width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 29.

2007. szeptember 29., szombat

Holokauszt téma.

Holokauszt téma.

Holokauszt megkérdőjelezés. Erre amúgy mindig hisztérikus reakció szokott születni, a zsidók részéről. Pedig a ma élő zsidók tudhatnák, egy ponton túl - amit már túlléptek az események - az hogy valaki elhiszi a holokausztot avagy sem, nem oszt nem szoroz.
Sőt, ezzel azt sugalmazzák, hogy nincs semmi más megoldás a zsidókérdésre, csak a teljes kiirtás. Mert az ükunokák is holo-kártérítésért hisztiznek, mert miattuk korlátozzák a szólásszabadságot, a szervezkedési szabadságot, mert a neoliberális zsidók érdek-pénz-hatalom hálózatai miatt nem lehet egy egészséges nacionalista, szociális államot megvalósítani.
És a neoliberalizmus valahol pontosan AZ a fajta rablókapitalizmus, ami miatt az 1920-as években németek tízmilliói nyomorban éltek!!!

Amikor én voltam középsulis, még nem nyomták ennyire a holo propagandát, és nem volt kötelező olvasmány az Anna Frank napló sem.
Arra emlékszem, amikor egyszer anyai nagymamám mesélte, hogy ő azt hallotta annak idején a visszatért zsidóktól, hogy élve elégették őket, de valahogy úgy hogy egy folyosón valami mozgójárda szerűség volt. ezt már akkor is igen nehezen bírtam elképzelni, hiszen agyrém és zavaros rémtörténet.

Tehát, a holokauszt szó jelentése : kiégő (ember)áldozat. Az ellie wiesel nevű megélhetési holokauszttúlélő, és ilyesfajta rémtörténetek kitalálója írt egy Sötétség délben című könyvet. Abban az áll, hogy a németek hatalmas gödröket ásattak a zsidókkal, olyanokat mint az agyagbányákban is (ezek óriási gödrök, nagyon sokáig tartott volna kiásni őket) aztán azokban tüzet raktak, aztán belelőtték illetve beletaszították a megkötözött zsidókat, és azok ott élve elégtek. A könyv az 50-es években íródott. Ha "holokauszt állítók" is mást és mást mondanak, és azt várják az emberektől, hogy szkepticizmus és fenntartások nélkül higgyék el a legabszurdabb rémtörténeteket is, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy

1 : emberek elhiszik a rémségeket, de mégsem éreznek együtt a zsidókkal, sőt megerősíti őket a tudat, hogy ezekkel máskor másoknak is meggyűlt a bajuk, és csak kiirtani lehet őket, ergo kifejezetten a (valóságban megnemtörtént) népirtás iránt fognak nosztalgiázni.

2 : emberek nem hisznek a rémtörténetekben, nagyon elegük van a holokausztiparból, gyerekeik bűntudatra neveléséből, miközben valós, a zsidóság államvezetésben, médiában, kereskedelemben stb. való túlrepretrezentáltságából adódó társadalmi problémákról sosincs szó, cigánybűnözésről sosincs szó, mert nem lehet, hisz a nácik is ilyeneket vallottak, és így tovább.

3 : aki meg elhiszi a hivatalos hazugságot, be van csapva, ha elég esze van, rájön lassan hogy mégsem úgy volt az. Eléggé tudnak kórusban óbégatni a zsidók, ha bármilyen kis sérelem éri őket, szóval ez, akár közéleti és karrier öngyilkosságnak is felfogható, hiszen még mindig igaz, hogy a média zöme zsidókézen van!! "Holótagadó" lejáratása befigyel azonnal...

Bizony aki állandóan nácizik meg fasisztázik, jó eséllyel legalábbis LÉLEKBEN nem magyar ember : vagy cionista zsidó vagy libertinus. Egyre megy, aktív ellenség, és ők nem hagynak minket békén, a saját hazánkban. Mi csak védekezünk. A nagy izraelben mit csinálnak a belső ellenséggel??? Azaz a hazájukban otthon levő palesztinokkal, akiket ők belső ellenségként, terroristaként definiálnak?

Lágerbe zárják, és kínvallatják, bírósági tárgyalás nélkül, ártatlanul!!
Tízezrek sínylődnek ilyen börtöntelepeken ártatlanul.

http://www.kuruc.info/r/1/15028/ Florian Geyer dala 1 - videó

Ajánlom szeretettel az alábbi videót mindazoknak kik a 21. században is a meg nem történt holokausztból kívánnak megélni! Népeket taszítanak szegénységbe, államokat fosztanak meg vagyonuktól, mindezt csak azért mert ők zsidónak születtek. Újra kihívják maguk ellen a Sorsot. De a következő soah valódi lesz! (Florian Geyer)