width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020.02.18.

2020. február 18., kedd

Nincs titka a momentum sikerének a fiatalság közt. Remény kell az embereknek, és ha maga a Joker adja meg azt, akkor is elfogadják. Mert hinni akarnak, sok hiszékeny, határozatlan, befolyásolható, és egyoldalúan tájékozott ember. Ide vezet, ha az emberek függetlennek hisznek érdekliberális embereket, szervezeteket, médiákat. Karizma és jópofaság, de mire? Azokat ott a momentumban valamiért fizetik. Nem a munkás és közép osztálybeli magyar fiatalok helyzetének, életkezdésének megkönnyítéséért, nem képviselnek ezek magyarokat. Csak végrehajtják az utasításokat, melyeket a pártközpontból kapnak. Kapni magyar semmit se kap tőlük, gazdáik valahol a messzeségben, multi cégek és nemzetközi bankok tulajdonosi körében, soha sem lesz közük a jónéphez, hazaárulásuk módja a helyi közösség érdekeit semmibe vevő liberális globalista lobbiérdekek képviselete.

Nincs titka a momentum sikerének a fiatalság közt. Remény kell az embereknek, és ha maga a Joker adja meg azt, akkor is elfogadják.

Mert hinni akarnak, sok hiszékeny, határozatlan, befolyásolható, és egyoldalúan tájékozott ember.

Ide vezet, ha az emberek függetlennek hisznek érdekliberális embereket, szervezeteket, médiákat...

Karizma és jópofaság, de mire? Azokat ott a momentumban valamiért fizetik. Nem a munkás és közép osztálybeli magyar fiatalok helyzetének, életkezdésének megkönnyítéséért, nem képviselnek ezek magyarokat. Csak végrehajtják az utasításokat, melyeket a pártközpontból kapnak. Egy párt is csak munkahely, azt kell csinálni amit mondanak. Nem jópofaságból Orbánoznak, felbérelt népTERELŐK.

Kapni magyar semmit se kap tőlük, gazdáik valahol a messzeségben, multi cégek és nemzetközi bankok tulajdonosi körében, soha sem lesz közük a jónéphez, hazaárulásuk módja a helyi közösség érdekeit semmibe vevő liberális globalista lobbiérdekek képviselete.

Annyira nem logikus, hogy aki szidja a Fideszt az alacsony bérekért, gazdaságért, megélhetésért, és akkor erre egy még neoliberálisabb alakulat mellé meg odaáll, nemhogy szavazónak de még lelkes hasznos idiótának, ingyenaktivistának is. Az idióta azt jelenti hogy közügyekben járatlan, mivel saját alapvető érdekei ellenére támogat valamit.

Mi bennük a jó pofa, a libsi MTK lila milka tehenek brüsszeli Magyarország - mószerolása minden magyarnak árt. Á, csak ismétli magát a történelem, 90-es évek második felétől már láttam ilyet, szdsz-es fiatalok nagy pofával, azt hitték ők jelentik a nagy felvilágosult szabadságot a parttalan liberalizmusukkal. Volt néhány slágertéma amivel tudtak támogatottságot szerezni, pl. sorkatonaság eltörlése - ami tervben volt a jobboldali részről is, de keveset beszéltek róla hogy kivezetik. Emellett a szórakoztatóipar szintjén is ment a megdolgozás, a balra politizáló dalszövegű "punk" zenészekkel, "magyar vándor" féle, magyarokat hülyéknek beállító történelemhamisító filmekkel, vagy az amerikai gagyifilmek olcsó másolataival. A jellegzetes zsidós pesti "sass" kabaré is propaganda, abban a vidéki csak hülye lehet, ha buta karaktert ábrázolnak az tájszólással beszél.

Ma is él az öntelt gőgjük, hogy aki jobboldali az csak hülye lehet, főleg ha következetesebben jobboldali tehát nemzeti radikális.

Mivel a fidesz aludt, és ebben talán szándékosság is volt, sajnos az idegenek fizette propagandistáknak, aktivistáknak sikerült újra divatba hozni a régi balos, libsi korrupt, közösségellenes politikai SZART. Pedig ezek ugyanazok.

2013, jövőnkinfó - hídfőnet, lett szólva előre. De hát az alábbi cikk egy MNA közeli elemző műve (nahát, vajon ki lehet az xD) amit a liberális fideszesek nem szerettek, pedig... 3:)

Totalitárius ideológiaként viselkedik a liberalizmus

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke a közelmúltban interjút adott a Magyar Nemzet napilapnak. A látszat ellenére érdekes fordulatokban bővelkedő beszélgetésből kiderült, hogy a liberalizmus haláltusáját vívja Magyarországon, de ez a helyzet még könnyen ellenkezőjére fordulhat.

A pártelnök – mondhatni, bevezetőként – főként olyan kérdésekre adott válaszokat, melyeket a kormánypárt politikusai, illetve a balliberális politikai oldal ellenzői általános jelleggel megfogalmaznak "a liberálisokkal" szemben. A külföldi szervezetekkel együttműködés, Magyarország elleni állásfoglalások sokasága és a párt támogatottságának statisztikailag mérhetetlensége mellett azonban fény derült egy igen fontos megközelítésre, amit a nem-liberális politikai erők gyakran nem vesznek figyelembe; az a tény, hogy a liberálisok már nem is törekszenek a hatalom demokratikus úton történő elnyerésére. A pártvezető maga ismerte el, hogy a Magyar Liberális Pártnak még ahhoz is rengeteget kell fejlődnie, hogy egyáltalán a bejutási küszöböt elérje a 2018-as országgyűlési választásokon. A helyzet reális értékelésében bővelkedő interjú során azonban felszínre jutott az a gondolat, hogy a liberálisok ma elsősorban nem politikai befolyás szerzésére törekszenek, hanem egy lappangó szociológiai propaganda hatásának beérlelődésére, és politikai ellenfeleik önpusztítására, látványos hibáira hagyatkoznak. Fodor Gábor a következőket mondta:

"Én is hajlamos voltam azt gondolni évekkel ezelőtt, hogy a liberális gondolkodásmód, a politikai filozófia szinte váddá, bélyeggé, egyfajta stigmává változott. De ahogy nézem a különböző közvélemény-kutatásokat, azt látom, hogy a liberális irányzat az emberek többsége számára semleges vagy inkább pozitív, a 35 év alatti korosztály számára pedig ez a legszimpatikusabb politikai értékrend."

A kijelentésben a kulcs az értékrend szó használata, ami arról árulkodik, hogy a liberális politikai erők nem a ma működő liberális pártok nagyobb támogatásában reménykednek, hanem abban, hogy hosszú távon a fiatal generáció attitűdje az általuk várt irányba tolódik el, – illetve tolódott el, múlt időben, hiszen – mint korábban rámutattunk – a liberális sajtó az online média terén abszolút monopolhelyzetben van Magyarországon, és 2012 óta zajlik egy olyan folyamat, melynek részeként közép-európai viszonylatban is jelentős liberális médiabirodalom jön létre Magyarországon. Korábbi értékelésünkben felhívtuk a figyelmet arra, hogy a fiatal generáció nyelvezetére, stilisztikájára optimalizált liberális sajtóorgánumok rendelkeznek legnagyobb közönség-eléréssel az online médiában, ami a hétköznapokra vetítve azt jelenti, hogy a fiatal generáció abszolút többségének véleményét ők formálják, nem a kormánymédia vagy a jobboldali sajtó. A Fodor Gábor által mondottak alátámasztják mindezt, és annak veszélyére hívják fel a figyelmet, hogy

"néhány parlamenti cikluson belül egy erőteljes liberális visszarendeződés kezdődhet Magyarországon."

Kövér László augusztusban annak lehetőségéről beszélt, hogy jelenleg folytatják külföldi tanulmányaikat olyan személyek, akiket idegen érdekközösségek majd visszaküldenek Magyarországra és beinjektálnak a magyar politikai életbe, hogy így biztosítsák saját fennhatóságukat hazánk felett. Kijelentése pedig további alátámasztást nyer azon nyilvánvaló tény okán, hogy a hazánkban működő liberális sajtóorgánumok nem támogatnak egyetlen pártot sem egyértelműen. Nem kezelik komolyan vehető tényezőként a Magyar Liberális Pártot, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc balliberális pártjából szintén viccet űznek. Eközben a liberális médiamonopólium – az Index.hu vezetésével – a politikát háttérbe szorítva bulvárosabb jelleget ölt, maga felé gravitálja az ismert bulvárlapok, illetve az úgynevezett "női magazinok" olvasóközönségét. Ezen tényezők összessége arra utal, hogy

"a következő 1-2 parlamenti ciklus során berobbanhat a köztudatba egy újabb liberális párt, amit Magyarország legkiterjedtebb, a fiatal generációk vonatkozásában legnagyobb eléréssel rendelkező médiabirodalma erőteljesen támogatni fog – és ez a párt nem a most ismert politikai formációk egyike lesz."

Ez a tendencia arra utal, hogy hazánk egy szándékos hosszú távú tervezés alanyává vált, melynek részeként bizonyos ismeretlen érdekkörök a liberalizmus mint ideológia befogadására alkalmassá próbálják tenni a magyar társadalom fiatal generációit. Ennek okán kifejezetten jelentős eredménynek mondható, hogy a magyar közélet az utóbbi évek során foglalkozni kezdett a liberális ideológia lappangó totalitárius jellegével. Czirják Imre, a Magyar Idők publicistája november 14-én egy a liberalizmus totális győzelméről képzelgő "filozófus", Francis Fukuyama tévedéseiről írt értékelésében kifejtette, hogy mára a demokráciára rátelepedett a liberalizmus, ami totalitárius ideológiaként kezd viselkedni, és az érdemi közéleti viták elfojtásával lehetetlenné teszi a problémáknak nem csak kezelését, de megfogalmazását is.

"a gondok jórészt a demokráciára mára rátelepedett liberalizmusból adódnak. A politikai korrektségből, amely mára lehetetlenné teszi az érdemi vitát, és bunkósbotként használva, a politikai szereplők egy részét már az induláskor megbélyegzi. A demokratikus intézmények visszafejlődésére jó példa az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA). Amióta kiderült, hogy a terrorizmus elleni harc ürügyén mindenkit lehallgattak és megfigyeltek, George Orwell rémálma valóra vált."

A publicista párhuzamot vont a kommunista ideológiával, ami szintén totalitárius eszmerendszerként telepedett rá a társadalomra, valamint hangsúlyozta, hogy a liberalizmus ugyanerre az útra lépett, és magát feljebbvalónak tartva egyeduralomra törekszik minden más eszmerendszer felett. A liberalizmus társadalmi szerepéről folytatott közéleti vita fordulópontját jelentheti az az elhallgatásokban és hazugságokban bővelkedő manőver, ahogyan a német média kommunikálta le a migránsok által folytatott több száz molesztálás, rablás és nemi erőszak esetet szilveszter éjszakáján. A lap publicistája, Szikszai Péter a történtek kapcsán kijelentette, hogy a német média Európa szégyene, és a liberalizmus egy a Stasi működéséhez hasonló véleménykontrollt épített ki.

"Az eddigi nyomor és háború elől menekülő családok naiv ábrázolásába rendesen belerondított volna, ha mondjuk szilveszterkor élőben kapcsolják Köln főterét. A német újságírók belső lelki píszíjüknek köszönhetően ilyenkor hallgatnak. Pedig talán sosem éltek cenzúrában, a csengőfrászos, fekete autós NDK-ban. Liberális elveikből és az önellentmondó jogvédő maszlagaikból azonban mégis sikerült létrehozniuk egy Média Stasit, amely a véleménydiktatúra felett őrködik. Ennek az eredménye, hogy a német sajtó vaknak tetteti magát, ha a kedvenc bevándorlóik német lányokat erőszakolnak meg."

A szerző felhívja a figyelmet arra, hogy a liberálisok civil mozgalmai és jogvédő szervezetei hallgatnak a migránsok által elkövetett nemi erőszak kapcsán. Nem védik meg a nőket az ösztöneiket állat módjára kiélő fiatal afrikai és arab "férfiakkal" szemben, holott korábban ennek jelszavát tűzték zászlajukra. Ez a zászló azonban hamisnak bizonyult – nem a nőket védik ezek a szervezetek, hanem a liberalizmust, aminek terjesztésére a nők egyenjogúságának jelszava használható eszköznek bizonyult. A szerző ugyanakkor említi, hogy Kelet-Európa nagyobb immunitást mutat a liberalizmussal szemben, mint a világ más régiói.

"nem meglepő, hogy a kelet-európaiak fejlettebb immunrendszere a liberálisoknak is szemet szúrt. Még az okokat is sejtik, csak ők épp az ellenkező előjellel magyarázzák a jelenséget. Tudják azt, hogy a kommunista múlt miatt vagyunk elutasítóbbak a liberalizmus „vívmányaival" szemben, de ők ezt elmaradottságként inter­pretálják."

A liberális médiamonopólium építésének ténye, Fodor Gábor a fiatalok liberális attitűdjére tett utalása pedig alátámasztja a szerző azon megállapítását, miszerint a magyar társadalom a vártnál nagyobb ellenállást mutatott a liberalizmussal szemben, ami ellenreakciót váltott ki. Ennek köszönhetően zajlik az a "megdolgozás", aminek részeként a jelenkor totalitarizmusra törekvő ideológiáját terjesztő érdekközösségek nem politikai hatalmat akarnak, hanem a médián keresztül folytatnak agymosást, és ennek áldozataiként főként a fiatalokat szemelték ki. Ez a lappangó tevékenység pedig határozottabb cselekvésre ad okot; elfogadhatatlan lenne, hogy ugyanazok a szervezetek, akik most felajzott afriakaiak állatias viselkedésével szemben nem védték meg a nőket – sőt, félrenéztek, hátukat mutatták -, évekkel később egy középkorú férfipolitikus újabb kijelentése okán újra a nők védelmének jelszavával hozakodnának elő. A szilveszteri eseménysorozat egyértelművé tette: esetükben szó nincs az egyén védelméről, a nők védelméről. Politikai eszközöket akarnak, a társadalom feletti totális kontroll elérése reményében. Napjaink totalitarizmusa a liberalizmus, – de politikai hatalmuk már erodálódott, lassan eljöhet annak is ideje, hogy a médiabefolyást elveszítsék. Belső ellenséggé váltak, amivel – mint társadalom, mint nemzet, mint élő állam – együttes erővel le kell számoljunk.

Az Öreg : Potyautasok

2020-01-20 pestisracok.hu

Ahogyan elnéztem ezt a két a viháncoló, megelégedett nőt, Cseh Katalint és Donáth Annát a strasbourgi parlamentben, a Magyarországot lejárató felszólalásuk után, eszembe jutott, hogy nagyjából éppen száz éve szólalt fel szintén Franciaországban, Párizsban a magyar békedelegáció elnöke, Apponyi Albert gróf a „gyilkos béke ellen". Amíg az államférfiúi képességekkel rendelkező magyar arisztokrata a konferencián három nyelven, 1920. január 16-án Magyarország tervezett megcsonkítása ellen küzdött, addig 2020. január 15-én két, a magyarsággal semmi közösséget nem vállaló hölgyemény a Magyarország ellen folytatott, 7-es cikkely szerinti eljárás legfőbb érvelői voltak. Két magyarellenes senki harcolt hazánk ellen, akikről pontosan azt sem tudjuk, honnan jöttek, hová tartanak.

Sőt, szellemi elődeikhez, az 1919-es kommün magyar bolsevistáihoz, vagy a Galilei-kör polgári radikálisaihoz képest – akik akkoriban kevesellették a magyarok megbüntetését, a trianoni békediktátum rendelkezéseit hiányosnak tartották –, ők, a momentumosok száz évvel később még erőszakosabban támadják hazánkat és uszítanak a magyar kormány ellen. Szerintük még a 7-es cikkely szerinti eljárás is kevés, mert az nem hatékony, még keményebben meg kellene büntetni Magyarországot. Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára (a rablógyilkos Apró Antal unokája) pedig reményét fejezte ki, hogy a magát keresztény-konzervatívnak nevező Európai Néppárt a közeljövőben bebizonyítja, hogy nem tud azonosulni azzal a politikával, amelyet a Fidesz képvisel. Végül is Manfred Weber vezetésével bebizonyította. A liberálissá váló Európai Néppárt a 7-es cikkely boszorkányüldözésének pogromjában szégyenszemre nem Lengyelország és Magyarország mellé állt, hanem a balliberális, szocialista parlamenterek mellé.

A PestiSrácokon láthatta mindenki a gyalázatosan viselkedő magyar ellenzéket. Láthatta, ahogy Cseh Katalin, Donáth Anna és Molnár Csaba (DK) uszít és lejáratja Magyarországot olyan hazugságokkal, melyek szerint a magyar kormány rombolja az EU egységét, tíz éve lopja az uniós pénzeket és leépíti a jogállamiságot.

Hasonló hazug módszerrel dolgoztak száz évvel korábban eszmetársaik – Károlyi Mihály, Szabó Ervin, Kun Béla, Szamuely Tibor, Jászi Oszkár, Bőhm Vilmos –, akik azt hazudták a többi között, hogy szörnyű nemzetiségi elnyomás volt Magyarországon. A különbség csak annyi volt azok és ezek között, hogy ők gyilkoltak, gyilkoltattak is. Bár ezektől minden kitelik. Megjegyzem az Országházban, a törvényhozás házában minden nemzeti kisebbség kapott képviseleti helyet és felszólalási lehetőséget. Iskoláikban anyanyelvükön oktathattak. Ennyit a nemzetiségi elnyomásról.
Bárhogyan nézzük, ez egy egyenes vonal, a hazaárulás egyenes vonala.

Ezek sohasem azzal a vonattal utaznak, amivel a magyarok többsége. Nem a nemzetépítés, a hazaszeretet, a kulturális, anyanyelvi, múltbeli összetartozás vonatával utaznak. Ők felkapaszkodott potyautasok, migránsok, idegen országból, idegen pénzekkel érkezők. Idegen érdekeket képviselnek. De vonatjegyet, helyjegyet sem fizetnek. Nem fizetnek semmiért. Szinte elszakíthatatlanok tőlünk. Mint a kullancs, mint a vérszívó pióca, belénk szívódtak. A legnagyobb bajban mindig ellenünk fordultak, pedig magyarul beszélnek. Ez történt a 46 éven át tartó szovjet megszállás idején, amikor is önként és dalolva szolgálták ki a bolsevista diktatúrát, az internacionalista eszmét, amely majdnem katasztrófába vitte hazánkat. De az 1956-os szabadságharc alatt is a függetlenségért harcoló magyarok ellen fordultak. Vezető politikusait, képviselőit ismerjük. Vérbeli és szellemi leszármazottaik folytatják ugyanezt a nemzetvesztést. Most Moszkva helyett Brüsszeltől és Washingtontól várják az utasításokat, a globalizmus és a liberalizmus direktíváit, természetesen busás anyagi támogatásért cserébe. Céljuk Magyarország meggyengítése, a magyar identitás elpusztítása. Ennek nyilvánvaló jele volt, amikor a szocialista Gyurcsány Ferenc vezetésével a megtévesztettek a kettős állampolgárság ellen szavaztak (2004. december 5.), s amivel megtagadták az elszakított nemzetrészek magyarjait.

Ezek a magyarság elleni akciók máig nem szűntek meg. Nyíltan csinálják, és egyre büszkébben. A kérdés az, hogy a magyarok egy kisebbik része meddig támogatja a kollaboránsokat, a Momentum, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik stb. árulóit, akiknek a legfőbb ellensége Magyarország. Mikor jön el az ébredés?

A potyautasokat, a kéretlen vendégeket le kell szállítani a vonatról. Nincs helyük közöttünk, ne utazzanak tovább velünk. Persze ez mindannyiunktól, a választóktól függ. A magyarságért fizetni kell: hittel, harccal, szellemi odaadással és szeretettel.

"Ezek a képviselők nem magyarok, csak magyar nyelven árulják el a MI hazánkat! Ezek nem itt születtek, nem ismerik a magyar történelmet, nem tudják mi a nemzet, hazaszeretet, ragaszkodás a barátainkhoz, a családunkhoz, a temetőben a halottainkhoz. Tanultak-e valamit erről a szép országról? Ismerik-e Arany János, Petőfi, Csokonai, Vörösmarty nevét? El tudják-e énekelni a Magyar Himnuszt? Kétlem."


Egyszerűbben : a korlátlan globalista profitszerzést képviselik a helyi érdekek legalapvetőbb szintjét is semmibe véve


"A szomorú helyzet az sajnos, hogy a 20-40 évesek elsöprő többségének abszolút fingja sincs a történelemhez, a hazaárulás fogalmát nem is értik. Halnak ki lassan azok, akik értik mindezt és egyre többen lesznek azok, akik fogyasztói társadalomban nőttek fel és baromira nem érdekli őket az egész erkölcsi kioktatás, kereszténység és történelmi viszonyítás. Nagy részük ebből gyakorlatilag annyit lát, hogy itt van két csinos, belevaló, mindig vidám csajszi, akik jól betesznek a csúnya, kövér, arrogáns és nagyon gazdag Mészáros-Orbán duónak. Ez a realitás ! Az idő OV ellen dolgozik, hacsak ki nem talál valami nagyon újat, ami megfogja a fiatalokat. Erre sok esélyt nem látok. Egy új karizmatikus, okos, fiatalos, szerethetőbb vezető kellene a jobb oldalnak, különben harangoztak…"


Havi sok millióból Brüsszelben ingyenélve könnyű laza belevaló vidám valakinek lenni. De ez a random magyar fiatalon mit segít, mit kap tőlük? Ugyan már, nem ezért törtek így fel.

Az embereknek remény kell, hogy lesz jobb a Fidesznél. A Fidesz a ballibbel közösen inkább üldözte mint támogatta a nemzeti radikálisokat. Oké, hogy nen minden fideszes liberális, de pont a nagy pénzesek, befolyásos emberek, akik tényleg oligarchák, és talán korrupciós ügyeik is vannak, jellemzően liberálisok, annyira hogy egy részük 2010 előtt meg az akkori szoclib kormányoknál üzérkedett a pénzével - befolyásával. :3


"Abszolút egyetértek, hogy ez a fő probléma. Sajnos én nem tudok jobb politikust Orbánnál Mo. vezetésére, és az sem biztos, hogy az segítene. Idővel még többen lesznek választókorúak az új generációból, és többségben lesznek. Ha nem tudják őket megszólítani (nem biztos, hogy lehetséges már), akkor saját jövőjüket, meg az országot kinyírják, és beolvadunk ebbe a szivárványos, internacionalista katyvaszba."

Ami nem lesz jó említett fiataloknak sem, de akkor majd nem lehet tüntetni, sőt még visszapofázni sem. Olyan gyűlöletbeszéd törvények és általános cenzúra lenne itt bevezetve, hogy a hatalmasokat semmennyire se volna szabadna kritizálni. Szűrnék a netet is, arra amit nem tudnak letörölni, vagy máshogy ellehetetleníteni. Most se hirdet bank, multi jobbos helyeken, az is egyfajta cenzúra. Gazdasági kérdés a sajtószabadság.


"Sajnos a mai fiatalok nagy része nem élt igazi családban! Nem tudják, hogy mi az ami családot jelent, Megnyitották a kapukat, Ök ugy gondolják, hogy mehetnek oda ahova akarnak, Régen csak kemény feltételekkel lehetett ez, ma már egy személyigazolvánnyal eu területén bárhova mehetsz! Nincs erkölcsi tartás, gerinc, stb. Ahol" BULISABB" ott akarunk élni, Elfelejtik azt, hogy hol születtek, hontalanok és hazátlanok, de ez nem érdekli öket, mivel más szemszögböl nézik a világot! Sokan neki állnak a nagy utnak, pár év és vissza jön sok fiatal is!! Nagyon jó a családprogram, mert ez ösztökéli öket, arra, hogy együtt legyenek, és felelösséggel neveljenek több gyereket, családba maradjanak! Jó ez a program, de kéne öket még tovább fogni, Reméljük, hogy sikerül!!"


Azt a helyet is hamarosan tönkre fogják tenni a helyi vadliberális erők, ha valamelyik másik eu-s országba vándorol át a polgár.


"Egy új karizmatikus, okos, fiatalos, szerethetőbb vezető kellene a jobb oldalnak, különben harangoztak…" Akkor is harangoztak, ha nincs meg annak a bizonyosnak az ami OV-nak megvan: ritka intelligens, okos ÉS SZERETI Magyarországot, a zagyva népével együtt. Ez a rettenetes tévedés, hogy a felületes népségnek "szerethetö vezetö" kell, nem a belevaló. Szeressék a hozzátartozóikat, söpörjenek a saját házuk táján, becsüljék meg a ritka értéket. De nem, felületi csillogás kell, sztárparádé. Miután háromszori koncepciózus vezetés és elképzelhetetlen, vezetöi harcok után valamennyire hozzájutottak ehhez ahhoz. Tessék, melyikük tetszene jobban: Trudeau, Kurz, Macron, AK-Karrenbauer? Egyébként jelentkezett nálunk is egy prototípusa a példásan " karizmatikus, okos, fiatalos, .." szerethető nevü vezetőnek. Karácsony Gergely. 5 helyettessel , méhekkel a buszmegállókban, hajléktalanok és egyéb vidámak által agyonpisilt aluljárókkal,… Igaz is, az kell ide a gyerek elhajtó "vidám két csinos, belevaló, mindig vidám csajszi…", akik betelepítenék ide a fél Afrikát, nem feledkezve a szíriaiakról sem,…"


Ugyanaz, attól hogy egy belpesti gettóból elindított plázapitch prototípus Brüsszelben akar dorbézolni, még nem szavazok rá az eu-s választáson hogy azt megtehesse. Főleg, hogy az országunk ellehetetlenítéséért, feljelentgetésért, nemzet ellenes, szabadkőműves típusú liberális lobbista NGO hálózat építésért kapják a fizetésüket.

Több rossz sem ad ki egy jót. Van választás, ésszerű is, amúgy amit az újbaloldal helyi közösség néven nevez, az volna maga a nemzet. Csak hát az újbal alapból kamus, pénzelőik soros félék, a görög szélsőbalos Sziriza párt is első adandó alkalommal a bankok pártjára állt a néppel szemben.


"Félreértés elkerülése végett: Nem egészen világos, hogy kinek/ kiknek a kívánságairól ír? A sajátjairól vagy a másokéról, nem tette idézöjelbe az idézem, " a csúnya, kövér, arrogáns és nagyon gazdag Mészáros-Orbán duónak." Annak szól a nagyon is szelid válaszom, aki maga is idézöjel nélkül látja így a helyzetet. Tegyük fel, kijutnék Brüsszelbe EP képviselőként! Aggódnék-e mondjuk a portugál jogállamiságért? Le se szarnám. Hazám boldogulásáért aggódnék."


Speciális szempont lép itt be, Cseh = Bőhm = zsidó. Nem érdekel, hogy nem szabad ilyeneket észrevenni. :D A másik is az, egy mszp-s evangélikus donáth nevű valakinek a lánya. Az államok felett szervezkedő ötödik hadoszlop jellegű saját patkány "közösségért" tevékenykednek.


"Pontosan. Egyetértek a fenti írással.A baloldal 100 éve hazaáruló. Rákosi és Kádár is úgy tudott hatalomba kerülni hogy idegen katonák fegyverei segítették. Sajnos a baloldal ma is ezt teszi, ezt mindenki látja. Amikor a baloldal hatalmon volt? Lopott és hazudott, reggel éjjel meg este (meg délben és egész nap). Ma már nem tud lopni csak hazudozni mert nincs hatalomban és ez a baja. Sajnálatos hogy mindezek ismeretében mégis van olyan aki szót emel ezen beteg baloldal mellett, vagy akik még szavaznak is rájuk. Sajnos ezek az emberek olyanokból tevődnek ki akik még nem is éltek 1990 előtt, de beteg egoizmusuk vagy beteg aberráltságuk miatt letagadják a baloldal 2010 előtti lopásait. Feltétlenül példamutató a fenti írás amivel egy becsületes ember csak maximálisan egyetérthet. Példamutató a fenti írás, különösen a fiatalok számára, akik ezek szerint még azt a fáradságot sem veszik hogy tájékozódjanak, informálódjanak a tankönyvekből. Lehetséges hogy korrupt módon le van fizetve azért hogy elhiggye a baloldal 100 éve hagyományos hazudozásait. A mai fiatal nem tud egészséges kapcsolatot teremteni amiből egészséges család alakulna ki, ezért szavaz a beteg és aberrált baloldalra, ezért emel szót mellettük egyre elkeseredettebben a különböző fórumokon. A fiatalság ugyanolyan beteg mint a baloldal."


Nem beteg, csak egy része aki hagyja magát meghülyíteni. Az egoizmus az inkább beképzeltség, kapásból 3 esetét látom : propaganda által félrevezetettek, akik azt hiszik, a liberális vadkapitalizmus maga a színtiszta ÉSZ és racionalitás rendszere, ami nem is lehetne másként. Általában reálos szakon szereznek diplomát, és ezzel azt hiszik már a politikát, történelmet, gazdaságot is betéve tudják, minden másra meg ott a 444 index hvg. Közgazdasági és "humános" oktatás természetesen továbbra is kulturális marxista kézen, így az neoliberális pénzügyeskedőket, deviánsjogvédőket, rendetlenségpártiakat, és felforgató, fehérgyűlölő szélsőbalosokat termel.

A harmadik igazából a reménytelen, akiket gyerekkoruktól a gojokon való uralkodásra készítettek fel, azokkal szemben csak erőt, akadályt, és kényszerítő eszközöket lehet állítani, jogi, gazdasági, és akár fizikai értelemben is. HA szabadon szervezkedhetnek és tevékenykedhetnek, akár soros, akár a nemzetközi liberális hálózat más mecénásai által szponzorálva, akkor mindig meg tudnak hülyíteni újakat, ahogy egy szekta is képes híveket szerezni ha hagyják őket szerveződni és propagandázni. Sok a határozatlan, bizonytalan, önállótlan, befolyásolható hiszékeny ember. :(


"A fiatalság ugyanolyan beteg mint a baloldal." Hogyan ne lenne az, ha úgy nő fel, hogy naponta alig találkozik a szüleivel. Ha mégis, akkor is gyakori, hogy vásárlásról van szó vagy panaszról hogy nincs elég pénz. Mindkét szülő hajt valahol, kimerültek. És már ők sem tudják, nem is érdekli őket, hogy mik voltak akár 50 évvel ezelőtt is. Lehet fogyasztani, "izgalmas" vadászatot nézni a tv-ben s máris itt a holnapi hajtás. A nagyszülök mehetnek a fenébe a történeteikkel, kivéve, ha polit- vagy egyéb hasznos trükkökről mesélnek. Az iskolában az is számít, hogy kinek hány kütyüje van, az utcán, az emberek között se nem látnak sem hallanak a gyerekektől-fiatalokig az okos kütyü simogatása közben; a sok civilen érzékenyített tanár meg elvégzi a többit. A felületességnek meg mindennap új szenzáció kell, üresen magából nem él meg."


Ezt az országot is a pénz hiányával meg a túldolgoztatással teszik tönkre. Ebből lesznek a magukra hagyott gyerekek, meg a munkába belebetegedett ám abból meg nem gazdagodott emberek. A hatalom maga az érdekérvényesítő képesség, az hogy valakik megtehetnek valamit anlkül hogy mások megakadályoznák őket ebben. Olcsón legyen eladó az ember, és ne lehessen önbecsülése,egyáltalán önálló gondolatai és azokból eredő tettei, ez a "baloldal" célja. Akik természetesen az egyenliberalizmuson kívül semmit sem tolerálnak.


"A kormány kemény munkával "feldobta" az országot, de örökölte a teljesen balos-komcsi uralta kulturális közeget és nem tudta/lehetett megakadályozni a nemzetközi, a kormányzást felügyelö, befolyásoló, külsö pénzzel mindent megvevö civilszervezetek terjedését. Akkor, amikor a Soros neve nyilvánosan, hangosan elhangzott, már kész tényállásról volt szó. Egyébként majdnem minden európai országban ez a helyzet. Kérdéses, hogy ennek lehetne-e megálljt parancsolni, vagy már megállíthatatlan? Eegyetlen esély lenne "lefordítani" valamilyen, tartósabb értékü, maradandó, megtartó konzerativ szemléletre, az egymásért is létezö, nagyobb közösség felfedezésére ? Sztem elsösorban az iskola, a tanárok feladata lenne. Lenne, lenne, ha teszik, de ha nem,…"


Hálózatok uralkodnak, tanárok (is) azokhoz igazodnak, fortélyos félelem igazgat, egyszerre lépnek mert eltérés esetén balról máris jön a megfélemlítés, egzisztenciális ellehetetlenítés. X.Y. Jobboldali? Náci, ki kell rúgatni! Tanítanék mozgalom, tanári hang, szülői hang, pdsz, szabad kezdeményezések hálózata, szadesz... ami nem tűnt el, velük a lehengerlő média gépezet, az álcivil megélhetési lobbistákkal kiegészülve.

Akármilyen de bármilyen célú szervezkedéseket igenis nem köteles megtűrni egy szuverén, azaz saját maga felett az uralom alapjogát gyakorló közösség azaz nemzet. Közösségellenes, életellenes célú hálózatépítés = szélsőségesek, idegenérdekűek.


"A baloldal? már akkor is Gyurcsányt azért segítették hatalomra hogy gyarmatot csináljon Magyarországból, a vak is látta, csak Orbán Viktor irigyei nem látták! Hogyan tudnak olyan szintre süllyedni emberek, hogy egy olyan politikus - hazaárulót támogassanak, akinek az a fö feledata, hogy Magyarországot átjátssza egy idegen országnak?"

Mert nem tudnak, nem akarnak részleteket észrevenni, összefüggéseket keresni. Valami nem tetszett amit a Fidesz csinált, hát ki szidja a leghangosabban arra szavazok. E sorok írója is szidta a fideszt már sokat, nem is tetszett sok minden amit csinálnak, mert túlságosan a szocikhoz hasonló módon kormányoznak.


"Buskó elvtársnak: Mi van azokkal, akik nem mennek el szavazni, de mégis elviszik őket? 1947-ben kék cédulával, majd kannás borral, napjainkban pedig az ide szállított lumpenek, akik azt sem tudják, hogy hol vannak, de jó pénzt kapnak érte. Mindíg oda viszik őket, ahol éppen szavazás van. A brüsszeli elvtársak ezt nevezik demokráciának, miközben éppen ellenkezőleg, megsemmisítik az adott ország népének többségi akaratát."


Bizony, így lett elbukva Budapest! Ha ez nem választási csalás, akkor mi? Szavazói turizmus, egyhetes bejelentkezés. INGYEN ittlét, mert a valakik fizetik nekik, majd jöhet a szavazás. A helyieknek pedig 4-5 év sz*pás. :3


"A két "hölgyeményt" megválasztották Budapesten, demokratikus körülmények között. Ez az ottani választókról és a választási törvényről mindent elmond. Külföldön született kettős állampolgár hogy lehet választható? Csak lakcímkártyával mióta lehet szavazni, és erről a született magyar szavazó miért nem tud? Amennyiben ad absurdum meghal egy polgármester (Mohács) hogyhogy nem pótolható a jelölő szervezete által? A parlamentben ülő kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatáról először egy Jobbik képviselő beszélt, majdnem karóba húzták. A momentum Nolimpia aláírásgyújtésekor már alapos vizsgálatot igényelt volna ez, pedig. Ez egy teljesen budapesti akció volt, kik a kormányoldal budapesti kampányfelelősei? A főváros szinte hanyag elvesztése óriási hiba volt. A magyar alkotmány miként definiálja és szankcionálja a hazaárulást és a magyarellenes tevékenységet? Az alkotmány szerint mi minősül nemzetbiztonsági kérdésnek? 2022 nagyon közel van!"

"Azt hiszem ez is falrahányt borsó eset lesz : Miki , amit tetszik mondani , mindenki tudja , mindenki ismeri . De mi a javaslat ellene , mit kell tenni az ügy érdekében ?? Erre lennénk már kiváncsiak , nem a történetek gyártására…??!"

"Hogy kik ezek akik a cikkben szerepelnek? Sorosi sameszek. A sorosi sameszképzőben idomítotva, majd kakukktojásként berakták őket Magyarországra. Feladatuk: Belföldön elégedetlenséget szítani, előkészíteni a terepet a sorosi sameszes hatalomátvételhez. Külföldön Magyarországot lejáratni, mindenhol gyengíteni, fals, hazug hírekkel teletrombitálni az EP-t, amit átvesz a sorosi sameszes média, és szétfröcsköli a világban. A haza fogalmát nem ismerik, a magyar nemzethez semmi kötődésük sincs, ezek ellen állandó támadásban vannak. A Mammonnak áldoznak."


Mint mikor a Times / Economist stb. nemzetközi médiában megjelent, Magyarországról lesújtóan nyilatkozó cikkeket Budapestről, liberális politikusoktól és szerkesztőségekből írták meg és adták fel... Nem fognak megváltozni, lételemük a felforgatás, majd utána a káoszon uralkodva saját embertelen rendjük megteremtése. TENNI kell ellenük, mégpedig szervezetten, fegyelmezetten, következetesen és előrelátóan.

"ez egy egyenes vonal, a hazaárulás egyenes vonala." Inkább Magyarország elárulása,mert a hazájuk,az nem az. Idegenyák. Az pedig, azt a tudáshalmazt jelzi, ahogy a lerögzített széket akarja maga alá húzni a hülye pécs a. Ők képviselik Magyarországot! Szégyen! A klónok,dobrevklára klónok és egyre több van belőlük."

Akik a magyar jogállamiságért aggódnak, kérdezzék meg a német újságírókat, hogy mi történik velük ha nem állnak be a sorba, azaz a valóságot írják le. Volt állás, nincs állás, volt megbízás, nincs megbízás. Ott aztán remekül működik minden, vagy mégsem….

https://www.youtube.com/watch?v=oZ0uvnt-DGg

"Németországban? Remekül müködik a demokratúra, ellenzék tulajdonképpen csak egy van, annak is föleg a nyoma, az AfD. És pontosan olyan jogállamiságot követel az unió Magyarországtól is. Hiába ügyködött légyen ott a Nyílt Társadalom Alapítvány kb. a 80-as evek óta?"

"Szívet melengető írás – amennyiben azt tekintjük mi is a célja, s mondanivalója. Máskülönben sajnos nem is szívmelengető, mert feltárja azt az iszonyatot amit ezek az elfajzott magyargyűlölő "sehonnai bitang ember"(ek) elkövetnek nap mint nap ellenünk. Természetesen ők nem magyarok, hanem idepottyantak valahonnan. Bolyonganak a világban, s ahol csak tudnak pusztítanak, igyekeznek sárba tiporni a magyar lelkületet és tartást. Meg fognak bűnhődni érte."

"Ennek a két aljas nőnek a mocskos száját Gréczy Zsoltika közös ideológiai alapon betömhetné."

"Ne vicceljen. Azzal ami a gréci-nek van,csak olyan nyílást lehet "betömni",aminek a tulajdonosa időnként megkérdezné,hogy zsolt már benne van? Nem értem, hogy jöhet vissza Magyarországra ez a két nyomorult Donáth és Cseh magyar gyülölö, miért nincs még mindég a pofájuk úgy örökre kitetoválva. Ezt egy másik országban nem engednék meg.

"Én nem dühöngenék miattuk. Ezek olyan gyengék, mint a bolhafing. Nulla karizma, intellektuális űr, lötyög rajtuk a képviselői kosztüm. Méltó társai a középszerű, unalmas Fekete-Győrnek."

"Az ifjúság talál náluk karizmát. Nagyon veszélyesek, pont emiatt. Nem is érdeklik öket az öreg emberek, már még a jó közepesek sem. De hódítanak az ifjúságnál."

"Honnan jöttek? Erről a Cseh katkáról azt írta valaki a Mandineren, hogy vérfertőző kapcsolatból származik. Állítólag anyja is, apja is Cseh vezetéknevet visel, első unokatestvérek. Írta az anyja keresztnevét is, már nem emlékszem rá. Állítólag szolnoki a nő, onnan vándorolt ki Kanadába, az ikertestvére még mindig Szolnokon él. Fő érdekessége a kommentelő állításainak, hogy katka apja már a második férje a maminak, de az első is egy első unokatestvére volt. Ez egy aberrált, beteg család lehet ha igazat írt a kommentelő, még betegebb mint a Donáth famíila. Kíváncsi lennék tényeg igazak-e ezek az állítások."

Pándy for President! :P Pándy papa belga-magyar családja, Dr. Hannibal Lechter után szabadon. Illetve börtönben, ahova valók.

Petőfi Sándor után szabadon

Őseimmel nem törődöm,

Emléküket meg nem őrzöm,

Dédapámról sem tudok.

Én világpolgár vagyok!

Ott a hazám, ahol élek,

De oda se köt a lélek,

Házat, hazát otthagyok,

Én világpolgár vagyok!

Dolgozzatok, alkossatok,

Bárhol élek, jól tartsatok!

Csak nem járhatok gyalog.

Én világpolgár vagyok!

A földművelésből éljek?

A parasztok mind szegények.

A bankomba ballagok,

Én világpolgár vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,

Közönségre mindig vágyom,

Mert beszélni jól tudok,

Én világpolgár vagyok!

Hallgassatok, csodáljatok,

Amikor én szónokolok.

Fájdalmatok nem sajog,

Én világpolgár vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmúlnak a bajok.
Én világpolgár vagyok!

"Mint a kullancs, mint a vérszívó pióca, belénk szívódtak. A legnagyobb bajban…"

Hát persze, de még abban sem tudnak megegyezni az újságírók, hogy ne nevezzék ezeket a személyeket hölgyeknek!! Mit csinál, hogy érzi magát az igazi magyar hölgy? Akkor ö a piaci kofa aki kiabálva kínálja az áruját? Minél rohadtabb az, annál hangosabban. Szoknyát felcsípve, nem is kell rohangászniuk a vevőik után. Ugyan nem ez a legnagyobb baj, formai kérdés, mégis,…a ferde kancsóból mellé önthetjük a vizet."

"D.K.= D.K.! milyen véletlen, nem-de? A két R.K. pedig egyértelmű "világpolgár", a jövő semije, akik jól megjátsszák a szerepuket :
….
Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmúlnak a bajok.
Én világpolgár vagyok!

és a pénzért minden szentet eladók / eldobók!
Ámen!"