width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. jan. 1.

2017. január 1., vasárnap

Oroszfóbiás libsik fészbúkot (is) cenzúráznának. A merkelizmus facebookos és egyéb netes cenzúrájáról szóló hírek, melyeket a magyarországi ám antimagyar "informatikai" híroldal itcafe.hu és több tematikus "szakmai" oldal szintén egyetértően közöl le.

Oroszfóbiás libsik fészbúkot (is) cenzúráznának

A merkelizmus facebookos és egyéb netes cenzúrájáról szóló hírek, melyeket a magyarországi ám antimagyar "informatikai" híroldal itcafe.hu és több tematikus "szakmai" oldal szintén egyetértően közöl le. Liberális propaganda nyugatról és más semmi, még mindig ez a módi. Mekkora tenyérbemászóan libernyák bibsi taknyok ezek már, dabadaba dú.

Következetesen mindenben életellenesek, aztán játsszák a hülyét hogy ők nem értik, miért nem fogadja már el senki a hazugságokra és erőszakra épülő, nemzetlebontó, káoszpárti, gazdaságilag is antiszociális és szellemileg is hazátlan neoliberális rendszerüket. Persze hogy az oroszokra mutogatnak. Pedig olyan egyszerű, amelyik ország NEM pénzeli és nem szervezi NGO - hálózatba a világgyarmatosítást kiszolgáló helyi hazaárulókat, az mind frankó szövetségesnek. Kína, az oroszok, Irán, és így tovább. Nincs erkölcsi alapja nyígni a világ többpólusúvá válásával végre bűvülő nemzeti mozgástér miatt a libsi bandának, az itteni liberálisok az amerikai demokrata párt, és soros (meg még akiknek a nevét se tudhatjuk) támogatásával kezdettől fogva áskálódtak a nemzet ellen!

Még amelyik álcivil megélhetési nem szabadkőműves jellegű hálózatokba beszervezett, kiképzett és beavatott atlantista cionista (=Európa ellenes) ügynök, mert ugye ennek legálisan lehet lenni a judeuban pl. CIA - kontakt "alfa" újságírónak - az is pont úgy viselkedik mintha fizetett népellenség volna. A pénz és a hatalmi érdek tartja egyben azt a tábort CSAK.

Ha az embereknek egymással szabadon nem lehet kommunikálni, úgy csak felülről kaphat a nép nyilvánvalóan dezinfókat, azért kell ennek így maradnia, a felülről lefelé kommunikáló tájékoztatási rendszert akarják megőrizni hogy tudjanak manipulálni a valóság eltagadói továbbra is. A mainstream azaz "fősodratú" libsi polkorrekt agyferdítők az igazi álhíroldalak + tévék, rádiók, újságok. Nézettségük és hitelességük meredeken esik, mert kamuznak, és még szemetek is, kipellengéreznek, karaktergyilkolnak, hamisítványokkal támadnak teljesen normális konzervatív értékrendű embereket.

Mert azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy az oroszok látogatatlan zugblogokkal és egyéb hobbi szintű oldalakkal akarják elfoglalni Európát, lol már. Idióta túlkombináló hiszterolibek összeesküvés elmélete. Marvel és más hidegháborús képregények, és Tom Clancy kémregények bár utóbbaik valóságosabbak valamivel. Pár Hídfőnetre hanyagul odavetett mondattal destabilizálhatók egész földrajzi régiók, csak úgy lazán, ne már. :3

Amikor van 50 hírtévé, kit zavar az RT, el lehet kapcsolni. Kell a sajtószabadság meg a vélemény pluralizmus nem? Amúgy most sem nézhető sok kábeltv szolgáltatónál ezen adó, tudom hogy magyarul nincs még - de angolul igen.

Az összes gazdasági és pénzügyi témájú hetilap vagy magazin a szervezett magánhatalom nagy játékosaié, mint pl. a hvg. Elég egyoldalú bennük a vadkapitalizmus istenítése, és ha bármit rosszul csinál a fidesz az a válaszuk : "nem elég liberális, túl sok az állam"

Az ószövetségi sajtó szolgálat nem a népet szolgálja majd épp ellenkezőleg, cenzúrázó és szűrő bizottság vagy tanács, egy nagy vörös atlantista cionista ragyás zsidó segg.

Ezúttal a valóság észlelését államosítanák a bevándorláspártiak

Megdöbbentő méretet ölt a német kormány cinizmusa. Úgy gondolják: ha nem beszélhetnek róla, hátha nem veszik észre az emberek, hogy kirabolják és megerőszakolják őket. Angela Merkel visszatérne az „amiről nem akarunk beszélni, az márpedig nem létezik" irányelvéhez.

A német belügyminisztérium azt tervezi, hogy létrehoz egy Dezinformáció Elleni Védelmi Központot a következő évi országgyűlési választások előtt. A bejelentés annak hatására történt, hogy az Amerikai Egyesült Államokban tartósan zajlik egy mesterségesen fenntartott hisztéria, miszerint Donald Trump megválasztása és Hillary Clinton megalázó veresége úgynevezett „álhíreknek" köszönhető, ami a „valós híreknél" nagyobb arányban jutott el az emberekhez.

Az új állami hivatal célja, hogy eldöntse az emberek helyett, mi valóságos, és mi nem.

A Der Spiegel magazin beszámolója szerint az új hivatal létrehozását gyors ütemben akarják megvalósítani, hogy már a választásokat megelőző kampányidőszakban működésbe léphessen. Ezt az „Igazságminisztériumot" az Angela Merkel német kancellár szóvivője által vezetett Szövetségi Sajtószolgálat fogja irányítani.

Nem propaganda és cenzúra, hanem „politikai oktatási munka"

A belügyminisztérium közleménye szerint „a poszt-igazság korszakának elfogadása egyenlő lenne a politikai kapitulálással." A minisztérium ehelyett „a politikai oktatási munka intenzívebbé tételét" javasolja, különösen az országban élő törökökre és oroszokra vonatkozóan.

Számos politikus, többek közt a szociáldemokraták egy vezető alakja, Thomas Oppermann is javasolta az „álhírek" terjesztésének kriminalizálását. Oppermann szerint a Facebook 24 órán belül el kell távolítson minden, a kormány által kifogásolt bejegyzést, és ha ezt nem teszi meg, bírságokat kell fizessen.

Oppermann a Der Spiegelnek nyilatkozva azt mondta, a Facebookot arra fogják kötelezni, hogy állandó, a nap 24 órájában és az év 365 napjában elérhető képviseletet működtessen Németországban, ami napon belül el kell távolítsa a kormány által kifogásolt bejegyzéseket. Ha a Facebook nem távolítja el a bejegyzést 24 órán belül, félmillió eurónál kezdődő bírságot kell fizessen minden egyes kifogásolt bejegyzés után.

Tekintve a német vezetők által jelenleg képviselt ideológiát, ez alapján a Facebook állami kényszer hatására egy olyan, központilag ellenőrzött médiafelületté válhat, mint a hagyományos fővonalú média – aminek sok esetben gyakorlatilag semmi köze a valósághoz, emiatt az emberek alternatív hírforrásokat keresnek.

A multikulturalizmust, bevándorlást, „nyílt társadalmat" képviselő bejegyzések maradhatnak, a hollywoodi erőszak szintén maradhat – a migránsok által elkövetett gyilkosság és nemi erőszak híre nem maradhat. Az igazság nagyon veszélyes a választások előtt, befolyásolhatja a szavazás kimenetelét. Emiatt jön létre a Dezinformáció Elleni Védelmi Központ, aminek segítségével az állam megmondja, mit kell gondolni a világról. Az egyén szabadságjogaira gyakran hivatkozó liberálisok pedig mind együtt bólogatnak, és támogatják a valóságértelmezés államosítását.

A németek nem bíznak a sajtóban a liberális médiacenzúra miatt

A Kölnben történt tömeges szexuális zaklatás eltitkolása fordulópont volt az emberek sajtóba vetett bizalma szempontjából. A németek nem hisznek már a fővonalú médiának, mert a kormány médiacenzúrát működtet és hírzárlatot rendelt el az ideológiai szempontból kínos információkkal kapcsolatban.

Alig három héttel ezelőtt a német ZDF televízió volt igazgatója, Wolfgang Herles a Deutschlandfunk rádiónak interjút, melyben beszámolt arról a brutális médiacenzúráról, amit a német kormány a sajtószabadság leple alatt működtet. Elmondása szerint a sajtóorgánumok többsége "fentről" kapott utasítások mentén kell működjön, és szigorú cenzúra alatt működik – "ellenkező esetben nem is működhetne". Herles az interjú során kijelentette, hogy a német sajtóorgánumok teljes engedelmességet tanúsítanak az ország hatóságai irányába, annak ellenére, hogy többségük látszólag "független" médiaként működik. Az ország hatóságai pedig szigorú feltételeket állítanak fel bizonyos témákra vonatkozóan, és arra kényszerítik a médiát, hogy kövessék az általuk megszabott utasításokat.

Herles az interjú során tényként számolt be arról, ami a még megmaradt maroknyi, bármennyire is komolyan vehető újságíró rémálma: a szakma egésze hiteltelenné vált, és az emberek már arra is automatikusan hazugságként tekintenek, ami esetleg tényleg igaz. Ez a hatalom által működtetett médiacenzúra következménye, ami megakadályozza, hogy az uralkodó ideológia számára kínos információk nagy nyilvánosságot kapjanak. A ZDF volt igazgatója úgy fogalmazott:

"Ma semmilyen negatív állítást nem tehetünk a menekültekkel kapcsolatban. Ez a kormányzati újságírás vezetett oda, hogy az emberek többé nem bíznak bennünk."

A Der Spiegel német napilap most ugyanerről a jelenségről számol be, de nem a szakmában érintettek személyes tapasztalata, hanem hiteles közvélemény-kutatás eredményei alapján. A Spiegel nemzetközi kiadásában is megjelent beszámoló szerint az Allensbach alapítvány felmérése során a válaszadók mindössze 25%-a mondta azt, hogy megbízik abban, amit a média az országba érkező "menekült nőkről és gyermekekről" ír. A felmérés szerint a németek 40%-a egyértelműen nem bízik a médiában – a bizalmatlanság szintje pedig az "egészséges szkepticizmustól" az összes újságíró megvetéséig és gyűlöletéig terjed. A Spiegel szerint azonban ennél aggasztóbb, hogy ez nem egy a szélsőségekre jellemző állandó jelenség, hanem növekvő trendet mutat, és a médiával "elégedetlen", "radikalizálódott" személyek száma egyre nő.

A nem tematikus sajtóorgánumok részéről az emberek kifejezetten elutasítóan fogadják, ha az adott újság le akarja korlátozni az olvasók információ-elérését, és érdemi információ helyett lényegtelen "műhírekkel" bombázza az olvasóközönséget. A világ történéseit 1-2 perces időtávokban közlő sajtóorgánumokkal kapcsolatban a németek is egyre inkább arra panaszkodnak, hogy a fővonalú média nem foglalkozik olyan kérdésekkel, melyek az embereket érdeklik, ehelyett politikai és gazdasági megrendeléseket teljesítenek, és már minimális erőfeszítést sem tesznek arra, hogy ezt eltitkolják. A fővonalú német sajtóorgánumok Facebook-oldalain szintén szembeötlő a hozzászólások többségének elutasító jellege, különösen a menekültkérdéssel kapcsolatban: a sajtó "szegény menekült nők és gyermekek" tematikájú beszámolói alatt is tömegével jelennek meg olyan hozzászólások, melyek azt követelik, hogy a menekültek sajnáltatása helyett a sajtó inkább valós szociális kérdésekkel, a kórházak és iskolák leépülésével, a romló megélhetési viszonyokkal és a közrend megbomlásával foglalkozzon – ami Nyugat-Európa vezető gazdasága esetében igen sokat sejtető jelenség.

A Spiegel szintén foglalkozott azzal, hogy a Kölnben történtek óta az újságírók nem csak az online közösségi médiában, de az utcán is gyakran válnak verbális inzultus áldozatává. A közelmúltban egy németországi újságíró, Dunja Hayali az Arany Kamera díjat vehette át, de az elismerést némileg hitelteleníti, hogy egy az eset kapcsán készült videofelvételen kerékpárral elhaladt mögötte az "utca embere", aki a kamerák láttán odakiabált nekik, hogy "hazug újságírók".

Az ICM Research tavaly májusi felmérése szerint a német lakosság több mint 55%-a alternatív sajtóorgánumokból tájékozódik, mert nem elégszik meg a fővonalú média által nyújtott információkkal és azok magyarázatával. Ez több mint fél évvel a Kölnben történt tömeges szexuális zaklatások eltitkolása előtt történt, ami a helyzet súlyosságát mutatja. Willy Wimmer, a Kereszténydemokrata Unió tagja akkor úgy kommentálta az esetet; a német lakosság többsége azt akarja, hogy a hazai média függetlenedjen az amerikai befolyástól. Elmondása szerint az ukrán válság jelentett fordulópontot a sajtóval szembeni bizalmatlanság szempontjából, mert az emberek a hazai fővonalú sajtó mellett alternatív nemzetközi sajtóorgánumokat is követve egyértelműen láthatták, hogy a nyugat-európai sajtó elhallgat dolgokat, elferdíti a híreket. A Németországban és más nyugat-európai országokban működő médiacenzúra súlyosságát mutatja, hogy nem kellően megalapozott feltételezések alapján gyakran riogatnak olyan hírekkel, miszerint terroristák atomerőművet akarnak felrobbantani, de amikor Kelet-Európában küszöbön állt egy valós atomkatasztrófa, az esetről teljes hírzárlatot rendeltek el. Az Ukrajnában 2014 január-februárban történt puccs idején szélsőjobboldali csoportok fegyveresei elfoglalták a rivnei atomerőművet, amiről egyetlen fővonalú német sajtóorgánum sem számolt be, mert ezek a szélsőjobboldali csoportok a terrorcselekménnyel egy atlantista kormány hatalomra jutását segítették.

http://www.hidfo.ru/2016/12/ezuttal-a-valosag-eszleleset-allamositanak-a-bevandorlaspartiak/

Miért fáj az a fidesznek, ha nem a valójában neoliberális álbal oldal szerzi meg a baloldali érzelmű emberek szavazatait, hanem a Jobbik?! Csak dísznek van a ballib ellenzék, hogy létükkel legitimálják a fidesz állampárti időkre emlékeztető egyeduralmát!!! A lázadás éve lesz - az orbángyurcsány félék nagykoalíciós népellenes rezsimje ellen.

Aki a tutiblogot írja és a Jobbikot fasisztázza : kapitális nagy barom, így kezeld a fizetett fidesznyik astroturfing propaganda blogsztáros szemetet : del & ignore.

Jó hogy saját magunknál is jobban ismeri a Jobbik szavazóit ez a hsz-cenzúrázás miatt ellenvéleményekkel eleve kommentelhetetlen blogú önszopkodó öntelt önelégült fidelitasos narancslibsi hülyegyerek!!! Hisz már a fidesszel is az a bajunk, hogy NEM nemzeti és főleg nem szociális(an érzékeny). Viszont igenis polkorrekt a kormánypárt, áder újévi beszéde szintén egy hányinger, melyben imre kertészt és esterházy pétert hiányolta ez a zsidók papucsa csicskakáder.

Azt örökre elfelejteni, hogy a szavazó ellenség. Illetve már megint a kérdés, amit capslockkal kellene írni de nem.

!!!! fontos !!!!

Miért fáj az a fidesznek, ha nem a valójában neoliberális álbal oldal szerzi meg a baloldali érzelmű emberek szavazatait, hanem a Jobbik - vagy a fideszcsahosok által szintén le MNA-zott és le orosz kémezett Thürmer Gyula féle Munkáspárt !!!???

Milyen háttéralkuk lehetnek itt igen, az a kérdés. Csak dísznek van a ballib ellenzék, hogy létükkel legitimálják a fidesz állampárti időkre emlékeztető egyeduralmát!!! A lázadás éve lesz - az orbángyurcsány félék nagykoalíciós népellenes rezsimje ellen.

Ezt a tutti frutti blogost jelenteni lehetne a Jobbik - megrágalmazásáért, ugyanis már szélsőjobboldalinak sem lehet nevezni a Jobbikot, a népszava emiatt pert vesztett, jogerősen. Nem is az, nem igaz. A neoliberális kapitalista oldal a valódi szélső jobb pl a moma-s bokros lajos vagy az mlp, amúgy manapság már a jobboldal is lehet nemzetietlen simán. Ahogy a baloldal sem képviseli már rég a bérből vagy fizetésből élő embereket, úgy lehetséges ez is : megváltoztak a fogalmak, és a politikai erőterek.

A ceta olvasatlan aláírása, és a ttip - tárgyalások sürgetése sem valami nemzeti tett volt a fidesztől, hanem a semmihez sem értő éppen ezért megélhetési politikusokra jellemző elvtelen szolgalelkűség a neolib globalizmus iránt, ezzel a helyi társadalom érdekeinek elárulása.

Amit a megszokásból baloldalra szavazók értenek érték alatt és várnak el egy általuk preferált párttól, azt manapság az alt right vagyis "populista, extrémista, szélsőséges, gazdasághoz nem értő" stb méltatlan-elit ellenes új erő képviseli. Nálunk az egyik ilyen párt a Jobbik. Ilyen értelemben valóban hordoz eredeti baloldali értékeket.

De még a "náci" is műszó, amit azért terjesztettek el a komcsik (haha) hogy ne kelljen kimondani : nemzeti szocialista. Szocialista!!! :)

Végül a fideszblog idézetek :

"Kérdés a baloldali szavazókhoz: Ön hajlandó lenne szavazni a Soros-Simicska Koalíció, azaz az MSZP-DK-Jobbik bármilyen összefogására, együttműködésére, közös jelöltjeire, listájára?"

- Soha. Fasisztákkal nem közösködöm. Ha a baloldali pártok vezetői szemen köpik magukat és a választóikat az az ő dolguk, erre én nem leszek hajlandó! Inkább el sem megyek szavazni!

- Szavazni elmegyek, de a fasisztákkal semmilyen szintű összefogást nem vagyok hajlandó támogatni a voksommal. A végén kénytelen leszek a Fideszre szavazni a fasiszták ellen.

- Igen, mert Orbánt sokkal jobban gyűlölöm, mint a fasisztákat."

"Komoly kérdés a baloldali szavazókhoz!

Úgy tűnik, ami évekkel ezelőtt még totálisan elképzelhetetlen volt, hamarosan valósággá lesz: összeborul a magát demokratikusnak kikiáltó balliberális oldal azzal a Jobbikkal, amelyet egy évtizeden át csak fasiszta jelzővel illettek.

Mint írtam, a Jobbik megmaradt szavazói gond nélkül fognak szavazni akár a közös kommunista jelöltekre is, ám kérdés, hogy mit tesznek a baloldali érzelmű szavazók

Szavazzon!"