width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. febr. 25.

2017. február 25., szombat

Akasztással fenyegetőztek Szegeden a momentumos libsik "Ők, akik nemet mondanak – Ők azok, akik minden cselekvés nélkül, minden alternatíva nélkül lerombolták több millió magyar ember álmát: a budapesti olimpiát. Nekik csak eszköz, ami sokunknak szent: a sport, az ifjúság, a nemzet, Magyarország! Ők azok, akik utálják a vidéket, a vidékieket, és csak a nemet tudják mondani. Szégyellhetik magukat!"

Nemliberális nőt fenyegetett meg a momentumos neoliberális tahó csürhe!!!

Szeged a lakosságot tekintve mégse szoci fellegvár úgy látszik, csak ezek oda söprik össze a kádermaradékot mint a szemetet. Tényleg betelepültek abba a városba szoclib ex-politikusok! Aztán ott akciózgatnak. :3

Ez a momentumos fekete-győr andrás se magyar, csak schwartzból magyarított, fejre is fajtajellegzetes. Csak úgy valakiktől kaptak 17 milliót, aktivistáskodásra, "a dolgunkat elvégeztük".

Nem csak sorosék, Haris Éva féle régi szocik-szadeszesek is irányítgatják és pénzelik őket. Az se jobb(oldal).

A mozgalmuk neve "MOMO" hasonlít bokros lajosék párt - próbálkozására, MOMA azaz modern Magyarországért mozgalom. A mondanivalójuk is a szokásos, hangzatos ígéreteik mögött, ha átgondoljuk miből mi következik, bizony ott vicsorít a vadkapitalizmus. Neokonság, technokratizmus. De mitől technokrata egy 99% vesztes - 1% globalizmust feltétlen kiszolgáló szupernyertes világot kiakakítani akaró, idegen érdekű lobbik pénzelte neoliberális zsidó törpepárt?

Ezek a momentumos hamisszándékúak pontosan azok a szarházi nemzetgyűlölő libsi férgek, amiknek már a hipszter fazonjukkal és pökhendi dumájukkal elsőre látszanak. Valóban nemzeti érdekű folyamatoknak is nekimennének demagóg uszítókampányaikkal, pl. a Paks 2 projektet már meg is említették.

Hogy örülnek nekik a 444-nél, indexen, 168 órában, meg a többi ballib helyen is. Már önmagában ebből vili kell hogy legyen mindenkinek, ezek ugyanazok. Hasonló a hasonlónak örül.

Kismécs meg nem merte leírni a GOJ szót, ahelyett használta szinonimaként a vidékit. :D

"Sáladnál fogva akasztunk fel!" – Olimpiapárti felszólalókat inzultáltak a Momentum Mozgalom szimpatizánsai

Szórólapokkal tiltakoztak civilek az „álomgyilkos" Momentum Mozgalom mai szegedi fórumán, de a Fekete-Győr András vezette társaság helyi erői nem viselték el a kritikát és inzultálták az olimpia mellett érvelőket – adta hírül a szegedma.hu helyi portál. A tudósítás szerint Szegeden ma többen is azt üzenték a Momentumnak, hogy „nektek csak eszköz, ami sokunknak szent", és értetlenkedésüknek adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy az "új SZDSZ", amelyről kiderült, lenézi a vidékieket, az mit keres vidéken. Az olimpiapárti felszólalókat hangos pfújolással fogadták a Momentum szimpatizánsai, elhangzott Fidesz-bérencezés is, egy fiatal hölgyet pedig megfenyegettek, a sálánál fogva kötik fel, ha nem hallgat el.

A demokratikus viták hangulatát legkevésbé sem tükröző komoly balhé tört ki a Momentum Mozgalom pénteki szegedi bemutatkozó estjén a Grand Caféban – írja a szegedma.hu. A portál tudósítása szerint miután az olimpiaellenes aláírásgyűjtéssel elhíresült szerveződés helyi és országos vezetői több mint egy órán keresztül prezentáltak eddigi munkásságukról, végre szót kaptak az érdeklődők is. Ekkor olimpiapárti szegediek egy csoportja szórólapozásba kezdett, és több civil felszólaló esett neki az "új SZDSZ-nek" egyrészt amiatt, hogy „sutba dobta a hazafiságot", átlépett egy határt azzal, hogy önös érdekből porrá zúzta milliók álmát, darabokra törte a nemzeti egységet egy szimbolikus, össznemzeti ügyben, és ellehetetlenítette a 2024-es budapesti olimpia megrendezését.

Mások számon kérték, hogy a Momentum lenézi és utálja a vidékieket, így nem is értik, mit keresnek Szegeden. Mint mondták, mélységesen felháborítja őket a mozgalom egyik elnökségi tagja, Mécs János, az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Mécs Imre fiának a világhálón keringő írása. Mécs ugyanis ezt írta:

„istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni. ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van baszva, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az ember már a saját gondolatát se hallja."

Mécs János Vidékiek című, elhíresült dolgozatáról az egyik demonstráló a Szeged Ma tudósítójának úgy fogalmazott, az „túl alpári és gusztustalan ahhoz, hogy iróniaként vagy karakterparódiaként lehessen értelmezni".

A Momentum nézeteivel ellenkező érveket felsorakoztató felszólalókba a mozgalom szimpatizánsai hangos pfújolással igyekeztek belefojtani a szót. Volt, akit Fidesz-bérencnek neveztek csak azért, mert másként gondolkodik. Egy fiatal hölgyet pedig azzal fenyegettek meg, hogy a sálánál fogva akasztják fel, ha nem hallgat el azonnal. A demonstráló civilek által osztogatott szórólapokat a momentumos közönség jó része széttépkedte, azokból papírrepülőt hajtogatott, és az olimpiai eszme mellett felszólalókat dobálták meg.

Fekete-Győr András hívei már akasztanának is.

http://www.youtube.com/watch?v=2VAKr71ZXSM

A civilek által osztogatott szórólapok egyik – fekete-fehér – oldalán egyébként a Momentum vezetőinek fényképe látható az alábbi felirattal: Ők, akik nemet mondanak – Ők azok, akik minden cselekvés nélkül, minden alternatíva nélkül lerombolták több millió magyar ember álmát: a budapesti olimpiát. Nekik csak eszköz, ami sokunknak szent: a sport, az ifjúság, a nemzet, Magyarország! Ők azok, akik utálják a vidéket, a vidékieket, és csak a nemet tudják mondani. Szégyellhetik magukat! A másik, nemzeti színekben pompázó oldalon a következő szöveget olvastuk: Nekünk nem egy „Momentum", hanem egy teljes élet kell! Sportolói kezdeményezésre meghirdetjük a mondjunk IGEN-t mozgalmat, azok számára, akik egyetértenek az alábbiakkal: Fontos értéke az emberiségnek a sport, az olimpiai mozgalom. Büszkék vagyunk a magyar olimpikonokra, köztük a 298 olimpiai bajnokunkra. Merjen Magyarország nagyot álmodni, gyorsan fejlődni a gazdaságban, a társadalomban és a sportban is!

Mécs János: Vidékiek című írását is osztogatták a tiltakozók szórólapokon, mert szerintük a fórumon megjelentek így kaphatnak pontosabb képet arról, valójában mit is gondol róluk, vidékiekről a Momentum, „az új SZDSZ vezetősége".

http://pestisracok.hu/saladnal-fogva-akasztunk-fel-olimpiaparti-felszolalokat-inzultaltak-momentum-mozgalom-szimpatizansai/