width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. márc. 13.

2015. március 13., péntek

Az EU leállította a paksi bővítésről kötött magyar-orosz megállapodást? Balliberális árulkodás hatására kötekedtek ugyan, de megvalósul az oroszokkal kötött üzlet, a paksi bővítés

Hazaáruló balliberális feljelentő házmester antimagyar zsidók! Annyit értek, mint az az égő rongy, ami immár a gyarmatosítás jelképe minden tisztességes magyar számára. Aki még mondig neoliberális, balliberális, nem lehet magyarnek tartani csak ellenségnek, hiszen ez nem ellenzék hanem ellenség. Nap mint nap bizonyítják ezt!

Amúgy Szíjjártóék belengettek valamit brüsszelben, és most már csak a fűtőanyagok beszerzésén pampognak, szóval ennyit a görény patkány zöldek, szocialisták, liberálisok erőlködéséről. Nemzetstratégiai kérdés az energiaellátás, és EZEK mindenhol csak ártani akarnak az országnak. Aki balliberális és abból is él, nem érdemel mást csak megvetést és gyűlöletet! Akkor is ha egy idióta, aki a saját fészkébe piszkít. Ez nem a fidesz atomerőműve hanem az országé, belpesti biboldó balliberált vadbarmok!

Bár mint mondtam, csak belekötöttek a részleteibe de nem tudják megakadályozni a paksi bővítés orosz vonatkozásait, jegyezzük meg a neveket, hebroid torzpofákat, pártokat. A szadista kárörömöt. Kiket kell majd lerendezni a hazaárulásért, konkrétan hazánk elleni árulkodásért, ha mód lesz itten végre rendet csinálni, elszámoltatni a liberális politikai maffiát.

Na most azonnal ki kell lépnünk ebből a szutyokunióból! - Az EU leállította a paksi bővítésről kötött magyar-orosz megállapodást

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=82640

2015. március 12. 21:00 Hunhir.info

Leállította az Európai Unió a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött 12 milliárd eurós megállapodást - jelentette csütörtök este a Financial Times című brit üzleti lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

Nem leszünk sem EU, sem amerikai, sem zsidó gyarmat!

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF

Arról volna érdekes valami, hogy simicskát mostanában az usraeliek beszervezték-e. Valami csak motiválta...
3/12/2015 8:13:27 PM

Arról volna érdekes valami, hogy simicskát mostanában az usraeliek beszervezték-e. Valami csak motiválta a saulfordulásra, azaz árulásra!

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/03/a-geciologia-torzsfejlodese.html

Kezdetben vala, csak simán ment a célzott, személyre szabott gecizés. Aztán szép lassan már geci lett mindenki, aki nem akart S. Lajos jobbján, vagy balján beállni az OV köpködésbe. Végül Lajos emelte a tétet és a gecizést továbbfejlesztette egy hatékonyabb módszerré, így mára eljött a karaktergyilkolás ideje.

„Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad." – idézte fel Lajos az egyik OV-val kapcsolatos élményét még a sorkatonaság szomorú napjaiból, majd így folytatta: „amikor leszereltünk, az étteremben várakoztunk, már civilben, őt kiemelték közülünk. Úgy mentünk haza a leszerelő vonattal is, hogy Viktor nem volt velünk. Minden katona elmegy bulizni, ha leszerelt, így tettünk mi is, aztán ott egyszer csak megjelent. Hát te hogyhogy itt? Azt mondta, alá akartak íratni vele a beszervezési nyilatkozatot, de ő nemet mondott. Harminc éven át elhittem neki, hogy így történt. Ma már nem tudom, mit gondoljak."

Nem kérdés, hogy a Simicska-Orbán háború egy olyan szakaszba lépett, amiből valamelyik fél nagyon, de nagyon rosszul fog kijönni. Hogy végül ki lesz majd az, aki a földbe döngöli a másikat, ma még nem tudható, azonban kívülállóként érdemes úgy figyelni a történéseket, hogy közben tudjuk melyik fél az, aki éppen féligazságokkal próbálja lejáratni a másikat.

Simicska most besúgói múlttal vádolja a miniszterelnököt, aminek valóban van alapja. A neten már évek óta kering OV úgynevezett 6-os kartonja, amit a hálózat tagjairól vezettek. Ezt azonban minden olyan emberről kitöltötték, akit szándékukban állt beszervezni. Így azoknak is van, akik igent mondtak és azoknak is, akik elutasították az együttműködést.

Létezik egy 1982-es keltezésű dokumentum is – ezt maga a miniszterelnök hozta nyilvánosságra -, amely arról tanúskodik, hogy ugyan megpróbálták beszervezni a III/III kötelékébe, de az nem sikerült nekik. És van még egy papír, ami III/IV-es, a katonai elhárítás archívumában lelhető fel. Ebből az derül ki, hogy Orbán Viktor a sorkatonai szolgálata idején egy elhárító őrnagy közvetlen társadalmi kapcsolata volt, vagyis e szerint első kézből neki tett jelentést.

Ez utóbbi dokumentum támaszthatja alá Simicska azon állítását, hogy a kormányfő közös katonáskodásuk idején figyelmeztette, hogy jelentenie kell róla. Ez azonban nem jelenti azt, hogy OV ügynök lett volna. Ilyenek ugyanis a III/IV-es csoportnál nem is voltak.

Eddig a tények.

Innentől már csak találgatások vannak. És persze egy fontos kérdés: elképzelhető az, hogyha létezne OV-ról bármilyen anyag akár itthon, akár Moszkvában, akkor az már az elmúlt 25 évben nem került volna elő? Elképzelhető, hogy '98-környékén Horn, vagy később Gyurcsány ne vette volna elő ezt a fontos és akár választásokat is eldöntő iratot?

Nem hiszem.

Nem tudom…

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a gecizés így, vagy úgy, de folytatódni fog.

 

Budapest 2015. március 10. Gyurcsány vallott a 2006-os véres oszlatásokról https://www.youtube.com/...
3/12/2015 5:58:56 PM

Budapest 2015. március 10. Gyurcsány vallott a 2006-os véres oszlatásokról

https://www.youtube.com/watch?v=RaS88BoVFXk&feature=em-uploademail

Völgyesi Miklós nyugalmazott tanácsvezető bíró szerint Gyurcsány Ferenc gúnyt űz az igazságszolgáltatásból. Elmondta: gátlástalanul teszi a dolgát, és mindezt teheti büntetlenül, mert egyszerűen a felelősségre vonása érthetetlen okokból nem történik meg. Európában sok-sok állami vezető, államelnökök, miniszterelnökök, bíróság előtt végezték, ha bűncselekményt követtek el, börtönbe jutottak.

 

Amivel a Jobbik ellen próbálkoznak a liberális médiabirodalom hazugsággyártó kisiparosai, SOSE a program...
3/12/2015 2:36:15 PM

Amivel a Jobbik ellen próbálkoznak a liberális médiabirodalom hazugsággyártó kisiparosai, SOSE a program vagy a tettek vitatéma, csak személyesékedés, hamisítás, lejáratás, irigységre és gyűlöletre alapozott tudatot uszítás folyik. Egy neoliberálisnak nem lehetnek, mert nincsenek érvei egy nemzeti érdekű, szociálisan igazságos, rendpárti erővel szemben.

Most már amúgy nem nagyon lesz különbség a simicska médiabirodalom és a ballib média közt. Előszor épp hozzájuk ment fröcsögni a tahója, amúgy is.

Már csak a pénz beszél ilyenkor, ember helyett egy erkölcsi halott toprongy van csak. Közbeszerzéseken és privatizáláson meggazdagodni bezzeg jó volt mi, disznófejű? De adót fizetni azt már nem, ellene fordulunk akkor már inkább az egész kormánynak. Görény egy kapzsi geci ez.

Mno, hírtévé, heti válasz, meg az a Lánchíd rádió : folyamatosan mennek el onnét az emberek, akik miatt érdemes volt olvasni, nézni, hallgatni azokat. Most ha mondjuk tótawének vagy másik vadliberális akárkinek új műsora lesz a Hír tévén vagy a Lánchídon, azt hiszik besz*pja a propagandát az átlag Fidesz szavazó, vagy a kiábrándultak akik valószínűleg épp a harácsoló, urizáló lázár jános féle zsidó fideszeses kiskirályok vadkapitalista neoliberálissága miatt utálták meg a pártot?

Másik ügy a Betyársereget az isis-el, azt meg a Jobbikkal összemosni megkísérelő neokohn atv-től származó hamisítvány. Az index egyik liberális bloggere próbált kerettörténetet költeni hozzá. Naná hogy a liberális média + áruló simicska mocska ezt a szemetet is felkapta, ma láttam a hírtévén 18 00-ás hírekben.

Index, hvg, 444, cink, origo, meg a többi fos : nemhogy a nagytőkés nemzetközi média -tulajok és a nemzeti oldal lejáratásban érdekelt ballib politikusok, de még az ott "dolgozók" is teljesen elfogultak. Azok vannak kiválogatva ilyen helyekre politikailag alapól, a legalsó szintekig bezárólag, akik személyesen is gyűlölik a valódi jobboldalt. Magasabb szinten meg érdek is, hogy ne történjen rendcsinálás. A liberálisok bűnszövetkezet, esnek ki a csontvázak a szekrényből, amerre vizsgálódnak mindenütt lopás, csalás!

A blog.hu érdekes valami, mi köze lehet a gawker médiához, semmi közvetlenül, ám mivel csak egy felület valakinek kell is írni oda. A ciganybunozes.blog.hu le lett törölve, és pár más hasonló hely is, ami miatt nem közkedvelt radikális körökban, szóval inkább liberális bloggereket találni ott. A gawker bértollnokai és bértRollnokai ideálisak megtölteni látszólagos élettel az ilyen helyeket. A gawkler (és a kinja) vezetője eszpee, use google, látni lehet nem éppen jobboldali ember. Na persze, olyant eleve meg se bíznának a feladattal, a magunkfajta ilyen körökben nem érvényesül. És ilyen kör van több, köztudottan aránytalanul nagyobb anyagi forrásokkal rendelkezik a nemzetellenes oldal mint a mienk. Ballibbantak ilyen kirekesztés ellenesek, bizony : "Pl Siklosi Beatrix nem er. 3. Legyen ugynevezett "proven track recordja" kontentgyartas teren. Nem kell tobb eves karrier nagy olvasottsagu ..."

Senki "nem ér" ezeknek a libbantagyúaknak aki nemzeti érzelmű, az a baj!

http://1.bp.blogspot.com/-J-LUdBNmqEI/VQHpuYME7xI/AAAAAAAABH8/TupWYwrr9R0/s1600/dezso_a_kegyetlen_hidfo.net.ru-728571.jpg

Visszatérve a liber álmédiára, a képen látható indexes kegyetlen "hipszter" kockásinges dezső andrás is jó példa az elvetemült liberrált megélhetési szocionista kampányoló állandó hazudozók hozzáállására. Mind ilyen hitvány alak emberileg, akivel íratják a cikkeket, készíttetik a videókat. Aztán valahonnét a csak jobboldali közszereplők és nemzeti érdekű dolgok elleni kifigurázó + lejárató képek is jönnek, akár a konkrét hamisítványok, akár a komolytalannak és viccesnek tűnő ám világosan propagandacélú mémek. Uszítás, irigységre, gyűlöletre, vélt testi hibákra, gyerekkori dolgokra : alaptalan állításokból összetákolt vizuális moslék.

Hogy milyenek amúgy maguknak amikor nem újságírnak, hát pl röhögnek rajta ha egy jobbos vállalkozás, híroldal, civil szervezet vagy közszereplő pórul jár, baleset éri, tönkremegy stb. Dühöngenek ha a jobboldal nyeri a választást, ha erősödik a Jobbik, ha Orosz Mihály Zoltánt újraválasztják, előkerül belőlük a kommunista zsidó : betiltani, megverni, miért hagyjuk őket élni stb. Ezek nevezik magukat objektív hírforrásnak? Amikor drogos, belpesti libsi hülyegyerek agyszüleményei már a (kamu) hírek címei is?

Lehet perelni őket, se eleje se vége, jól tudják : kiáll mellettük a liberális oldal jogilag is. Tasz, helsinki, amnesty, minden háttér megvan nekik. Akkor is, ha csak bloggerek. A nemzeti jogvédők természetesen a féreg libtardok szerint szerintük élősködők, a szocikormányok idején semmiért meghurcolt, bebörtönzött, véresre vert és kilőtt szemű emberek az meg a náci csőcselék. Ezek szó szerint nem hagynák élni a magyart hazájában, igaz eleinte anyailag és jogilag lehetetlenítenének "csak" el ha a ballib megint hatalomra kerülne (addig is megy a spicliskedés + feljelentgetés azért pl. TEV és társai), de hát mint a liberális kóka jános megmondta, a békákat sem kérdezik meg mielőtt lecsapolják a mocsarat, vagy ahogy egy régi mszmp-s zsidó, a halat nem kell megölni elég elönteni alóla a vizet. Zsidó vélemény a magyarság jövőjéről : nem kell olyan szerintük hogy legyen. Azért vannak 2003-as kezdeitől a Jobbik ellen, azért bomlasztják szét saját liberálisaival a Fideszt mostanában.

Rutinkampány Jobbikos győzelem ellen

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/11/rutinkampany-jobbikos-gyozelem-ellen

2015.03.11 14:58

Alig két nappal ezelőtt az ATV hivatkozott egy az MSZP által rendelt állítólagos közvélemény-kutatásra, amiről az ATV saját bevallása szerint belső forrásból értesült. A Magyar Szocialista Párt azért fizetett ki tízmilliókat egy közvélemény-kutató cégnek, hogy kiderüljön; esélyük sincs megnyerni a következő helyhatósági választást, mert a Jobbik jelöltje a befutó, és ezt legfeljebb a fideszes jelölt tudja behozni. A Tapolca székhelyű egyéni választókerületben április 12-én tartanak időközi választást, így eljött hát a felmérések, majd a kampány ideje.

A két párt azonban láthatóan úgy gondolta, hogy nincs értelme vesződni az emberek meggyőzésével egy olyan párttag támogatásáról, akiről nyilvánvalóan mindenki feltételezi majd, "ugyanúgy lop mint a többi". Mivel hiteles arccal nem tudtak előállni, maradt a régi, jól bevált lejárató kampány. Tegnap meg is kezdődött a nagy művelet a tapolcai pénzkeresési lehetőség elnyeréséért, az Index hu menetrendszerűen előrántott egy publicisztikát, amiben azt részletezik, hogy a Jobbik volt politikusa bűnszervezetben érintett és épp előzetes letartóztatásban van. Igaz, a Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor szerint az illető már 2011-ben kilépett a pártból, de ez semmit nem számít, az Index már létrehozta az asszociációt: Jobbik - bűnözés - rendőrségi ügy - letartóztatás. Helyesbíteni pedig nem fognak, elvégre a cikk szerzője Dezső András, a kegyetlen (így hívja magát), hivatásos újságíróként miért is helyesbítene.

Az újabb kegyetlen pontosan időzített kampánycikket követően hadba lépett a Magyar Nemzet nevű sajtóorgánum is, ami nagy vonalakban azt részletezte, hogy azokon a településeken, ahol Jobbikos jelölt nyerte a választást, nem folyik semmilyen érdemi munka. Az MNO szerint a Jobbik képviselői annyira elfoglaltak a magyarság érdekképviseletével, hogy nem nyilatkoznak nekik, de ez valójában azt jelenti, hogy semmit nem csinálnak, és emellett még nyilatkozni se akarnak. Ezzel lettek szembeállítva a Fidesz-KDNP politikusai, akik viszont nagyon is nyilatkoznak nekik, és dolgoznak is szorgosan. Majd következik a logikai csel: a Jobbik lustasága, a Fidesz szorgossága után a cikk következő témája, hogy Tapolcán választás lesz. Tapolcai olvasók fejében elkészült az asszociáció: Jobbik-lustaság, Fidesz-szorgos munka. Így már mindenki tudja, kire kell szavazni, a publicista is nyilván megkapta a pénzét. Közben lehet ő meg terminátornak gondolja magát, de ebben nem vagyunk biztosak, majd utánanézünk.

Tehát újabb kegyetlen pontosan időzített lejárató-kampány remekműveket olvashatunk manapság. A dolog érdekessége, hogy ezek a politikai virtuózok csak azt követően kezdték lejáratni a Jobbikot Tapolca-ügyben, hogy az ATV nyilvánosságra hozta az eredményeket, miszerint a Jobbik jelöltje nyeri majd a választást. Mindebből levonható a következtetés, hogy a szociológusok egy része még mindig az MSZP-től kap fizetést. A legfontosabb kérdés pedig: mennyit fizettek a felmérésért? Miből fizették ki? Mennyit fizettek az említett újságíróknak a lejárató publicisztikáért? Kegyetlenségi felárat is kaptak? Lehetséges, hogy újabb felmérést is kifizetnek, hogy tájékozódjanak, csökkent-e a jobbikos jelölt támogatottsága? Ha nem csökkent, április közepéig mekkora összeget fognak még politikai lejárató kampányra költeni? Tehát igen sok a kérdés a tapolcai választás előtt.

A Betyársereg és a Jobbik is reagált a liberális hazugságokra

http://betyarsereg.hu/folyamatos-tamadas-alatt-a-betyarsereg-tyirityan-zsoltot-kerdeztuk/
http://deres.tv/20150312/betyarsereg-es-jobbik-reagalt-liberalis-hazugsagokra

Egy liberális blog intézett támadást a Betyársereg és a Jobbik ellen. Mindkét szervezet megadta a választ.

Sneider Tamás az országgyűlés alelnöke Kálmán Olgánál vendégeskedett. A feminista nőszemély mindenáran azt akarta, hogy a politikus határolódjon el a Betyárseregtől, illetve a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomtól, de nem járt sikerrel. Az interjú a hivatkozásra kattintva tekinthető meg. http://www.atv.hu/videok/videok/video-20150311-sneider-tamas

A Betyársereg web-oldalán közölt egy interjút, a szervezet vezetőjével, Tyirityán Zsolttal, mely lentebb olvasható:

A Betyársereg vezetője reagál a liberális szennymédia újabb rágalmaira, amelyek már túl mentek minden határon. „Háborút viselünk a hazugság világbajnokai ellen!"

A Betyársereg vezetője megelégelte az újabb rágalmakat, és mint mondja: „Röviden és tömören: nem akartam foglakozni ezzel az üggyel, de amiket most leírtak az már a pofátlanság teteje. Úgy gondolom, néhány tényt leközlök, hogy mindenkinek tiszta legyen a helyzet."

A Betyársereg

A Betyársereg fennállása óta semmilyen bűncselekményt nem követett el. Semmilyen eljárás a Betyársereg tagjai ellen nem indult. A Betyársereg egy sportcentrikus önvédelmi mozgalom, ami demonstrációival különböző megoldatlan problémákra hívja fel a figyelmet, amik a rendvédelem feladatkörébe tartoznak. Megjelenéseivel a hatóságokat próbálja ösztönözni az adott problémás szituációk megoldására. Ennyit a szervezett bűnözésről illetve a védelmi pénz szedésről…

Reagálás a terrorizmus vádjára

2014 januárjában Pécsen tartottam előadást a „közélettől a terrorizmusig" címmel. Az előadás a bal,- jobboldali és a vallási terrorizmus témakörével foglalkozott behatóbban. Célunk között szerepelt többek között annak a megvilágítása, hogy ebben az országban, embereket másképp gondolkodásukért, hogyan sorolnak a terrorista kategóriába. A rendezvény alatt bemutatásra került egy 2007-ben készült dokumentumfilm, "Hogyan harcol az Iraki Ellenállás" címmel. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a dokumentumfilm készítésének idejében az Iszlám Állam még nem is létezett. Az összeállítás hat órán keresztül foglalkozik az Iraki Ellenállás természetrajzával, ami leginkább a 2004-es Falludzsában folytatott aszimmetrikus hadviselésre épül. A filmből az előadás végén a valódi terrorizmust bemutatva játszottunk be különböző részleteket, képanyaggal alátámasztva azt, hogy elmondásunk szerint mi tartozik a terrorizmus fogalomkörébe. Az előadás nyílt volt és nem zártkörű. A rendezvényen közel 250-en jelentek meg. Semmilyen formában a terrorizmushoz tartozó gyakorlati életformát nem népszerűsítettünk. Bombagyártásról szóló oktatófilmet nem vetítettünk. Kivégzésekről filmet be nem mutattunk, bár az kétségtelen, hogy a dokumentumfilm, maga az ellenállás bemutatása során, illusztrációs jelleggel kitér ezekre a cselekményekre. A dokumentumfilm törvényesen megjelent, bárki megvásárolhatja. ISIS propagandafilmet soha semmilyen formában a Betyársereg be nem mutatott, nem is ajánlott senki figyelmébe, sőt magát a szervezetet is a Betyársereg eszmeiségével teljes mértékben szemben állónak nyilvánította!

Dér Zsolt

Dér Zsolt soha sem volt a Betyársereg tagja, ennek ellenére ez nem azt jelenti, hogy ne lennék vele jó baráti viszonyban. Az ország területén számtalan esetben tartottunk előadást az aszimmetrikus hadviselés tárgykörében. Rendezvényeink nyilvánosak voltak és rendkívül népszerűek. Zsolt szemében egy háborús veteránt ismerhetett meg a közönség, aki előadásában szemléletesen tudta ismertetni a háború borzalmait, felhívva a figyelmet arra, hogy az emberiségnek mindenféleképpen el kell kerülnie azt a helyzetet, hogy a problémamegoldás központjában a fegyver legyen.

2011 augusztusában előadást tartottunk a Magyar Szigeten a gerillaháború témakörében. Az ominózus kijelentés a gyilkolással kapcsolatban ekkor hangzott el részemről. A nyilvánosság által megismert rész egy adott szövegkörnyezetből kiragadott, utolsó két mondat idézése, mely így rendkívül aljasul, teljesen más megvilágításba helyezi a kijelentés értelmét. A történet előzményéhez tartozik, hogy a 90'-es évek elején egy liberális újságíró egy riportműsorban, hosszan foglalkozott azokkal a magyar fiatalokkal, akik akkoriban a Délszláv háború poklában harcoltak. A szerkesztő úgy próbálta beállítani ezeket a srácokat, minthogyha cselekedetüket a gyilkolási vágy motiválná. Ezzel szembemenve, egyfajta morbid humort alkalmazva, talán nem szerencsésen, próbáltam azt kifejezni, hogy ezek a srácok számunkra nem gyilkosok, hanem hősök. A közönség felé azt kommunikáltam ezzel, hogy Zsoltot és a hozzá hasonló fiúkat, nevezhetik bár gyilkosnak számunkra akkor is mindig hősök maradnak. A közönség (közel 500 fő) értette a korhatáros hasonlatot. Ezt jutalmazta tapssal és nevetéssel. Később mikor a liberális médiában a hangfelvételen ez megjelent akkor én elmondtam ezzel kapcsolatban az álláspontomat. Természetesen ez senkit sem érdekelt. Dér Zsolt nem gyilkos, hanem háborús hős.

Jobbik

A Jobbikkal semmiféle stratégiai szövetségünk nincsen, nem is volt és nem is lesz, mivel a Jobbik esetében egy pártról a Betyársereg esetében pedig egy civil szerveződésről beszélhetünk. Nem azonos fronton harcolunk, bár az általános és követendő emberi értékrend melletti kiállásban, azonos véleményen vagyunk.

„Háborút viselünk a hazugság világbajnokai ellen!"

Eddig és netovább! Ezzel betelt a pohár! Innentől kezdve mi is háborút viselünk a hazugság világbajnokai ellen! A Betyársereg kiváló élsportolók, patrióta családapák és nemzetük védelmében közösségbe szerveződött, az adott társadalmi környezetükben teljes megbecsülésnek örvendő, remek harcosok közössége. Ennek ellenére ellenségeink szerint fennállásunk alatt voltunk már ISIS toborzószervezet, szervezett bűnözésre alapuló verőember gárda, az ukrán Jobb Szektorral szövetségben lévő társadalmi egyesület, a TEK-be beépült alvó ügynökök csoportja, Iszlám propagandaanyaggal fiatalságot mérgező, gyilkosságokat tervező, másként gondolkodó embereket megfélemlítő, elvetemült vadállatok. Még jó, hogy elmondtam, hogy a sereg tagságának erős a rassztudata így legalább a Boko Haram-al nem tudtak minket egybemosni, de úgy gondolom a sötétség erőinek elvetemültségét látva, ez már csak idő kérdése.

Személyes üzenetem a „Vigyázó" nevezetű drótféregnek: „Ebből pereskedés lesz, így azt javaslom, hogy menj a norvég alaphoz és kérjél tőle jó sok pénzt, mert szükséged lesz rá!"

(2015. 03. 12.)

Forrás: Betyársereg nyomán Deres.tv

Amúgy jó nagy marhaság, hogy mi isiselnénk avgy akár csak helyeselnénk azt : radikális jobboldalon közismert tény, hogy az isis-t usa és izrael hozta létre a térség destabilizálásának céljából. Hogy Európa és Oroszország gyengüljön, háborús övezetekkel veszik körül mindkettőt!

Másodlagos céljuk az isis-t Aszad szírai kormánya és Irán ellen kiképző, felfegyverző usraelieknek az iszlám lejáratása, ama vallás összemosása a kannibál isis-esekkel. Hogy azt ugyanúgy hívják, tehát ugyanaz és egyforma is. Márton Áron püspök akit a komcsik megöltek, például keresztény volt, németh sándor (zsidaj) hitgyüli führer már csak annak hazudja magát. Hát a magát hamisan iszlámnak nevező állam muzulmán vallási vezetőket és polgári lakosságot lemészárló, iszlám kötődésű szent helyeket és műemlékeket is leromboló haramiái, és egy átlag pakisztáni vagy iráni muzulmán ember világnézete és embersége közt még nagyobb a kontraszt!!!!!

A koholmány körbejárta a libbant fórumokat, 168 tórán is a szokásos. Minél jobban kiemelni a jobboldali cselekvést a valóságból és valami erőszakossá démonizálni az egyszerű igazságot, életjogainkat, nemzeti önvédelmet. Azt már nem, mire volt reakció akár a Betyársereg létrejötte! "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!" Sajnos sokan bántották, bántják a magyart, főleg cionisták és azok csicskásai, a biológiai fegyvernek kitenyésztett és ránk uszított, rendezvényeinkre balhézni buszoztatott lumpenek hordái. Értünk viszont nem áll ki a simon wiesenthal központ, mondjuk ilyesmik.

A neoliberális álbaloldal demokrataságáról + békésségéről szóló esti mese végetért a tavalyi, balliberális oldal számára sikertelennek mondható három választás után, október 26-án és november 17-én kirobbant, majd januárban várady zsolt "most mi" beégésével kifulladt patkánylázadással : gyújtogatás, üveg és kő dobálás, egyéb garázdaság, szemét odahordása a nekik nem tetsző német megszállási emlékműhöz, ami az áldozatok emlékének meggyalázása, de a cionistáknak nem fontos semmi csak a politikai haszon. Szarnak ezek a népakaratra, ők magukról jól tudják, nem a nép hanem annak élősködői. "9millió náci országa" és hasonlókat írnak le fórumaikon, nyilván ők nem magyarok, és aki nem szolgájuk az mindjárt szélsőségesnek számít nekik.

Vannak ők és vagyunk mi, ők ellenségüknek tartanak minket azért mert vagyunk. Más nem számít.

 

Multit és bankot tilos adóztatni a neolib népellenes antieurópai unióban! Helyette mi bérből - fizetésből...
3/12/2015 2:26:19 PM

Multit és bankot tilos adóztatni a neolib népellenes antieurópai unióban! Helyette mi bérből - fizetésből - kisvállalkozásból élők szakadunk bele az adózásba és a visszafizethetetlen államadósság kamataiba, melyet szintén az adóbevételek hiánya miatt alapfeladatainak ellátására kényszerült felvenni a legtöbb állam.

Katona Erika :

"Azért ez igen érdekes. Az unijóó soha nem hőzöngött, ha a kisember adóját emelték... Mikor a pofátlanul alacsony minimálbér adójóváírását elvették.... Mikor az új munkatörvénnyel Európa legjogfosztottabb dolgozói lettünk....
De, azt a kibaszott reklámadót felfüggesztette!!! Ami az övéinek rossz. Szóval belügybe beavatkozás, ha téged kéne megvédeni, de közbeavatkozhat, ha az itt lévő külföldi cégekre vetnének új adót!
Nem érzitek ennek az abszurditását??? Még mindig cupp-cupp, mert az unijóó téged szeret, megvéd?? Még mindig nem látod, hogy gyarmat vagyunk???
Hát inkább akkor nem mondok semmit!"

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions