width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013.10.25.

2013. október 25., péntek

Parlagfű, allergia, gyógynövény vagy gyomnövény?

Parlagfű, allergia, gyógynövény vagy gyomnövény?

Ezt a növényt valakik a "Központból" kinevezték minden allergiás tünetért egyedüli bűnbakká, az allergia fogalmává sulykolták, bizony ebben jó adag politika is van.

Ha van egy darab földed és 2-3 szál parlagfüvet találnak rajta akár meg is büntethetnek.

Kell a pénz, kell a föld, másnak?

Sok település amióta csőd szélén áll, érdekes módon felpörgette a különféle ellenőreit. Egy mezőőr jó fej volt és bevallotta, ki van adva nekik utasításba hogy találjanak parlagfüvet mindenáron, pedig lenne más fontosabb feladatuk is.

Falun mindig van pár lakatlan ám nem gazdátlan telek, amit jellemzően városiak örököltek akik ritkán járnak ki. Kinek a hibája, hogy falun nincs munka, nem éri meg gazdálkodni mert pölö drágább a takarmány mint ami hasznot akár a csirke hoz.

De ezeken a ritkán látogatott telkeken, udvarokon sem parlagfűveteményesek sorai virítanak, hanem a csalán és a fű közt talán a szélén ahol nap éri - mégis csak déli növény - megél pár szál parlagfű.

MOST nem sokat érnek, szinte eladhatatlanok a Kukutyimfalvai ingatlanok, nem is baj ha emiatt valaki nem akarja eladni - jól teszi, lesz ez még másként is ha eljön az olcsó energia kora napelemek, szélkerekek, elektromos autók és egyebek... majd akkor tömegesen kiköltöznek az emberek falura.

HA valamiért mégis útban van a növény, amúgy emberre és méhekre nem veszélyes gyomirtó szerekkel is igen jó hatásfokkal lehet irtani a parlagfüvet, igaz ezek más gyomot is kivisznek, de az nem baj.

Méregvizsga kell hozzá mégis, tehát nem tudja beszerezni a telektulajdonos. Jó, komolyabb gyomirtók veszélyesek oda fontos a szakértelem, de. Olyan ez, mint az egy ideje csak receptre kapható Algopyrin esete, miközben az izraeli teva gyógyszergyár hasonló terméke nem vényköteles. :)

Az allergia a civilizált emberek betegsége. Tisztítószer maradványok, élelmiszer-adalékanyagok, tartósítószerek, növényvédőszer-maradványok, por- és koromszemcsékkel szennyezett levegő - pont ott van a legtöbb allergiás, ahol nem sok parlagfű nő - Budapesten!

Meg aztán helikopterrel körözni sem lehet olcsó mulatság, ágyúval verébre - ez jellemző az egész parlagfű cirkuszra, Tabi László vicces szatirikus novelláit idézi, melyek a szocializmus visszásságait fricskázták. :P

Aki igazi gyógynövényeket akar, ha lenti cikkeknek nem is hisz a http://patikanatura.hu komoly oldal, ajánlom.

A gonosz győzelméhez tényleg csak annyi kell hogy a jók tétlenek maradjanak. Sőt, az is hogy a semlegesek, érdektelenek se tegyenek ellene semmit, a bizonytalanokból - ignoránsokból mindig több van. Ignorance isn't bliss, hanem struccpolitika.

Ellenük fordítható az idézet a hírhedt cionista spiró györgy szarmagyarozó verséből :

"szégyen, hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél, és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek, hogy bebizonyitsuk: nemcsak a szemetek tudnak magyarul."

Igen, ugyanaz a Mészáros G. László aki a Neoliberalizmus, a közellenség című könyvet, illetve egyéb hasonló cikkeket írta. Ama könyv előszava :

"Ha kényesebbek lennénk az ízlést, és következetesebbek a szavak használatát illetően, ma nem lenne szükség megismernünk a "neoliberális" és a "neokonzervatív" terminusok jelentését, hiszen azonnal átláthatnánk e fogalmakon, illetve a mögöttük rejlő tartalom hamisságán. Ha kényesebbek lennénk az ízlést, és következetesebben a szavak használatát illetően, akkor eszembe sem jutott volna ezt a könyvet megírni; maradék hivatásomnál, tanítanék és kutatnék biokémiát, élettant itthon/vagy külhonban, ahogy tettem ezt az elmúlt harminc évben is. Bár, ha jobban belegondolok, tekintheti az olvasó ezt az írást valamiféle szocio-biokémiaia dolgozatnak az ember önző génjeinek és szociális mivoltának az agyunkat torzító csatájáról. A csatáról, amit generációként újra és újra megvívunk egyszerűen azért, mert egy "génhiba" folytán a memóriánk nem öröklődik."

http://www.patikanatura.hu/oldalak/eletmod további cikkek tőle, egészségmegőrzés sé étrendkiegészítők témában,

Lentiek forrása a Napút oldal + kisalföld fórumról bemásolt dolgok.

http://naput.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1882:-parlagfbl-fz-allergia-elleni-lekvart-egy-magyar-hazaspar&catid=59:egeszseg&Itemid=120

Parlagfűből főz allergia elleni lekvárt egy magyar házaspár

2013. október 19. szombat, 09:58

Parlagfűből készít lekvárszerű terméket és olajat Csubák Mária vegyészmérnök és férje. A termék jótékony hatással bír az emberi szervezetre, a többi között kiválóan lehet vele kezelni az allergiás panaszokat is - hangzott el az MR1-Kossuth Rádióban. A parlagfűről kevesen gondolnák, hogy ennek a gyomként kezelt növénynek hasznos tulajdonságai is lehetnek. Még inkább meglepődnének, ha ismernék a legújabb kutatási eredményeket, melyek számtalan betegség esetén bizonyítják összetevőinek terápiás hatását. Éppen az allergiára van jótékony hatással - közölte az MR1-Kossuth Rádió.

A parlagfű zöldhajtásaiból készült "lekvár" az immunrendszer erősítésére, a szervezet méregtelenítésére, illetve az allergia kezelésére rendkívül alkalmas. A parlagfűolaj gazdag telítetlen zsírsavakban, ennek köszönhetően jó hatással van az érfalak permeabilitására és a szervezet koleszterinháztartásának szabályozására is - fejtette ki Csubák Mária vegyészmérnök a Hajnal-táj című keddi műsorban.

Hozzátette, Magyarországon a parlagfű ilyen módú felhasználása újdonságnak számít, gyógynövényként azonban már az indiánok is használták. Az elkészítési módokkal kapcsolatban azt mondta, a lekvárszerű sűrítményt a friss hajtásokból készítik, amely rendkívül keserű, ám a szervezetre igen kedvező hatást gyakorol. Az olajat ezzel szemben beérett parlagfűmagból hidegen történő sajtolással állítják elő.

Az allergiaszezon kapcsolatban a vegyészmérnök hangsúlyozta, a termékeket 2-3 hónappal az idény előtt el kell kezdeni fogyasztani, hogy a szervezet felkészülhessen rá.

A Parlagfű hisztéria háttere

Óriási hisztéria lengi körbe a Parlagfüvet! A rádióban fertőzésként emlegetik! Ebben a leleplező blogbejegyzésemben szeretném veletek megértetni, hogy mi áll a háttérben, kiknek és miért érdeke a Parlagfüvet kiirtani, ezt a rendkívül hasznos gyógynövényt.

Kedves Allergiás Olvasó!

Ne haragudj a Parlagfűre, ő szeret Téged! Tudom, bután hangzik, meg is magyarázom, miért írom ezt. Figyelem, ezt a blogbejegyzést nem a gyenge idegzetűeknek találták ki!

A kocsiban egyik reggel hallgattam a rádiót, és a következőt mondták be: "repülővel kutatják fel a Parlagfűvel FERTŐZÖTT területeket..." Én erre eltátottam a számat, és értetlenkedtem, hogy azért az nem semmi, hogy a parlagfüvet állítják be a mumusnak! Fertőzésnek nevezik, mondván "írtsuk ki mind összefogva, aki pedig nem tart ebben velünk, azt nagyon keményen megbírságoljuk."

Óriási gond, hogy az emberek a Parlagfűről annyit tudnak, hogy ez egy "gaz", amit ki kell írtani, mert allergizál.

Akkor most tisztázzuk! A Parlagfű nem "gaz", hanem egy gyógynövény! Gaz, csak az emberek között van, őket úgy nevezzük gazemberek, ők azok, akik azzal bolondítják a magyart, hogy "fúj, a Parlagfű egy fertőzés".

A Parlagfű egy olyan növény, amely már nagyon régóta a segítségünkre van. Azért nevezik Parlagfűnek, mert csakis a parlagon hagyott földterületeket borítja be, és így megóvja a kiszáradástól azt. Táplálja a földet, majd miután megszántották, bevetették az adott földterületet, átadja a helyét, és nem jön elő.

A múlt századelőn, az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt a közkedvelt, az előkelő illat. Ez pedig a Parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata volt.

Az állatok nem véletlenül szeretik lelegelni, de mi emberek is egyre többen fedezzük fel jótékony gyógyhatását. Nagyon jó hatással van az emésztésre, máj- és epeproblémáknál kiváló, tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, ezért immunrendszer erősítő. Fogyasztható salátába keverve, de akár szendvicsbe is kiváló! Ehető a levele, virága, de még a pollenje is. Rengeteg keserűanyagot tartalmaz, ennek köszönhető a fent említett gyógyhatások, viszont ezért is keserű íze van a levelének.

Egy nagyon érdekes történetet olvastam:

"10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!!"

Akkor most kérdezem Tőled, kedves olvasó! Ki a hibás? A Parlagfű amely egyébként nem allergizálna, mert a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne irritálja a nyálkahártyánkat, vagy a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Mi a hosszútávú, magától értetődő megoldás? A Parlagfű kiirtása? - ja, de hát akkor a parlagon hagyott területeink végleg kiszáradnak, és használhatatlanná válik a talaj -, vagy az autókat kellene inkább írtani, vagy a városokból kitiltani? (ja, de hát ez az olajmágnásoknak egyáltalán nem érdekük, és hidd el, van akkora befolyásuk, hogy elrendezzék a mi sorsunkat a jövőt illetően).

Ha már réges-régen feltalálták a környezetkímélőbb üzemanyagokat, akkor miért erőltetik még a kőolajszármazékokból nyert hatóanyagokkal üzemeltető motorok gyártását? A válasz magától értetődik

A gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése!!!

Ma már a lakosság 30%-a allergiás, vagy asztmás, és ők biztos gyógyszerfogyasztók! De ebben az a legszebb, hogy ha valaki tartósan elkezd szedni egy gyógyszert, akkor bekerül egy őrült mókuskerékbe, amiből nincs menekvés, vagy csak óriási nehézségek árán. Ugyanis a gyógyszeres kezelés soha sem oki kezelés, csakis tüneti! Magát az okot, ami a betegség kiváltója, sosem fogja meggyógyítani, hanem csak a tünetet kezeli, ideig-óráig, és minden gyógyszernek súlyos mellékhatásai vannak, amit megtalálsz a tájékoztató apró betűs részénél, és ezt senki sem veszi komolyan, de bizony, egyszer visszaüt, és nini, újabb szervi probléma jelentkezik, amire szedheted máris a következő gyógyszert. És ez így folytatódik, addig, amíg egyszer csak azt veszed észre, hogy 70 évesen rengeteg betegséged van, egy hatalmas szatyornyi gyógyszerrel jössz ki a patikából, miután a nyugdíjad nagyon nagy részét ott hagytad nekik.

De ez csak az egyik háttere a Parlagfű hisztériának.

A vegyipar. Kevesen tudják, hogy a Parlagfű növekedése alatt rendkívül sok nitrogént termel. Mialatt parlagon van a földterület, addig a talajt kiválóan feljavítja, hogy a későbbiek folyamán Neked ne kelljen megvásárolni a nitrogén alapú műtrágyát, ami nélkül el sem érdemes kezdeni a termesztést, mert a nitrogén az, amitől gazdag a termőtalaj. Ha nitrogénnel kezeled a területet, 2-3-szor is több lesz rajta a termés abban az évben.

Gondolom Ti is tudjátok, hogy a gazdálkodás, főleg Magyarországon, nem túl rentábilis. 500 forintos gázolaj árak mellett bizony nagyon nehéz bármibe is belefogni, ha az embernek van egy kis kreativitása. Őrületes pénzekbe kerül egy földterület előkészítése. Szántással kezdődik, magágy előkészítéssel, gyomirtással, vetőmaggal, stb. Több százezer forintra rúgnak ezek a folyamatok. Ezek után megeshet, hogy egy termőtalaj parlagon marad. Pl.: nincs rá pénz, ugyanis a magyar gazdálkodók többsége likviditási problémával küzdenek.

Itt jön képbe a megleckéztetés. Megkeresik a Parlagfűvel "fertőzött területeket", de van olyan oldal is, ahol bejelentheted rendes, kötelességtudó állampolgárként, hogy a szomszédod területén, kertjében Parlagfű fertőzés található, tessék menni büntetni. Miután kényszerkaszálás következik, amit az önkormányzat végez, benyújtják Neked a számlát, és ha nem tudod fizetni, magadra vess. (hozzáteszem, nem kevés összegbe kerül) Tegyük fel, a nyugdíjas, betegeskedő Marika néni nem tudja kifizetni, - mert ilyen előfordulhat - fogják, és elárverezik a földjét. Ki veszi meg jóval áron alul a magyar földeket? Kinek, illetve kiknek érdeke?

Úgy gondolod, hogy üldözési mániám van? :) Lehet. Viszont az is igaz, hogy elképesztően sok gyermek születik glutén illetve laktózérzékenységgel, és sajnos most már egyre többször fordul elő, hogy felnőtt emberek is érzékennyé válnak. Csak ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén - és laktózérzékenységnek. Mindjárt más igaz?

És az is igaz, hogy legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!

Miért van ennyi allergiás manapság, annak ellenére, hogy 60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt, és több pollent termelő növény, tehát egy emberre fajlagosan több pollen jutott, mint napjainkban, és mégsem volt ennyi allergiás, asztmás beteg. Viszont régen nem voltunk ennyire kitéve a szmognak, a vegyszereknek, régebben tisztább volt a környezetünk, nem ettünk meg ennyi élelmiSZERT. Manapság ha bemész egy ABC-be, biztos hogy nem találsz olyan terméket a polcon, amely ne lenne tele tartósítószerekkel, ízfokozókkal, állományjavítókkal, mesterséges színezékekkel, "természet azonos" aromákkal, emulgeáló-szerekkel, stb. Ezek nem élelmek, ételek, hanem élelmiszerek. Régebben egészségesebben táplálkoztunk, többet mozogtunk, nem zúdult a nyakunkba ennyi stressz, elektroszmog, mint napjainkban. Nem csoda ezek után, hogy gyenge a szervezetünk.

Szóval levonom a konzekvenciát: Úgy gondolom, hogy nem a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kéne hozzá alkalmazkodni. Harmóniában kellene élnünk a természettel, szeretettel fordulni felé, és embertársaink felé, helyes életmódot kellene folytatnunk, amiben megválogatjuk tudatosan azt, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, figyelünk a gondolatainkra, és együttes erővel fellépni a mérhetetlen környezetszennyezés ellen.

Végül egy idézet Weixl-Várhegyi László feltalálótól, aki mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője:

"Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyányi zöld port több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet-nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok! Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.

A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező írtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.

A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gyógynövények: A parlagfű

alternatív gyógyítás, egészség, gyógynövény, gyógynövények, hírek, parlagfű, parlagfű gyógynövény

"Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkorsenki nem venne gyógyszert..."

A már sajnos régebben "előrement" +Lajos Atya, a lazarista missziós pap, a magyar újkori természetgyógyászat úttörője megerősítette a magyar természetgyógyászokat abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények.

Azt mondta, hogy pl. a közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik és úgy fog működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az ember most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket, amelyet eddig eszközök, vagy tudás híján nem ismert fel, vagy már rég elfelejtette azt az elemi tudást a természetes dolgokról, erdő, mező növényeiről és állatairól, melyet a tudományoskodás töröltetett az emberi emlékezetekből.

A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. Lajos Atya védelmébe vette a parlagfüvet, melyet csak allergén növényként emlegetnek az utóbbi időben és elmondta róla, hogy már a régi gyógynövény könyvek is leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a pollenje is, kivétel nélkül.

A múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri, és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata volt.

Amikor a spanyolok és a portugálok felfedezték és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai földrészt, akkor keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat (inkák, aztékok, toltékok, stb). Amikor az angolok is vérszemet kaptak, hogy nekik is kell az új világból, ők sem kímélték az őslakos indiánokat, és kíméletlenül öldösték azokat, szintén a keresztényi szellemiségre hivatkozva. A franciák is erős nemzetté váltak és látták, hogy lemaradnak az Új Világ elosztásánál, ezért ők is részt követeltek Amerikából, de nekik már csak néhány Közép Amerikai rész és Kanada jutott, de Kanadát megosztották egymás között az angolokkal. Az angolokkal ellentétben a franciák nem öldösték ok nélkül az őslakosokat, ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották velük. Ilyen titok volt a parlagfű titka is. A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! A hol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a rászorulók között. Valamennyi parlagfű képes erre az önzetlen cselekedetre, s vajon hány ember lenne képes erre? Ezért írtja a balga ember és irtatja sok balga hatóság kül- és belhonban egyaránt? Ők ugyanis nem lennének képesek ilyen nemes cselekedetekre!

A búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken. Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz érzékenységnek! Ugye mekkora csúsztatás! Nagyon sokan allergiásak a pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb), s nemcsak a parlagfű pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva fő ellenségnek! Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!

10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit, vagy a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a városokból kitiltani? Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból nyert hajtóanyagokkal üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor van, vannak sokkal környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok, hajtóanyagok is?

A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy asztmás, s ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű pollenjeire sem!!

A múlt évezred utolsó éveiben Fejér megyében egy több hektáros területet hagytak parlagon, szándékosan kutatásként, hogy mi lesz ezzel a földdarabbal a természet törvényei szerint. Első évben teljes területét beterítette a parlagfű (hogy honnan tudta meg, hogy ott van egy üres földdarab?). A második évben már a parlagfű több, mint 50 %-ban visszaszorult és átadta a helyét más növénykultúráknak (megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az útilapu (bojtorján), a lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop, stb). A következő évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az adott területen, pedig senki sem irtotta!!. Öt év elteltével pedig mindössze az eredeti terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!! Nem kell tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a "dolgát"!

Az a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni, régóta ismert. "Medicus curat, natura sanat." Csak a beteg tudja saját magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet gyógyít. Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a gyógyszeripartól sem várhatjuk el egészségünket. Az is egy iparág -méghozzá jövedelmezőbb, mint a hadiipar-, amely a gyógyszerek eladásából él. Ha a gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak szimptómákat szüntetnének meg vagy enyhítenének, rövidesen minden beteg egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Mindenki előtt világos, hogy egészséges nép egyidejűleg "halott gyógyszeripart" jelentene. Ehhez nézzünk meg néhány idézetet. "Az orvostudomány (beleértve a gyógyszeripart) közvetlenül a szívinfarktus és a rák után az emberiség legveszélyesebb kórokozója lett. Egy átlag német ma kb. ötször annyi gyógyszert fogyaszt, mint közvetlenül a második világháború előtt. Vajon ettől legalább ötször olyan e gészséges is?

Természetesen nem. Ellenkezőleg: a német lakosság átlaga ma sokkal gyakrabban beteg, mint azelőtt... Hirtelen így lett egy olyan iparágból, amely azért keletkezett, hogy betegségeket gyógyítson, új betegségek kiindulópontja." (Kurt Blüchel: Weisse Magier, Fischer Verlag, 1976)

Az emberi szervezet tökéletes. Még az önmaga iránt tanúsított barbár magatartás ellenére is az esetek többségében legalább 30-40 évig betegeskedés nélkül él. Az ember korábban nem érzett fájdalmakat, de egyszer csak számos betegség támadja meg. Azonnal a kórházhoz fordul segítségért, az orvos pedig, amikor felteszi neki a kérdést, honnan erednek ezek a kórok, azt feleli neki: "Mit akar Ön, hiszen ezek a korral járó betegségek."

Szemüveget rendelnek a betegnek, eltávolítják salakanyagokkal, kövekkel, baktériumokkal telített szerveit, kioperálják daganatait, stb. Az okok pedig, melyek ehhez az állapothoz vezettek, senkit nem érdekelnek, beleértve magát a beteget is.

Az emberek kifejlesztették a vegyi alapú gyógyszereket. A szervezetet azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek csakis természetes eredetű gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen egy tömegpusztító élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élünk.

Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel gondolkodva egyetért azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk, ami virágzik, pollent termel mindent ami él~o. Az sem megoldás, hogy az allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb betegségeket idézhetnek el~o, mint maga az alapbetegség.

Abból kell kiindulni, hogy miért van ma annyi beteg, így pollenallergia is. 60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt és több pollent termelő növény, tehát egy emberre fajlagosan több pollen jutott, mint napjainkban, és mégsem volt ennyi allergiás, asztmás beteg. A virágporok nem veszedelmesek, hanem hasznosak (az egyik legértékesebb táplálékunk). Van, aki a lisztre érzékeny, és mégsem mondjuk, hogy veszedelmes a liszt. Korábban tisztább volt a környezetünk és az emberek is egészségesebben táplálkoztak, többet mozogtak, türelmesebbek voltak egymáshoz, nem zúdult rájuk annyi stressz, annyi elektroszmog, mint napjainkban.

A táplálkozás is nagyon sokat jelent az immunrendszer erősítése szempontjából. A mai átlagember sietve, kapkodva eszik, akár otthon van, akár úgynevezett gyorsétkezdékben. Nem rágja meg jól az ételt, emellett egyoldalúan táplálkozik, az élelmiszeripar által gyártott különféle tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat, mesterséges színezékeket, "természet azonos" aromákat, emulgeáló-szereket, stb. tartalmazó, agyon sütött-főzött, hőkezelt ételeket fogyasztja. Az ipari élelmiszerekben levő különböző vegyszerek annyira feldúsulnak az ilyen táplálékokat fogyasztó emberekben, hogy a szervezetük immunrendszerét teljesen leköti az ezen anyagok elleni küzdelem, s ha ilyenkor virágzik egy parlagfű, egy fűzfa, egy ürömféle, akkor annak az egyébként hasznos pollenjei már teljesen megzavarják a szervezetet (autoimmun reakciók). De nemcsak az ipari élelmiszer-előállítás során mérgeződik az étel, hanem a megtermelés során is, mivel többnyire ez is iparilag történik. Például az állatok, hogy minél előbb vágásérettek legyenek, különböző kémiai anabolitikus szereket kapnak, hogy minél előbb meg legyen - mozgás nélkül - az izomtömegük. Az ember az ilyen szereket a hússal együtt elfogyasztja, ezek a szerek egy idő után feldúsulnak, akkumulálódnak a szervezetben, ami aztán mérgezi a szervezetet, gyengíti az immunrendszert. Régen az állatok izomzata a mozgástól (legelő, rét) alakult ki, nem tartalmazott ilyen szereket. Az állatok tápláléka sem tartalmazott annyi káros anyagot, mint napjainkban.

Az iparszerűen tartott állatok, hogy ne kapjanak el egymástól különböző állatbetegségeket (száj- és körömfájás, tüdővész, takonykór, streptococcus, fakultatíve patogén baktériumok stb.), állandóan, -tápba keverten- különböző gyógyszereket, antibiotikumokat kapnak, melyeknek maradványai szintén belekerülnek a húst fogyasztó ember szervezetébe. Ma már antibiotikumért nem a patikába kell menni, hozzájutunk a hús- és a tejboltok termékeiből is.

Az állatok táplálékának egy részét a közutak, szennyez ipari üzemek közvetlen közelében termelik meg. Az árokparti széna ma már még alomnak sem alkalmas, nemhogy tápláléknak. Benne van a kipufogógázok szennyeződése, az úton elrobogó járművek gumipora, fékbetét pora, kuplungbetét pora, stb.

Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és pulykák mindegyike leukémiás! Beteg állatokat etetnek a húsevőkkel! Ez is bioterrorizmus!

A közutaktól számítottan 50-80 méteren belül termelt növények annyi koncentrált mérget tartalmaznak, hogy ha el is keverednek a többi, távolabb termelt növénnyel, akkor is mérgezik az állatok szervezetét, így a húsát, tejét, tojását is.

Az ember közvetlenül is fogyaszt ilyen módon termelt élelmiszereket, amelyek szintén az immunrendszert gyengítik. A megoldás az lenne, hogy ha minden út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyező üzem mellett kb. 100 méter széles erdősávot telepítenének, ami felfogná a gépjárművek, gyárak által kibocsátott mérgeket és tisztítaná a levegőt. Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy "Erdősávot az utak, a gyárak mellé!", a mindenféle betegséget (rákot is) gyógyító parlagfű irtása helyett.

A közönséges diesel motorok kipufogógázának koromszemcséit kiszűri az orrunk csillószőrzete. A legújabb "korszerű" HDI, TDI diesel motorok üzemanyagát olyan finomszemcsékké porlasztják szét, hogy azt már nem szűri ki a csillószőrzetünk, hanem belekerül a tüdőnkbe, ott lerakódik, megbetegíti azt. A különböző mesterséges illatanyagok (dezodorok, öblítők, WC szagtalanítók, légfrissítők, stb.) is feldúsulhatnak, de e nélkül is kiválthatnak allergiás reakciókat. Hasonló hatást vált ki a molyirtó naftalin is.

A természetes életmód, a természetes ételek, a "kóser" dolgok adják meg a lehetőséget a túlélésre. Ha megszegünk egy törvényt úgy, hogy nem tudjuk, hogy amit tettünk az törvénysértő, megbüntetnek, ugyanis van egy szabály, miszerint a törvények nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól. A természet törvényeinek nem ismerése sem mentesít a felelősségre vonás alól. A felelősségre vonás betegség formájában jelentkezik! A "kóser" étel vércsoport szerint fogyasztva védi az emberek egészségét és szaporodóképességét!

Nemcsak a hús- és húskészítmények, valamint a tej- és tejtermékek fogyasztását kell kerülnie az allergiás, asztmás betegnek, hanem az egyéb gyorsan bomló fehérjefélék -gomba, tojás, stb.- fogyasztását is. Ez még a biohúsra is vonatkozik. A gombák esetében is hamar keletkeznek olyan fehérje méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak is lehetnek. S hogy a hús ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag salétrommal és egyéb olyan szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést okoznak. Az utóbbi idők döghús-botrányairól, pestises, madár-influenzás, prionos húsairól már nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!

Mi természetgyógyászok holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a test, a lélek, a szellem vizsgálatával és figyelembevételével, tehát nemcsak tüneti síkon kezelünk. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma és a lélek megbetegítheti és meg is gyógyíthatja a testet.

Minél inkább szeretettel közelítünk élő és élettelen környezetünk felé, ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröződik felénk, meggyógyulunk. Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly nem kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra teremtetett, hogy ölje egymást. Ha mi öljük a természetet, az is öl bennünket. Nem igaz, hogy nem előzhet~o meg a rák, az allergia, az asztma és nem gyógyítható meg teljesen a beteg. Nem a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kell visszaidomulnunk a természethez. Az evolúciós folyamatban az ember szervezete évezredek alatt alakult ki és mindig harmóniában volt a természettel. Az utóbbi 50 évben annyira eltávolodtunk a természettől, hogy ilyen gyorsan nem tud az emberi szervezet reagálni a változásokra, s diszharmónia alakul ki, megbetegszik. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, az embernek megvan a tudása, megvannak az eszközei, csak nem használja egyiket sem, vagy nem úgy használja, ahogy kellene. A természet körforgásá ban minden növénynek, állatnak megvan a szerepe. Ha ezt a körforgást megbolygatjuk, ennek előre be nem látható következményei lehetnek, felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly. Nem a parlagfüvet, nem a libatopot, nem a fűzfát, nem a lisztet adó búzát, stb. kell kiirtani, hanem helyes életmóddal, helyes táplálkozással kell erősíteni az immunrendszerünket, kerülni kell a káros geopatogén zónákat (vízér, Hartmann-háló), és akkor az sem árt meg, ha virágporfelhőben járunk.

Hazánkban sajnos úgy akarnak védekezni az allergia ellen is az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagfű irtására szólítanak fel. A parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része és kipusztításával felborulna a természet rendje. A vegyszeres irtás több kárt okozna az embereknek és a természetnek, mint a parlagfű az embereknek. A parlagfű után aztán jönnének a többi allergének, az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is irtani kellene, mert aki allergiás, az előbb-utóbb a kukorica, a búza, stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az emberiség is.

Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!

Lajos Atya óta tudom, tudjuk, hogy a parlagfű az emberek számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rámküldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom.

Veterán dobóatléta vagyok és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor is szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítmény javulásokat lehetett tapasztalni.

Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyáni zöld port több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet-, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok! Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegség okozta kártételt helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.

A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irtatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! Gondolhattam volna!

A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.

Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak.

Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!

KIJELENTHETJÜK: GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!! Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, vagy a parlagfű tartós fogyasztása stb.

Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben! A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb terápiák minden betegség ellen:

- Pozitív gondolkodás, derű, vidámság.
- Légzésterápia
- Reflexzóna masszázs,
- mozgás...
...és még sok más! Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!!!

És ez minden betegségre vonatkozik!

A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!!

Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell! Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.; Mária Treben: Gyógyteák, stb

Ennyit megtehetünk értük.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az utolsó azért kissé túlzás, ez inkább a rezveratrol nevű hatóanyagra igaz - azt viszont nem tudom a parlagfű tartalmazza-e, nem valószínű hiszen pl a szőlőmagban található.

Na mindegy, így lesz teljes a kép. Tézis, antitézis, szintézis. ^_^

http://youtube.com/watch?v=91r_yNzr4-I
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parlagfű- őssejtszaporító, a rákot is gyógyítja

Parlagfű kiirtása megvezetés !!!

Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY kiirtása mögött.

A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).

Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom.

Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.

Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.

Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért.

Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?

Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!

Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.

Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.

A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!

Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.

Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!

feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője

* A parlagfű, mint csodás HOMEOPÁTIÁS szer:

http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModMain&page=HihPgSiteStart&article_id=135

* a parlagfű virágpora MOBILIZÁLJA a testünkben felhalmozódott mérgeket, salakanyagokat, gyógyszermaradványokat, stb... melyek a májban-zsírban-szövetekben-stb... vannak felhalmozódva - azonban éppúgy, ahogy a zöldbúzafű-lé fogyasztáskor, ha a növényi ROST (bőséges és minőségi folyadékfogyasztással) nem kerül bele a szervezetbe, akkor szegény szervezetünk ott nyomja ki, ahol tudja: orron-szájon-bőrön... taknyon-nyálon-pattanáson... amin egy minőségi, igényes léböjtkúra (sok-sok szaunával, gőzfürdővel, esetleg termálfürdővel-természeti fürdéssel; lelki nagytakarítással és valamilyen szelíd, teljestest-tornával, jógával ill. meridiánkezeléssel, pl. akupunktúra, moxa...) TELJESEN rendbe tudja hozni az allergiát.

* a parlagfű, egyes PSZICHOSZOMATIKUS elméletek szerint, akkor okoz allergikus tüneteket, ha lelkileg megkérgesedvén, elfelejtettünk örülni az élet apró, hétköznapi dolgainak; elveszítettük a frissességet a szívünkben, és már nincsen erőnk megajándékozni egy-egy simogató mosollyal szeretteinket. éS AMI MÉG ROSSZABB: nem tud átragyogni és felmelegíteni egy-egy kapott, őszinte mosoly minket sem...

Minden allergia egy TUDATTALAN TILTAKOZÁS és segítségkérés is - hisz melyikünk nem esendő és suta egy-egy élethelyzetben, létidőszakban... - az ÉletÉNEK elgépiesedése és szeretethiánya ellen... azonban éppúgy, ahogy ha valaki arról panaszkodik, "nekem nincsen egy barátom sem" - akkor azt a kérdést kell feltenni önnön magunknak: "és én kinek vagyok igazi, őszinte barátja..?".. a saját felelősségünk egészséges léptékű felvállalásával kell kezdeni az első egészséges lépést; amennyire épp erőnk van... majd picit önnönmagunkba fordulni, kikapcsolva mobilt, tv-t... belesimulni, ha lehet, Földanya valamely puha ligetének lélektisztító zöldjébe, szépségének tiszta pillanataiba... és feltenni őszintén azt a kérdést: "mikor, miben veszítettem el a szívem melegségét, lágyságát, szeretetét..?"... és "mire lenne szükségem, hogy ezt visszaszerezzem..?"

Tudod, kedves olvasóm, az allergia a SEBZETTSÉGEINK DÉDELGETÉSE. MINEK..? Az érzékenység és a szeretetteli megbocsátás - Múltnak, Életnek, Exeknek, Szerelmeinknek, Szüleinknek... megbocsátás-elbocsátás-elengedés engedés.. - felvállalása valójában hatalmas erő... gyógyító, öngyógyító erő.

Érdekes, hogy általában egy érzelmi TITOKKAL KEZDŐDNEK az allergiás TÜNETEK...

Meg nem valósult álmok, szerelmi ábrándozás, szexuális félrelépés, életközép-válság... amikor az ember körbenéz, és felméri tehetetlenségét, esendőségét. A mulandóságunkat...

Az allergiás ember gyakran tele van feszültséggel, elfojtott feszültséggel, megfelelően el nem mondott szavakkal, gyakran haraggal és nehezteléssel. Jó része biztosan jogos is... Azonban minden düh, gyűlölet és sebzettség mögött van egy sokkal fontosabb mélység: a megnyilvánulni, áramolni nem tudó SZERETET... Jó kezdés, ha az allergiás ember megajándékozza magát - és teljesen mindegy hogy férfi-e vagy nő - az el nem sírt, gyógyulást hozó könnyekkel...

A múltnak, a múltunknak teljesen elegendő, ha bölcsességként-tanulságként-friss lelki/személyiségbeli hangsúlyként hordozzuk tovább, a szívünk emlékezetében a történeteket - ahol a titkoknak is helye van... de a "nagy titkokat nem kell őrizni, ők maguk őrzik magukat." /Bert Hellinger/

Kedves allergiás lélek, figyeld meg, hogyan érint ez a hellingeri oldómondat: "tökéletes múltra és tökéletes jelenre nincsen szükségem, aki vagy-ami vagyok teljesen elegendő.. teljesen elegendő a megbecsüléshez, a tisztelethez és a boldogsághoz... az újrakezdéshez...". és elég, ha küzdelem, veszekedés, felcsattanó válaszreakció helyett, a másiknak csupán azt mondod: "Látom a csillagodat, de én az enyémet követem."... "keressünk közös megoldást."...

Magyarország a magyaroké, izrael az izraelieké

Magyarország a magyaroké, izrael az izraelieké.

Akik nem mind zsidók, DE!

Nem ezt mondják, hanem hogy csak a zsidóké és senki másé.

http://kuruc.info/r/6/119244/

A magukat békés liberálisoknak hazudó emberi szörnyetegek valódi arca,
akár Budapesten akár izraelben - a nép és az eszmeiség ugyanaz. Bár
ehhez elég lett volna szombat-org fórumot olvasni, a példázatért nem
kell Jeruzsálemig utazni mikor Makó is megteszi.

(A magyarázat persze egyszerű: nálunk ők az idegenek, azért kötelező
szeretni, Izraelben pedig ők érzik otthon magukat, így ott nem kell
ilyen átlátszó cselekhez folyamodniuk.)