width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 11.

2008. augusztus 11., hétfő

Zsidó befolyás

Zsidó befolyás

A katolikus vallás pocskondiázása folyamatos a zsidó médiában, holott Európában a katolicizmus kultúrát teremtett. Jönneik a sötét középkorral, az akkori feudális viszonyokat pedig a termelőeszközök fejletlensége indokolta - persze túlzások (népnyúzás) akkor is voltak.

A legdühödtebb inkvizítorok amúgy is a kereszténységbe betért zsidók voltak. Torquemada is zsidó volt.

Nem lehet a múlt időket a mai morállal szemlélni, a hibák is hozzátartoztak a fejlődéshez. Igazságtalannak tartom annak az egyháznak a szapulását,amely államiságunk megteremtését alapozta meg.

Sajnos a mai katolikus egyházban olyannyira erős zsidó befolyás van,hogy minden pápa első dolga a zsidóknak tetszelegni, holott Izrael a világ legundorítóbb állama, ami az emberi jogokat illeti, meg a humanitást. Ajánlom mindenkinek megboldogult Mindszenty bíboros emlékiratait, abból meglátható, hogyan hagyta cserben az egyház!

Az is sajnos, hogy a zsidó vallást az egekig magasztalják a különféle alkalmakkor elmondott beszédekben (konkrétan egy katolikus ifjúsági fesztiválon, amin ott voltam) , aminek 5 "szent" könyve van, de semmi infó nincs bennük túlvilági életről, és hát ugye tudjuk, ismerjük, miket tartalmaz a Talmud : http://www.freepress-freespeech.com/holhome/ltalmud/talmud.htm

És hogy mi keresztények másokra erőszakolnánk a nézeteinket? A deviánsok is erőszakkal terjesztik a saját nézeteiket.

Mi mellettünk szól, hogy a társadalomnak mint rendszernek jól látjuk az érdekeit, míg az individualista libsik a nemzetközösséget el sem ismerik mint létező dolgot. A szabályozatlan rendszer pedig mindig a legalacsonyabb rendezettség felé tart. Mindez ponotosan azokat a romló közállapotokat eredményezi, amit nap mint nap tapasztalhatunk.

Különösen veszedelmes, ha állami gondozott gyermekeket szolgáltatnak ki a nyilvánvalóan beteg, személyiségi zavaros buzeránsoknak. Nem tudom, már meg van-e nekik ez is engedve fű alatt illegálisan, de ebbe az irányba halad a politika. Nem vagyok toleráns azzal szemben, ami nem érdemel tiszteletet.

Miért ne lehetne Benedek pápának a liberálisok ellenében foglalt saját véleménye? Annak örülnék a leginkább, ha újraszervezné a keresztes lovagrendet, és hadsereget, hogy ne legyenek kiszolgáltatva az európai hívők,és őslakosok a zsidóknak!