width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Miért természetes, hogy Budapest egyik legforgalmasabb terén adventkor nem adventi koszorút, hanem menórát állítanak, és miért kell nekem ezt fenntartás nélkül elfogadnom, ha nem akarom, hogy ismét csak antiszemita címkét kapjak?

2014. december 23., kedd

Miért természetes, hogy Budapest egyik legforgalmasabb terén adventkor nem adventi koszorút, hanem menórát állítanak, és miért kell nekem ezt fenntartás nélkül elfogadnom, ha nem akarom, hogy ismét csak antiszemita címkét kapjak?

Fb-n valaki ezt írta, itt jobban megmarad gondoltam kiteszem. Úgyse olvassa ezt a blogot senki, csak a spambotok meg a keresőrobotok. De azért ők is szavazzanak a Jobbikra ám! xD

"Ha én azt mondom, magyar vagyok, miért leszek azonnal nacionalista? Ha azt mondom, egy cigány feltörte az autómat, miért vagyok rasszista? Ha keresztény létemre kereszt van a nyakamban, miért sértem én ezzel mások érzelmeit? Ha kimondom, szomorú, hogy 50 évig üldözték és irtották a magyarság 98%-át kitevő keresztény érzelműeket, pogromokkal zárták ki a felsőoktatásból, feljelentették, bevitték, megverték, bebörtönözték és tönkretették még az unokái életét is a kuláknak címkézett gazdáknak, majd ezt évtizedekig elhallgatták, miért vagyok rögtön felcímkézve én is, mint uszító? Ha azt mondom egy zsidóra, hogy zsidó, miért vagyok antiszemita? Miért nem számít, ha ma valakit jobboldalisága miatt lefasisztáznak? Miért szabad nyíltan az ország és a nép kiirtására uszítani egyeseknek?

Miért kell nekem nagyobb mértékben tekintettel lennem mások érzelmeire, meggyőződéseire, múltjára, jelenére, ünnepeire, családjára, gondolataira, sérelmeire, mint nekik az enyéimre?

Miért természetes, hogy Budapest egyik legforgalmasabb terén adventkor nem adventi koszorút, hanem menórát állítanak, és miért kell nekem ezt fenntartás nélkül elfogadnom, ha nem akarom, hogy ismét csak antiszemita címkét kapjak?

Miért lettünk mi keresztény európaiak elnyomott kisebbség itt, a keresztény Európában? Miért kapunk mindenért címkét? Miért listáznak és címkéznek bennünket minden mondatunkért? Honnan lett ez a nagy öntudat ezekben az emberekben? És hol vesztettük el mi, magyarok és keresztények nemzeti öntudatunkat, büszkeségünket és bátorságunkat?

Valami nagy baj van itt, Barátaim, súlyos és sötét felhők gyülekezését érzem a csontjaimban és a mindennapjaimban. Féltem a gyerekeim jövőjét. Hova menjenek, ha ezt a kis darab földet valakik kinézték maguknak, és el akarják innen üldözni őket?"

! THIS ! és tényleg

+1, egyetértek, úgyvan úgy van, vivát, éljen IV. Lajos a kövér ! éljen a kövér! :D

Gyűjtöm az érveket, mémeket, logikai struktúra láncolatokat a ballib métely elleni szellemi védekezéshez, főleg azokat a lényeges elemeket, amik elmondatva az úgynevezett bizonytalan politikai meggyőződésűekre lehetnek hatással, ők azok, akik a fórumos és egyéb viták harmadik szereplői, külső szemlélőként, utólagos visszaolvasóként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk