width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2020. márc. 7.

2020. március 7., szombat

Szélhámos felháborodik ha leleplezik, élősködő fasisztázza az őt eltartókat, lebukott tolvaj támad leleplezőire, a magyar györgy nevű szarházi pedig "gyűlölettényekkel" szembe' sül szénné : landoltak nála SAJNOS vaskos börtönbiznisz százmilliók. Liberális, az újracsomagolt kommunista. Bár elnézve a nyíltan komcsiszimpatizáns kulturálmarxista "független újságíró" propagandisták kocsmájaként üzemelő reddites és tumblr-es helyeket, még a csomagolás is a régi. Ez nem egyszeri elszólás, még mindig rákosi - szamuely mentalitású az ószövetségi gyűlölet népe. :3

Liberális, az újracsomagolt kommunista. Bár elnézve a nyíltan komcsiszimpatizáns kulturálmarxista "független újságíró" propagandisták kocsmájaként üzemelő reddites és tumblr-es helyeket, még a csomagolás is a régi.

Szélhámos felháborodik ha leleplezik, élősködő fasisztázza az őt eltartókat, lebukott tolvaj támad leleplezőire, a magyar györgy nevű szarházi pedig "gyűlölettényekkel" szembe' sül szénné : landoltak nála SAJNOS vaskos börtönbiznisz százmilliók.

A valódi veszélyes szélsőség : a kommunistát játszó liberális kőgazdagok, és gazdáik a nemzetek felett szervezkedők, akik még a milliárdosoknál is gazdagabbak.

Ez nem egyszeri elszólás, még mindig rákosi - szamuely mentalitású az ószövetségi gyűlölet népe. :3

https://pestisracok.hu/bortonnel-fenyegette-meg-szarvas-szilvesztert-magyar-gyorgy-a-minden-gyanu-alatt-allo-ugyved-videoval/

Börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert Magyar György ügyvéd, miután hallhatóan zokon vette, hogy a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese a Hit Rádió élő műsorában folytatott, a börtönbizniszről szóló vitájukban azzal szembesítette az ellenzéki politikában térdig gázoló Magyar Györgyöt, hogy ügyvédi irodája az elmúlt években több, mint félmillárd forintot kaszálhatott 419 börtönbizniszes ügyben. A bíróságon találkozunk – mondta előbb Magyar György, majd odáig ment, hogy kijelentette: ha Szarvas Szilveszter így folytatja, akkor belülről is lesz módja börtönt látni.

Magyar Györgyöt a Hit Rádió műsorvezetője figyelmeztette, hogy ne fenyegetőzzön. Magyar szerint az elítélt bűnözők sínylődnek a magyar börtönökben, az állam nem képes őket ember módjára tartani, ezért járnak a kártérítések, de Magyar György szerint börtönbiznisz nem létezik, bűnbakbiznisz van Magyarországon. Szarvas Szilveszter visszakérdezett, milyen sínylődésről beszél Magyar György, majd azzal szembesítette az ügyédet, hogy az unió és az Emberi Jogok Európai Bírósága miatt ott tartunk, hogy két olaszliszkai lincselő is több milliós kártérítést kapott a rossz börtönkörülményekre hivatkozva.

Tízezer ügyben 12 milliárd forint kártérítést fizetett a magyar állam börtönbüntetésre ítélt elkövetőknek, akik szabadságvesztésük letelte után milliókkal a zsebükben távozhatnak. A gyilkosok, elkövetők 8,6 milliárd forintot kaptak az elmúlt években, miközben az áldozatoknak, családjuknak csak egymilliárd forint jutott – mondta Szarvas Szilveszter.

Magyar György a vitában többször is a sínylődés kifejezést használta, mondván, az elítélteket nem ember módjára tartja fogva a magyar állam. "A börtönlakók peren kívüli eljárásban kapnak kártérítést, itt szó sincs bizniszről, műbalhé az egész" – álltotta teljes meggyőződéssel Magyar György. Szarvas Szilveszter szerint felháborító, hogy elítélt bűnözők azért is kártérítésre jogosultak, mert a cellájukba nem eléggé süt be a nap, vagy a mosdót egy függöny választja el a cellától, és nem ajtó vagy fal. "Hogyne lenne börtönbiznisz, Magyar úr. 2013-ban éppen ön mondta azt egy interjúban, hogy a börtönbizniszből akár 30 milliárd forint is juthat a károsultaknak. Ezt ön állította" – emlékeztetett Szarvas Szilveszter.

Portálunk főszerkesztő-helyettese hiába kérdezte meg Magyar Györgyöt, az ügyvéd arra a kérdésre nem válaszolt, hogy ügyvédi irodája mennyi pénzt kapott a börtönbiznisz keretében. Magyar szerint a magyar hatalom korrupt, a jogállamiság miatt elvesző uniós pénzek lesznek az igazán fájdalmasak, a kormány pedig csak a néplelket bolondítja. Szarvas Szilveszter megjegyezte: Magyar György annyira független ügyvéd, hogy Somogy megye 4-es választókörzetében az MSZP-Párbeszéd színeiben volt képviselőjelölt.

Magyarországon a börtönbizniszben olyan ügyvédek fognak össze, akik a politikában is érdekeltek

– hívta fel a figyelmet Szarvas Szilveszter, amihez Magyar György hozzátette: a helyzet rosszabb, hiszen ő nemcsak a választásokon állt rajthoz ellenzéki színben, de még a fővárosban is részt vett az ellenzéki előválasztás lebonyolításában.

Hallgassa meg a teljes vitát, érdemes!