width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. ápr. 25.

2008. április 25., péntek

Még neki áll feljebb?

Még neki áll feljebb?

Gyurcsány kritizálja a bal-libsi sajtót

Csak keményen, barátaim! Csak keményen, barátaim! Kiosztja a magyar baloldalt és a baloldali-liberális sajtót internetes naplójában a pszichopata miniszterelnök.

Fletó szerint a jobboldali nyilvánosság manipulálja a baloldalt, sőt, „a radikális jobboldalnak megfelelni vágyó, magyarázkodó baloldal”-ról ír. Az általa mértékadónak nevezett (tehát a kormány szócsöve) sajtót pedig azért kárhoztatja, mert tájékoztat a kormányoldalt érintő botrányokról - jelenleg például a megfigyelési ügyről -, ahelyett, hogy kikérné magának, hogy úgymond játszanak vele. A pártról ezek szerint csak azt lehet írni, amit az örök vadászmezőkre távozókról, vagy jót, vagy semmit.
Fletó valahogy egész furcsán látja a dolgokat. Például „báránybőrbe bújt jobboldali radikalizmus”-ról beszél, pedig a radikális jobboldal a jelek szerint nem bégető birkákból áll, ezt gyurcsánynak is látnia kéne. Azt sem érti szegény pára, hogy a Gój motorosok nevében mit keres a gój szó. „Mit jelent a hivalkodóan a nem zsidóságra utaló szó.” töpreng szegény feje. Talán el kéne neki magyarázni?

(Hírtv, gyurcsányblog nyomán: Szent Korona Rádió)

Ha ennyire félnek a magyaroktól a zsidók, akkor miért akarnak magyarok lenni. A történelemhamisítás, a magyar történelem megcsonkítása részükről, ez mind az előszobája annak, hogy ők akarnak újmagyarok lenni itt e szép hazában.
Hát nem nem és nem, ők sohase lesznek ennek az országnak a népe. Csak legfeljebb vendégek, akiket ki kell űzni, ha nem viselkednek méltón. Már nagyon kezdik a húrt elpattintani. Már nagyon pofátlanok. Egyre pofátlanabbak.
Madagaszkár pedig egy jó hely lett volna nekik, kár hogy meghiúsult. Ugye tudjuk, hogy Hitler nem kiírtani, hanem kitelepíteni akarta a zsidókat európából. A munkatárobok pedig a felkészítő tábor volt nekik az önálló életre, nem az élősködő életre. Persze úgy látszik, inkább belehaltak, mintsem dolgozzanak.

Miért kell a Kárpát-medence a betolakodóknak?

A válasz mára már triviálissá vált: a Kárpát-medence alatt húzódik a Világ legnagyobb összefüggő érintetlen termálvíz-mezője. E felbecsülhetetlen értékű kristálytiszta vízkészlet a Kárpátok hegyláncai miatt elvékonyodó földkéreg alatt helyezkedik el 130-150 fokon nagy nyomáson víz állapotban.

2 féle képpen hasznosítható:

1. Modern technológiával lakóparkok ingyenes fűtése. Családi házaknál azonban gazdaságtalan mivel a megtérülési idő 5-600 év. Lakóparkoknál, gyáraknál, nagyobb lakóközösségeknél azonban kifizetődő. (Számos izraeli-ukrán érdekeltségű lakópark már alkalmazza hazánkban ezt a technológiát).

2. A gőzt visszacsapatással egészséges ivóvízként is lehet hasznosítani. Így 2 legyet üthetünk 1 csapásra egy nagyobb lakópark esetén: ingyen fűtés-ingyen vízellátás.

Így már érthető, hogy mi a rákért vagyunk baromira feleslegesek itt a Kárpát-medencében.

Mindig is mondtam, hogy honfoglaló őseink 2000 évre előre gondolkodtak...

Ne adjuk könnyen!!!!!