width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 23.

2014. december 23., kedd

Miért természetes, hogy Budapest egyik legforgalmasabb terén adventkor nem adventi koszorút, hanem menórát állítanak, és miért kell nekem ezt fenntartás nélkül elfogadnom, ha nem akarom, hogy ismét csak antiszemita címkét kapjak?

Fb-n valaki ezt írta, itt jobban megmarad gondoltam kiteszem. Úgyse olvassa ezt a blogot senki, csak a spambotok meg a keresőrobotok. De azért ők is szavazzanak a Jobbikra ám! xD

"Ha én azt mondom, magyar vagyok, miért leszek azonnal nacionalista? Ha azt mondom, egy cigány feltörte az autómat, miért vagyok rasszista? Ha keresztény létemre kereszt van a nyakamban, miért sértem én ezzel mások érzelmeit? Ha kimondom, szomorú, hogy 50 évig üldözték és irtották a magyarság 98%-át kitevő keresztény érzelműeket, pogromokkal zárták ki a felsőoktatásból, feljelentették, bevitték, megverték, bebörtönözték és tönkretették még az unokái életét is a kuláknak címkézett gazdáknak, majd ezt évtizedekig elhallgatták, miért vagyok rögtön felcímkézve én is, mint uszító? Ha azt mondom egy zsidóra, hogy zsidó, miért vagyok antiszemita? Miért nem számít, ha ma valakit jobboldalisága miatt lefasisztáznak? Miért szabad nyíltan az ország és a nép kiirtására uszítani egyeseknek?

Miért kell nekem nagyobb mértékben tekintettel lennem mások érzelmeire, meggyőződéseire, múltjára, jelenére, ünnepeire, családjára, gondolataira, sérelmeire, mint nekik az enyéimre?

Miért természetes, hogy Budapest egyik legforgalmasabb terén adventkor nem adventi koszorút, hanem menórát állítanak, és miért kell nekem ezt fenntartás nélkül elfogadnom, ha nem akarom, hogy ismét csak antiszemita címkét kapjak?

Miért lettünk mi keresztény európaiak elnyomott kisebbség itt, a keresztény Európában? Miért kapunk mindenért címkét? Miért listáznak és címkéznek bennünket minden mondatunkért? Honnan lett ez a nagy öntudat ezekben az emberekben? És hol vesztettük el mi, magyarok és keresztények nemzeti öntudatunkat, büszkeségünket és bátorságunkat?

Valami nagy baj van itt, Barátaim, súlyos és sötét felhők gyülekezését érzem a csontjaimban és a mindennapjaimban. Féltem a gyerekeim jövőjét. Hova menjenek, ha ezt a kis darab földet valakik kinézték maguknak, és el akarják innen üldözni őket?"

! THIS ! és tényleg

+1, egyetértek, úgyvan úgy van, vivát, éljen IV. Lajos a kövér ! éljen a kövér! :D

Gyűjtöm az érveket, mémeket, logikai struktúra láncolatokat a ballib métely elleni szellemi védekezéshez, főleg azokat a lényeges elemeket, amik elmondatva az úgynevezett bizonytalan politikai meggyőződésűekre lehetnek hatással, ők azok, akik a fórumos és egyéb viták harmadik szereplői, külső szemlélőként, utólagos visszaolvasóként.

Politikai alapon működő hitelminősítők nem a gazdaságot nézik! A világ legkiválóbban szervezett, legtermelékenyebb és legkevésbé korrupt államának gazdaságát is simán leminősítik a béka segge alá! HA az a cionisták érdeke, simán!

Politikai alapon működő hitelminősítők nem a gazdaságot nézik!

Pszichológiai hadviselés a világ közvéleménye ellen a libsi káröröm, amit az oroszok állítólagos nehéz gazdasági helyzetéről szóló neoliberális zsidó esti mesék előadnak természetesen ordas nagy kamu!

Politikai alapon működő hitelminősítők a világ legkiválóbban szervezett, legtermelékenyebb és legkevésbé korrupt államának gazdaságát is simán leminősítik a béka segge alá! HA az a cionisták érdeke, simán!

Magyarország is ezért került bóvli kategóriába, igen, ez politikai üldözés még azért a kevés Fideszes nemzeti érdekérvényesítésért is! Azért se "engedik ki" a leminősítők hazánkat, mert így magasabb kamattal ketyegnek az itteni kötvények!

Egyáltalán nem az országok hitelességének, gazdaságuk hitelképességének minősítéséről van itt szó, hanem a szervezett, és igenis zsidó magánhatalom világuralmi törekvéseiről! Ez olyasmi disznóság, mint mikor a rossz tanár pofára oszt jegyeket, vagy mondjuk elfogult a bíró egy focimeccsen. :)

"Pzuj azért azt is le kellene írni, hogy nem az olajár esés ingatta meg 3 nap alatt az orosz valutát. Hát a FED által létrehozott és pénzzel bőven kitapétázott sokezernyi különféle alap, befektetési alap, értékpapír és biztosítási cég, amely afféle pénzügyi nehéztüzérségként nekiesett a rubelnek. Shortolgatással és sok más monetáris módszerrel “véletlenül” mindegyikük tevékenysége az orosz valuta alatt fűrészelte a fát. Csupán a véletlen és a spontán bekövetkező folyamatok eredményezték azt, hogy mind a 43 ezer alap egy időben ugyanazt csinálta. És bankárék ezt rezzenéstelen arccal bele merik mondani a világ szemébe. És meg kell hajolnunk színészi kvalitásaik előtt, mert nem röhögik el magukat közben? Akkor miért nem ingott meg a szaúdi, a kuvaiti, az emírségbeli és a venezuelai? Hiszen az ő gazdaságuk még az orosz gazdaságnál is sokkal egyoldalúbb. Az oroszoknál azért van egy kis mezőgazdaság, gépipar, fegyvergyártás, miegymás. Ezeknél pedig csak az olaj van, meg 500 köbkilométer homok és két tucat teve. Na ezt tudja csinálni a dollár hitelpénzrendszer ha nem azt csinálod amit mondanak.itt van előttünk.."

http://www.antalffy-tibor.hu/?p=15420#comment-139638

Konferenciát szervezett ismert hazaárulók számára a Gyurcsány Párt. Az esemény díszvendége ki más lehetett volna, mint André Goodfriend. Gyurcsány sajtóértesülések szerint a konferencia napján titokban is tárgyalt André Goodfrienddel

Konferenciát szervezett ismert hazaárulók számára a Gyurcsány Párt. Az esemény díszvendége ki más lehetett volna, mint André Goodfriend.

"Az elszigetelt Magyarország és a globális világ" fantázianevű "külpolitikai" konferenciára csupa olyan embert hívtak meg, akik életük jó részét Magyarország rágalmazásának, gyalázásának, köpködésének, mocskolásának szentelték. Azaz minden erejükkel Magyarország elszigetelésén dolgoznak. A résztvevők között ott volt : Charles Gati ,Paul Lendvai és Heller Ágnes ismert magyargyűlölők, Kuncze Gábor SZDSZ exelnök, Ungváry Rudolf antimagyar író, Göncz Kinga sokszoros hazaáruló, Eörsi Mátyás, Gyurcsány Ferenc és még sok más hazaáruló. A felszólalások természetesen végig Magyarországot gyalázták mocskolták. A konferencia fő mondanivalóját talán úgy lehetne összefoglalni „éljen Amerika, vesszen Magyarország".

Kiváló terep lehetett ez Goodfriendnek akinek egyik fontos feladata a magyarországi hazaárulókkal való kapcsolattartás, tapogatózás. A lelkes önkéntesekből könnyen lehet informátorokat, besúgókat vagy fizetett hazaárulókat toborozni akik hivatalos formában, beszervezve is hajlandóak hazájukat elárulni.

Nem kétséges hogy Gyurcsány Párt teljesen nyíltan lépett a hazaárulás útjára, helyesebb lenne Hazaáruló Koalíció nevet viselniük.

Gyurcsány a konferencián kijelentette: aki másfajta külpolitikát akar látni, annak nincs más választása, mint hogy itthon és külföldön is azt kívánja, hogy minél előbb bukjon meg ez a kormány.

Ez egy igazi csereszabatos mondat. Mondhatta volna a történelem során bárki aki németeket, szovjeteket akart behívni : "Akinek nem tetszik Magyarország külpolitikája annak nincs más választása, hogy azt kívánja minél előbb bukjon meg ez a kormány".

Innen már csak egy lépés volt a tankok küldése. Mert hát pontosan ez volt a helyzet a nácik és a kommunisták esetében is. Nem tetszett nekik az aktuális magyar külpolitika és azt akarták hogy bukjon meg az akkori kormány. Minél előbb.

Gyurcsány sajtóértesülések szerint a konferencia napján titokban is tárgyalt André Goodfrienddel:

"Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Az elszigetelt Magyarország és a globális világ című mai monstre konferenciája után André Goodfriend amerikai ügyvivővel is találkozott – értesült a PestiSrácok.hu. A bukott miniszterelnök ma kora délután a budapesti, Dohány utcai Zara Hotelben folytatott megbeszélést az Egyesült Államok magyar nagykövetségét ideiglenesen vezető diplomatával. A találkozó tényét a hotel személyzete is megerősítette ám a tárgyalópartnereket nem sikerült megszólaltatnunk, így nem tudjuk: mi lehetett a beszélgetés témája."

Gyurcsány az utóbbi időben meglehetősen hiperaktív: a múlt héten az Európai Bizottság biztosait és uniós politikusokat győzködött arról, hogy lépéseket kell tenni Orbán Viktor megbuktatása érdekében.