width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Holokauszt téma.

2007. szeptember 29., szombat

Holokauszt téma.

Holokauszt téma.

Holokauszt megkérdőjelezés. Erre amúgy mindig hisztérikus reakció szokott születni, a zsidók részéről. Pedig a ma élő zsidók tudhatnák, egy ponton túl - amit már túlléptek az események - az hogy valaki elhiszi a holokausztot avagy sem, nem oszt nem szoroz.
Sőt, ezzel azt sugalmazzák, hogy nincs semmi más megoldás a zsidókérdésre, csak a teljes kiirtás. Mert az ükunokák is holo-kártérítésért hisztiznek, mert miattuk korlátozzák a szólásszabadságot, a szervezkedési szabadságot, mert a neoliberális zsidók érdek-pénz-hatalom hálózatai miatt nem lehet egy egészséges nacionalista, szociális államot megvalósítani.
És a neoliberalizmus valahol pontosan AZ a fajta rablókapitalizmus, ami miatt az 1920-as években németek tízmilliói nyomorban éltek!!!

Amikor én voltam középsulis, még nem nyomták ennyire a holo propagandát, és nem volt kötelező olvasmány az Anna Frank napló sem.
Arra emlékszem, amikor egyszer anyai nagymamám mesélte, hogy ő azt hallotta annak idején a visszatért zsidóktól, hogy élve elégették őket, de valahogy úgy hogy egy folyosón valami mozgójárda szerűség volt. ezt már akkor is igen nehezen bírtam elképzelni, hiszen agyrém és zavaros rémtörténet.

Tehát, a holokauszt szó jelentése : kiégő (ember)áldozat. Az ellie wiesel nevű megélhetési holokauszttúlélő, és ilyesfajta rémtörténetek kitalálója írt egy Sötétség délben című könyvet. Abban az áll, hogy a németek hatalmas gödröket ásattak a zsidókkal, olyanokat mint az agyagbányákban is (ezek óriási gödrök, nagyon sokáig tartott volna kiásni őket) aztán azokban tüzet raktak, aztán belelőtték illetve beletaszították a megkötözött zsidókat, és azok ott élve elégtek. A könyv az 50-es években íródott. Ha "holokauszt állítók" is mást és mást mondanak, és azt várják az emberektől, hogy szkepticizmus és fenntartások nélkül higgyék el a legabszurdabb rémtörténeteket is, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy

1 : emberek elhiszik a rémségeket, de mégsem éreznek együtt a zsidókkal, sőt megerősíti őket a tudat, hogy ezekkel máskor másoknak is meggyűlt a bajuk, és csak kiirtani lehet őket, ergo kifejezetten a (valóságban megnemtörtént) népirtás iránt fognak nosztalgiázni.

2 : emberek nem hisznek a rémtörténetekben, nagyon elegük van a holokausztiparból, gyerekeik bűntudatra neveléséből, miközben valós, a zsidóság államvezetésben, médiában, kereskedelemben stb. való túlrepretrezentáltságából adódó társadalmi problémákról sosincs szó, cigánybűnözésről sosincs szó, mert nem lehet, hisz a nácik is ilyeneket vallottak, és így tovább.

3 : aki meg elhiszi a hivatalos hazugságot, be van csapva, ha elég esze van, rájön lassan hogy mégsem úgy volt az. Eléggé tudnak kórusban óbégatni a zsidók, ha bármilyen kis sérelem éri őket, szóval ez, akár közéleti és karrier öngyilkosságnak is felfogható, hiszen még mindig igaz, hogy a média zöme zsidókézen van!! "Holótagadó" lejáratása befigyel azonnal...

Bizony aki állandóan nácizik meg fasisztázik, jó eséllyel legalábbis LÉLEKBEN nem magyar ember : vagy cionista zsidó vagy libertinus. Egyre megy, aktív ellenség, és ők nem hagynak minket békén, a saját hazánkban. Mi csak védekezünk. A nagy izraelben mit csinálnak a belső ellenséggel??? Azaz a hazájukban otthon levő palesztinokkal, akiket ők belső ellenségként, terroristaként definiálnak?

Lágerbe zárják, és kínvallatják, bírósági tárgyalás nélkül, ártatlanul!!
Tízezrek sínylődnek ilyen börtöntelepeken ártatlanul.

http://www.kuruc.info/r/1/15028/ Florian Geyer dala 1 - videó

Ajánlom szeretettel az alábbi videót mindazoknak kik a 21. században is a meg nem történt holokausztból kívánnak megélni! Népeket taszítanak szegénységbe, államokat fosztanak meg vagyonuktól, mindezt csak azért mert ők zsidónak születtek. Újra kihívják maguk ellen a Sorsot. De a következő soah valódi lesz! (Florian Geyer)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk