width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 3.

2016. november 3., csütörtök

Gyöngyösi Mártonnak igaza van. Nyilvános beszélgetés egy presszóban, annak a tartalma annyira nem lehet titkos. Az a "vád" hogy egy oroszzal egyáltalán szóba mer állni? Teljes népcsoport megbélyegzése a kollektív bűnösség elve alapján! Pőre atlantista liberál hisztériás uszítás. Úgy látszik, ha nem lehet rasszizmust kiáltani megteszi a russzizmus is.

Bosszú, titkosszolgálati eszközök felhasználásával" - Gyöngyösi Mártonból faragná az újabb Kovács Bélát a Fidesz

Van amikor a népszava is fideszes. Az is, az egész ballib bagázs. Lehet rájuk mutogatni, hogy ezek visszajönnek ha nem szavazol orbánra. Gyöngyösi Mártonnak igaza van. Karaktergyilkosság, illegális megfigyelés. Találkozni egy oldal VÉLT :D szerkesztőjével nem bűn - amúgy sincs semmi vállalhatatlan a Hídfőn. Ha nyilvános beszélgetésben egy presszóban elhangozhat egy beszélgetés, annak a tartalma annyira nem lehet titkos. Az a "vád" hogy egy oroszzal egyáltalán szóba mer állni? Teljes népcsoport megbélyegzése a kollektív bűnösség elve alapján! Pőre atlantista liberál hisztériás uszítás. Úgy látszik, ha nem lehet rasszizmust kiáltani megteszi a russzizmus is.

Nem közeledik a baloldalhoz a Jobbik, mert olyan nincs is! Ugyanazok a neoliberálisok vannak ott is mint a fidesz kormányban. Lám még a médiájuk is egyfele húz a Jobbik elleni folyamatos lejárató kampányban.

Bosszú, titkosszolgálati eszközök felhasználásával" - Gyöngyösi Mártonból faragná az újabb Kovács Bélát a Fidesz

"A Népszava egy titokban készült fotóval egyértelmûen leleplezte a Jobbik országgyûlési képviselõjét, amint a rendõrgyilkos által szervezett katonai kiképzõtábor egyik parancsnokával tárgyal" - írta csütörtökön a Ripost nevû fideszes ultrabulvárlap A Népszava lebuktatta a rendõrgyilkossal együttmûködõ Jobbikot címmel.

"A szélsõséges félkatonai mozgalmak körében jól ismert Sz. Gábor a Népszava információ szerint a nyilas-hungarista fegyveres mozgalmak egyik legfontosabb személyisége, szélsõséges rendezvények fontos szervezõje. Köztük elsõsorban a rendõrgyilkosságot elkövetõ Gyõrkös Istvánnal szervezett katonai kiképzõtáborokat. Ezeken a Népszava szerint az orosz titkosszolgálat emberei is rendszeresen részt vettek, nem kis részben õk irányították ezeket" – olvasható a Ripost cikkében.

A portál felidézi: "a jobbikos politikus Gyöngyösi Márton egy parlamenti indítványában listázni akarta azokat a zsidó származású magyar állampolgárokat, akik politikai szerepet játszanak a magyar Országgyûlésben illetve a kormányban". (És ha ezt a könnyen ellenõrizhetõ tényt illetõen hazudnak, akkor a többi állításukat is célszerû komoly fenntartással fogadni, Gyöngyösi ugyanis - sajnos csak - az izraeli állampolgársággal is rendelkezõ képviselõket szerette volna "listázni", nem pedig azokat, aki állampolgárság nélkül is zsidók - a szerk.)

Gyöngyösi Márton az Indexnek elmondta: a Népszava fotóján szereplõ, Sz. Gáborként megjelölt férfit "Szalai Gábornak hívják, és a Hídfõ.ru újságírójaként mutatkozott be nekem". Szalai jelentkezett be a Jobbik elsõ számú külpolitikusának számító Gyöngyösinél egy beszélgetésre körülbelül egy évvel ezelõtt, a politikus pedig leült vele beszélgetni, amit azzal magyarázott, hogy õ minden újságírói megkeresésre nyitott.

Az ügy pikantériája, hogy "sok forrás szerint az oldal jelenleg közvetve vagy közvetlenül, de az orosz titkosszolgálat irányítása alatt áll. Azokról a szolgálatokról beszélünk, amelyekkel a Jobbikot is számtalanszor hírbe hozták. És amely szolgálat tagjai – némelyek diplomata fedésben – szintén több forrás szerint rendszeresen együtt gyakorlatoztak a szélsõséges magyar fegyveresekkel" – fogalmazott a Népszava, mely Gyöngyösi lehet a baljós kapocs címmel közölte cikkét.

Gyöngyösi a Népszavában megjelent cikkrõl az Indexnek azt is elmondta, a Népszavától õt meg sem keresték, szerinte a baloldali napilapban megjelentek alapján teljesen egyértelmû, hogy ez a Fidesz bosszúja, titkosszolgálati eszközök felhasználásával a szintén titkosszolgálati vonatkozású Pharaon-ügy miatt, amit a Jobbik és személyesen õ is hetek óta a kormány szemére vet.

Arra a kérdésre, hogy tisztában volt-e Hídfõ orosz titkosszolgálati hátterével, Gyöngyösi az Indexnek azt mondta, ez egy "közkeletû információ", "ezt tudja mindenki, aki olvassa a Hídfõvel kapcsolatos feltételezéseket", és egy ".ru-ra végzõdõ oldalnál amúgy is tudni, hová kötõdik". Gyöngyösi szerint azonban az nem az õ hivatása, hogy eldöntse, mindez igaz-e vagy sem.

Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése:

https://www.facebook.com/gyongyosi.jobbik/posts/1261943350532811

A Népszava tegnap délután megjelent cikke szerint személyesen én volnék a kapcsolattartó a Jobbik és egy szélsõjobboldali csoport között, a Pharaon-ügy napirenden tartásával pedig csak a figyelmet szeretném elterelni. A Népszava állítása szerint már az életutam is gyanús, hiszen gyerekkoromat a Közel- és Távol-Keleten töltöttem, külpolitikai munkásságomnak pedig hangsúlyos eleme Izrael kritikája.

Mindezt arra alapozzák, hogy körülbelül egy évvel ezelõtt egy közkedvelt budapesti kávézóban találkoztam a Hídfõ internetes hírportál újságírójával, éppen ugyanúgy, ahogy igyekszem minden engem megkeresõ újságíróval találkozni. Aki ismer, jól tudja, hogy hiszek az átlátható és nyitott politikában, éppen ezért sosem zárkózom el semmilyen sajtómegkereséstõl, jöjjön az jobbról, balról, liberális, vagy konzervatív oldalról, esetleg keletrõl, vagy nyugatról. Nem volt ez másképp a Hídfõ tudósítójával sem, akivel egyébként kizárólag külpolitikai, szakmai kérdésekrõl beszélgettem.

Ezzel együtt érdekes, hogy az engem lejáratni próbáló cikk éppen azután jelent meg, hogy az elmúlt egy hétben sajtótájékoztatók és különbözõ parlamenti mûfajok (interpelláció, napirend elõtti felszólalás) formájában a Belügyminisztérium felelõsségét firtattam a Pharaon-ügyben. Azét a Belügyminisztériumét, amely annak ellenére nem foglalkozik a Magyarországon kormányzati közremûködéssel nagy értékû mûemlékeket megvásárló Ghaith Pharaon szaúdi milliárdos ügyével, hogy az FBI adatai alapján az „üzletembert" beazonosították és megállapították, hogy azonos az amerikai hatóságok által terrorizmus finanszírozásának gyanújával körözött Ghaith Pharaonnal.

Érdekes az is, hogy a Népszavában szereplõ egy éves fotó köré éppen az után kellett lejárató cikket köríteni, hogy a Jobbik az Orbán-kormány prominenseinek százmilliárdokat meghaladó hasznot hajtó, súlyos korrupciós ügyeket és nemzetbiztonsági kockázatot is felvetõ letelepedési államkötvény-biznisz megszüntetését sürgette a november 8-án esedékes alkotmánymódosítás elõtt.

Az nem újdonság számomra, hogy pártom és én magam sem vagyok a tanácsköztársaság szellemiségét idézõ napilap kedvence és szíves-örömest rúgnak bele személyembe, vagy teremtik meg a Jobbik és szélsõjobboldali paramilitáris csapatok közti kapcsolat mítoszát. (Vajon kinek lehet az érdeke, hogy ezzel terelje el a figyelmet a szörnyû bõnyi tragédia során elkövetett súlyos rendõrségi hibáról...?)

Csakhogy meggyõzõdésem szerint ennek a cikknek nem a Népszava az értelmi szerzõje és a képet sem a lap lesifotósa készítette, de még csak nem is egy egyszeri magyar állampolgár. A Népszava csak egy eszköz azok kezében, akiknek manipulációjára egyre kevésbé fogékonyabbak a magyar emberek, különösen, ha az az egyre silányabb szellemi színvonalat (ha esetükben a szellemi színvonal még említhetõ fogalom) képviselõ Ripost, 888.hu, TV2, vagy akár a teljes Fidesz-uralom alá hajtott közszolgálati média csatornáin jelenik meg.

A Népszavában megjelent rágalmak az orwelli világot idézõ machináció legfrissebb, titkosszolgálatokat és médiát is bevonó összjátéka. Veszélyes útra tévedt ezzel az orbáni politika...

https://kuruc.info/r/2/165711/

Például pár link hogyan megy ez a népszava szerkesztőségben és a többi "független" médiumban (Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók)

http://www.hidfo.ru/2016/06/nyugati-titkosszolgalatok-kezeben-a-nagy-sajtoorganumok/

http://www.hidfo.ru/2016/09/osszeeskuves-elmelettel-vedekeznek-soros-gyorgy-nihilistai/

http://www.hidfo.ru/2016/04/on-is-hitt-a-demokraciaban-az-eu-ban-es-az-amerikai-szovetsegben/

http://www.hidfo.ru/2015/07/amerikai-ugynokok-kormanypolitikusokra-tamadnak-magyarorszagon/

Amikor az usába utaznak Magyarország lejáratásához némi eligazításra a ballibek médiás és álcivil kampánycsapatai, az meg micsoda. Hogy is megy ez ellenünk?

http://media.mandiner.hu/cikk/20150424_ulfkotte_mindegy_mit_csinal_magyarorszag_rossz_a_sajtoja

A 2008-as Grúzia általi agresszió idején a fidesz és az szdsz ugyanazt mondta és tette. Ezek ugyanazok maradtak. Még azt se lehet mondani menjenek haza, mert ezek hazátlan nemzetközi élősködők.