width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. febr. 17.

2015. február 17., kedd

Google+ Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Miért nincs nálunk szervezett bojkott izrael + cionizmus ellen például a színészek, zenészek, egyéb ...
2/17/2015 9:43:14 AM

Miért nincs nálunk szervezett bojkott izrael + cionizmus ellen például a színészek, zenészek, egyéb művészek közt? Ezek a lehetőségeket csak kizárólag maguk közt osztják ki - így lesz liberális szemét és átnevelőtábori agitprop a mi adónkból, a kultúra, oktatás, művészet komoly állami támogatást kap! Pedig csak egy vödör szart érdemelnének az alföldi róbert féle vadliberális férgek, csak meggyalázni tudnak mindent, ami nekünk fontos. Ballliberális gyűlöletklub kirekesztése közismert, a szennysajtójukkal lejáratnak, zaklatnak is embereket! Vagy amikor a vállaltan jobboldali embereket a nyomorult zsindex féle helyek csak kiröhögtetni, lenácizni, szélsőségesezni tudják. Netán hamisítanak róla valami mocskot. A drogos, rosszarcú senkiházi liberális firkászok, videó és képhamisítók, akiken bőven van miért röhögni. A véleményeik meg annyit érnek mint az emberségük, 0.

"ELHALLGATOTT HÍREK 31"

(Itt olyan hírek olvashatók, amelyekről a hazai sajtó két napja vagy annál hosszabb ideje hallgat. Az alábbi hír eddig nálunk csak a Hunhir.hu portálon jelent meg.)

Hatalmas lépés Izrael bojkottálására a palesztinok ellen elkövetett bűnök miatt: 700-nál több brit művész jelentette be részvételét.

Az Egyesült Királyságban élő több mint 700 tekintélyes alkotó – írók, zenészek, rendezők, művészek – adták a nevüket egy olyan fogadalomhoz, hogy bojkottálnak minden együttműködést Izrael állama által pénzelt vagy szponzorált projektekkel, írta a brit Guardian című lap a múlt pénteken, közölve a bojkottot meghirdető levelet. Egy nappal később az Electronicintifada.net írt róla, linket közölve az aláírókra, művészeti ágak szerinti bontásban is és kiemelve, hogy e bojkott bejelentése „jelentős lépés a brit kulturális bojkott kampányban.

A bojkottban résztvevők nem csak távol maradnak minden, Izraelben megrendezésre kerülő kulturális eseménytől, de pénzt sem fogadnak el az izraeli kormányhoz kapcsolódó bármely intézménytől.
A bojkottálók között található a filmrendező Ken Loach, a zenészek közül Roger Waters, Robert Wyatt és az építészek közül Will Alsop is.

/Találós kérdés: hány magyar művész merne aláírni egy ilyen bojkott felhívást és hány politikai párt merné az ilyen bojkottot nem elítélni?/

 

Állítólag oroszellenesek a lengyelek, de nem feltétlen. Az a kormány is csak lengyelországi, mindenféle...
2/17/2015 9:31:01 AM

Állítólag oroszellenesek a lengyelek, de nem feltétlen. Az a kormány is csak lengyelországi, mindenféle lengyelül is beszélő neoliberális zsidók meg nem azonosak a lengyel néppel. Ahogy a budapesti ballib sem magyar. :)

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_30

"ELHALLGATOTT HÍREK 30"

1. A varsói Amerika-imádó kormány rendőrsége sztrájkoló lengyel bányászokra lövetett február 9-én. Az MTI varsói tudósítója nem vette észre a hírt. A Reuters igen. (Kiegészítés 19:47 perckor: mivel vannak, akik jelezték, hogy a megadott videó nem nyílik, egy biztosan nyíló és még jobb videó a bányászokra lövő rendőrökről, szintén február 9-ről: https://www.youtube.com/watch?v=zVkNSApUavc)

2. Erdogan török miniszterelnök nyomására Obama belátta, hogy fel kell háborodnia, amiért ezúttal három muzulmán diákot lőttek le.

3. Felmérés: az orosz polgárok 85 %-a bízik Putyin elnökben.

1.

A lengyelországi Jastrzebie Zdroj-ban a rendőrök vízágyukkal és gumilövedékekkel is rátámadtak a sztrájkoló bányászokra. Vajon a lengyel hírügynökség hallgatott volna arról, ha az Orbán-kormány rendőrsége lövetne sztrájkolókra nálunk?
A Reuters brit hírügynökség videója a brutális támadásról itt látható: http://www.wsoctv.com/videos/news/polish-miners-clash-with-police/vDDt94/.

(Az MTI hallgatására nem tudok linkkel szolgálni.)

2.

Február 12-én a török lapok, február 13-án, pénteken hajnali 2 óra 16 perckor (Greenwich-i idő) a BBC jelentette, hogy Recip Tayyip Erdogan török elnök bírálta Barack Obama amerikai elnököt, Joe Biden alelnököt és John Kerry külügyminisztert , amiért egy szót nem szóltak, miután február 10-én az észak-karolinai Chapel Hill-ben három ottani muzulmán diákot megöltek. A mexikói látogatásán lévő Erdogan hozzátette, ha Obama csendben marad, „a világ is csendben marad az ön irányában".

Megjegyzés: Obama a nógatásra három napos késéssel megszólalt. Ban Ki Mun ENSZ főtitkár is. E megszólalásokat az MTI washingtoni tudósítója 13-án hazai idő szerint 21:32-kor már jelentette. De a távirati iroda akkor sem tért ki Erdogan kijelentésére.

3.

A legfrissebb, február 13-án nyilvánosságra hozott felmérés szerint a kedden, február 17-én Budapestre látogató Vlagyimír Putyin orosz elnök iránt az oroszok 85 %-a bizalommal viseltetik és 74 százalékuk mondta, ha most lennének elnökválasztások, rá szavaznának.

(Az MTI moszkvai tudósítója átaludta a hírt.)

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions