width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 3.

2008. február 3., vasárnap

Ezért kellett

A Bölcsek írták a Jegyzőkönyveikben: - A szabadelvűség az önkormányzatokat, amelyekben a gójok céljukat látták, alkotmányos államokkal pótolja. Minden alkotmány magasiskola a gyűlölet, a civakodás és a meddő pártviszály részére, amely megbénítja az állam erejét és annak életmegnyilvánulásait megfosztja minden egyéni értéktől. A szónoki emelvény úgy, mint a sajtó, az uralkodókat tétlenségre és tehetetlenségre ítélte, haszontalanokká, feleslegesekké tette őket. Ezért már sok országban megfosztották őket trónjuktól.

Azóta vette kezdetét a népuralom korszaka, amelyben a törvényesen uralkodó királyokat szalmabábukkal pótoltuk, amelyeket a nép tömegéből, a nekünk rabszolgákként engedelmeskedő kegyencek közül „elnökökké” választottunk ki. Ez volt az akna, amellyel - és higyjék el! - nem egy, hanem valamennyi gój-nép állami berendezését aláaknáztuk.

Mayer Amschel Bauer (Rothschild) "Engedjék meg nekem, hogy valamely nemzet pénzét én kezeljem, és nem érdekel, hogy kik vannak hatalmon."

Amúgy a Szent Koronát is EZÉRT gyűlöli a jelenlegi "politikai elit"...