width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Politikai alapon működő hitelminősítők nem a gazdaságot nézik! A világ legkiválóbban szervezett, legtermelékenyebb és legkevésbé korrupt államának gazdaságát is simán leminősítik a béka segge alá! HA az a cionisták érdeke, simán!

2014. december 23., kedd

Politikai alapon működő hitelminősítők nem a gazdaságot nézik! A világ legkiválóbban szervezett, legtermelékenyebb és legkevésbé korrupt államának gazdaságát is simán leminősítik a béka segge alá! HA az a cionisták érdeke, simán!

Politikai alapon működő hitelminősítők nem a gazdaságot nézik!

Pszichológiai hadviselés a világ közvéleménye ellen a libsi káröröm, amit az oroszok állítólagos nehéz gazdasági helyzetéről szóló neoliberális zsidó esti mesék előadnak természetesen ordas nagy kamu!

Politikai alapon működő hitelminősítők a világ legkiválóbban szervezett, legtermelékenyebb és legkevésbé korrupt államának gazdaságát is simán leminősítik a béka segge alá! HA az a cionisták érdeke, simán!

Magyarország is ezért került bóvli kategóriába, igen, ez politikai üldözés még azért a kevés Fideszes nemzeti érdekérvényesítésért is! Azért se "engedik ki" a leminősítők hazánkat, mert így magasabb kamattal ketyegnek az itteni kötvények!

Egyáltalán nem az országok hitelességének, gazdaságuk hitelképességének minősítéséről van itt szó, hanem a szervezett, és igenis zsidó magánhatalom világuralmi törekvéseiről! Ez olyasmi disznóság, mint mikor a rossz tanár pofára oszt jegyeket, vagy mondjuk elfogult a bíró egy focimeccsen. :)

"Pzuj azért azt is le kellene írni, hogy nem az olajár esés ingatta meg 3 nap alatt az orosz valutát. Hát a FED által létrehozott és pénzzel bőven kitapétázott sokezernyi különféle alap, befektetési alap, értékpapír és biztosítási cég, amely afféle pénzügyi nehéztüzérségként nekiesett a rubelnek. Shortolgatással és sok más monetáris módszerrel “véletlenül” mindegyikük tevékenysége az orosz valuta alatt fűrészelte a fát. Csupán a véletlen és a spontán bekövetkező folyamatok eredményezték azt, hogy mind a 43 ezer alap egy időben ugyanazt csinálta. És bankárék ezt rezzenéstelen arccal bele merik mondani a világ szemébe. És meg kell hajolnunk színészi kvalitásaik előtt, mert nem röhögik el magukat közben? Akkor miért nem ingott meg a szaúdi, a kuvaiti, az emírségbeli és a venezuelai? Hiszen az ő gazdaságuk még az orosz gazdaságnál is sokkal egyoldalúbb. Az oroszoknál azért van egy kis mezőgazdaság, gépipar, fegyvergyártás, miegymás. Ezeknél pedig csak az olaj van, meg 500 köbkilométer homok és két tucat teve. Na ezt tudja csinálni a dollár hitelpénzrendszer ha nem azt csinálod amit mondanak.itt van előttünk.."

http://www.antalffy-tibor.hu/?p=15420#comment-139638

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk