width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. nov. 26.

2013. november 26., kedd

Antiszemétizmus ellen való orvosság mi lenne?

Antiszemétizmus ellen való orvosság mi lenne? Az igazság, ami nincs bennetek, faji soviniszta zsidók : de az úgyse kell hisz inkább uralkodni akartok : értékteremtő munka nélkül végsősoron csalással, aztán annak védelmében hamis narratívájú magyarázkodásokkal azaz hazugsággal, és ha már másként nem megy akkor erőszakkal mint mondjuk 2006 október 23-án.

Addig vegyetek vissza a hücpe - hübriszetekből szemkilövető balliberált szemetek, amíg még lehet.

Cionista elnyomóink megbeszélték a diktatúraépítés technikai részleteit, saját fajtájukon kívül senkit sem engedtek be a faji soviniszták. Amúgy nem tudom mi értelme kizárni a kritikusokat - később úgyis elérhető lesz a kohn-ferencia anyaga - az ilyen helyzetelemezgető hamis okoskodásokat úgyis felteszik pl. a szombatra, médiakutaTó-ra, vagy egyéb online elérhető ballib zsidó hazugság gyűjteménybe. A political capital se jobboldali, cionista neokon ideológiai vonalba tartozik.

"Az antiszemitizmus ellenszerei" - zsidókkal és ballibekkel konferenciázgat a brit követségen a Fidesz" 

"Vagyis a holokauszt-ünnepségek nem érnek véget a 2014-es év elmúltával, hanem rendületlenül tovább folytatódnak."


Igen, a cionisták képesek és szabályosan megünneplik ami állítólag tragédiájuk, ami eleve nem normális, jelzi hogy valami nem stimmel. Vannak nemzeti gyásznapok, az nem ilyen, nem élvezkednek azon részletekbe menően hány millió halt meg hol és hogyan. Nincs Mohács emlékév, meg ilyesmik. Vannak viszont a kiirtott vidéki zsidók, tényleg vannak : pl a 2009-es telefonkönyvben a megye falvaiban ott sorakoznak a tipikus zsidó nevek... Ha valamikor a cionisták nem lesznek döntési pozícióban, akkor az egész holokausztipari hamisítvány - történelmet úgy vágják ki a magyar diákok kötelező tananyagából, hogy csak úgy süvít.

"A toleranciancia jegyében" - Gaudit és Zagyvát be sem engedték a zsidók és fideszesek... 

Gaudit mint Jobbikost és mint a 2006-os rendőrterror plusz egyéb szocionista jogtiprások ügyében makacs igazságérzettel rendelkező oknyomozót eleve utálják a libernyákok, az is csoda hogy egy fideszes bemehetett egyáltalán. De! Várjunk ezzel azért, nem biztos hogy ezért. Amit tanácskoznak, annak a leirata meglesz a szombat.orgon (a), a political capital oldalain, és más helyeken. Videót is biztos készítettek, sajnos megvágják így nem valószínű hogy "öszödi beszédek" szivároghatnak ki,az igaz. Múlt heti Demokratában téma volt, általában se nagyon eresztenek oda senkit se az angol, se az amcsi, se az izraeli nagykövetség területére. Sőt! Még az utca is le van zárva!