Oroszország az Eurázsiai Gazdasági Unió hajtóereje, kulturális, gazdasági, katonai, politikai nagyhatalom, nemzetközi szinten is megkerülhetetlen állam. Mindezért Európai Unióban is legitim meggyőződés az, hogy Brüsszel és Moszkva közös érdeke a rendezett, nyugodt kapcsolat, az együttműködésre törekvés. Merész, felelőtlen az a magatartás, amely azt szándékozik elérni, hogy ebből, az elképzelhető együttműködésből Magyarország maradjon ki, az együttműködésben való élen járás helyett.

A SZN kiemeli, a „pesti srácok" célja nem egy ruszofób és soviniszta, hanem egy semleges, független Magyarország, a magyar szabadság záloga pedig a nemzetközi párbeszéd, amit Nyugat és Kelet fele is nyitva kell tartani, biztosítani kell.

A SZN közleményét Elszaszer T. Csörsz, az SZN ügyvezető testületének tagja és Kassab Adonis, az SZN külügyi referense, az Orientalista.hu főszerkesztője jegyzi.

 

Azon túl, hogy az ukrán puccskormány hazudik, a hír elhallgat egy fontos tényt : Donyeckbe, és a többi...
2/4/2015 6:51:49 PM

Azon túl, hogy az ukrán puccskormány hazudik, a hír elhallgat egy fontos tényt : Donyeckbe, és a többi amúgy zömmel oroszok lakta kelet és dél ukrajnai városba IS az ukránok vagy a hozzájuk köthető nyugati zsoldosok lőnek be! Az sincs kiírva így külön, kik bombáztak, hát persze hogy a cionista bábkormány zsoldosai, porosjankóék parancsára.

Ez ott tényleg mindennapos valóság, sokadik eset a civilek gyilkolászására, ilyen szövetségi rendszerben mint a nato és az usraeliek, nem érdemes tovább maradni. Értékelvű kölpolitikai okokból se, na meg érdekből szintén nem, hiszen hozzánk Oroszország van közel, és a mindenkori szdsz-t mindig is az usa-ból támogatták.

Donyecki kórházat bombáztak, helyi hírforrások eddig tizenöt áldozatról számoltak be +VIDEÓ

http://magyarhirlap.hu/cikk/16402/Donyecki_korhazat_bombaztak
https://www.youtube.com/watch?v=nQkIsRP9yfI

MH – 2015.02.04. 12:20

Tüzérségi gránát találta el a kelet-ukrajnai Donyeck egyik kórházát. A bombázás következtében tizenöt ember életét vesztette - jelentették a helyi hatóságok.

A kórházban rengeteg sérült van, ezért az áldozatok száma várhatóan emelkedni fog - mondták a helyi sürgősségiek az Interfax hírügynökségnek. Még vizsgálják a rakéták kilövési helyét, közölte Andrej Purgin donyecki szóvivő.

Az áldozatokról eltérő információk keringenek: A RIA Novosztyi orosz hírügynökség szakadár forrásokra hivatkozva azt írta, hogy négyen veszítették életüket az ukrán tüzérségi támadásban.

A helyi hatóságok állítása szerint a tüzérségi támadásban megrongálódott öt iskola, egy gimnázium és négy óvoda épülete is. Kár keletkezett az elektromos távvezetékben, a közeli lakótelep áram nélkül maradt.

A Reuters brit hírügynökség helyszínen tájékozódó operatőre viszont arról számolt be, hogy a kórház épületét nem érte találat, viszont egy tüzérségi lövedék az épülettől 10 méternyire a földbe fúródott, s a repeszek törték be a kórház ablakait. A becsapódás helyén hatalmas kráter keletkezett. Az operatőr három holttestet látott, egyet a kórház mellett, két másikat pedig az utcán a szomszédos épületek közelében. Közlése szerint legalább két becsapódás történt gyors egymásutánban.

Az ukrán belügyminisztérium közlése szerint az elmúlt huszonnégy órában heves tüzérségi csapásokat mértek az oroszbarát szakadárok a Donyecktől nem messze fekvő Jaszinuvata térségében. Szintén veszélyben vannak a tüzérségi támadások miatt a megyeközpont közelében lévő Avgyijivka, Marjinka, valamint Artemivszk lakói.

 

Görögök az elsők, aztán jönnek a többiek - Háttér-kép Bontani a neoliberalizmust, le. Az oroszellenes...
2/4/2015 6:28:25 PM

Görögök az elsők, aztán jönnek a többiek - Háttér-kép

Bontani a neoliberalizmust, le.

Az oroszellenes szankciókat is csak az eu-ra erőltette rá az usa, saját maga nem mindet vezette be ezekből, minek következtében 20%-al nőtt Oroszországgal való kereskedelmük. Usraeli bankár birodalomnak nincsenek barátai, sem elvei, csak érdekei.

A görögök is keletre nyitnak, amúgy is görög katolikusok, azaz ortodoxok, mint az oroszok, és arra fog jönni Törökországból a Déli Áramlat helyett megépülő vezeték. Sok eu tagállam már csak arra vár, mikor mer valaki elsőként nemet mondani az ostoba oroszellenes szankciókra. Amik csak az európai gazdaságnak okoznak kárt!

Egy nemzetközi szövetségi hálózat alakul azokból az országokból, akik beintenek a neolibeknek. Persze hogy oroszbarátak sokan, mert felfogták : az egypólusú atlantista világ vadkapitalista, cionista, semmi jót nem hoz a népnek, bukott korrupt bankár és multi lobbik vezérelte liberális politikusok és eu börokraták, kilátástalan válságban vergődés, végeláthatatlan megszorítások! Nem tetszik a rendszer, joggal. De van alternatíva. Azért oroszkémeznek a háttérhatalmisták, mert tudják, bukhatják a Közép és Kelet európai gyarmatbirodalmukat!

http://echotv.hu/hatter-kep-2015-01-29-hatter-kep-1-resz

Letette hivatali esküjét az új görög miniszterelnök. Alekszisz Ciprasz a radikális baloldali Sziriza párt vezetője azt ígérte: országa búcsút int majd a megszorításoknak, valamint azt, hogy újratárgyalják majd a pénzügyi segélycsomagot. A Szirizának nem sikerült abszolút többséget szereznie a parlamentben, és koalíciós megállapodást kötött a Pánosz Kammenosz vezette jobboldali Független Görögök párttal.

A Nemzetközi Valutaalap, az Európai Központi Bank és az euróövezeti országok vezetői hétfőn sorra figyelmeztették a formálódó görög kormányt, hogy be kell tartania a megállapodásokban foglalt kötelezettségeit, törlesztenie kell az ország államadósságát, és legfeljebb a hitelek visszafizetésének átütemezésére számíthat.

http://echotv.hu/hatter-kep-2015-01-29-hatter-kep-2-resz

Sokak szerint Brüsszel és Berlin rémálma valósult meg azzal, hogy a hellén állam lakossága a radikális baloldali párt mellett tette le a voksát. A Sziriza azt ígérte újra fogja tárgyalni a nemzetközi pénzügyi segély feltételeit, azért, hogy azok igazságosak és mindkét fél számára előnyösek legyenek. A Görögországnak nyújtandó 240 milliárd eurós pénzügyi segély utolsó részlete február végén esedékes. Azt azonban csak akkor kapja meg Athén, ha továbbra is teljesíti a megszabott feltételeket.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk